Tài liệu New toeic new pptx

5 444 3

Daniel Gửi tin nhắn Báo tài liệu vi phạm

Tải lên: 111,449 tài liệu

  • Loading ...
1/5 trang

Thông tin tài liệu

Ngày đăng: 13/12/2013, 11:15

2009 년 1 월 NEW TOEIC 예상문제 Part 5 / 6 - Part 5 와 Part 6 와 와와와와와 23 와와 와와 와와와 와와 와와와와와, 와와와 와와! *^^ 101. Businesses wait to be sure of an economic recovery but consumers are getting more ------- about the job market. (A) optimist (B) optimistic (C) optimistically (D) optimists 102. The ------- will be chaired by Mr. Sheldon, one of the most innovative directors in the company. (A) category (B) qualification (C) committee (D) productivity 103. The interest rate on housing loans dropped ------- 2.1 percent last month and is expected to go down further over the next few weeks. (A) as (B) to (C) in (D) since 104. The desert shop specializes in cookies made of chocolate, but ------- are available. (A) other (B) the other (C) another (D) others 105. ------- the replacement parts are delivered by tomorrow, we will have more complaints from retailers and customers. (A) Such as (B) Given (C) Unless (D) Only if 106. Training sessions for all departmental supervisors will be held ------- the conference room. (A) on (B) of (C) as (D) in 107. For the people ------- were affected by the earthquake, the non-profit organization has asked for more aid. (A) they (B) whose (C) who (D) which 108. Among the ------- candidates for the position, Mr. Clark has the most experience in retail sales. (A) likely (B) conditional (C) relied (D) original 109. There is a ------- demand for video disc drives that are compatible with multiple disc formats. (A) grow (B) growing (C) grew (D) grows 110. Mr. Howard has ------- confidence in his computer programming skills that he never says no when asked to create utility software. (A) another (B) plenty (C) such (D) almost 111. The customer returned his order saying its switch was defective, and the online store agreed to ------- the full amount to his account. (A) magnify (B) credit (C) discontinue (D) charge 112. The management should realize that ------- out a loan is only a temporary solution to the company's financial problems. (A) was taken (B) taking (C) having been taken (D) taken 113. The CEO was very pleased with the results of the latest sales campaign ------- gave the sales manger a bonus. (A) if so (B) furthermore (C) and (D) then 114. A good manager should ------- try to create an atmosphere of trust and cooperation. (A) always (B) nearly (C) well (D) far 115. The swimming pool had to be closed due to a ------- of funds for maintenance. (A) level (B) shortage (C) range (D) record 116. In order to maintain its good reputation, the restaurant does its best to serve the guests ------- and in a courteous manner. (A) quick (B) quicker (C) quickness (D) quickly 117. The head of sales department asked Mr. Karawara to turn in his sales report ------- noon today so that he could set the deadline. (A) up to (B) for (C) till (D) by 118. The extension of the deadline has enabled most of the sales representatives to complete their ------- on time. (A) propose (B) proposing (C) proposal (D) proposed 119. For over 20 years, Mr. Richardson has been a ------- member of the Green Club to volunteer his time to educate the public about recycling. (A) first (B) regular (C) valued (D) durable 120. After tremendous success of his first clothing shop, the designer has ------- to open another. 1 (A) picked (B) decided (C) settled (D) established 121. It is surprising to see ------- much broadband Internet connection fees have dropped over the last year. (A) thus (B) how (C) moreover (D) because 122. ------- the cash register, you should first open the cash drawer with your key and punch in your employee number. (A) Use (B) To use (C) Used (D) Using 123. Economic experts agree that the merger will prove ------- rewarding, and that profits will soar in the near future. (A) mutually (B) lately (C) exactly (D) approximately 124. We are ------- that the proposal will meet with the approval of all parties concerned. (A) confidence (B) confide (C) confident (D) confidently 125. Even though the assistant manager, Mr. Schropp appeared unwilling ------- to a new post, he was persuaded by his family to accept it. (A) transfer (B) to transfer (C) transferring (D) to transferring 126. Property values dropped at an ------- rate, and some property owners tried to minimize the loss by selling their land. (A) alarming (B) enlarging (C) according (D) escaping 127. The fire insurance policy for the office building should be renewed on ------- before the 15th of this month. (A) when (B) neither (C) either (D) or 128. Mr. Garcia will already ------- his presentation on the new manufacturing process by the time you reach the convention center. (A) finished (B) have finished (C) finishing (D) finish 129. Consumers these days ------- about the amount of fat and sugar in food products. (A) concern (B) discern (C) allow (D) care 130. Mr. Toshi was elected to the city council, but has not officially started to carry out the duties -------. (A) will be involved (B) involves (C) involving (D) involved 131. In spite of all their efforts and repeated negotiations, the opposing parties have yet to reach a -------. (A) benefit (B) proposal (C) fondness (D) settlement 132. Effective managers use the Internet and read economic journals to keep themselves ------- about current trends in overseas trade. (A) inform (B) informative (C) informing (D) informed 133. According to the latest news report, the government has decided to raise income tax rates for ------- with high incomes. (A) that (B) this (C) those (D) these 134. The new marketing ------- that was adopted by the firm has proved very effective. (A) has approached (B) approach (C) to approach (D) approaches 135. This banquet room is the place where the company ------- most of its seminars and meetings. (A) holds (B) decides (C) occurs (D) identifies 136. We ask that you watch road signs and walk on the left so that cyclists can pass at a ------- speed. (A) reducing (B) reduces (C) reduction (D) reduced 137. Even though the grand opening of the new Italian restaurant was ------- than expected, many people were happy with the food quality it served. (A) late (B) more lately (C) lateness (D) later 138. It was just last month that Mr. Oretga retired after 20 years of service ------- the company. (A) forward (B) during (C) among (D) to 139. Most experts agree that genetically ------- foods should be allowed on the market after health officials confirm they are safe. (A) modify (B) modifying (C) to modify (D) modified 140. All applicants for the position are required to complete the ------- at the front desk and submit them. (A) form (B) formation (C) formed (D) forms 2 141-143 refer to the following letter David Williams 125 Clancy Lane Dearborn, Mi Dear Mr. Williams, This is to let you know that we ------- your cancellation of your purchase order 141. (A) were received (B) receiving (C) have received (D) will receive We also understand the reasons for your cancellations, as detailed in your letter. I'm very sorry about the problems you ------- while trying to order our products. 142. (A) encountered (B) caused (C) extended (D) transferred It seems that our online system overcharged other customers, too. This experience has shown us that we need to work on our online shop to make it more efficient. We are doing everything possible to ensure that this problem doesn't happen again. We value you as a customer, and your satisfaction is our biggest -------. 143. (A) priority (B) problem (C) concerning (D) sincerity I have enclosed a coupon for 50 percent off any future purchase if you ever decide to shop with us again. I hope you accept my sincerest apologies. Truly yours, Edward capriciano Capri Inc. 144-146 refer to the following memo. To : All Employees From : Mark Schmidt, CFO RE: Waste disposal It has come to my ------- that we have been spending too much money 144. (A) intention (B) attention (C) extension (D) opposition on paper over the past year. -------, most of the paper in our office that 145. (A) Therefore (B) Although (C) In fact (D) So as we throw in the trash can be recycled, which will in turn save us money. We can also use both sides of the paper for un important documents, and that means less trash. Less trash means that we cut down on our waste disposal expenses. We will also be buying less paper. This makes so much more sense ------- and environmentally. 146. (A) economy (B) economic (C) economical (D) economically This is why we have decided to start a paper recycling program. I will distribute a list of the type of paper items in our office that can be recycled. If you have any used paper on the list, please dispose of it in the specially marked bins near the employee lounge. Thank you for your cooperation. Regards, Mark Schimidt, CFO 3 147-149 refer to the following memo. To : All sales department staff From : Carlo Juliani, Vice President, Sales department Date : Oct. 6, 2008 On Monday, Oct. 13, from 10:30 to 13:00, there ------- a luncheon meeting 147. (A) was (B) has been (C) will be (D) had in the conference room to review the results of the last quarter covering July through September and to evaluate the outlook and the targets for the next quarter. All section heads should be ready to report ------- on the figures for both periods. 148. (A) brief (B) briefed (C) briefness (D) briefly The guest speaker, Mr. Solomon of Solomon consultants, will provide an in -depth forecast on the trends in the Asian markets. His ------- is scheduled for the latter half of the meeting and is expected to at one hour. 149. (A) interview (B) talk (C) training (D) writing Our CEO, Sam Jordan, will wrap up the meeting by announcing winners and handing out prizes for the sales campaign that ended in September. 150-152 refer to the following notice. To the Users of Prosonic TV Sets. We sincerely apologize for the ------- raised among the users of our television sets. 150. (A) mistake (B) concern (C) popularity (D) complexity The few incidents of fires caused by defective parts have been traced to a particular transformer used in a limited number of sets made between January and February of 2008. If you own a 21-inch Brightron manufactured between January and February of 1995, please bring it in to a Prosonic dealer ------- a free replacement of the parts before April 30, 2008. 151. (A) with (B) as (C) for (D) except Prosonic will make every effort to correct the defect and not let a similar product defect ------- again. We thank you for your patronage. 152. (A) occur (B) occurring (C) be occurred (D) occurs Masayoshi Takada President, Prosonic Corporation. ANSWERS 101. B 102. C 103. B 104. D 105. C 106. D 107. C 108. A 109. B 110. C 111. B 112. B 113. C 114. A 115. B 116. D 117. D 118. C 119. C 120. B 4 121. B 122. B 123. A 124. C 125. B 126. A 127. D 128. B 129. D 130 D 131. D 132. D 133. C 134. B 135. A 136. D 137. D 138. D 139. D 140. D 141. C 142. A 143. A 144. B 145. C 146. D 147. C 148. D 149. B 150. B 151. C 152. A 5 . 2009 년 1 월 NEW TOEIC 예상문제 Part 5 / 6 - Part 5 와 Part 6 와 와와와와와 23 와와 와와 와와와 와와 와와와와와, 와와와. renewed on ------- before the 15th of this month. (A) when (B) neither (C) either (D) or 128. Mr. Garcia will already ------- his presentation on the new
- Xem thêm -

Xem thêm: Tài liệu New toeic new pptx, Tài liệu New toeic new pptx, Tài liệu New toeic new pptx

Từ khóa liên quan

Gợi ý tài liệu liên quan cho bạn