Đề thi khảo sát đầu năm môn tiếng Anh lớp 12 trường THPT Yên Mô A, Ninh Bình năm học 2017-2018 có đáp án (Mã đề 364)

6 36 0
  • Loading ...
1/6 trang

Thông tin tài liệu

Ngày đăng: 07/09/2017, 23:32

TRƯỜNG THPT LÊ XOAY ĐỀ THI KHẢO SÁT LỚP 11 Năm học 2010-2011 M«n: TiÕng Anh Thêi gian : 90 phót Nội dung câu hỏi đề số : 001 Choose the word whose underlined part is pronounced differently. 1). A). of B). off C). safe D). knife 2). A). torch B). worn C). work D). torn 3). A). swear B). hear C). dear D). spear 4). A). though B). cough C). rough D). tough 5). A). think B). thus C). thin D). thick Choose the word whose main stress is in a different position 6). A). decide B). struggle C). historic D). prepare 7). A). enjoyment B). development C). entertainment D). environment 8). A). accuse B). approximately C). final D). deny 9). A). promotion B). technique C). consider D). material 10). A). dangerous B). marathon C). tropical D). performance Choose the best answer. 11). He's very poor, and he has possessions. A). few B). any C). little D). a little 12). We took of the fine weather and spent the day on the beach. A). effect B). advantage C). occasion D). chance 13). She is leaving her husband because she can not put his bad temper any longer. A). up B). away C). off D). up with 14). It's time we away with our old-fashion prisons. A). have done B). did C). do D). shall do 15). Betty is quite of cooking a meal for twelve people. A). efficient B). expert C). capable D). clever 16). When I saw Jane, I stopped and smiled, but she me and walked on. A). refused B). ignored C). denied D). omitted 17). A learner driver must be by a qualified driver. A). associated B). connected C). accompanied D). involved 18). He a policeman; he is much too short. A). must be B). can't be C). looks like D). should be 19). As far as I'm , it's quite all right for you to leave early. A). consulted B). concerned C). regarded D). bothered 20). She wondered her father looked like now, after so many years away. A). what B). how C). that D). whose 21). Don't be late for the interview, people will think you are a disorganized person. A). unless B). otherwise C). if not D). or so 22). Some people at least four hours a day watching TV. A). use B). last C). take D). spend 23). of the committee, I'd like to thank you for your generous donation. A). Together B). In addition C). According D). On behalf 24). The government made serious attempts to raise the of living. A). standard B). level C). mode D). cost 25). I realised the consequences, I would never have contemplated getting involved. A). Had B). If C). When D). Unless 26). It was hot day that we decided to leave work early and go to the beach. A). a so B). such a C). so D). such 27). If we continue to the world's resources at this rate, there will soon be none left. A). damage B). use up C). finish D). throw away 28). There was no in waiting longer than half an hour so we left. A). good B). worth C). point D). use 29). She warned me A). not to do it B). to not do it C). I should do it D). about to do it 30). In my mother's , it is essential to eat a big breakfast. A). principle B). opinion C). confidence D). idea 31). The village seemed strangely familiar I'd never been there before. A). despite B). however C). although D). in spite of 32). It's so long since I saw him that I almost failed to him. A). recognise B). accept C). approve D). receive 33). The of the sugar is of course to sweeten the medicine. A). reason B). cause C). purpose D). need 34). The commander gave an talk to his men. A). encouragingly B). encouraged C). encouragement D). encouraging 35). Most people were no longer listening to his long story. A). boring B). irritable C). tiring D). annoying 36). I've put Mr Matthew's papers in your green file, is on your desk. A). / B). which C). whose D). that 37). I really like Joe's dad but I don't get with his mother at all. A). by B). through C). out D). on 38). The manager will reply to all letters are sent to him. A). that B). who C). when D). if 39). In Britain it is for children to attend school between the ages of VnDoc - Tải tài liệu, văn pháp luật, biểu mẫu miễn phí SỞ GD – ĐT NINH BÌNH ĐỀ THI KHẢO SÁT ĐẦU NĂM - NĂM HỌC 2017 – 2018 TRƯỜNG THPT YÊN A MÔN: TIẾNG ANH 12 – CODE 364 Read the following passage and mark the letter A,B,C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each question Preparation is a key to a successful interview Does the idea of going to a job interview make you feel a little nervous? Many people find that it is the hardest part of the employing process But it is not really true The more you prepare and practice, the more comfortable you will feel You should find out as much as possible about the company before you go to the interview Understand the products that they produce and the services that they provide It is also good to know who the customers are and who the major competitors are Practice makes perfect It will also make you feel more confident and relaxed So, practice your answers to common Make a list of questions to ask, too Almost all interviewers will ask if you have This is a great opportunity for you to show your keenness, enthusiasm, and knowledge Make a great impression The interview is your chance to show that you are the best person for the job Your application or resume has already exhibited that you are qualified Now it is up to you to show how your skills and experience match this position and this company The employer will be looking and listening to determine if you are a good fit He site will be looking for a number of different qualities, in addition to the skills that you possess To make the best impession, dress appropriately; express your strengths; arrive early, by about 10 – 15 minutes; be enthusiastic; shake hands firmly; be an active listener; sit up straight and maintain eye contact; and ask After the interview , follow up with a thank-you note This is a chance for you to restate your interest and how you can benefit the company Your best bet is to by to time it so that the note gets there before the hiring: decision is made You should also follow up with a phone call if you not hear back from the employer within the specified time Question The pronoun “it” refers to A the job B the interview C the interviewer D the preparation Question What does the writer advise you to practice? A Asking and answering questions related to the job B Making products that the company produces C.Providing services that the company serves D Meeting some customers and competitors Question Which should not be shown during your interview? A Punctuality B A firm hand shaking C Being properly-dress D Weaknesses Question You can show your qualifications in the A dressing style and punctuality B competing with the competitors C resume and letter of application D eye contact with the interview Question Which is not included in the writer's advice? A You should not communicate with the interviewer after the interview B You 'should make the best impression in the interview C.You should write a note to say thanks to the interviewer after the interview D You should telephone the interviewer for any information after the interview VnDoc - Tải tài liệu, văn pháp luật, biểu mẫu miễn phí Question 6: The word “restate” in the last paragraph can be replaced by A express B take C inform D appreciate Mark the letter A, B,C or D on your answer sheet to indicate the most suitable response to complete each of the following exchanges Question – Laura: “What a lovely house you have.” – Maria: “ ” A Of couse not, it is not costly C I think so B Thank you Hope you will drop in D No problem Question 8: - “ ” – “I have got a terrible headache.” A What’s the matter with you? C What’s the wrong with you? B What’s happened with you? D What’s problems with you? Pick out the word that has the primary stress difference from that of other words Question A maintain B retain C fountain D entire Question 10 A referee B electrician C manufacture D immortal Choose the most suitable words or phrases to full in the blanks Question 11 Tim has passed the exam, is great news A Who B that C which D whom Question 12 When Carol last night, I my favorite show on TV A was calling – watched C called – was watching B called – watched D had called - watched Question 13 John is only child in his family so his parents love him a lot A a B an C the D no article Question 14 I always talk to my parents before an important decision A making B taking C doing D getting Question 15 The house 40 years ago is still in good condition A which built B to build C built D b uilding Question 16 Because od heavy rain, the game was for a few day A Taken out B put off C set up D gotten away Question 17 I’m not allowed to go to the movies, ? A Am I B am not I C aren’t I D is you Question 18 Ann hoped to join the private club A To invite B being invited C inviting D to be invited Question 19 He was looking at his parents , waiting for recommendation A Obey B obedience C obedient D obediently Question 20 Last year she earned her ... Trường THPT Lê Xoay Kì thi khảo sát chất lượng Năm học 2011-2012 M«n: TiÕng Anh - Lớp 12 Thêi gian : 90 phót Mã đề: 149 Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions Câu 1. He lost in the election because he is a weak and __________ leader A. undecided B. undeciding C. undecisive D. indecisive Câu 2. My brother had his camera __________ from his car in the office car-park A. lost B. stolen C. robbed D. missed Câu 3. A: Would you like to meet Mrs.Bruce? B: __________. A. I find it very interesting B. I don't know where she is living C. I can make an appointment with her D. I'd love to Câu 4. It is not __________ to be drunk in the street. A. respectful B. respectably C. respectable D. respecting Câu 5. __________ there are black holes in space. A. Theorily B. Theorically C. Theoretically D. Theoricly Câu 6. A: Do you mind if we schedule the meeting for 11 o'clock? B: Well, actually, I __________ earlier A. should prefer it will be B. am preferring C. will prefer it D. would prefer it to be Câu 7. The elderly tourists do not find the thought of climbing the hill __________. A. unappealing B. appealing C. appealed D. appeal Câu 8. A: Can I help you, madam? B: __________. A. It's very cheap. B. No, thanks. I'm just looking C. Right. It looks a bit small. D. Yes, it's in our summer sale. Câu 9. We need to __________ more of our waste and glass A. cycle B. recycle C. tricycle D. cyclone Câu 10. TV advertising in the late afternoon tends to __________ young children. A. focus B. aim C. target D. point Câu 11. The man who lives opposite us sometimes comes __________ for a cup of coffee. A. off B. to C. over D. on Câu 12. The hotel receptionist said she would __________ what she could do about the dripping tap immediately. A. find B. try C. look D. see Câu 13. We're in good time; there's __________ to hurry A. no need B. impossible C. unnecessary D. no purpose Câu 14. This statue is a lifelike __________ of Christ Jesus. A. representation B. presenting C. representative D. presentation Câu 15. Mr.Black: What shall I do when I want to call you? Nurse: __________. A. Stay here and enjoy yourself B. You shall find the red button C. I'd come every ten minutes D. Press the red button on the left Câu 16. All his plans for starting his own business fell __________. A. away B. through C. in D. down Câu 17. Mr. Smith is a __________ person. If he says he will do something, you know that he will do. A. dependent B. depending C. dependable D. independent Câu 18. My teacher is very __________ . A. known B. knowledged C. unknowledged D. knowledgeable Câu 19. I had a __________, which I couldn't explain, that something terrible was going to happen. A. view B. thought C. feeling D. sense Câu 20. They had to walk up a very __________ hill every day. A. straight B. sharp C. steep D. stepped Câu 21. Please accept this cheque as a __________ of your services. A. recognising B. recognisation C. recognisement D. recognition Câu 22. He will do the work, and then send you the __________ for it A. addition B. note C. sum D. bill Câu 23. Customer: Can I have a look at that pullover, please? Salesgirl: __________. A. . Sorry, it is out of stock. B. Which one? This one? C. Can I help you? D. It's much cheaper Câu 24. Don't worry ! Our new product will keep your bathroom clean and __________. A. odourful B. odour C. odourlessly D. odourless Câu 25. She was singing an old Spanish folk song, a favourite of __________. A. hers B. her own C. herself D. her Câu 26. __________ are SỞ GD & ĐT VĨNH PHÚC KỲ THI KHẢO SÁT LẦN NĂM 2015 - 2016 TRƯỜNG THPT ĐỒNG ĐẬU Môn: Tiếng Anh 12 Thời gian: 90 phút Full name:…………………………………… SBD:…………………… Mã đề thi: 124 I Phần trắc nghiệm Choose one word whose underlined part is pronounced differently from that of the others A school B China C children D check A worked B learned C received D studied A apply B university C identity D early Choose the word that has a different stress pattern from the others in the group A problem B minute C suppose D dinner A mechanic B chemistry C cinema D finally Choose the best answer A, B, C or D to complete the following sentences People know they should save energy, they still waste it A and B but C then D so He was the only _ that was offered the job A apply B application C applicant D applying The school library is open _ all of the students and the teaching staff of the school A for B over C to D among To apply to _ UK independent school, you'll need to have _ good standard of education from your own country A a / a B the / a C an / the D the / the 10 I left the party early _ I didn’t feel well A until B as if C because D if 11 It is a course _ two years for those who want to work as a marketing agent A of B in C for D with 12 You can meet Mr Pike, who is behalf the university to solve the problems of foreign students A on / of B in / for C with / at D for / at 13 She reads newspapers every day to _ the vacant positions for which she can apply A look after B look at C look for D look through 14 You can choose four subjects either in Arts _ in Sciences A nor B or C and D as 15 I have never seen such a beautiful dress _ you before A of B on C for D in 16 Mary: “Thank you for your help.” John: A You’re welcome B Don’t mention it C I’m pleased to hear that D Ok 17 We'll need more staff _ we start the new project A unless B whether C in case D or 18 If I _ years younger, I _ the coat A am / will buy B was / have bought C had been / will have bought D were / would buy 19 King Henry, _ was Elizabeth I, led England into the Age of Empire A daughter B whom daughter C which daughter D whose daughter 20 Alan: “ Excuse me! Where is the nearest post police station?” You: _ A Yes, I think so B It’s over there C I’m afraid not D Don’t worry 21 The children were quite attracted by the tamer and his animals _ were performing on the stage A that B which C whom D who 22 More than ten victims _ missing in the storm last week A are reported to be B are reported to have been C are reporting to have been D are reporting to be 23 Lan: “ You have such a nice mobile phone ” Hoa: “ ” A Never mind B Really? C I am glad you like it I bought it yesterday D Don’t say that again 24 Something _ immediately to prevent teenagers from _ in factories and mines A should be done / being exploited B we should / exploiting C should I be exploited D should have done / exploited 25 If she _ the train last night, she here now A took / were B were taking / is C had taken / would have been D had taken / would be Choose the options A, B, C or D that is CLOSEST in meaning to the underlined word(s) in each of the following sentences 26 School uniform is compulsory in most of Vietnamese schools A depended B required C divided D paid 27 Suppose you want to go out during a lecture, what should you do? A As B If C Though D When Choose the options A, B, C or D that is OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in each of the following sentences 28 The waiter who served us was very polite and helpful A generous B rule C rude D friendly 29 “Be quick! We must speed up if we don’t want to miss the train” A turn down B slow down C look down D put forward Choose the underlined part among A, B, C or D that needs correcting 30 The students are going to hearing three short conversations about food A The students B going C hearing three short D about food 31 This car is too ... for 12 hours, I felt marvelous A Having slept for 12 hours, I felt marvelous B Have slept for 12 hours, I felt marvelous C To have slept for 12 hours, I felt marvelous D Have been slept for 12. .. B punctuality C interest D formality Question 49 A you will B you C will you D you ĐÁP ÁN THAM KHẢO 1B 2B 11C 12C 21B 22D 31D 32B 41D 42A 3A 13C 23B 33A 43C 4C 14A 24C 34B 44D 5D 15C 25C 35B 45C... Brazil to honor that country’s record third World Cup in 1970 A for good B lastingly C for age D temporarily Read the following passage and mark the letter A,B,C or D on your answer sheet to indicate
- Xem thêm -

Xem thêm: Đề thi khảo sát đầu năm môn tiếng Anh lớp 12 trường THPT Yên Mô A, Ninh Bình năm học 2017-2018 có đáp án (Mã đề 364), Đề thi khảo sát đầu năm môn tiếng Anh lớp 12 trường THPT Yên Mô A, Ninh Bình năm học 2017-2018 có đáp án (Mã đề 364), Đề thi khảo sát đầu năm môn tiếng Anh lớp 12 trường THPT Yên Mô A, Ninh Bình năm học 2017-2018 có đáp án (Mã đề 364)

Từ khóa liên quan

Gợi ý tài liệu liên quan cho bạn

Nhận lời giải ngay chưa đến 10 phút Đăng bài tập ngay