Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 11 có đáp án

12 28,842 131
  • Loading ...
1/12 trang

Thông tin tài liệu

Ngày đăng: 13/01/2014, 17:05

Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 11 có đáp án Choose the best answer among A, B, C or D:1. The first person ________ the classroom last Monday might know the reason.A. entered B. to enter C. who enters D. whom enters2. Elvis Presley, ____________died in 1977, earned millions of dollars.A. who B. whom C. that D. whose3. Do you know that environmentalist _________?A. with whom I used to work C. with I used to workB. with that I used to work D. with who I used to work4. Exposure to pollution can cause many serious illnesses ________ to death.A. that leading B. which led C. led D. leading5. Each country sends its best athletes ________ participation expresses the friendship and solidarity.A. who B. which C. that D. whose6. It is not a sport ________ a great deal of thought.A. to which I devote B. to that I devote C. I devote D. devoting7. These houses are _______ offer at bargain prices.A. on B. with C. in D. for8. Neither the TV nor the video sets ________ properly.A. works B. work C. has worked D. is working9. _______ last week looks nice.A. The house which was repainted C. The house repaintingB. It was the house was repainted D. The house is repainted10. The Great Pyramid of Giza is one of the famous man-made wonders of the world.A. artificial B. natural C. modern D. eternal11. Tom has a large ________ of foreign coins.A. collecting B. collective C. collector D. collection12. No one is indifferent to praise, __________?A. is one B. isn’t one C. is he D. are they 13. The most common _________ activities in my country are home based.A. test B. leisure C. practice D. freedom14. All students should be equipped _______ a pocket calculator.A. for B. in C. of D. with15. They live in a fairly modest house, considering their wealth.A. expensive B. fairly small C. very cheap D. very bigChoose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest: 16. A. played B. admired C. liked D. called 17. A. stamps B. friends C. relatives D. guitars 18. A. material B. pollution C. benefit D. stopChoose the word which is stressed differently from the rest:19. A. energy B. natural C. relative D. pollution20. A. alternative B. geothermal C. environment D. expensivelyChoose A, B, C or D that best fits each numbered blank in the following passage: There are a number of things I like to do in my free time. They are my hobbies. The hobby I like most is (21) __________my guitar. My uncle, (22) _____________is an accomplished guitarist, taught me how to play. Now I can (23) _____________ a few simple tunes. I have even begun to sing while playing the guitar, but I have not been very successful (24)_______ this. My uncle tells me that all I need is to practise regularly and I should be able to do it. He is very good at (25) _________ people singing with his guitar and I admire him very much.21. A. played B. playing C. plays D. play22. A. that B. who C. whose D. whom23. A. plays B. play C. played D. be played24. A. of B. at C. in D. about25. A. to accompany B. accompany C. accompanying D. accompaniedChoose the correct sentence among A, B, C, or D which has the same meaning as the given one: 26. People say that six out of the seven wonders of the ancient world were destroyed.A. It was said that six out of the seven wonders of the ancient world were destroyed.B. Six out of the seven wonders of the ancient world is said to be destroyed.C. Six out of the seven wonders of the ancient world is said to have destroyed.D. Six out of the seven wonders of the ancient world are said to have been destroyed.27. It is believed that a buried treasure was hidden in the tomb.A. They believed that a buried treasure was hidden in the tomb.B. A buried treasure is believed that was hidden in the tomb.C. A buried treasure is believed to hide in the tomb.D. A buried treasure is believed to have been hidden in the tomb.28. John Smith is a farmer. I bought his land.A. John Smith, whose land I bought, is a farmer.B. John Smith, who is a farmer, whose land I bought.C. John Smith, whom I bought his land, is a farmer.D. John Smith, a farmer, bought his land.29. John cannot play football and run fast.A. John not only plays football but also runs fast.B. John neither plays football nor runs fast.C. John either plays football or runs fast.D. John both plays football and runs fast.30. The skyscraper is said to have been built in 1930.A. They said that skyscraper was built in 1930.B. It was said that skyscraper was built in 1930.C. They are said that skyscraper is built in 1930.D. It is said that the skyscraper was built in 1930.Identify the underlined part among A, B, C or D that needs correcting: 31. (A) Your grandfather could (B) speak five (C) languages, could he? 32. (A) The song to that we (C) listened last night (D) was beautiful.33. (A) N ot only my teacher (B) but also my great friend are (D) here. 34. He is the (A) second person be killed (C) in (D) that way.35. I’m very (A) hungry and (B) thirsty now. I could ate a horse and (D) drink an ocean.Read the passage and choose the best answer to each question: A new study shows that women can reduce their chances of developing heart disease by jogging for about three hours every week. The researchers at Harvard University Medical in Boston have just reported the results of the study on the New England Journal of Medicine. The study is the first to show the effectiveness of jogging in the developing of heart disease in women. Only a few earlier studies have examined the effects of jogging on the heart, but nearly all have been done on men. The new study involves more than 72,000 women between the ages of forty and sixty-five during a period of eight years. The researchers have found that women who jog at least three hours a week have a thirty to forty percent lower chance of suffering a heart attack than those who do not.36. The new study is about __________.A. men and heart attack B. effects of jogging on women’s heartC. men and jogging D. medicine in Harvard University37. Who have done the research?A. The journalists on the New England Journal of MedicineB. The researchers at Harvard University Medical in BostonC. Women between the ages of forty and sixty-fiveD. Some joggers38. How many hours should women jog at least a week to reduce heart attacks?A. 3 B. 40 C. 65 D. 7239. Most of the early studies have been done on __________.A. babies B. children C. women D. men40. How long does the new research take?A. 3 years B. 8 years C. 10 years D. 12 years HẾT 1B 2A 3A 4D 5D 6A 7A 8B 9A 10A11D 12D 13B 14D 15B 16C 17A 18B 19D 20B21B 22B 23B 24B 25C 26D 27D 28A 29B 30D32D 32B 33C 34B 35C 36B 37B 38A 39D 40BChoose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others from 1 to 3 1. A. accomplished B. indulged C. practised D. stamped 2. A. race B. maintenace C. danger D. discharge 3. A. accompany B. occupy C. simply D. hobbyFill in each blank with one suitable word or phrase from 4 to 7 Television is one of man's most important (4)…….of communication. It brings pictures and sounds from around the world into millions of homes. A person with a television set can sit in his house and watch the President make a speech or visit a foreign country. He can see a war being fought and watch statesmen try to (5) ……. peace .Through television, home viewers can see and learn about people, places, and things in faraway lands. TV even takes its viewers out of this world. It brings them (6) ……. of America's astronauts as the astronauts explore outer space.In addition to all these thing, television brings its viewers a steady stream of programs that are (7) ……. to entertain. In fact, TV provides many more entertainment programs than any other kind. The programs include action-packed dramas, light comedies, sporting events and motion pictures. 4. A. procedure B. technology C. manner D. means 5. A. move around B. make out C. bring about D. carry around 6. A. looks B. covering C. coverage D. views 7. A. designed B. monitored C. built up D. patternedChoose the best option to complete the sentence from 8 to 27 8. A. May I take this CD to my room, please? B . A. You’ve done a good job. B. Yes. It was my favourite, too.C. OK. Thre’s no doubt about it. D. Sure. But remember to bring it back. 9. A. I think teenagers like us can change the world. B A. You’re right. We can’t do it. B. Neither do I. C. I bet ! D. I can’t agree with you more. 10. Cycling and karate are among her hobbiesA. entertainment B. amusement C. pastime D. pursuits 11. Dinosaurs became millions of years ago.A. disappear B. endangered C. extinct D. lost 12. Many efforts have been made to protect animals.A. dangerous B. endangered C. in danger D. endanger 13. Demonstrations were held as a gesture of with the hunger strikersA. solid B. solidarist C. solidarity D. solidarism 14. He has the ability to generate in othersA. enthusiastically B. enthusiastic C. enthusiast D. enthusiasm 15. My parents were ashamed my bad manner.A. on B. at C. of D. through 16. My neighbors always indulge my affairs.A. in B. with C. on D. to 17. By the time the police…., the thieves the stolen money.A. arrived - hid B. arrived - had hidden C. had arrived - had hidden D. was arrived - had been hidden 18. I was tired . If I some food , I hungry.A. had – would not be B. had had – would not have been C. have – will not be D. had – would not have been 19. Not only her parents but also I angry.A. are B. am C. has been D. is 20. Her trousers … new, but his ….notA. look – are B. looks – are C. looks – is D. look – is 21. The scientist produced a working model……reliable tests could be conducted.A. on that B. which C. for which D. on which 22. She isn’t the last person…………………the programA. to sponsor B. who she sponsored C. sponsoring D. sponsored 23. We thoroughly enjoyed the music………… at the concert last nightA. which heard B. we heard C. that is heard D. what we heard 24. Did you get the message … the special meeting ?A. that concerning B. concerning C. which it concerned D. to concern 25. Both Jimmy and Cathy … me the truth.A. was told B. were told C. have told D. has told 26. It was the houses …… A. what were sold by the agent. B. that were sold by the agent.C. that was sold by the agent. D. that the agent was sold . 27. Neither I nor my friend … to the USA.A. are going B. am going C. were going D. is goingChoose the best option to have the same meaning with the above sentence from 28 to 30 28. The house I was born and grew up was destroyed in an earthquake 10years ago.A. I was born and grew up in the house destroyed in an earthquake 10years ago.B. I was born and grew up in the house was destroyed in an earthquake 10years ago.C. The house was destroyed that I was born and grew up in an earthquake 10years ago.D. The house was destroyed in which I was born and grew up an earthquake 10years ago. 29. My sister doesn’t come back home. My brothers don’t , either.A. Neither My brothers nor my sister comes back home.B. Not only my brothers but also my sister comes back home.C. Either My brothers or my sister comes back home.D. Both my brothers and my sister come back home. 30. I discovered my mistakes years later.A. It is my mistakes that I didn’t discover years later. B. It was my mistakes that discovered years later.C. It was my mistakes that I discovered years later. D. It was my mistakes that was discovered years later.Read the passage carefully, then choose the correct answer from 31 to 34 The sun today is a yellow dwarf star. It is powered by thermonuclear reactions near its center that change hydrogen into helium. The sun has existed in its present state for about 4 billion, 600 million years and is thousands of time greater than the earth.By studying other stars, astronomers can predict what the rest of the sun's life will be like. About 5 billion years from now, the core of the sun will become smaller and hotter. The surface temperature will fall. The higher temperature of the centre will increase the rate of thermonuclear reactions. The outer regions of the sun will expand approximately 35 million miles, about the distance to Mercury, which is the closest planet to the sun. The sun will then be a red giant star. Temperatures on the earth will become too hot for life to exist.Once the sun has used up its thermonuclear energy as a red giant, it will begin to shrink. After it becomes smaller to the size of the earth, it will become a white dwarf star. The sun may throw off huge amounts of gases in violent eruptions called nova explosions as it changes from a red giant to a white dwarf. After billions of years as a white dwarf, the sun will have used up all its fuel and will have lost its heat. 31. What is the primary purpose of this passage?A. To describe changes that the sun will go through .B. To discuss conditions on earth in the far future.C. To present a theory about red giant stars.D. To alert people to the dangers posed by the sun. 32. It can be inferred from the passage that the sun.A. is rapidly changing in size and brightnessB. has been in existence for ten billion yearsC. will continue as a yellow dwarf for another ten billion years.D. is approximately halfway through its life as a yellow dwarf. 33. What will probably be the first stage of change as the sun becomes a red giant?A. Its sun will throw off huge amounts of gases. B. Its surface will become hotter 'and shrink.C. Its centre will grow smaller and hotter. D. Its core will cool off and' use less fuel. 34. When the sun becomes a red giant, what will conditions be like on earth?A. It will become too hot for life to exist. B. It will be enveloped in the expanding surface of the sun.C. Its atmosphere will freeze and become solid. D. It will be destroyed in nova explosions.Choose the word whose main stress is placed differently from the others from 35 to 36 35. A. extinction B. environment C. agriculture D. establishment 36. A. sophisticated B. recreation C. population D. entertainChoose the underlined part among A, B, C or D that needs correcting from 37 to 40 37. Either Mr. Andersin or Ms Wiggins are going to teach our class today.A. or B. today C. are D. Either 38. Neil Armstrong was the first person walking on the moon in 1969A. was B. walking C. first D. in 1969 39. Pollution is a topic of such important today that even elementary school children are well-informed about its danger.A. its B. well-informed C. Pollution D. important 40. The last person leaving my party was George, my closest friendA. leaving B. was C. the last D. closest The end 1B 2D 3B 4D 5C 6C 7A 8D 9D 10D11C 12B 13C 14D 15C 16A 17B 18B 19B 20A21D 22A 23B 24B 25C 26B 27D 28A 29A 30C31A 32D 33C 34A 35C 36A 37C 38B 39D 40AChoose the word whose underlined part is pronounced differently from others: (1 – 2)1. A. capture B. gather C. fascinating D. alternative2. A. tomb B. throne C. co-exist D. notifyChoose one word whose stress pattern is different from others: (3 – 4)3. A. advance B. appoint C. nation D. enlist4. A. collect B. hobby C. enjoy D. improveChoose A, B, C or D to complete the following sentences: (5 – 20)5. Many kinds of rare animals are in danger of …………A. extinction B. survival C. death D. destruction6. At the Asian Games, friendship and …… are built and deepened.A. competition B. cooperation C. solidarity D. entertainment7. Your help was greatly A. appreciation B. appreciated C. appreciative D. appreciating8. Peter was the last applicant ………… by that interviewer.A. to interview B. interviewing C. to be interviewing D. to be interviewed9. The brown hat was the one ………. Mrs. Jenny left in the class today.A. which B. what C. who D. whose10. Jim and Paul were the two men ………… on Mr. Smith’s roof.A. worked B. to work C. work D. who were working 11. I believe there is someone at the door.A. knock B. knocking C. knocks D. knocked12. My sister has ……… toothache ……… headache.A. not only - but also B. either - or C. neither - or D. both - but13. He is said 108 years old.A. is B. be C. was D. to be14. You can see the sea in the distance, ?A. can you B. don’t you C. can’t you D. do you15. Sports that people often watch are …………A. watching sports B. favorite sports C. spectator sports D. popular sports16. Have you read any novels by Shakespeare?A. wrote B. writes C. writing D. written17. The woman son is studying in my college class is a famous doctor in this city.A. whose B. who C. whom D. that18. They gave you this book on your birthday, ?A. didn’t they B. did they C. did them D. didn’t them19. It was at the shop she bought him a present.A. which B. who C. that D. whose20. The activities are home based. They are organized A. outdoors B. indoors C. far away from home D. at homeFind out a mistake in the following sentences: (21 – 25)21. On Sunday mornings, I either go shopping or staying at home and read books and newspapers. A B C D22. Neither my sister nor my brother were at Mary’s wedding party two days ago. A B C D23. Do you know the man in red comes towards your sister? - I certainly do. A B C D24. The boy about whom you were angry is my son. A B C D25. Have you met my father, that you called yesterday? A B C DChoose a sentence that has the meaning as the one given: (26 – 30)26. Tom doesn’t speak French. Paul doesn’t, either.A. Either Tom or Paul speaks French. C. Both Tom and Paul doesn’t speak French.B. Neither Tom nor Paul speaks French. D. Paul speaks French but Tom doesn’t.27. I myself saw the ghost last night.A. It am I that saw the ghost last night C. It was me that saw the ghost last night B. It is I that saw the ghost last night D. It was I who saw the ghost last night28. People say that he lives abroad.A. It is said that he lives abroad. C. He is said to lives abroad.B. He is said to living abroad. D. It is said that he is lived abroad.29. Do you know the man working in the laboratory over there?A. Do you know the man that working in the laboratory over there?B. Do you know the man who is working in the laboratory over there?C. Do you know the man works in the laboratory over there?D. Do you know the man whom working in the laboratory over there?30. They found the bag they left there, didn’t they? A. The bag was found they left there, didn’t they? C. The bag wasn’t found they left there, was it?B. The bag they left there was found, didn’t they? D. The bag they left there was found, wasn’t it?Read the following passage and choose a word to fill in each gap: (31 – 35)Before the telephone invented by Alexander Graham Bell in 1876, it was hard for people (31)……over long distances. They wrote letters to each other. It could take days or even weeks for letters to be (32)……Then people learned how (33)……telegraph messages. The messages traveled as electric signals that represented a code of dots and dashes. An operator on the other end converted the dots and dashes into a regular message. Bell’s first telephone call went over the same wires used for telegraph messages. As the telephone became (34)……and more popular, it largely replaced the telegraph. Today, our huge telephone network does many things besides carrying telephone calls. It sends copies of letters and pictures from one machine to another, called a (35)…………machine…31. A. to communicate B. communicate C. communicating D. communicated32. A. seen B. arrived C. delivered D. coming33. A. to call B. to send C. to see D. to leave34. A. more B. less C. better D. much35. A. phone B. telegraph C. printing D. fax Read the passage carefully and choose the correct answers: (36 – 40) Traveling is one of the most popular forms of recreation in the USA. Most American employees receive an annual vacation with pay, and it is a good time off for traveling. Traveling within the country is popular because foreign travel generally takes more time and money. However, Americans who wish to vacation outside the USA are free to go almost anywhere. Obtaining a passport is a routine matter. Every year about 13 million Americans travel abroad. The most popular vacation periods are during the summer and during the two-week school break on the Christmas and New Year’s holidays. These periods are also the most crowded and generally the most expensive time to travel, so people who can adjust their schedules sometimes choose vacation in the autumn. American vacationers often travel by car. Most families have a car, and those who do not have a car can rent one. Cars are usually the economical way to travel, especially for the families. It is also fairly fast and convenient. Excellent highways connect the major cities. They enable vacationers to travel at an almost steady speed of 55 to 65 miles an hour. Tourists that want to travel faster often fly to their destination and then rent a car to go around when they get there.36. The reading text is about ……………… A. Christmas and New Year B going abroad C. traveling in USA D. renting a car for traveling 37. Traveling in the ……………. is the least expensive.A. spring B. summer C. winter D. autumn 38. Which sentence is NOT correct?A. Most Americans like traveling.B. Most American people travel abroad every year.C. There is a two-week break on the Christmas and the New Year’s holidays.D. It is difficult to obtain a passport in the USA.39. The word one in line 7 of the text refers to ……………….A. a vacationer B. a family C. a car D. a holiday40. Traveling by car is …………… A. cheap B. very expensive C. not appreciated D. not suitable for families 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20ABCD21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40ABCDMÃ ĐỀ C11 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20A X X X X X XB X X XC X X X X XD X X X X X X21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40A X X X XB X X X X X X XC X X X X XD X X X XChọn từ (ứng với A hoặc B, C, D) phần gạch chân được phát âm khác với những từ còn lại trong mỗi câu từ 1 đến 2:Câu 1: A. cooked B. collected C. jumped D. talkedCâu 2: A. decisions B. trends C. markets D. offers Đọc kỹ đoạn văn sau và chọn phương án đúng (A hoặc B, C, D) cho mỗi câu từ 3 đến 7Sometimes forest fires have caused serious damage to both private and public property. They destroy many houses and cause deaths, particularly when they have reached villages which are close to the forests. It is more dangerous if a destructive fire burns away plants and trees that prevent erosion. If heavy rains occur after such a fire, landslides, ash flows, and flash floods can occur. This can result in property damage in the immediate fire area, and can affect the water quality of streams, rivers and lakes. Wind sometimes makes contributions to forest fires. In southern California, under the influence of Santa Ana winds, fires could move at tremendous speeds, up to 40 miles (60 km) in a single day, consuming up to 1,000 acres (4 km2) per hour.Câu 3: Forest fires_______ .A. even cause deaths B. cannot cause deaths C. are not related to wind D. do no harm to landCâu 4: Forest fires______A. are not as dangerous as we think B. can cause erosionC. cannot cause damage to property D. are not close to any villageCâu 5: Which sentence is not true?A. Plants and trees can prevent erosion. B. Floods never occur after a forest fire.C. California has ever experienced a big forest fire. D. There are some villages which are next to forests.Câu 6: What is the main idea of the text?A. Houses, deaths and forest fires B. Landslides and forest firesC. Fires in Southern California D. Forest fire destructionCâu 7: ______may happen after a forest fire.A. Wind B. Water purity C. Nothing D. Water pollutionChọn câu (ứng với A hoặc B, C, D) diễn đạt đúng với nghĩa của câu ban đầu từ câu 8 đến 10:Câu 8: The students are happy. They won the poetry contest.A. The students won the poetry contest are happy.B. The students which won the poetry contest are happy.C. The students who won the poetry contest are happy.D. The students who won the poetry contest they are happy.Câu 9: We cut down many forests. The earth becomes hot.A. The more we cut down forests, the earth becomes hotter.B. The more forests we cut down, the hotter the earth becomes.C. The more we cut down forests, the hotter the earth becomes.D. The more forests we cut down, the earth becomes hotter.Câu 10: Ken doesn’t smoke, and I don’t either.A. Ken doesn’t smoke, and neither do I. B. Ken doesn’t smoke, and nor do I.C. A & B are correct. D. Neither A nor B is correct.Chọn từ trọng âm chính nhấn vào âm tiết vị trí khác với những từ còn lại 11 đến 12:Câu 11: A. condition B. pollutant C. survival D. animalCâu 12: A. environment B. advantage C. potential D. restaurantXác định từ/cụm từ gạch dưới (ứng với A hoặc B, C, D) cần phải sửa để những câu sau trở thành chính xác từ 13 đến 16:Câu 13: It is you who is the most excellent student in this college. A B C DCâu 14: He decided to see the doctor, that is a good idea. A B C DCâu 15: Protecting the environment is the duty of people live anywhere in the world. A B C D[...]... whose C who D which Câu 39: A which B whom C that D whose Câu 40: A postmen B writers C receivers D getters - 1B 11 D 21A 31D 2C 12 D 22D 32C 3A 13 B 23B 33C 4B 14 C 24A 34A 5B 15 C 25A 35A 6D 16 C 26A 36B 7D 17 D 27D 37B 8C 18 A 28D 38C 9B 19 B 29A 39D 10 C 20B 30A 40C ...Câu 16 : It was nice to see all his family, all of who I have met before A B C D Chọn từ/cụm từ thích hợp (ứng với A hoặc B, C, D) để hoàn thành mỗi câu từ 17 đến 33: Câu 17 : _ is a kind of energy formed from the remains of dead plants and animals A Geothermal B Nuclear power C Solar energy D Fossil fuel Câu 18 : The number of competitors who take part in... leaving D has already left Câu 30: _ were punished as they were late A Both Tom and Ann B All of Tom and Ann C Neither Tom nor Ann D Either Tom or Ann Câu 31: What I like about you is your enthusiasm for work A desire B appreciation C concentration D eagerness Câu 32: Vietnam has established many national parks to protect wildlife A found B maintained C set up D preserved Câu 33: In my hometown,... should plant trees and protecting forests cutting D We need planting trees and protect forests cutting Đọc kỹ đoạn văn sau và chọn phương án đúng (A hoặc B, C, D) cho mỗi chỗ trống từ câu 36 đến câu 40: The first stamp (36) the world was an English stamp It was made in 18 40 Before that time people paid money (37) the postman for every letter they received and the postman didn't give letters to anybody... who take part in the Olympic Games increases every year A join B happen C take place D accept Câu 19 : The Asian Games are _ every four years in different Asian countries A taken place B held C happened D hold Câu 20: I was talking to a businessman _ works with my father A Þ B who C which D when Câu 21: Either I or they _ enjoying the party now A are B was C were D is Câu 22: Jim _ to his girlfriend . 19 20ABCD 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40ABCDMÃ ĐỀ C1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20A X X X X. take?A. 3 years B. 8 years C. 10 years D. 12 years HẾT 1B 2A 3A 4D 5D 6A 7A 8B 9A 10 A 11 D 12 D 13 B 14 D 15 B 16 C 17 A 18 B 19 D 20B21B 22B 23B 24B 25C 26D 27D
- Xem thêm -

Xem thêm: Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 11 có đáp án, Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 11 có đáp án, Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 11 có đáp án

Gợi ý tài liệu liên quan cho bạn

Nhận lời giải ngay chưa đến 10 phút Đăng bài tập ngay