Algebra a combined approach 4th edition elayn martin gay test bank

33 13 0
  • Loading ...
1/33 trang

Thông tin tài liệu

Ngày đăng: 08/09/2017, 10:09

MULTIPLE CHOICE Choose the one alternative that best completes the statement or answers the question Solve the equation 1) b + 11 = 1) _ A) B) 15 C) -7 D) -15 2) -15 = b + A) 21 B) -21 C) -9 D) 3) t - = 11 A) -4 B) 18 C) D) -18 2) _ 3) _ 4) 4) _ + x = 11 A) 43 B) C) D) 5) 5) _ x+ A) = B) C) D) 6) 6) _ x= A) B) C) D) 7) 7) _ x+ =A) B) C) D) - - - - 8) x + 7.2 = 23.2 A) 16 B) 15.5 C) 30.4 D) 29.9 9) y - 23.9 = 1.6 A) 25 B) 25.5 C) 21.8 D) 22.3 B) 18.7 C) 10.8 D) 11.3 10) x - 3.7 = 15 A) 18.2 8) _ 9) _ 10) Solve the equation Don't forget to first simplify each side of the equation, if possible 11) 7x - 6x - = - A) B) - C) - D) 12) 10y = 5y + + 4y A) 13) - 5a + + 6a = 13 - 30 A) 20 11) 12) B) -7 C) -70 D) 70 13) B) 46 C) -20 D) -46 14) - 9b + + 7b = -3b + 12 A) B) -12 C) 12 D) -7 15) - 7x - 14 + 8x = A) 20 B) -20 C) D) -8 16) -30 + 12 = 7x + - 6x A) -47 B) -23 C) 23 D) 47 17) -7x - - 2x - = A) B) C) - D) 14) 15) 16) 17) - 18) 3(y - 2) = 4y - A) 19) 3x - = 4(x - 1) A) -7 18) B) -6 C) -12 D) 19) B) -1 C) D) 20) 3(5x + 4) + 16 = 12x + A) -24 B) C) -72 D) -8 21) 6x = 7(5x + 2) A) B) C) D) C) - D) 20) 21) - 22) 2(5x - 7) = 8x - A) 22) B) 11 23) 88(x - 2) = -16(x + 11) A) C) all real numbers 23) B) 72 D) ∅ 24) 2(x + 2) = 3(x - 2) A) -2 C) all real numbers 25) (x - 9) - (x + 5) = 2x A) - 24) B) 10 D) ∅ 25) B) - C) D) - 26) 4(k + 8) - (3k - 7) = -3 A) 36 26) B) - 42 C) 42 D) 18 27) 27) x+ A) =- xB) - C) - D) - 28) -8.3 + 4x - 6.2 + 5x - 2.9 = 5.3 + 10x + 1.9 A) -24.6 B) -10.2 28) C) 10.2 D) 24.6 Write the algebraic expression described 29) Two numbers have a sum of 27 If one number is q, express the other number in terms of q A) 27 - 2q B) q - 27 C) q + 27 D) 27 - q 29) 30) A 28-centimeter piece of rope is cut into two pieces If one piece is z centimeters long, express the other length as an algebraic expression in z A) (z + 28) cm B) (z - 28) cm C) (28 - z) cm D) (28 - 2z) cm 30) 31) In the race for Student Body President, Jose received 421 more votes than Angela If Angela received x votes, how many votes did Jose receive? A) (x - 421) votes B) (421x) votes C) (421 - x) votes D) (x + 421) votes 31) 32) During a walk-a-thon, Rosilyn walked fewer laps than June walked If June walked b laps, how many laps did Rosilyn walk? A) (6 - b) laps B) (b - 6) laps C) D) (b + 6) laps 32) laps 33) The sum of the angles of a triangle is 180° If one angle of a triangle measures x° and a second angle measures A) (157 - 4x)° , express the measure of the third angle in terms of x B) (157 - 3x)° C) (203 - 4x)° D) (157 + 4x)° 34) A quadrilateral is a four-sided figure whose angle sum is 360° If one angle measures x°, a second angle measures 4x°, and a third angle measures 9x°, express the measure of the fourth angle in terms of x A) (360 - 13x)° B) (360 + 14x)° C) (14x - 360)° D) (360 - 14x)° Solve the equation 35) - x=8 A) 33) 34) 35) B) C) -32 D) -2 36) 36) - a=0 A) B) -2 C) D) 37) 37) = 13 A) 26 38) -9a = 36 A) -45 39) -51 = -8.5c A) 40) -9x = -54 A) 45 B) 15 C) 14 D) 38) B) 45 C) -4 D) 39) B) 42.5 C) D) -42.5 40) B) C) -45 D) 41) 41) - t= A) B) - C) D) - - 42) 42) = 13 A) 16 B) 39 C) D) 15 43) 43) k= A) 44) -z = -10 A) -10 B) C) D) B) 10 C) -1 D) 44) 45) 45) + = 10 A) 44 46) -7x + 2x + = -2x A) B) 42 C) 18 D) 46) B) - C) - D) - 47) 5r + = 52 A) B) C) 44 D) 40 48) 6n - = 24 A) B) 24 C) 10 D) 28 49) -37 = -4x + A) B) 10 C) -32 D) -36 47) 48) 49) 50) 50) a= -6 A) -29 B) 29 C) 31 D) -31 51) 51) f-3=1 A) 12 52) -2x - 6x = - 15 A) B) 24 C) -24 D) -12 52) B) C) -1 53) 6x - x = 38 - A) B) C) -5 54) -7x - 10 + 6x - = A) B) - D) -8 53) D) -7 54) C) 55) 0.2x - 0.5x - = 12 A) 50 15 D) 15 55) B) 48 C) -48 D) -50 Write the algebraic expression described 56) If x represents the first of three consecutive even integers, express the sum of the three integers in terms of x A) 3x + 12 B) 3x + C) x + D) 3x + 56) 57) If x represents the first of four consecutive odd integers, express the sum of the first integer and the fourth integer in terms of x A) 2x + B) 2x + C) 2x + D) 4x + 12 57) 58) If x is the first of three consecutive integers, express the sum of 21 and the third integer as an algebraic expression in terms of x A) x + 23 B) x + 22 C) 2x + 23 D) x + 21 58) Solve the equation 59) 9x - (5x - 1) = A) 59) B) C) D) 60) 3(4x - 1) = 12 A) 61) (y - 6) - (y + 5) = 2y A) 60) B) C) D) 61) B) 62) 4p = 7(9p + 5) A) - C) - D) 62) B) C) D) - 63) 14(7c - 8) = 8c - A) 63) B) C) D) - 64) 2(y + 4) = 3(y - 7) A) 29 B) 13 C) -29 D) -13 65) 3(2z - 3) = 5(z + 2) A) B) C) 19 D) -1 66) 4p = 5(6p + 5) A) B) C) D) 64) 65) 66) - 67) 5(2z - 2) = 9(z + 3) 67) A) -17 68) 4x + 4(-2x - 2) = -5 - 7x A) B) 37 C) 22 D) 17 B) C) D) - 68) - 69) 69) -5=1 A) -24 B) -36 C) 24 D) 36 70) 70) =4 A) 120 B) 60 C) -60 D) -120 71) 71) x+ = A) -16 x B) 28 C) 16 D) -28 72) 72) = -3 A) B) -10 C) -8 D) 10 73) 73) - = -4 A) 57 B) -59 C) 59 D) -57 74) 74) =x A) -4 B) C) D) 75) 75) = - 3y A) B) C) D) Write the algebraic expression described Simplify if possible 76) Two numbers have a sum of 23 If one number is q, express the other number in terms of q A) q - 23 B) 23 - 2q C) 23 - q D) q + 23 76) 77) A 53-centimeter piece of rope is cut into two pieces If one piece is z centimeters long, express the other length as an algebraic expression in z A) (z - 53) cm B) (53 - 2z) cm C) (53 - z) cm D) (z + 53) cm 77) 78) In the race for Student Body President, Jose received 213 more votes than Angela If Angela received x votes, how many votes did Jose receive? A) (x + 213) B) (213 - x) votes C) (x - 213) votes D) (213x) votes votes 78) Solve the equation 79) -5.4m + + 2.3m = -7.2 - 3.1m + 13.2 A) 1.9 C) all real numbers 79) B) D) no solution 80) 8x - + 7x + = 9x + 6x - A) 224 C) all real numbers B) D) no solution 81) 7(x + 7) = (7x + 49) A) C) all real numbers B) 98 D) no solution 82) 5(x + 2) - (5x + 10) = A) C) all real numbers B) D) no solution 80) 81) 82) 83) 83) (10x - 15) = 6( x - ) + A) C) all real numbers B) D) no solution 84) 84) -6= A) 24 C) all real numbers B) D) no solution 85) -2(x - 4) - 55 = 5x - 7(x + 1) A) -62 C) all real numbers B) -48 D) no solution 86) 0.04(9x - 1) = 0.36(x + 7) - 2.56 A) -2.56 C) all real numbers B) -0.04 D) no solution 85) 86) Write the following as an equation, using x for the unknown number Then solve 87) Four times a number added to times the number equals 60 Find the number A) 4(x + 8) = 60x; 0.6 B) 4x(8 + x) = 60; 7.5 C) 4x + 8x = 60; D) 4x - 8x = 60; -7.5 87) 88) When times a number is subtracted from times the number, the result is 40 Find the number A) 7x - 3x = 40; 10 B) 3x(7 - x) = 40; -10 C) 3(x - 7) = 40x; 1.8 D) 3x + 10x = 40; 88) 89) If times a number is added to -6, the result is equal to 12 times the number Find the number A) 6x + (-6) = 12x; -1 B) 4x + (-6) = 12x; C) 18x - 12x = 6; D) 12(6x - 6) = -6; -1 89) 90) 90) Three-fourths of a number is A) Find the number in lowest terms B) +x= C) D) ; x = x = ; x = ; ; 91) The sum of four times a number and is equal to the difference of twice the number and Find the number A) B) 4x + = 2x - 3; - 4(x + 1) = 2x - 3; C) 4x + = 2x - 3; 91) D) 4x + = 2x + 3; Solve 92) The sum of four times a number and three is the same as the difference of twice the number and eleven Find the number A) B) -7 C) -17 D) 92) 93) 93) The difference of triple a number and number A) B) is equal to the sum of the number and C) Find the D) 94) If the sum of a number and two is doubled, the result is six less than three times the number Find the number A) B) 10 C) D) 22 94) 95) Four times the difference of a number and one is equal to six times the sum of the number and three Find the number A) -7 B) 11 C) -2 D) -11 95) 96) Nine times a number, added to -4, is -49 Find the number A) B) -45 C) -405 96) D) -5 97) Eight times a number, added to 36, is Find the number A) -4 B) -256 C) -32 D) 97) 98) Three times the sum of some number plus is equal to times the number minus 23 A) 32 B) C) -8 D) -32 98) 99) The difference of a number and is the same as 36 less the number Find the number A) 22 B) 14 C) - 22 D) - 14 99) 100) Six times some number added to amounts to added to the product of and the number A) -1 B) -2 C) D) 100) _ 101) Twice the sum of a number and -46 gives -6 Find the number A) 20 B) 43 C) -49 102) A number subtracted from 13 is the quotient of -42 and Find the number A) 20 B) 19 C) 265 101) _ D) -26 102) _ D) Solve the problem 103) The president of a certain university makes three times as much money as one of the department heads If the total of their salaries is $180,000, find each worker's salary A) president's salary = $90,000; department head's salary = $45,000 B) president's salary = $45,000; department head's salary = $135,000 C) president's salary = $13,500; department head's salary = $4500 D) president's salary = $135,000; department head's salary = $45,000 103) _ 104) A promotional deal for long distance phone service charges a $15 basic fee plus $0.05 per minute for all calls If Joe's phone bill was $66 under this promotional deal, how many minutes of phone calls did he make? Round to the nearest integer, if necessary A) 10 B) 1020 C) D) 1620 104) _ 105) Two angles are complementary if their sum is 90° If the measure of the first angle is x°, and the measure of the second angle is (3x - 2)°, find the measure of each angle A) 1st angle = 31°; 2nd angle = 59° B) 1st angle = 22°; 2nd angle = 64° C) 1st angle = 22°; 2nd angle = 68° D) 1st angle = 23°; 2nd angle = 67° 105) _ 106) A car rental agency advertised renting a luxury, full-size car for $39.95 per day and $0.39 per mile If you rent this car for days, how many whole miles can you drive if you only have $200 to spend A) 405 mi B) 100 mi C) 307 mi D) 12 mi 106) _ 107) A 10-ft board is cut into pieces so that one piece is feet longer than times the shorter piece If the shorter piece is x feet long, find the lengths of both pieces A) shorter piece: ft; longer piece: 32 ft B) shorter piece: 28 ft; longer piece: 30 ft C) shorter piece: ft; longer piece: ft D) shorter piece: ft; longer piece: 30 ft 107) _ 108) In a recent International Gymnastics competition, the U.S., China, and Romania were the big winners If the total number of medals won by each team are three consecutive integers whose sum is 57 and the U.S won more than China who won more than Romania, how many medals did each team win? A) U.S.: 21 medals; China: 20 medals; Romania: 19 medals B) U.S.: 59 medals; China: 58 medals; Romania: 57 medals C) U.S.: 20 medals; China: 19 medals; Romania: 18 medals D) U.S.: 18 medals; China: 17 medals; Romania: 16 medals 108) _ 109) Mary and her brother John collect foreign coins Mary has th re e ti mes the number of coins that John has Together they have 140 foreign coins Find how many coins Mary has A) 35 coins B) 105 coins C) 98 coins D) 21 coins 109) _ 110) Center City East Parking Garage has a capacity of 257 cars more than Center City West Parking Garage If the combined capacity for the two garages is 1227 cars, find the capacity for each garage A) Center City East: 485 cars B) Center City East: 475 cars Center City West: 742 cars Center City West: 752 cars 110) _ C) Center City East: Center City West: 742 cars 485 cars D) Center City East: Center City West: 752 cars 475 cars 111) During an intramural basketball game, Team A scored 19 fewer points than Team B Together, both teams scored a total of 14 points How many points did Team A score during the game? A) 73 points B) points C) 64 points D) points Solve 112) In a recent International Gymnastics competition, the U.S., China, and Romania were the big winners If the total number of medals won by each team are three consecutive integers whose sum is 96 and the U.S won more than China who won more than Romania, how many medals did each team win? A) U.S.: 33 medals; China: 32 medals; Romania: 31 medals B) U.S.: 31 medals; China: 30 medals; Romania: 29 medals C) U.S.: 98 medals; China: 97 medals; Romania: 96 medals D) U.S.: 34 medals; China: 33 medals; Romania: 32 medals 113) The sum of three consecutive integers is 564 Find the numbers A) 186, 187, 188 B) 186, 188, 190 C) 187, 188, 189 111) _ 112) _ 113) _ D) 188, 189, 190 114) The house numbers of two adjacent homes are two consecutive even numbers If their sum is 338, find the house numbers A) 167, 169 B) 168, 336 C) 169, 171 D) 168, 170 114) _ 115) The code to unlock a safety deposit box is three consecutive odd integers whose sum is 81 Find the integers A) 27, 29, 31 B) 25, 27, 29 C) 27, 28, 29 D) 26, 28, 30 115) _ 116) You have taken up gardening for relaxation and have decided to fence in your new rectangular shaped masterpiece The length of the garden is meters and 54 meters of fencing is required to completely enclose it What is the width of the garden? A) 6.75 m B) 19 m C) 432 m D) 38 m 116) _ 117) Ted drove to his grandparents' house for a holiday weekend The total distance (one-way) was 250 miles and it took him hours How fast was Ted driving? (Round answer to the nearest whole number) A) 10 mph B) 16 mph C) 100 mph D) 63 mph 117) _ 118) Sally is making a cover for a round table When finished, the cover will fit exactly with no excess hanging off Sally has to cut the fabric circle with a inch larger diameter than the table to allow for hemming If the table has a diameter of 42 inches, how much fabric does Sally need? (Use 3.14 for π Round to decimal places.) A) 1661.06 B) 6079.04 C) 1962.5 D) 6644.24 118) _ 119) 119) _ Use the formula F = A) 13° F C + 32 to write 25° C as degrees Fahrenheit B) -3.8° F C) 31.8° F D) 77° F 120) 120) _ Use the formula C = A) 95° C (F - 32) to write 203° F as degrees Celsius B) 130.6° C C) 80.8° C D) 397.4° C B) {x } C) {x } D) {x } 181) 181) _ ≥7 A) {y } B) {y } C) {y } D) {y } 182) 182) _ -2< 183) A) {x } B) {x } C) {x } D) {x } -5≥ 183) _ A) {y } B) {y } C) {y } D) {y } 184) 184) _ 0< A) {x } B) {x } C) {x } D) {x } 185) 185) _ >4 A) {x } B) {x } C) {x } D) {x } 186) 4x > 68 186) _ A) {x } B) {x } C) {x } D) {x } 187) 5x ≤ 95 187) _ A) {x } B) {x } C) {x } D) {x } 188) 8x + 18 > 2(3x + 2) A) {x } B) {x } 188) _ C) {x } D) {x } 189) -5(2y - 3) < -15y + 45 A) {y } B) {y } C) {y } D) {y } 190) -24x + ≤ -6(3x + 1) A) {x } B) {x } C) {x } D) {x } 191) 14x - 18 ≤ 2(6x - 13) A) {x } 189) _ 190) _ 191) _ B) {x } C) {x } D) {x } 192) 2x + + 4x < + 4x + A) {x } B) {x } C) {x } D) {x } 192) _ Solve 193) The area of a rectangle must be at least 144 square feet If the length is feet, find the minimum for the rectangle's width A) B) 19 ft C) 18 ft D) 64 ft 193) _ ft 194) Seven less than three times a number is less than ten Find all such numbers A) x > - B) C) x < D) x< 194) _ x< 195) Claire has received scores of 85, 88, 87, and 85 on her algebra tests What is the minimum score she must receive on the fifth test to have an overall test score average of at least 88? (Hint: The average of a list of numbers is their sum divided by the number of numbers in the list.) A) 93 B) 95 C) 96 D) 94 195) _ 196) A student scored 71, 89, and 97 on three algebra tests What must he score on the fourth test in order to have an average grade of at least 85? A) 83 B) 86 C) 30 D) 64 196) _ 197) A certain vehicle has a weight limit for all passengers and cargo of 1199 pounds The four passengers in the vehicle weigh an average of 155 pounds Use an inequality to find the maximum weight of the cargo that the vehicle can handle A) at most 579 pounds B) 197) _ pounds at most C) D) at most 1044 pounds at most pounds 198) A certain store has a fax machine available for use by its customers The store charges $1.80 to send the first page and $0.55 for each subsequent page Use an inequality to find the maximum number of pages that can be faxed for $5.65 A) at most 10 pages B) at most 43 pages C) at most pages D) at most pages 198) _ 199) An archer has $205 to spend on a new archery set A certain set containing a bow and three arrows costs $52 With the purchase of this set, he can purchase additional arrows for $9 per arrow Use an inequality to find the maximum number of arrows he could obtain, including those with the set, for his $205 A) B) at most 17 arrows 199) _ at most arrows C) D) at most 20 arrows at most arrows 200) When making a long distance call from a certain pay phone, the first three minutes of a call cost $1.90 After that, each additional minute or portion of a minute of that call costs $0.20 Use an inequality to find the maximum number of minutes one can call long distance for $3.70 A) at most 19 minutes B) at most minutes C) at most 12 minutes D) at most minutes 200) _ 201) It takes 10 minutes to set up a candy making machine Once the machine is set up, it produces 30 candies per minute Use an inequality to find the number of candies that can be produced in hours if the machine has not yet been set up A) at most 1200 candies B) at most 2100 candies C) at most 6900 candies D) at most 120 candies 201) _ 202) A standard train ticket in a certain city costs 202) _ per ride People who use the train also have the option of purchasing a frequent rider pass for each month With the pass, a ticket costs only per ride Use an inequality to determine the number of train rides in a month for which purchasing the monthly pass is more economical than purchasing the standard train ticket A) 23 or more times B) 24 or more times C) 25 or more times D) 26 or more times Fill in the blank with one of the words or phrases listed below 203) A(n) can be written in the form ax + b = c A) reversed B) linear inequality in one variable C) linear equation in one variable D) formula 203) _ 204) Equa tions that have 204) the same solution are called _ A) the same C) all real numbers B) equivalent equations D) reversed 205) An equation that describes a known relationship among quantities is called a(n) A) linear inequality in one variable C) formula 206) A(n) A) formula C) reversed B) linear equation in one variable D) no solution can be written in the form ax + b < c, (or >, ≤, ≥) B) linear equation in one variable D) linear inequality in one variable 207) The solution(s) to the equation x + = x + is/are A) all real numbers C) reversed B) the same D) no solution 208) The solution(s) to the equation x + = x + is/are A) reversed C) the same B) all real numbers D) no solution direction of the inequality symbol is A) the same C) all real numbers 208) _ 210) _ B) no solution D) the same Solve the equation 211) 211) _ B) -15 C) D) 212) 4(2z - 4) = 7(z + 5) A) 23 B) 51 C) 19 D) -19 213) - 6b + + 4b = -3b + 12 A) -7 B) -12 C) 12 D) 214) 2x + - 9x + = 6x - 13x + A) all real numbers 209) _ B) reversed D) no solution 210) If both sides of an inequality are multiplied by the same negative number, the direction of the x = -3 A) -1 206) _ 207) _ 209) If both sides of an inequality are multiplied or divided by the same positive number, the inequality symbol is A) all real numbers C) reversed 205) _ 212) _ 213) _ 214) _ B) -288 C) no solution D) 215) 215) _ =x-5 A) -19 B) 17 C) D) 19 216) 216) _ = 3y + A) B) C) D) - - 217) 217) _ -x+ A) -8 = x - 10 B) -2 C) D) 16 218) 218) _ (y - 2) = 4y A) - B) C) D) - 219) -0.3(x - 9) + x = 0.5(6 - x) A) 0.25 B) 0.17 C) 1.5 D) 4.75 220) 6x + 4(-3x - 5) = -17 - 9x A) B) - C) D) 219) _ 220) _ - 221) -3(x + 4) + 68 = 2x - 5(x - 8) A) 108 C) no solution 221) _ B) 28 D) all real numbers Solve the application 222) The difference of a number and is the same as 49 less the number Find the number A) - 26 B) - 23 C) 23 D) 26 223) A canvas for a mural is in the shape of a right triangle Before the mural can be painted, the canvas must be varnished The base of the mural is meters and the height of the mural is 222) _ 223) _ How many cans of varnish will you need if each can covers 10 square meters? The formula for the area of a right triangle is A) 38 cans of varnish C) cans of varnish B) cans of varnish D) 15 cans of varnish Substitute the given values into the formula and solve for the unknown variable 224) P = 2L + 2W; P = 20, W = A) 13 B) 6.5 C) Solve the equation for the indicated variable 225) I = Prt for r A) r 224) _ D) 10 225) _ = B) 226) 8x - 6y = 11 for y A) y= r = C) r = PIt D) r = 226) _ B) C) y= D) y= y= Solve the inequality Graph the solution set 227) 7x - ≥ 6x + A) {x } B) {x } C) {x } D) {x 227) _ } 228) -3x - > -4x - A) {x 228) _ } B) {x } C) {x } D) {x } Solve the inequality 229) -0.4x ≥ 1.6 A) {x|x ≤ -4} 230) -5(x + 2) + ≤ -3(x - 1) + A) {x|x ≤ -6} 229) _ B) {x|x ≥ -0.4} C) {x|x ≥ -4} D) {x|x ≤ -0.4} B) {x|x ≥ -12} C) {x|x ≥ 6} D) {x|x ≥ -6} 230) _ 231) 231) _ >4 A) B) {x|x > 8} C) D) Solve the problem 232) The circle graph below shows the number of pizzas consumed by college students in a typical month 232) _ If State University has approximately 25,000 students, about how many would you expect to consume pizzas in a typical month? A) 8500 students B) 850 students 233) The number 38 is what percent of 50? A) 0.76% B) 7600% C) 450 students D) 4500 students C) 76% D) 7.6% 233) _ 234) The house numbers of two adjacent homes are two consecutive even numbers If their sum is 334, find the house numbers A) 167, 169 B) 165, 167 C) 166, 168 D) 166, 332 234) _ 235) There are 20 more sophomores than juniors in an AM algebra class If there are 50 students in this class, find the number of sophomores and the number of juniors in the class A) 50 sophomores; 30 juniors B) 35 sophomores; 15 juniors C) 70 sophomores; 30 juniors D) 15 sophomores; 35 juniors 235) _ 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) 10) 11) 12) 13) 14) 15) 16) 17) 18) 19) 20) 21) 22) 23) 24) 25) 26) 27) 28) 29) 30) 31) 32) 33) 34) 35) 36) 37) 38) 39) 40) 41) 42) 43) 44) 45) 46) 47) 48) 49) 50) 51) C B B D D C C A B B D A C A A B B D C D B D A B B B C A D C D B A D C C A C C D A B D B C D A A B A B 52) 53) 54) 55) 56) 57) 58) 59) 60) 61) 62) 63) 64) 65) 66) 67) 68) 69) 70) 71) 72) 73) 74) 75) 76) 77) 78) 79) 80) 81) 82) 83) 84) 85) 86) 87) 88) 89) 90) 91) 92) 93) 94) 95) 96) 97) 98) 99) 100) 101) 102) 103) A B C D D B A A D C D D A C B B B D B A C A D B C C A C D C C D D D C C A A C B B A B D D A B A A B A D 104) 105) 106) 107) 108) 109) 110) 111) 112) 113) 114) 115) 116) 117) 118) 119) 120) 121) 122) 123) 124) 125) 126) 127) 128) 129) 130) 131) 132) 133) 134) 135) 136) 137) 138) 139) 140) 141) 142) 143) 144) 145) 146) 147) 148) 149) 150) 151) 152) 153) 154) 155) B D C C C B C C A C D B B D A D A C C B A D C D A D D B B C A C A A A A D A A B C D D A B C A C A D D A 156) 157) 158) 159) 160) 161) 162) 163) 164) 165) 166) 167) 168) 169) 170) 171) 172) 173) 174) 175) 176) 177) 178) 179) 180) 181) 182) 183) 184) 185) 186) 187) 188) 189) 190) 191) 192) 193) 194) 195) 196) 197) 198) 199) 200) 201) 202) 203) 204) 205) 206) 207) D C C A A A B A A C C B A A A C B D B A C A D A A A C D C D D B A D D D C C D B A A D D C C C C B C D A 208) 209) 210) 211) 212) 213) 214) 215) 216) 217) 218) 219) 220) 221) 222) 223) 224) 225) 226) 227) 228) 229) 230) 231) 232) 233) 234) 235) D A C B B D C D D C B A C C D B C A D C B A D D D C C B ... City East Parking Garage has a capacity of 257 cars more than Center City West Parking Garage If the combined capacity for the two garages is 1227 cars, find the capacity for each garage A) Center... medals; Romania: 31 medals B) U.S.: 31 medals; China: 30 medals; Romania: 29 medals C) U.S.: 98 medals; China: 97 medals; Romania: 96 medals D) U.S.: 34 medals; China: 33 medals; Romania: 32 medals... 57 and the U.S won more than China who won more than Romania, how many medals did each team win? A) U.S.: 21 medals; China: 20 medals; Romania: 19 medals B) U.S.: 59 medals; China: 58 medals;
- Xem thêm -

Xem thêm: Algebra a combined approach 4th edition elayn martin gay test bank , Algebra a combined approach 4th edition elayn martin gay test bank , Algebra a combined approach 4th edition elayn martin gay test bank

Gợi ý tài liệu liên quan cho bạn

Nhận lời giải ngay chưa đến 10 phút Đăng bài tập ngay