Kiến thức tiếng anh 11

25 344 0
  • Loading ...
1/25 trang

Thông tin tài liệu

Ngày đăng: 31/10/2013, 19:11

TIẾNG ANH 11 ( CHUẨN ) - HỌC KỲ I A . PHONETICS UNIT 1 – 4 ( Vĩnh Long ) Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest. 1. A. cheese B. children C. chemical D. teacher 2. A. game B. bridge C. against D. garage 3. A. iron B. celebrate C. parent D. restaurant 4. A. happy B. husband C. hobby D. honest 5. A. who B. where C. when D. why 6. A. home B. hold C. hour D. her 7. A. invited B. attended C. celebrated D. finished 8. A. arrives B. washes C. passes D. catches 9. A. floppy B. sneaky C. terrify D. friendly 10. A. excited B. kind C. nice D. quick 11. A. neighbors B. friends C. relatives D. photographs 12. A. name B. news C. drink D. nose 13. A. memorable B. pretty C. seven D. telephone 14. A. sneaky B. ready C. scream D. please 15. A. holiday B. vehicle C. helpfully D. rehearsal 16. A. war B. work C. world D. whom 17. A. winter B. answer C. award D. towards 18. A. children B. divorce C. married D. present 19. A. will B. milk C. tall D. talk 20. A. should B. would C. folk D. cool Choose the word which is stressed differently from the rest. 21. A. sneaky B. floppy C. icing D. embrace 22. A. loyalty B. constancy C. acquaintance D. confidence 23. A. gossip B. interest C. between D. friendship 24. A. unselfis B. sympathy C. quality D. principle 25. A. mutual B. advantage C. possible D. generous 26. A. helpful B. sincere C. pleasant D. earning 27. A. floppy B. idol C. cotton D. decide 28. A. extremely B. excited C. personal D. imagine 29. A. birthday B. reply C. schoolbag D. money 30. A. celebrate B. together C. family D. special 31. A. successful B. beautiful C. humorous D. difficult 32. A. couple B. wedding C. quiet D. receive 33. A. begin B. silver C. dinner D. people 34. A. activity B. memorable C. suspicious D. appreciate 35. A. forward B. feeling C. arrive D. birthday 36. A. candle B. flower C. present D. between 37. A. invite B. happen C. divide D. surprise 38. A. celebrate B. attitude C. refreshments D. restaurant 39. A. problem B. enough C. listen D. summer 40. A. example B. happiness C. advantage D. disaster KEYS 1. C 2. B 3. A 4. D 5. A 6. C 7. D 8. A 9. C 10. D 11. D 12. C 13. B 14. B 15. B 16. D 17. B 18. B 19. D 20. D 21. D 22. C 23. C 24. A 25. B 26. B 27. D 28. C 29. B 30. B 31. A 32. D 33. A 34. B 35. C 36. D 37. B 38. C 39. B 40. B UNIT 5 – 8 ( Lê Thanh Mừng ) 1. A. drive B. driving C. driver D. driven 2. A. traffic B drank C. tradition D. drastic 3. A. trouble B. drought C. trousers D. announce 4. A. twelve B. trench C. member D. result 5. A. troop B. took C. group D. two 6. A. went B. answer C. work D. weld 7. A. smoothly B. three C. enthusiasm D. think 8. A. two B. twenty C. twist D. twice 9. A. children B. kitchen C. teacher D. school 10. A. hitting B. honor C. heart D. horrible 11. A. job B. bomb C. back D. before 12. A. afraid B. frame C. flag D. flaid 13. A. indicator B. education C. curriculum D. ocean 14. A. general B. object C. danger D. guide 15. A. which B. whip C. who D. whether 16. A. exchange B. opinion C. develop D. spirit 17. A. agrarian B. longevity C. occasional D. preparation 18. A. repeat B. decrease C. method D. control 19. A. society B. participate C. activity D. competition 20. A. charity B. government C. marathon D. illiteracy 21. A. campaign B. effective C. announce D. annual 22. A. marathon B. survey C. expand D. stimulate 23. A. influence B. strategy C. formally D. performance 24. A. longevity B. society C. activity D. disappointed 25. A. among B. spirit C. final D. sponsor 26. A. maximum B. athletics C. animals D. general 27. A. competition B. difficulty C. representative D. entertainment 28. A. important B. championship C. organize D. finalist 29. A. minority B. eradicate C. traditional D. preparation 30. A. suggest B. report C. profit D. career KEYS 1D 2C 3A 4D 5B 6B 7A 8A 9D 10B 11B 12C 13D 14D 15C 16D 17D 18C 19D 20D 21D 22C 23D 24D 25A 26B 27B 28A 29D 30C B . VOCABULARY: UNIT 5 – 8 ( Lê Thanh Mừng ) 1. -------- is the state of not knowing how to read or write. A. Literacy B. illiteracy C. campaign D. struggle 2. When someone----------a poem or other piece of writing, they say it aloud after they have learn it . A. recites B. takes part inC. completes D. completes 3. We must start a------for illiteracy eradication immediately A. contest B. company C. champion D. campaign 4. In Vietnam, Tet is the grandest and most important------ in the year A. occasion B. season C. tradition D. vision 5. During Tet holiday, homes are often-------with plants and flowers A. colored B. decorated C. hanged D. supplied 6. Carlos was---- the first prize in the essay competition. A. disappointed B. completed C. excited D. awarded 7. The number of injuries from automobile accidents------every year. A. increases B. decrease C. control D. limit 8. ------ is work that involves studying something and trying to discover facts about it. A. Resource B. Research C. Organization D. Figure 9. Time was up, and the judges-------- the results. A. announced B. spoke C. declared D. delivered 10. Each nation has its own way of-------- the New Year. A. eating B. celebrating C. preparing D. cooking 11. This price reduction is due to------ among suppliers. A. complete B. competition C. competitor D. compete 12. There are 54--------minorities in Vietnam. A. national B. primary C. ethnic D. main 13. The company must reduce costs to compete-----. A. effect B. affect C. effective D. effectively 14. He was considered “the Man of the Match” because he had------three goals in that match. A. won B. succeeded C. picked D. scored 15. Education is the best-------for children’s future. A. preparation B. eradication C. promotion D. consideration 16. Children will work hard if the lesson are------ A. expressing B. inquiring C. disappointing D. interesting 17. The United Nations is a (n)-------- organization. A. international B. internation C. national D nation 18. He------ his room with pictures of all his favorite sports figures. A. prepared B. received C. decorated D. colored 19. The FIFA Women’s World Cup 2007 was ----in China. A. contributed B. played C. held D. won 20. They were bitterly------ at the result of the game. A. disappoint B. disappointed C. disappointing D. disappointedly 21. A---- is a competition in which people try to win something. A. test B. examinationC. contest D. survey 22. If you walk on the street before Tet, you will find great-----everywhere. A. excitement B. exciting C. excited D. excite 23. The------of a football team usually wears a colored arm-band. A. captain B. forward C. goalkeeper D. defender 24. Before Tet, housewives are always busy cooking-------foods. A. tradition B. traditional C. traditionallyD. nation 25. The group that gets the highest score will be the ----- A. win B. winner C. winning D. won 26. ------- people are those who earn their living on agriculture. A. traditional B. agrarian C. lunar D. special 27. Both children and adults take part in games and ------forms of entertainment. A. various B. vary C. variety D. variously 28. The fight----- illiteracy continued in the following summer. A. for B. against C. about D. with 29. Many students take part------the campaign for illiteracy eradication. A. for B. in C. from D. on 30. John thanked me-----helping him with the homework. A. to B. for C. with D. of 31. John congratulated us-----passing our exams. A. on B. at C. from D. about 32. His parents prevented him------staying up too late. A. of B. from C. with D. on 33. What do you often do-----the first day of the year ? A. at B. for C. in D. on 34. We insisted ------a refund of the full amount. A. at B. on C. in D. to 35. It is important------ most Vietnamese people to decorate their house on Tet A. to B. for C. with D. over 36. Street are decorated-------colored lights and red banners. A. with B. to C. for D of 37. In spring, all flowers are-----blossom colorfully. A. at B. about C. over D. in 38. When I was in class, I often sat-------Tommy and Mike. A. among B. between C. in D. within 39. Mr. and Mrs. Smith looked -------to meeting their children soon. A. for B. after C. forward D. at 40. How many--------are there in the competition. A. participates B. participants C. participations D. participative KEYS 1B 2A 3D 4A 5B 6D 7A 8B 9A 10B 11B 12C 13D 14D 15A 16D 17A 18C 19C 20B 21C 22A 23A 24B 25B 26B 27A 28B 29B 30B 31A 32B 33D 34B 35B 36A 37D 38B 39C 40B C . GRAMMAR II . UNIT 5 – 8 ( Lê Thanh Mừng ) 1. I turned down the job, ------- the attractive salary. A. because B. because of C. despite D. although 2. He doesn’t catch anything. He never catches……………… A. nothing B. anything C. something D. everything 3. He could do nothing . He couldn’t do…………. A . something B. nothing C. anything D. everything 4. The lifeguard----------them not to swim too far from the shore. A .warned B. said C. suggested D. proposed 5. He ---------me to have dinner with him that night. A. hoped B .agreed C. offered D. invited 6. She----------to help me redecorate the room. A. enjoyed B. agreed C. insisted D. advised 7. John reminded me ---------- his motorbike by 8 o’clock. A. please return B. not forget to return C. to return D. remember to return 8. He---------on seeing the manager of the hotel. A. asked B. convinced C. insisted D. expected 9. Bob------------ having stolen Mary’s pocket calculator. A. admitted B. agreed C. dreamed D. accepted 10. We warmed him against----------- to the capital by train. A. to travel B. travel C. traveling D. traveled 11. The rain prevented us ------------climbing to the top of the mountain. A. for B. from C. at D. on 12. She said that if it ----------the next day, She ------- to see us. A. doesn’t rain / will come B. didn’t rain / would come C. hadn’t rained / would have come D. wouldn’t rain / could come 13. If you……… breakfast, you wouldn’t be hungry now. A. would have B. would have had C. had D. had had 14. Had I known that John wanted to get up early, I --------- him up. A. would have woken B. had woken C. would wake D. will have woken 15. ---------- wants to speak to you on the phone. A. Someone B. Anyone C . Everyone D. Some people 16. I don’t want to waste-----------time. A. someone’s B. anyone’s C. everyone D. some people 17. -------------saw Tom go out , did they ? A. Somebody B. Anybody C. Nobody D. Everybody 18. ------------is out in the garden for the barbecue. A. Someone B. Anyone C. Everyone D .Not one 19. John------------to return my book the next Friday. A. suggested B .promised C. proposed D. reminded 20. They congratulated me ----------- the exams with high marks. A. passed B. having passed C. to pass D. on passing 21. “You should not drink too much beer.” He ---------me not to drink too much beer. A. promised B. advised C. asked D. told 22. “ Please don’t smoke in my car” He asked me ----------- in his car. A. not to smoke B. to not smoke C . not smoking D. not smoke 23. The thief admitted ------------ Mr. Brown’s car. A. to steal B. stealing C. steal D. stole 24. The boy ----------- breaking the window of the woman’s house . A. said B. denied C. told D. reminded 25. He asked her ------------- if someone stepped on her feet . A. what she would say B. what would she say -- C. what will she say D. she would say what 26. The man said to me -------------- him he would have lent me his motorbike. A. If I asked B. If I had asked C. If I would ask D. If I didn’t ask 27. I like reading books , especially the ------------ about the natural world. A. one B. ones C. noone D. things 28. -------------- phoned while you were out , but they didn’t leave a message. A. Someone B. Anyone C. Something D. no one 29. ------my brother were lazy, he would have passed the exam. A. Unless B If C. Because D. When 30. Does ------------- mind if I eat first? A. anything B. anyone C. someone D. nobody 31. He advised me ……… the 6 o’clock train. A. will catch B. caught C. to catch D. catching 32 David asked me ……… me the book the day before. A. if who gave B. if who has given C. who had given D. that who had given 33. Tom apologized for………. me earlier. A. not ringing B. not to ring C. not ring D. to not ring 34. Cindy…… that I could keep her book for another two days. A. said me B. tell C. told me D. spoke me 35. I asked him ……… but he said nothing. A. what the matter was B. what was the matter C. the matter was what D. what’s the matter was 36. The boss wanted to……… something to Lan. A. tell B. say C. talk D. ask 37. Miss White thanked Peter ……… her the present. A. for giving B. to give C. giving D. on giving 38. Mary told me she……… to several interviews before she took that one. A. had been B. was C. has been D. would have been 39. I advised her………anything about it to her friends. A. not say B. saying C. not saying D. not to say 40. His sister apologized ………. rude to him. A. being B. for being C. to be D. to being 41. If someone--------in here with a gun, I’d be very frightened A. walked B. walks C. had walked D. would walk 42. He always -------if I’m late. A. complain B. complains C. complained D. had complained 43. Jim congratulated me on-------the final exams. A. pass B. passing C. to pass D. passed 44. Margaret apologized -------me earlier. A. for phone B. for not phoning C. to phone D. for not phone 45. When I arrived, I didn’t see----there. Everyone had gone home. A. somebody B. anybody C. anything D. no one 46. Nobody-------to stay home on such a lovely summer day. A. want B. wants C. wanting D. to want 47. -------anyone know where he’s now ? A. Do B. Is C. Does D. Has 48. They said to me if -------they would go out with me. A. it didn’t rain B. it doesn’t rain C. hadn’t rained D. would rain 49. He-----Sue to give him her phone number. A. said B. tells C. told D. asks 50. He said that if his car was working, he--------me to the station. A. drives B. drive C. will drive D. would drive KEYS 1C 2B 3C 4A 5D 6B 7C 8C 9A 10C 11B 12B 13D 14A 15A 16B 17C 18C 19B 20D 21B 22A 23B 24B 25A 26B 27B 28A 29A 30B 31C 32C 33A 34C 35A 36A 37A 38A 39D 40B 41A 42B 43B 44B 45B 46B 47C 48A 49C 50D D . CULTURAL TIPS UNIT 5 – 8 ( Lê Thanh Mừng ) 1. Hung: “Thank you very much for a lovely party” Hoa: “ ……………” A. You are welcome B. Thanks C. Cheers D. Have a good day 2. Jane: “ How are you today, Thomas?” Thomas: “ ……………” A. Thanks B. No, thanks C. Fine, thanksD. Yes, thanks 3. An: “Do you think it will rain?” Binh: “ Oh! …………” A. I don’t hope so B. I don’t hopeC. It’s hopeless D. I hope not 4. Lan: “What’s your name?” Nga: “………………” A. Pardon? B. Really? C. OK D. Forgive me 5. Jane: “Do you think you will get the job?” Mary: “ …………… ” A. I know so B. Well, I hope so C. I think not D. Yes, that’s right 6. David: “ Happy Christmas!” Jason: “ ……………!” A. You are the same B. Same for you C. The same to you D. Happy Christmas with you 7. Linda: “ Excuse me! Where’s the post office?” Mary: “ …………….” A. Don’t worry B. It’s over there C. I’m afraid not D. Yes, I think so 8. Tom: “How did you get there?” John: “ …………… ” A. I came here last night B. The train is so crowded C. Is it far from here? D. I came here by train 9. Lan: “Whose bicycle is that?” Chi: “ ……………” A. It’s just outside B. It’s Jane C. It’s Jane’s D. No, It’s over there 10. John: “How often do you go to school?” Jane: “ ……………” A. I don’t think so B. I go there early C. I go there by bus D. Every day except Sunday 11. A: “ Where do you come from?” B: “ ………………” A. I’m living in London B. In London C. Yes, I have just come here D. I come from London 12. Jim: “Have you ever been abroad?” Tom: “…………… ” A. Yes, I have B. No, I didn’t C. No, I don’t D. Yes, I do 13. Helen: “Congratulations!” Jane: “……………” A. What a pity! B. Thank you C. I’m sorry D. You are welcome 14. Alice: “ What shall we do this morning?” Carol: “………… ” A. Let’s go out for dinner B. No problem C. Oh, that’s good! D. I went out for dinner 15. Maria: “ I’m taking my driving test tomorrow” Sarah: “ …………. !” A. Good day B. Good luck C. Good time D. Good chance 16. Ann: “ ……… where the nearest post office is?” Linda: “ Turn left and then turn right” A. Will you say me B. Could you tell me C. Do you tell me D. Should you show me 17. “Would you like to have dinner with me?” “ …………” A. Yes, I’d love to B. Yes, so do I C. I’m very happy D. Yes, it is 18. “I’ve passed my driving test” - “………… ” A. That’s a good idea B. Congratulation! C. Do you? D. It’s nice of you to say so 19. “How do you do?” – “ ………… ” A. I’m well, thanks B. Yeah, OK C. How do you do? D. Not too bad 20. “You look nice today. I like your new hairstyle”. – “ ………………” A. It’s nice of you to say so B. Shall I?. Thanks C. Oh, well done! D. I feel interesting to hear that 21. “How about driving to the countryside this Sunday ?” – “----------- “ A. That’s a good idea B. That’s my pleasure C. Never mind D. Yes, I’m driving 22. “ Would you like a drink ?” – “ Oh, yes.------- a coke. Thank you. A. I have B. I’m having C. I will have D. I’m going to have 23. “ You don’t work at weekends, do you ?”-“---------“ A. Yes, I don’t B. No problem C. Of course not D. Never mind 24. “ Can I help you?”-“----------“ A. At two o’clock B. I can help you C. No, I don’t D. Yes, please 25. “ Do you mind if I borrow a chair?”- “---------- . Do you only need one?” A. I’m sorry B. not at all C. Yes, I do D. Yes, I would 26. “ It’s time for lunch.”- “--------“ A. Oh, good ! B. One hour C. No, I don’t D. Haft past twelve 27. “ Would you like a drink?”-“---------“ A. I don’t like coffee B. I prefer tea C. Coffee, please D. Never mind 28. “ He can’t type very fast” – “----------“ A. I can too B. So can I C. I can’t D. Neither can I 29. “ Joe has broken this plate” – “-------“ A. Here you are B. Thanks a lotC. That’s very good D. It doesn’t matter 30. “Let’s have a pizza” – “----------“ A. Not again B. It doesn’t matter C. Not at all D. Not really KEYS 1A 2C 3D 4A 5B 6C 7B 8D 9C 10D 11D 12A 13B 14A 15B 16B 17A 18B 19C 20A 21A 22C 23C 24D 25B 26A 27C 28D 29D 30A E . WRITING ( UNIT 1- 4 - Hoà Bình ) A. SENTENCE TRANSFORMATION 1. We had our house decorated to celebrate our wedding anniversary. A. We had someone decorate our house. B. We had to decorate our house. C.Our house needs to be decorated. D. We helped my father decorate our house. 2. She is sure to come to the party. A. I’m sure she came to the party. B. She’ll surely come to the party. C.She is certain she came to the party.D. She knows they will come to the party. 3. She is not old enough to get married. A. She is too young get married. B. She is so young that she can’t get married. C. She is much too young, so can get married. D. She is so young that she can get married. 4. My friend is keen on learning different languages. A. It is my friend keenness to learn different languages. B. Learn different languages is my friend’s hobby. C. My friend would like to learn different languages. D. Different languages is my friend’s hobby. 5. When did you begin to work in remote or mountainous areas? A. How long did you work in remote or mountainous areas? B. How long did you begin working in remote or mountainous areas? C. How long are you working in remote or mountainous areas? D. How long have you been working in remote or mountainous areas? 6. I haven’t worked in orphanages for years. A. I haven’t worked in orphanages for long ago. B. The last time I worked in orphanages since years ago. C. I didn’t work in orphanages years ago. D. I last worked in orphanages years ago. 7. Our parents don’t like us to come home late. A. Our parents don’t care about our coming home late. B. Our parents don’t approve of our coming home late. C. Our parents want us to stay home. D. Our parents would rather us to come home early 8. “I’m sorry I forgot your birthday”, Harry told Mary. A. Harry said sorry to Mary for forgetting her birthday. B. Harry felt sorry to forget Mary’s birthday. C. Harry apologized Mary for having forgotten her birthday. D. Harry really felt a pity not to remember Mary’s birthday. 9. My friend doesn’t really want to talk to him. A. My friend would rather not talk to him. B. My friend is not going to talk to him C. My friend won’t talk to him. D. My friend don’t mean to talk to him. 10. His friend is a man of extreme honest man. A. His friend is an extremely honest man. B. It is extremely honest that his friend is a man. C. It is of extreme honesty to a man like his friend. D. His friend is an extreme honesty man. 11. I would rather you stopped talking about her. A. I would rather stop talking about her. B. I prefer you not to talk about her any more. C. I would rather you not talk about her. D. I want you to talk about her. 12. I can’t stand it when people criticize me in public. A. People can’t criticize me in public. B. When people criticize me in public I don’t stand there. C. I can’t stand in public when people criticize me. D. I hate being criticized in public. 13. “Would you like some coffee?” Peter asked me. A. Peter asked me if I liked coffee. B. Peter asked me to make him a cup of coffee. C. Peter offered to give me some coffee. D. Peter, do you like some coffee? 14. John didn’t come to the party because he was seriously ill. A. John’s party was not serious. B. John was too ill to come to the party. C. John never comes to the party. D. John was absent from the party many times. 15. My mother never allows me to go out alone at night. A. My mother never lets me go out alone at night. B. I was not allowed to go out go out alone at night. C. My mother never goes out alone at night. D. My mother and I usually go out alone at night. 16. “Thanks a lot for coming to the party”, the host said to the guests. A. The host said thanks a lot for coming to the party. B. The host requested coming to the party. C. The host proposed coming to the party. D. The host thanked the guests for coming to the party. 17. “Shall I make you a coffee?” the girl said to the lady. A. The girl wanted to make a coffee for the lady. B. The girl offered to make a coffee for the lady. C. The girl refused to make a coffee for the lady. D. The girl promised to make a coffee for the lady. 18. “Would you like to come to my birthday party, Sarah?” asked Tom. A. Tom invited Sarah to his birthday party. B. Tom asked if Sarah was able to come to his birthday party. C. Tom asked Sarah if she like his birthday party or not. D. Tom reminded Sarah of his coming birthday party. 19. It’s no use trying to persuade Tom to change his mind. A. It’s worth trying to persuade Tom to change his mind. B. Persuading Tom to change his mind is no point. C. There’s no point in trying to persuade Tom to change his mind. D. It’s useful trying to persuade Tom to change his mind. 20. “Can you tell me what she looks like?” he said. A. He asked me if I can tell him what she looks like. B. He asked me if I could tell him what she liked. C. He asked me to tell him what she look like. D. He asked me to describe her to him. B. SENTENCE COMPLETION 1.It took me a long time to _________________________ A. get used wearing to glasses. B. get used to wearing glasses. C. get used to wear glasses. D. getting used to wearing glasses. 2. I expected_______________, but I wasn’t. A. to invite to the party. B. to be invited to the party. C. inviting to the party. D. being invited to the party. 3. The doctor advised Robert___________________ A. to take more exercise if he wanted to lose weight. B. to take more exercise so that he could to lose weight. C. that he takes more exercise to lose weight. D. that he should take more exercise in order that to lose weight. 4. Taking exercise____________________________ A. is good health for you. B. is good for your healthy. C. is a good health for you. D. is good for your health. 5. He went to the library_______________ A. so that to borrow a book. B. to borrowing a book. C. so as to borrow a book. D. in order that borrow a book. 6. When you got back, he ____________________________ A. will leave London for New York. B. has left London for New York. C. had already left London for New York. D. leaves London for New York. 7. Big Brother is________________________ A. the name of a club. B. a home for children. C. an organization for boys who no longer have fathers. D. the name of a film. 8. He went to the department store___________________ A. bought his mother a new hat. B. buy his mother a new hat. C. to buying his mother a new hat. D. to buy his mother a new hat. 9. I am very interested _______________ A. in the information you give it to me. B. about the information you gave me. C. in the information you gave me. D. about the information you give it to me. 10. It is seven years since we_______________________ A. last talked to Daisy. B. have talked to Daisy. C. last talked Daisy. D. talked to last Daisy. 11. The president congratulated the players_____________________ A. for winning the cup. B. because of winning the cup. C. on winning the cup. D. about their winning the cup. 12. While I was working in the garden, _____________________ A. my son played video games. B. my wife has cleaned the house. C. my son was playing video games. D. my wife had been cleaning the house. 13. When young, my sister and I were not used to _________________ A. going out on our own. B. having gone out on our own. C. go out ourselves. D. go out on our own. 14. He was just beginning to leave the office__________________ A. as soon as the phone rang. B. when the phone rang. C. while the phone rang. D. by the time the phone rang. 15. They usually take part_________________ A. to help people in mountainous areas. B. helping people in mountainous areas. C. in helping with people in mountainous areas. D. in helping people in mountainous areas. C. ERROR IDENTIFICATION 1. I am delighted hearing the news. A B C D 2. It’s so cold to go out. A B C D 3. You can’t always insist your own way – there has to be some give- and – take. A B C D [...]... BUILDING N 1 A 2 B 3 B 4 C 5 D 6 D 7 B 8 C 9 A 10 A 11 B 12 D 13 C 14 B 15 A 16 D 17 B 18 A 19 C 20 D 1 B 2 B 3 A 4 D 5 C 6 C 7 C 8 D 9 C 10 A 11 C 12 C 13 A 14 B 15 D 1.C 2.B 3.B 4.C 5.C 6.B 7.C 8.B 9.B 10.C 11. C 12.D 13.A 14.D 15.D 16.B 17.A 18.C 19.A 20.C 21.D 22C 23.B 24.C 25.C 26.C 27.B 28.C 29.B 30.C 1 B 2 D 3 A 4 A 5 D 6 C 7 A 8 C 9 A 10 A 11 A 12 A 13 B 14 D 15 C WRITING (UNIT 5- 8 - Phú Thịnh... them to settle down B We are now building some shelters for them settling down C We are now built some shelters for them to settling down D When we are now building some shelters for them to settle down 11 We/ grateful/ you/ give us a donation A We would be very grateful if you could give us a donation B We are very grateful because you can give us a donation C We will be very grateful so you could have... time getting accustomed to the new environment and make friends with A B C D other classmates 9 I often listen music when I have free time A B C D 10 We spent a week to preparing for our concert A B C D 11 It’s impossible for me being there before 8p.m A B C D 12 She likes her job but does not like wear uniforms A B C D 13 While Tina looked for a flashlight, the lights came back on A B C D 14 When he... A B C D 7 He is living by his uncle in the country A B C D 8 No one saw Tom go into the hall , did him ? A B C D 9.The news are on TV soon A B C D 10.Never I have seen such an excited film A B C D 11. I would do anything to you A B C D 12.Dogs can swim better than cats are A B C D 13 I’ve never seen such that a bad film A B C D 14.If any body phone me, tell him I am out A B C D 15.Whatever happened,... arrival at the hotel A B C D 29 I don’t want trouble with you with such a small problem A B C D 30.There is something is wrapped in this blue paper AB C D KEYS 1 A 2 D 3.B 4 B 5 A 6 D 7.B 8 D 9 B 10 B 11 D 12 D 13 C 14 B 15.D 16 A 17 D 18.B 19 A 20 B 21.A 22 B 23 D 24 B 25 D 26 D 27 D 28 C 29 B 30 C Choose the best answer to complete each of the following sentences: 1……………… because he was too lazy... The group leader prevented his members……………… A going on B from going on C.to go on D to going on 10 Johnny admitted……………… all the wine in the bottle A to drink B drinking C to drinking D of being drunk 11 I want to congratulate you……………… the contest A to win B at winning C about winning D on winning 12 He apologized………………… able to finish the project on time A his colleagues not being B his colleagues... ? A anyone B noone C.everyone D.someone 20.She felt lonely when she first arrived because she had……………… to talk to A somebody B anyone C.nobody D anybody KEYS 1 A 2.D 3.C 4.C 5.A 6.B 7.B 8.A 9.B 10.C 11. D 12.C 13.D 14.B 15.C 16.A 17.B 18.D 19.A 20.C Choose the sentence which has the cloest meaning to the original one: 1 “ Don’t talk in class” the teacher said A The teacher told his students do not... contented with what she does A What she does, she doesn’t make her pleased B Mary is satisfied with what she does C Whatever Mary does she makes nobody pleased D She feels happy when she does something 11 If you had taken my advice, we ………… our way A will not lose B wouldn’t not lose C will not have lost D wouldn’t have lost 12 He spent his money carelessly and became broke A If he doesn’t spend his... participants, entry procedures, venue, date, and time KEYS : 1C 2A 3C 4A 5C 6D 15B 16A 17A 18A 19B 20B 29D 30D 31A 32C 33D 34B READING (UNIT 5 – 8 – Long Phú ) 7A 21A 35D 8B 22C 36A 9A 23D 37C 10B 24A 38C 11D 25B 39A 12C 26A 40D 13B 27D 14B 28 A READ THE PASSAGE BELOW AND CHOOSE THE CORRECT ANSWER FOR EACH QUESTION: ( 6 passages ) * Passage 1 : The traditional definition of literacy is considered to be... because of SARS As compensation, China retained its automatic qualification to the 2003 tournament as host nation and was automatically chosen to host the 2007 Women's World Cup The host country for the 2 011 FIFA Women's World Cup will be delided by vote 1 In the first Women's World Cup, there were _ teams A twelve B sixteen C seventeen D twenty 2 How often does the Women's World Cup take place ? A . TIẾNG ANH 11 ( CHUẨN ) - HỌC KỲ I A . PHONETICS UNIT 1 – 4 ( Vĩnh Long ) Choose the. 5B 6B 7A 8A 9D 10B 11B 12C 13D 14D 15C 16D 17D 18C 19D 20D 21D 22C 23D 24D 25A 26B 27B 28A 29D 30C B . VOCABULARY: UNIT 5 – 8 ( Lê Thanh Mừng ) 1. --------
- Xem thêm -

Xem thêm: Kiến thức tiếng anh 11, Kiến thức tiếng anh 11, Kiến thức tiếng anh 11

Từ khóa liên quan

Gợi ý tài liệu liên quan cho bạn

Nhận lời giải ngay chưa đến 10 phút Đăng bài tập ngay