de on tap va kiem tra tieng anh 8

4 448 1
  • Loading ...
1/4 trang

Thông tin tài liệu

Ngày đăng: 04/02/2015, 21:00

WRITTEN TEST 1. Find one word whose underlined part is pronounced differently from the others (1pts). 1. A. raised B. watched C. closed D. played 2. A. bother B. sunbathe C. nothing D. within 3. A. itinerary B. victim C. florist D. institute 4. A. heading B. clearing C. realize D. Korea 5. A. days B. ways C. says D. plays 6. A. physics B. photo C. Stephen D. phonetics 7. A. hammer B. character C. mango D. chance 8. A. birth B. with C. they D. think 9. A.leaf B. of C. off D. deaf 10. A. doll B. goal C. roal D. stole 2. Choose the best option to complete these sentences (1,5 pts). 1. the class finishes, he will go straight to the library. A. Because B. When C. Or D. Although 2. Would you like to my party? A. to come B. come C. to coming D. coming 3. I am busy my homework. A. doing B. with doing C. to do D. A&B 4. The telephone invented by Bell. A. has B. had been C. is D. was 5. While she was running , she stumbled a rock. A. off B. down C. over D. into 6. We will pick you up when you A. arrive B. will arrive C. arrived D. arriving 7. He died heart disease. A. from B. because C. of D. with 8 weather! We can’t go out for a walk now. A. How terrible B. How a terrible C. What terrible D. What a terrible 9. A festival is held in my neighborhood every year. A. bull-fighting B. bulls-fighting C. fighting-bull D. bulls fighting 10. She asked me I was going to do on my vacation. A. if B. what C. whether D. A&C 11. The train will leave ten minutes. A. in B. for C. about D. at 12. The charged me 200 000 dong for each room. A. decoration B. decorating C. decorator D. decorate 13. A new hospital in my town since last month. A. has opened B. has been opened C. opens D. opened 14. I am very that I’ll go to Hanoi tomorrow. A. exciting B. excited C. excite D. excitedly 15.Would you mind a photo? A. if I took B. if I take C. my taking D. A&C 3.Fill in each bank with the correct form of the word in capitals (2 pts). 1. He want to buy that will save money. (produce) 2. There were no in the crash. (injure) 3. The food was nice , but the wasn’t good. (serve) 4. Every week , there are two from Hanoi to Nha Trang. (fly) 5. Can you give a brief of the festival. (describe) 6. Minh listening skill is and she really needs to improve it. (satisfy) 7. I think gun toys are gifts for children. (suit) 8. He left the room without (explain) 9. Many tourists like visiting villages. (tribe) 10. It is a good book because it is very (inform) 4.Put in the correct form of the verbs in blankets (0,5 pts). 1. If I study hard , I (pass) the final exam. 2. Lan gets used to (help) her mother with the housework. 3. I (buy) this house since last year. 4. Please show me (get) the nearest post office. 5.The fire (make) without matches or lighters. 5.Fill each numbered blank with one suitable word to complete the passage (1 pts). Today, you can find fast food restaurants in almost every big city. In some places, you (1) in a line and get a hamburger or a hot dog in a paper box; (2) others you can pick up a tray of fish, chicken, pizza or even Mexican and Chinese food; and in some (3) food places you can even (4) your car up to a window and place your order. A (5) minutes later a worker passes you your food (6) the window and you can drive away and eat (7) in your car. In New York, Paris, Tokyo, Singapore and thousands of (8) cities around the world , new fast food restaurants (9) every day. But why do people (10) fast food restaurants to more comfortable restaurants where they can sit quietly at a table and watch the world go by? 6. Complete the second sentences so that it has the same meaning to the first (2 pts). 1. He climbed up the tree so that he could get a better view. He climbed up the tree in 2. It’s 3 years since I last met him. I have 3. It’s the first time I have visited Ha Long Bay. I haven’t 4. People said that he grew a lot of cabbages in his field. He was 5. “What was made by you yesterday?” Her friend said. Her friend asked 6. She keeps getting up late in the morning. She is 7. The weather is too cold for the children to play outside. The weather isn’t 8. “ Can you give me a cup of coffee?” My neighbor said. My neighbor asked 9. No one could help him. He 10. Viet Nam is a country which exports lots of rice. Viet Nam is 7. Make these sentences from the following words and phrases (2 pts). 1. When / the boy / run / across / road /, a car / stop / front / him. 2. you / show / play / school yard / last week? 3. My computer / use / write / essays. 4. She / tell / me / bring / chair / her room. 5. At / end /course /, I pass all /exams / good marks. 6. I / help / parents / work / farm / afternoon. 7. Mai / absent / class / yesterday / because / sickness. 8. The woman / talk / our teacher / be / my mother. 9. Although / he / poor /, everyone / admire / him. 10. What / she /do / at 9 o’clock / last night? THE END KEY 1. 1. B 2. C 3. C 4. A 5. C 6. C 7. D 8. D 9. B 10. D 2. 1. B 2. A 3. D 4. D 5. C 6. A 7. C 8. C 9. A 10. B 11. A 12. C 13. A 14. B 15. D 3. 1. products 2. injuries 3. service 4. flights 5. description 6. unsatisfactory 7. unsuitable 8. explanation 9. tribal 10. informative 4. 1. will pass 2. helping 3. have bought 4. how to get 5. is made 5. (1) stand (2) in (3) fast (4) drive (5) few (6)through (7) it (8) other ( 9) open (10) prefer 6. 1. He climbed up the tree in order to get a better view. 2.I have not met him for 3 years. 3. I haven’t visited Ha Long Bay before. 4. He was said to have grown a lot of cabbages in his field. 5. Her friend asked what had been made by her the previous day / the day before. 6. She is always getting up late in the morning. 7. The weather isn’t warm enough for the children to play outside. 8. My neighbor asked me to give him / her a cup of coffee. 9. He couldn’t be helped. 10. Viet Nam is a rice-exporting country. 7. 1. When the boy was running across the road, a car stopped in front of him. 2. Did you show a play in the school yard last week? 3.My computer is used to write essays. 4. She told me to bring the chair into her room. 5. At the end of the course, I passed all the exams with good marks. 6. I help my parents to work on the farm in the afternoon. 7. Mai was absent from the class yesterday because of her sickness. 8. The woman talking with our teacher is my mother. 9. Although he is poor, everyone admires him. 10. What was she doing at 9 o’clock last night? . do on my vacation. A. if B. what C. whether D. A&C 11. The train will leave ten minutes. A. in B. for C. about D. at 12. The charged me 200 000 dong for each room. A. decoration B. decorating. phonetics 7. A. hammer B. character C. mango D. chance 8. A. birth B. with C. they D. think 9. A.leaf B. of C. off D. deaf 10. A. doll B. goal C. roal D. stole 2. Choose the best option. 5. C 6. C 7. D 8. D 9. B 10. D 2. 1. B 2. A 3. D 4. D 5. C 6. A 7. C 8. C 9. A 10. B 11. A 12. C 13. A 14. B 15. D 3. 1. products 2. injuries 3. service 4. flights 5. description 6. unsatisfactory
- Xem thêm -

Xem thêm: de on tap va kiem tra tieng anh 8, de on tap va kiem tra tieng anh 8, de on tap va kiem tra tieng anh 8

Gợi ý tài liệu liên quan cho bạn

Nhận lời giải ngay chưa đến 10 phút Đăng bài tập ngay