Toeic Listening practice15 key

15 24 0
  • Loading ...
1/15 trang

Thông tin tài liệu

Ngày đăng: 15/04/2018, 07:50

LISTENING PRACTICE 15 In the Listening test, you will be asked to demonstrate how well you understand spoken English The entire Listening test will last approximately 45 minutes There are four parts, and directions are given for each part You must mark your answers on the separate answer sheet Do not write your answers in your test book PART Directions: For each question in this part, you will hear four statements about the picture in your test book When you hear the statements, you must select the one statement that best describes what you see in the picture Then find the number of the question on your answer sheet and mark your answer The statements will not be printed in your test book and will be spoken only one time Example Sample answer A B D Statement (C), “They are standing near the table”, is the best description of the picture, so you should select answer (C) and mark it on your answer sheet           PART Directions: You will hear a question or statement and three responses spoken in English They will not be printed in your test book and will be spoken only one time Select the best response to the question or statement and mark the letter (A), (B) or (C) on your answer sheet Example Sample answer A C You will hear: Where is the meeting room? You will also hear: (A) To meet the new director (B) It’s the first room on the right (C) Yes, at two o’clock The best response to the question “Where is the meeting room?” is choice (B), “It’s the first room on the right”, so (B) is the correct answer You should mark answer (B) on your answer sheet 11 Mark your answer on your answer sheet 26 Mark your answer on your answer sheet 12 Mark your answer on your answer sheet 27 Mark your answer on your answer sheet 13 Mark your answer on your answer sheet 28 Mark your answer on your answer sheet 14 Mark your answer on your answer sheet 29 Mark your answer on your answer sheet 15 Mark your answer on your answer sheet 30 Mark your answer on your answer sheet 16 Mark your answer on your answer sheet 31 Mark your answer on your answer sheet 17 Mark your answer on your answer sheet 32 Mark your answer on your answer sheet 18 Mark your answer on your answer sheet 33 Mark your answer on your answer sheet 19 Mark your answer on your answer sheet 34 Mark your answer on your answer sheet 20 Mark your answer on your answer sheet 35 Mark your answer on your answer sheet 21 Mark your answer on your answer sheet 36 Mark your answer on your answer sheet 22 Mark your answer on your answer sheet 37 Mark your answer on your answer sheet 23 Mark your answer on your answer sheet 38 Mark your answer on your answer sheet 24 Mark your answer on your answer sheet 39 Mark your answer on your answer sheet 25 Mark your answer on your answer sheet 40 Mark your answer on your answer sheet PART Directions: You will hear some conversations between two people You will be asked to answer three questions about what the speakers say in each conversation Select the best response to each question and mark the letter (A), (B), (C) or (D) on your answer sheet The conversations will not be printed in your test book and will be spoken only one time 41 When does the conversation take place? (A) In the morning (B) Around midday (C) In the late afternoon (D) At night 42 What are the speakers waiting for? (A) A call from a customer (B) A job application (C) A food delivery (D) A contract 43 What does the woman suggest? (A) Sending a fax 47 When does the last interview start? (A) At 9:00 (B) At 10:00 (C) At 11:00 (D) At 12:00 48 Who is the man planning to visit this afternoon? (A) A client (B) A job applicant (C) A relative (D) A doctor 49 Why might the woman make a telephone call? (A) To arrange a job interview (B) Making a phone call (C) Hiring a new manager (D) Flying to Seoul _ (B) To request some paperwork (C) To change a meeting time (D) To purchase some supplies _ 44 What has the woman just done? 50 What are the speakers discussing? (A) Returned from vacation (B) Made a dinner reservation (C) Read an interesting book (D) Bought some house plants 45 Why does the woman thank the man? (A) He sent her a postcard (B) He took care of her plants (C) He arranged her hotel accommodation (D) He painted her house 46 What does the man give the woman? (A) The location of a business (B) The materials for a presentation (C) A meeting with a contractor (D) A proposed product design 51 When will the visitor arrive? (A) At 8:30 A.M (B) At 9:00 A.M (C) At 9:30 A.M (D) At 10:00 A.M 52 Why is the man concerned? (A) A key (A) He is locked out of the building (B) A hiking map (B) He needs driving directions (C) Some newspapers (C) He has missed an appointment (D) Some water (D) He has a busy schedule 53 What are the speakers discussing? 59 What does the man want to do? (A) Cutting business costs (B) Designing a new product (C) Decorating a store (D) Ordering more merchandise 54 When will the yearly fall sale begin? (A) Today (B) Tomorrow (C) Next week (D) Next month (A) To rent a tent (B) To return a tent (C) To rent 10 tables (D) To cancel a reservation 60 How much is the extra large tent? (A) $10 per day (B) $450 per day (C) $500 per day (D) $600 perday 55 What the speakers suggest about 61 Who most likely is the woman? their business? (A) It just opened recently (B) Its sales are increasing (C) Its employees are satisfied (D) It owns a factory 56 What are the speakers discussing? (A) An event organizer (B) An outdoor equipment store clerk (C) A ticket office worker (D) A hotel clerk 62 What does the woman want the man to do? (A) Construction of a new airport (B) An employee award banquet (C) A work schedule (D) A conference agenda 57 What will happen next week? (A) Clients will arrive for a visit (B) A construction project will end (C) Planning for a picnic will begin (D) A package will arrive 58 What does the man offer to on Thursday? (A) Work later than usual (B) Pick up clients from the airport (C) Lead a committee meeting (D) Host a company dinner 65 Where does the conversation take place? (A) At a theater (B) At an airport (C) At a restaurant (D) At a stadium 66 What is the man problem? (A) He needs basketball tickets (B) He forgot something after the game (C) He does not like the burger (D) His hat needs to be washed 67 Who will contact the man? (A) The lost-and-found office (B) A basketball player (C) A cleaning staff member (D) Roger Burger (A) Study abroad together (B) Go out for lunch (C) Check some forms (D) Fill out applications 63 When must the forms be sent out? (A) This afternoon (B) Tomorrow morning (C) On Tuesday (D) On Friday 64 What will the woman probaly next? (A) Send out the documents (B) Hand the man the checklist (C) Make a checklist of forms (D) Leave for the airport 68 What’s the woman problem? (A) She was injured by a chair (B) Something she just bought broke (C) She lost the receipt (D) She broke one of her legs 69 What kind of company does the man work for? (A) A cellphone company (B) An office furniture company (C) A medical supply company (D) A stationery company 70 What information is asked for? (A) The location of the store (B) The woman’s name (C) The warranty number (D) The date of purchase 10 PART Directions: You will hear some talks given by a single speaker You will be asked to answer three questions about what the speaker says in each talk Select the best response to each question and mark the letter (A), (B), (C), or (D) on your answer sheet The talks will not be printed in your test book and will be spoken only one time 71 What time will the train leave? (A) At 10:10 (B) At 10:15 (C) At 10:30 (D) At 10:40 72 Who should arrive at the gate early? (A) Passengers who can offer help (B) Passengers with luggage (C) Passengers who have questions (D) Passengers who have children 77 Where would you hear this announcement ? (A) At a grocery store (B) At a department store (C) At a restaurant (D) At a library 78 What is on sale? (A) Beef (B) Vegetables (C) Fruit (D) Suit 73 What form of payment is accepted for 79 Who can use the express check-out lanes? tickets on the train? (A) People buying ground beef 11 (B) People buying sale items (C) People buying vegetables (D) People buying only 15 items (A) In cash (B) By check (C) By credit card (D) By money order 80 Where is the speaker ? (A) In a keyboard factory (B) At a concern hall (C) In a biology laboratory (D) At an electronics store 74 Who is talking? (A) A news reporter (B) A weather forecaster (C) A pilot (D) A travel agent 81 What is the speaker discussing ? (A) An upcoming performance (B) Company research plans (C) Machine operating instructions (D) Factory quality inspections 75 When is the speaker talking? (A) In the early morning (B) At noon (C) In the evening (D) Late at night 76 How will the weather be tomorrow? (A) Rainy (B) Cloudy (C) Sunny (D) Cold 83 What is the speaker discussing? 82 When will the newest model probably be released? (A) In months (B) In year (C) In years (D) In years 89 Where does the speaker work? (A) A product catalog (B) A recyling system (C) A document filling plan (D) An art display 84 When will a change in procedures begin? (A) On Tuesday (B) On Wednesday (C) On Thursday (D) On Friday 85 What is the audience asked to do? (A) Visit the speaker’s office (B) Select items to order (C) Pick up a sheet of paper (D) Reorganize their offices (A) At a beauty salon (B) At a doctor’s office (C) At a fitness center (D) At an audio repair shop 90 Why is the appointment being rescheduled? (A) The shop will be closed (B) The doctor is out of town (C) The stylist is sick (D) The mechanic is not available 91 What will Ms Cho receive? (A) A gift certificate (B) A note of apology (C) A discount on a service (D) A gift basket 86 What is the purpose of the talk? (A) To describe the weather in Shanghai (B) To request that passengers board the plane 92 Where is the talk probably being given? 12 (C) To announce a flight delay (D) To ask for volunteers to take a later flight 87 What will the airline give passengers? (A) City maps (B) Meal vouchers (C) Bus timetables (D) Rail passes 88 When will the bus leave the hotel? (A) At 6:00 A.M (B) At 7:00 A.M (C) At 8:00 A.M (D) At 10:00 A.M 95 What is the report mainly about? (A) Construction of a fitness center (B) The opening of new laboratories (C) Recognition of a company’s health program (D) The appointment of a new company director 96 According to the report, who gave the company special acknowledgement? (A) A sports association (B) A government commission (C) A pharmaceutical organization (D) A popular magazine 97 According to the report, what is a benefit of working at Waynard Laboratories? (A) On a bus tour (B) At a conference center (C) In a museum (D) In a university lecture hall 93 What will the listeners learn about? (A) Famous explorers (B) Asian art (C) Prehistoric tools (D) Native American history 94 What will the listeners have the opportunity to do? (A) View movies (B) Sample food (C) Meet artists (D) Try on costumes 98 On what day does this talk likely take place? (A) On Monday (B) On Wednesday (C) On Friday (D) On Saturday 99 What did Julius like about the GT Telecom Web site? (A) It is easy to get from page to page (B) The company logo appears frequently (C) Customers can pay their bills online (D) It contains the company’s address 100 What will be added to the GT Telecom Web site? (A) More pictures of GT products (B) Features for managing accounts (A) It has access to new medical treatment online (B) It offers opportunities to exercise (C) Photos of a celebrity spokesperson at work 13 (C) It has modern laboratories for research (D) Product reviews from GT customers (D) It pays employees to take work- _ related classes 14 ĐÁP ÁN ĐỀ 25-08-2012 Part 1 A D B C B A D D B 10 C Part 11 C 12 B 13 C 14 A 15 A 16 C 17 A 18 C 19 C 20 B 21 A 22 B 23 B 24 C 25 C 26 C 27 A 28 B 29 B 30 C 31 C 32 A 33 C 34 B 35 A 36 A 37 B 38 C 39 B 40 A Part 41 C 42 B 43 C 44 D 45 D 46 C 47 B 48 D 49 C 50 A 51 B 52 C 53 D 54 A 55 A 56 A 57 C 58 B 59 B 60 C 61 D 62 A 63 C 64 A 65 D 66 D 67 A 68 D 69 D 70 C Part 71 D 72 C 73 A 74 D 75 A 76 B 77 B 78 B 79 C 80 D 81 A 82 A 83 A 84 B 85 C 86 C 87 B 88 B 89 C 90 C 91 A 92 A 93 C 94 D 95 A 96 D 97 A 98 B 99 A 100 D 15
- Xem thêm -

Xem thêm: Toeic Listening practice15 key, Toeic Listening practice15 key

Gợi ý tài liệu liên quan cho bạn

Nhận lời giải ngay chưa đến 10 phút Đăng bài tập ngay