De khao sat CL cuoi nam + Huong dan cham

2 396 0
  • Loading ...
1/2 trang

Thông tin tài liệu

Ngày đăng: 05/08/2013, 01:28

Phòng GD-đt đề kiểm tra chất lợng Thái Thụy Tiếng Anh lớp 9 Thời gian làm bài 45 phút Chọn một đáp án đúng nhất trong số A, B, C hoặc D để hoàn thành mỗi câu sau (5 điểm) 1. We should fine heavily anyone using to catch fish. A. electric B. electrical C. electricity D. electrify 2. Nga wants to go home . she feels sick. A. as if B. since C. until D. because of 3. In my family lighting for 30 percent of the electricity bill. A. looks B. accounts C. takes D. chooses 4. I suggest that we use banana leaves to wrap food. A. must B. should C. can D. ought 5.We can save natural by using solar energy. A. products B. forests C. wildlives D. resources 6. I suggest getting a to check cracks in the water pipes. A. chemist B. builder C. mechenic D. plumber 7.You should an ordinary 100-watt light bulb with an energy-saving one. A. replace B. change C. select D. consume 8. In many countries electricity, gas and water are . A.sales B. necessities C. consumers D. appliances 9. Energy-saving bulbs should be used to electricity. A. spend B. buy C. waste D. save 10. Id love to go to the party I have to finish my homework. A. and B. but C. or D. so 11. We wont eat . the whole area is clean. A. until B. since C. however D. but 12. We must the amount of water our family use every day. A. lower B. reduce C. lessen D.cut down 13. A faucet can waste 500 liters water a month. A. running B. cutting C. dripping D. dropping 14. Ive . my glasses everywhere but I cant find then anywhere. A. looked after B. looked at C. looked for D. looked into 15. Were disappointed that people have this area. A. spoiled B. bored C. disturbed D. broken 16. Tet holiday is the most important for Vietnamese people. A. culture B. celebration C. custom D. religion 17. Family members who live try to be together at Tet. A. distant B. away C. apart D. separate 18.I am so of my father and love him so much. A. keen B. alike C. proud D. interested 19. Happy birthday to you is an English song is usually sung at birthday party. A. it B. which C. who D. when 20. My brother has to go to work . its raining very hard. A. even though B. despite C. in spite D. however II. Tìm một lỗi sai trong số A, B, C hoặc D (2,5 điểm) 21. The teacher asked me why am I learning English A B C D 22. I wish that I have the chance to practice speaking English A B C D 23. The course will begin in April 1 st and end in December A B C D 24. My uncle said that he had to go to a meeting tonight. A B C D 25. I asked them if they teach other foreign languages besides English. A B C D III. Chọn một đáp án đúng trong số A, B, C hoặc D để hoàn thành câu. (2,5 điểm) 26. Do the test carefully or you may get bad mark. If you . . . . . . . A. do the test carefully or you may get bad mark. B. dont do the test carefully, you may get bad mark. C. wont do the test carefully, you get bad mark. D. may do the test carefully, you do get bad mark. 27. Which class are you in? I asked him I asked him . . . . . . . A. which class are you in B. which class was he in C. which class he is in D. which class he was in 28. Do these books belong to you, Lien? Phuong asked Phuong asked Lien . . . . . . . A. do these books belong to you B. did those books belong to her C. if those books belonged to her D. whether these books belong to her 29. You must finish this report tomorrow, he said He said to me that . . . . . . . A. you must finish this report tomorrow. B. I must finish that report the next day. C. you have to finish this report tomorrow D. I had to finish that reort the following day. 30. We are having a wonderful time here, they said They said that . . . . . . . A. they were having a wonderful time there. B. they are having a wonderful time here C. we are having a wonderful time there D. we were having a wonderful time here. The end Hớng dẫn chấm 1. C 6. D 11. A 16. B 21. C 26. B 2. B 7. A 12. B 17. C 22. A 27. D 3. B 8. B 13. C 18. C 23. B 28. C 4. B 9. D 14. C 19. B 24. D 29. D 5. D 10. B 15. A 20. A 25. B 30. A Bài I : Mỗi câu chọn đúng đáp án cho 0,25điểm Bài II : Mỗi câu tìm đúng cho 0,5 điểm. Bài III : Mỗi câu chpnj đúng cho 0,5 điểm. . Which class are you in? I asked him I asked him . . . . . . . A. which class are you in B. which class was he in C. which class he is in D. which class. end in December A B C D 24. My uncle said that he had to go to a meeting tonight. A B C D 25. I asked them if they teach other foreign languages besides English.
- Xem thêm -

Xem thêm: De khao sat CL cuoi nam + Huong dan cham, De khao sat CL cuoi nam + Huong dan cham, De khao sat CL cuoi nam + Huong dan cham

Từ khóa liên quan

Gợi ý tài liệu liên quan cho bạn

Nhận lời giải ngay chưa đến 10 phút Đăng bài tập ngay