Tuyển tập các bộ đề thi thử tốt nghiệp và luyện thi đại học môn tiếng anh (có keys kèm theo)

78 1,354 0
  • Loading ...
1/78 trang

Thông tin tài liệu

Ngày đăng: 26/04/2015, 19:12

Tuyển tập đề thi thử tốt nghiệp THPT môn Tiếng Anh (có keys kèm theo) ĐỀ SỐ 1: SỞ GD&ĐT QUẢNG NAM TRƯỜNG THPT NGUYỄN VĂN CỪ ĐỀ THAM KHẢO ÔN THI TỐT NGHIỆP THPT MÔN TIẾNG ANH 12 - Thời gian làm bài 60 phút I. Chọn từ (ứng với A hoặc B, C, D) mà phần gạch chân có cách phát âm khác với những từ còn lại trong mỗi câu sau : 1. A . attracts B. photographs C. cooks D. speeds 2. A. phoned B. jumped C. composed D. loved 3. A. digest B. biologist C. curriculum D. certificate II. Chọn từ có trọng âm chính nhấn vào âm tiết có vị trí khác với các từ còn lại: 4. A. supportive B. different C. confide D. contractual 5. A. optimistic B. enthusiast C. education D. personality III. Chọn từ / cụm từ thích hợp (ứng với A hoặc B,C,D.) để hoàn thành mỗi câu sau: 6. Strong actions that can easily be seen are considered to be big , obvious signals. A. verbal B. non- verbal C. tongue D. oral 7. Professor Berg was very interested in the diversity of cultures all over the world. A. variety B. changes C. conservation D. number. 8. I am really in the way he talks, but the way he behaves. A. interest B. interested C. interesting D. interestingly 9. He was the only that was offered the job. A. apply B. application C. applicant D. applying 10. is the activity of doing special exercises regularly in order to make your muscles grow bigger. A. Wrestling B. Bodybuilding C. Weightlifting D. Badminton 11. After my sister her clothes, she began watching T.V A. had washed B. has washed C. was washing D. washes 12. Water of hydrogen and oxygen . A. consist B. consists C. consisted D. have consisted 13. Please don’t make so much noise! I A. have studied B. study C. studied D. am studying 14. Many people still refused to believe that smoking dangerous. A. be B. is C . are D. been 15. Living in the city is getting A. more expensive and expensive B. more expensive and more expensive C. expensive and expensive D. more and more expensive 16. He spends time on his work. 1 Tuyển tập đề thi thử tốt nghiệp THPT môn Tiếng Anh (có keys kèm theo) A. much and much B. more and more C. more and much D. many and many. 17. Chọn câu (ứng với A hoặc B, C, D) thích hợp với câu sau: Somebody accused him of stealing money. A. He was accused of stealing money. B. He was accused by someone of stealing money. C. He was accused of stealing money by someone . D. He was accused stealing money. 18. She to me since last year. A. has not written B. wrote C. writes D. had not written 19. People should send their complaints to the head office. A. Complaints should be sent to the head office. B. Complaints should be sent to the head office by people . C. Their complaints should be sent to the head office by people . D. Their complaints to the head office should be sent. 20. We avoid our environment. A. polluted B. polluting C. pollute D. to pollute 21.If you hate cleaning this fish, why don’t you it cleaned at the fishmonger’s. A. make B. ask C. order D. have 22. The larger the apartment is , the the rent is . A. expensive B. expensively C. more expensive D. most expensive 23. I have lost my umbrella . I it on the bus. A. should have left B. can leave C. could leave D. must have left 24. They me if they knew my address. A. will visit B. would visit C. would have visited D. visit 25. “ Don’t forget to give book to Tom” she said A. She reminded me not to forget to give book back to Tom. B. She reminded me to remember to give book back to Tom. C. She reminded me remember to give book back to Tom. D. She reminded me to give book back to Tom. 26. “ If I were you, I would go by taxi, Richard.” She said. A. She advised me to go by taxi. B. She advised Richard to go by taxi. C. She advised Richard going by taxi. D. She advised Richard going by taxi. 27. Tom said that____ A. An has bought a new car B. An had bought a new car C. An will buy a new car D. An buys a new car 28. An architect is someone_____ A. That design buildings B. Who designs buildings C. Whose designs buildings D. Which designs buildings 29. If we arrived at the station a few minutes earlier,____ A. We would catch the train B. We will catch the train 2 Tuyển tập đề thi thử tốt nghiệp THPT môn Tiếng Anh (có keys kèm theo) C. We might have caught the train D. We would have missed the train 30. Charlie said that____. A. He is thinking of going to live in Canada. B. He was thinking of going to live in Canada. C. He has thought of going to live in Canada. D. He would be thinking of going to live in Canada. 31. The girl ____ is now in hospital. A. who injured in the accident B. was injured in the accident C. who was injured in the accident D. whom he injured 32. My parents are the first people____ advice I usually ask for. A. what B. which C. who D. whose 33. _____ was Doimoi officially initiated?- In 1986. A. Where B. How C. When D. Why 34. Many things will ____ by computerized control. A. doing B. do C. be done D. did 35. How has Vietnam ____ since Doimoi? A. change B. changed C. changes D. changing IV. Xác định từ hoặc cụm từ có gạch dưới, cần phải sửa, để câu trở thành chính xác: 36. Susan stopped to write her letter because she had to leave for the hospital A B C D 37. We didn’t have many knowledge about physics. A B C D 38.We were advised not drinking the water in the bottle. A. B C D 39. the storm prevented us to go out A B C D 40. They can’t pay the rent unless their parents don’t send them some money. A B C D IV. Đọc đoạn văn sau và chọn câu trả lời đúng nhất. Education is another area of social life in which information technology is changing the way we communicate. Today's college students may not simple sit in a lecture or a library to learn about their field. Through their computers and the wonders of virtual reality they can participate in lifelike simulated experiences. Consider the following scenario of the future of education made possible through developments in information technology. For children over the age of 10, daily attendance at schools is not compulsory. Some of the older children attend school only once or twice a weekly to get tutorial support or instruction from a teacher. For the most part, pupils are encouraged to work online from home. Students should complete a minimum number of study hour per year; however, they may make up these hours by studying at home at times that suit their 3 Tuyển tập đề thi thử tốt nghiệp THPT môn Tiếng Anh (có keys kèm theo) family schedule. They can log on early or late in the day and even join live classes in other countries. In order to ensure that each student is learning adequately, computer software will automatically monitor the number hours a week each student studies on line as well as that student's learning materials and assessment activities. Reports will be available for parents and teachers. The software can then identify the best learning activities and conditions for each individual student and generate similar activities. It can be also identify areas of week achievement and produce special programs adjusted to the students' needs. 41. What is the topic of the passage? A. Students don't have to go to school any more B. The effect of information technology on education C. Students can know about their weak aspects to focus D. Computer software will make sure students learn at home 42. How many times are children who are older than 10 required to go to school weekly? A. Three B. No time C. Once or twice D. Four 43. Who/what counts the number of hours per week that students spend learning? A. Teacher B. Parents C. Virtual reality D. Computers 44. What can't the software do? A. Find out the best activities for the students B. Design materials for the students C. Identify weaknesses of the students D. Monitor the time the students learn 45. What is NOT MENTIONED as a benefit of information technology to the students? A. Students can learn at times that suit their schedule B. Students can stay at home to learn C. Students' learning time won't be monitored D. Students' weak achievement can be identified. V. Chọn câu trả lời đúng và điền vào chỗ trống. The United State has many different types of families. While most American families are traditional,(46) ____ a father, mother and one or more children, 22 percent of all American families in 1980 were dead by one parent, usually a woman. In a few families in the United States, there are no children. These (47)____ couples may believe that they would not make good parents, they may want freedom the responsibilities of childrearing; or, perhaps they (48) _____ physically able to have children. Other families in the United States have one adult (49)____ a stepparent. A stepmother or step father is a person who joins a family by marrying a father or mother. Americans tolerate and accept these different types of families. In the United States, people have the right to privacy and Americans do not believe in telling other 4 Tuyển tập đề thi thử tốt nghiệp THPT môn Tiếng Anh (có keys kèm theo) Americans what types of family group they must belong to. They respect each other's choices regarding family groups. Families are very important (50)____ Americans. 46. A. consisting of B. consisting C. consist of D. in concluding of 47. A. childlike B. childish C. childless D. childhood 48. A. weren't B. can't C. are not D. couldn't 49. A. who is B. is C. which has D. which is 50. A. to B. of C. for D. in ĐỀ SỐ 2: SỞ GD&ĐT QUẢNG NAM TRƯỜNG THPT NGUYỄN TRÃI ĐỀ THAM KHẢO ÔN THI TỐT NGHIỆP THPT MÔN TIẾNG ANH 12 - Thời gian làm bài 60 phút Chọn từ ( ứng với A, B, C hoặc D) có phần gạch dưới được phát âm khác với những từ còn lại. Câu 1: A. talked B. cleaned C. studied D. closed Câu 2: A. closes B. dances C. horses D. causes Câu 3: A. seat B. beat C. dream D.dreadful Câu 4: A. sure B. social C. size D. cease Câu 5: A. thank B. tooth C. breathe D. thick Chọn từ / cụm từ thích hợp ứng với(A, B,C hoặc D) để hoàn thành các câu sau: Câu 6. He hasn’t sent us any Emails he flew to America. A. when B. after C. before D. since Câu 7. We were wandering along the river when it to rain. A. was starting B. started C. has started D. had started Câu 8. Ask him there is anything wrong with him. A. why B. when C. what D. if Câu 9. He was cleaning his gun when it suddenly A. went off B. went on C. put off D. put out Câu 10. You look so sad! ! What’s the matter you? A. with B. for C. on D. from 5 Tuyển tập đề thi thử tốt nghiệp THPT môn Tiếng Anh (có keys kèm theo) Câu 11. Books in the home are a source of knowledge and pleasure. A. wonder B. wonderous C. wonderfully D. wonderful Câu 12. She was very with her success. A. satisfying B. satisfied C. satisfication D. satisfy Câu 13. He swim one kilometre a day, but now he is too old to do it. A. got used to B. used to C. was used to D. is used to Câu 14. What to him unless he had finished it an hour earlier? A. happened B. has happened C. will happen D. would have happened Câu 15. Is he capable doing such a hard job? A. with B. in C. for D. of Câu 16. I hope our living conditions are getting better and A. well B. gooder C. better D. best Câu 17. Does it seem possible for him the problem? A. solve B. solving C. solved D. to solve Câu 18. Ann: “ I’m having an interview tomorrow.” Tom : “ !” A. Great B. Good job C. Well done D. Good luck Câu 19. I’m looking forward to from you soon. A. hearing B. hear C be hearing D. be heard Câu 20. She was very excited the news you told her. A. on B. at C. with D. about Câu 21. Look! The car is coming towards us. A. run B. to run C. ran D. running Câu 22. Our life is getting more and more comfortable than it years ago. A. did B. was C was used to D. used to be Câu 23. Do you remember the place we two visited 3 years ago? A. where B. in which C. at which D. which Câu 24. Sorry, I can’t afford it. I have money left. A. a little B. much C. little D. few Câu 25. By the end of this year We this plan for eight months. A. will have carried out B. will carry out C. are carrying out D. have carried out Câu 26. the fact that we are short of money, the project will go ahead. A. In spite B. Although C. Despite of D. Despite Câu 27. What makes you to become a famous violinist? A. to want B. wanted C. want D. will want 6 Tuyển tập đề thi thử tốt nghiệp THPT môn Tiếng Anh (có keys kèm theo) Câu 28. I don’t think you are telling lie. A. a B.ø C. an D. the Câu 29. He me whether I agreed with him. A. wondered B. told C. said D. asked Câu 30. The climate is getting less and ………. hot. A. much B. so C, more D. less. Đọc kỹ đoạn văn và chọn phương án đúng( ứng với A,B,C hoặc D) cho mỗi chổ trống từ 31 đến 35 Work Preparation will help you (31)……. . you have a health condition or a disability and you are returning to work after a long time (32)… sick or unemployed. Work Preparation is (33)… to suit you. The programme may last a few days or weeks depending on (34)… you need. It can help you overcome any barriers (35)… you from finding employment. It can also provide work experience and help you identify work that is most suitable for you. If you are returning to work and would like to increase your confidence, or would like to update your skills or learn new skills, then this programme is for you. Câu 31. A. when B. if C. becausse D. so that Câu 32. A. of B. off C. on D. for Câu 33. A. tailor B. tailored C. tailoring D. to tailor Câu 34. A. who B. where C. whom D. what Câu 35. A. stopping B. stop C. to stop D. stopped Đọc kỹ đoạn văn sau và và chọn phương án đúng( ứng với A hoặc B,C,D) cho mỗi câu từ 36 đến 40 From our start in 1961, WWF has worked to protect endangered species. We're ensuring that the world our children inherit will be home to elephants, tigers, giant pandas, whales and other wildlife species, as well as people. WWF safeguards hundreds of species around the world, but we focus special attention on our flagship species: giant pandas, tigers, polar bears, endangered whales and dolphins, rhinos, elephants, marine turtles and great apes. These species not only need special measures and extra protection in order to survive, they also serve as umbrella species: helping them helps numerous other species that live in the same habitats. WWF and its partners have a number of projects around the world to reduce Human- Wildlife Conflict and improve the livelihoods of the people affected. In addition to our flagship animals, we work to protect numerous species in peril around the world that live within our priority ecoregions. Large predators like snow leopards and grizzly bears, migratory species like whooping cranes and songbirds, and a host of other species facing threats also benefit from WWF's conservation efforts. Our wildlife trade experts at TRAFFIC work to ensure that trade in wildlife products doesn't harm a species, while also fighting against illegal and unsustainable trade. contact your nearest regional centre. 7 Tuyển tập đề thi thử tốt nghiệp THPT môn Tiếng Anh (có keys kèm theo) Câu 36. WWF is an. international A. society B. organization C. group D. union Câu 37. WWF focusses special attention on………………………… A, all animals everywhere B. giant pandas and endangered species C. wildlife in general D. flagship species Câu 38. WWF and its parteners also carry out some projects to………. A. cut down human- wildlife conflicts and improve livelihoods of people affected. B. increase human- wildlife conflicts and improve livelihoods of people affected. C. help human- wildlife conflicts and improve livelihoods of people affected. D. react human- wildlife conflicts and improve livelihoods of people affected. Câu 39. WWF protects not only flagship animals but also………… A. all other species in peril B. endandered species C. wildlife D. some other species Câu 40. Wildlife trade experts are sure ……………………………… A. not to do any harm to a species. B. to do harm to a species. C. to do illegal and sustainable trade. D. to do legal and unsustainable trade. Chọn phương án đúng( ứng với A hoặc B,C,D) de hoan thanh moi câu sau: Câu 41. Did you teach her………………………………………… ? A. what to make a cake B. how to make a cake C. why to make a cake D. who to make a cake Câu 42. Is she the lady…………………………………………………… ?. A. which you borrow this bike.from B. from who you borrow this bike C. from whom you borrow this book D. from that you borrow this bike Câu 43. When we arrived at the airport,…………………………………… A. The plane had already taken off. B. the plane has already taken off. C. the plane takes off, D. the plane will take off. Câu 44. He would have passed the exam ……………………………………………. A. if he had worked hard. B. if he worked hard. C. unless he worked hard. D. unless he hadn’t worked hard. Câu 45. She didn’t succeed in her project …………………………………………. A in spite of she tried her best. B. despite she tried her best. C. though she didn’t try her best. D. in spite of the fact that she tried her best. Chọn phương án đúng ứng với A hoặc B,C,D) ứng với từ / cụm từ gạch dưới cần phải sửa dể câu trở thành chíhh xác. Câu 46.: That is such a fantastically story that everybody would like to read it. A B C D Câu 47: It is difficult knowing how many elephants once lived in the continent. A B C D Câu 48. The WWF workers have devoted all their lives to protect all animals. 8 Tuyển tập đề thi thử tốt nghiệp THPT môn Tiếng Anh (có keys kèm theo) A B C D Câu 49. The more busier he is , the less often he meets his friends. A B C D Câu 50. The thieves capturing by the police declared not to be guilty. A B C D ĐÁP ÁN: 1A 2A 3D 4A 5C 6D 7B 8D 9A 10A 11D 12B 13B 14D 15D 16C 17D 18D 19A 20B 21D 22D 23D 24C 25A 26D 27C 28A 29D 30D 31B 32B 33B 34D 35A 36B 37D 38A 39A 40A 41B 42C 43A 44A 45D 46B 47A 48C 49A 50B ĐỀ SỐ 3: SỞ GD&ĐT QUẢNG NAM TRƯỜNG THPT PHAN CHÂU TRINH ĐỀ THAM KHẢO ÔN THI TỐT NGHIỆP THPT MÔN TIẾNG ANH 12 - Thời gian làm bài 60 phút Questions 1 - 3: Choose the word among A, B, C or D whose underlined part is pronounced differently from that of the others: 1. A. advanced B. established C. preferred D. stopped 2. A. compose B. opponent C. wholesale D. colony 3. A. epidemic B. illegal C. education D. competitor Questions 4 – 5 : Choose the words among A, B, C or D whose main stress is placed differently from the others: 4. A. enthusiast B. category C. household D. conical 5. A. disaster B. bamboo C. habitat D. curriculum Questions 5- 30 : Choose one best option to complete each sentence by circling the letter A, B, C or D. 6. A. “………………………….” - B. “Thanks, I will write to you when I come to London.” 9 Tuyển tập đề thi thử tốt nghiệp THPT môn Tiếng Anh (có keys kèm theo) A. God bless you! B. Better luck next time! C. Have a nice trip! D. Have a go! 7. A. Help yourself with some chicken. - B…………………………………… A. Thank you B. Never mind C. No, I don’t like chicken D. Yes, I will 8. This is the school my father had been teaching for 13 years. A. which B. where C. that D. who 9. He asked me………………….the film called “ Star Wars”. A. have I seen B. if I had seen C. have you seen D. if had I seen 10. Books that give fact about real events, things, or people are called………… A. biography B. novel C. romance D. non- fiction 11." What should I tell the mechanic?" - " The oil needs…………… " A. to be changed B. to change C. change D. changing it 12. To become a novelist, you need to be…………… A. imagine B. imagination C. imaginative D. imaginarily 13. When a reader reads an interesting book slowly and carefully, he ………… it A. reviews B. chews and digests C. swallows D. dips into 14. The next meeting …………in May. A. will hold B. will be held C. will be holding D. will have held 15. …….… is the protection of environment and natural resources. A. Conservation B. Extinction C. Survival D. Commerce 16. I did my best. ………., it was not good enough. A. Although B. Even though C. However D. Therefore 17. When he was in ……….hospital, she could not get ……… permission to visit him. A. the / the B. a / the C. the / Ø D. Ø / Ø 18. It is a top secret. You ……………. tell anyone about it. A. mustn't B. needn't C. mightn't D. won't 19. A. Could you pick me up at 6 o’clock? - B: ………………. I’m still at the meeting then. A. I think I couldn’t. B. Yes, of course I could.C. No problem. D. I’m afraid not. 20. I can't find my purse anywhere; I must………… it at the cinema. 10 [...]... 27.C 32 Tuyển tập đề thi thử tốt nghiệp THPT môn Tiếng Anh (có keys kèm theo) 28.D 29.C 30.D 31.B 32.A 33.C 34.D 35.D 36.A 37.C 38.C 39.B 40.B 41.C 42.B 43.A 44.C 45.D 46.A 47.B 48.C 49.A 50.B ĐỀ SỐ 8: SỞ GD&ĐT QUẢNG NAM TRƯỜNG THPT BC QUẾ SƠN ĐỀ THAM KHẢO ÔN THI TỐT NGHIỆP THPT MÔN TIẾNG ANH 12 - Thời gian làm bài 60 phút 33 Tuyển tập đề thi thử tốt nghiệp THPT môn Tiếng Anh (có keys kèm theo) I PHONETICS... 32 33 34 35 36 37 38 39 Đ/ÁN A A A B B D C B A CÂU 41 42 43 44 45 46 47 48 49 Đ/ÁN A D B C A D C B D 19 Tuyển tập đề thi thử tốt nghiệp THPT môn Tiếng Anh (có keys kèm theo) 10 B 20 B 30 B 40 B 50 A ĐỀ SỐ 5: SỞ GD&ĐT QUẢNG NAM TRƯỜNG THPT TRẦN VĂN DƯ ĐỀ THAM KHẢO ÔN THI TỐT NGHIỆP THPT MÔN TIẾNG ANH 12 - Thời gian làm bài 60 phút QUESTIONS 1-3: Choose the word whose underlined part is pronounced differently... opened this box for a hundred years A This box hasn’t been opened for a hundred years B This box has been opened for a hundred years C This box has belonged to nobody for a long time D Someone opened this box a hundred years ago ĐÁP ÁN Câu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C X D X X X X X X X X Câu 26 27 28 29 30 31 32 33 34 A X B C D X X X X X X X X 14 Tuyển tập đề thi thử tốt nghiệp THPT môn Tiếng Anh (có keys kèm. .. secrets A B C D 23 Tuyển tập đề thi thử tốt nghiệp THPT môn Tiếng Anh (có keys kèm theo) 48 No matter what different , various music types have one thing in common : touching the hearts of the listeners A B C D 49 The more careful you drive , the fewer accidents you will have A B C D 50 Having punished twice this week , Kate feels ashamed of her bad behaviour A B C D The end ĐỀ SỐ 6: SỞ GD&ĐT QUẢNG... that there is something wrong with your heart 27 Tuyển tập đề thi thử tốt nghiệp THPT môn Tiếng Anh (có keys kèm theo) D it is a sign of your getting rid of your heart problem 50 Which of the following is NOT included in the advantages of cycling? A Giving you a stronger heart B Increasing you strength and energy C Making you look younger D Giving you better muscles -The end ĐỀ SỐ 7: SỞ GD&ĐT QUẢNG... agree with it 28 Tuyển tập đề thi thử tốt nghiệp THPT môn Tiếng Anh (có keys kèm theo) A Though B Although C However D As 13 Chemical wastes from factories are …………….that cause serious damage to the environment A pollutes B pollution C pollutants D pollute 14 We were made ………… hard when we were at school A to study B study C studying D studied 15 By the end of this year, my father ………… in this company... carefully and then choose the best option to fit each space 21 Tuyển tập đề thi thử tốt nghiệp THPT môn Tiếng Anh (có keys kèm theo) Clothing habits are a matter of ………….( 31) preference in te United States Most people are free to wear ……………( 32) they feel comfortable Business people in large urban areas are ……….( 33) to wear suits or dresses, while clothing in rural areas is less formal Most Americans tend... surfing the net but I don’t have few time for it C I enjoy surfing on the net but I don’t have much time for it 26 Tuyển tập đề thi thử tốt nghiệp THPT môn Tiếng Anh (có keys kèm theo) D I enjoy surfing net but I don’t have a few time for it IV/ READING : A/ Chọn từ thích hợp để điền vào chỗ trống trong đoạn văn sau: Nowadays people are more aware that wildlife all over the world is in danger Many... remember anything A.I learn more and more and remember more and more B.The less I learn,the more I remember C.The more I learn, the less I remember D.I remember noy only what I have learnt 38.She is so fool that she can’t solve the problem A.She is too fool not to solve the problem B.She is too fool to solve the problem 17 Tuyển tập đề thi thử tốt nghiệp THPT môn Tiếng Anh (có keys kèm theo) C.She... they were never given responsible jobs It is strange to think that, as far as we know, most women were happy with that situation Today the position is quite different Women now can vote and choose their own husbands In 1970, a law was passed to give them an equal share of property in 11 Tuyển tập đề thi thử tốt nghiệp THPT môn Tiếng Anh (có keys kèm theo) the case of divorce, and in the same year the Equal . Tuyển tập đề thi thử tốt nghiệp THPT môn Tiếng Anh (có keys kèm theo) ĐỀ SỐ 1: SỞ GD&ĐT QUẢNG NAM TRƯỜNG THPT NGUYỄN VĂN CỪ ĐỀ THAM KHẢO ÔN THI TỐT NGHIỆP THPT MÔN TIẾNG ANH 12. D 19 Tuyển tập đề thi thử tốt nghiệp THPT môn Tiếng Anh (có keys kèm theo) 10 B 20 B 30 B 40 B 50 A ĐỀ SỐ 5: SỞ GD&ĐT QUẢNG NAM TRƯỜNG THPT TRẦN VĂN DƯ ĐỀ THAM KHẢO ÔN THI TỐT NGHIỆP THPT MÔN. violinist? A. to want B. wanted C. want D. will want 6 Tuyển tập đề thi thử tốt nghiệp THPT môn Tiếng Anh (có keys kèm theo) Câu 28. I don’t think you are telling lie. A. a B.ø C. an D. the Câu
- Xem thêm -

Xem thêm: Tuyển tập các bộ đề thi thử tốt nghiệp và luyện thi đại học môn tiếng anh (có keys kèm theo), Tuyển tập các bộ đề thi thử tốt nghiệp và luyện thi đại học môn tiếng anh (có keys kèm theo), Tuyển tập các bộ đề thi thử tốt nghiệp và luyện thi đại học môn tiếng anh (có keys kèm theo)

Từ khóa liên quan

Gợi ý tài liệu liên quan cho bạn

Nhận lời giải ngay chưa đến 10 phút Đăng bài tập ngay