ĐỀ LUYỆN THI TỐT NGHIỆP THPT& ĐẠI HỌC MÔN TIẾNG ANH 12 - ĐỀ 2 pdf

3 382 3
  • Loading ...
1/3 trang

Thông tin tài liệu

Ngày đăng: 24/07/2014, 05:21

ĐỀ 2 ĐỀ THAM KHẢO ÔN THI TỐT NGHIỆP THPT MÔN TIẾNG ANH 12 - Thời gian làm bài 60 phút Choose the word whose underlined part is pronounced differently by circling the corresponding letter A, B , C or D. 1/ A. teacher B. children C. charity D. orchestra 2/ A. cut B. hurry C. under D. full 3/ A. these B. their C. there D. theory 4/ A. enough B. loud C. about D. amount 5/ A. killed B. enjoyed C. described D. digested Read the passage and choose the best option to fill in each space There is now an increasing concern about the world’s energy…………….(6) particularly about those involving fossil……………(7) In less than a hundred years we shall probably exhaust all the present………….(8)of oil and gas. The world’s coal……………(9)should last longer but, once used, these can’t be……………(10). It is important, therefore, that we should develop such such……………(11) sources of energy as solar energy and nuclear energy as well as water and wind……………(12) (classed as………… (13) energy). Until these energy……………(14) are widely used, It is important for the developed countries to reduce energy……………(15) as much as possible. 6/ A. possessions B. resources C. goods D. materials 7/ A. fuels B. powers C. forms D. energies 8/ A. findings B. products C. amounts D. sources 9/ A. reserves B. stores C. mines D. contents 10/A.updated B. repeated C. renewed D. produced 11/A.traditional B. alternative C. revolutionary D. surprising 12/A.force B. strength C. power D. motion 13/A.repeatable B. continual C. renewable D. continuous 14/A.goods B. supplies C. provisions D. materials 15/A.exhaustion B. destruction C. waste D. consumption Choose one best option to complete each sentence by circling the corresponding letter A, B, C or D. 16/You’d better not argue with them, ………………you’ll be fined. A. If B. in case C. unless D. otherwise 17/The 22 nd Sea Games were well prepared and……………organized although it is the first time Viet Nam hosted. A. success B. successful C. successfully D. succed 18/We were disappointed as the film was………… than we expected. A.more interested B. less interesting C. more interesting D. less interested 19/He only feels happy whenever he doesn’t have much work to do. A.The more he works, the happier he feels. B.The less he works, the happier he feels. C.His work makes him feel happy. D.He feels happier and happier with his work. 20/Before eating,……………………….thoroughly with soap and clean water. A.you should wash your hands B.your hands should be washed C.you need washing your hands D.your hands need washing 21/They worked hard………………… they could pass the final exam. A.so that B.since C.because D.however 22/By the time I left the room, I……………….the lights. A.will turn off B.would turn off C.have turned off D.had turned off 23/He failed the exam again, ……………….made his parents very disappointed. A.which B.whose C.when D.that 24/-“Congratulation on winning the prize!” -“…………………………………… ” A.All right B.You are welcome C.Thank you D.Not at all 25/I read a book about Picasso,…………………………… . A.who a Spanish painter is B.that is a Spanish painter C.a Spanish painter D.is a Spanish painter 26/You will become ill……………… you stop working so hard. A.until B.when C.unless D.if 27/You can look…………….the new word in the dictionary. A.up B.after C.for D.into 28/The bomb went…………….with a loud bang which could be heard all over the town. A.on B.up C.off D.out 29/Chemical wastes from factories……………… the rivers in this region. A.prevented B.polluted C.conserved D.protected 30/In spite of her serious illness, she enjoyed her life very much. A.Despite of her serious illness, she enjoyed her life very much. B.Although she was seriously ill, but she enjoyed her life very much. C.She enjoyed her life very much. However, she was seriously ill. D.She was seriously ill, but she enjoyed her life very much. 31/He always………………………………… . A.avoids to meet me B.avoiding to meet me C.to avoid meeting me D.avoids meeting me 32/It is believed that the man escaped in a stolen car. A.The man is believed to be escaped in a stolen car. B.The man was believed to have escaped in a stolen car. C.The man is believed to have escaped in a stolen car. D.The man is believed to escape in a stolen car. 33/Several……………….are known to cause cancer to develop. A.chemists B.chemistry C.chemical D.chemicals 34/Nobody was injured in the accident,…………………… ? A.were they B.was he C.weren’t they D.was there 35/I remember………………… to the hospital but nothing after that. A.being taken B.to be taken C.to take D.taking 36/The work of charity is funded by voluntary……………… . A.movements B.teenagers C.campains D.donations 37/We had a portrait…………… as a birthday present for his daughter. A.painting B.paint C.painted D.to be painted 38/I’d like…………… to the party tomorrow, but it may be impossible. A.to going B.go C.to go D.going 39/They could have bought more cattle if………………… . A.the flood hadn’t swept through B.they were rich C.they don’t have to save up D.they had more money 40/When the storm… this area tomorrow, it will bring with great destructive force. A.is going to rich B.will reach C.reaches D.is reaching 41/We took part in a sponsored walk…………… to support the poor. A.organized B.organizing C.that organized D.to oprganize 42/We were made…………….hard when we were at school. A.to study B.study C.studying D.studied 43/-“I have bought you a toy. Happy birthday to you!” -“………………………………………………….” A.The same to you B.What a lovely toy! Thanks C.Have a nice day D.What a pity 44/Our teacher came in when we……………… noisy. A.have been talking B.were talking C.are talking D.had talked 45/Not until the early 1900s …………………… to vote in the United States. A.when women allowed C.were women allowed C.they allowed women D.women were allowed Error Identification, 46/The primary causes of species extintion or endangerment are habitat destruction, A B commerce exploitation and pollution. C D 47/One of the best ways to encourage your children to read are to provide interesting titles for A B C D them to enjoy. 48/A severe punishment is necessary to prevent poaching and cut trees illegally. A B C D 49/I prefer watching a live concert to listen to music on the radio. A B C D 50/He isn’t going to the conference in March and neither they are. A B C D ĐÁP ÁN 1:D, 2:D, 3:D, 4:A, 5:D, 6:B, 7:A, 8:D, 9:A, 10:C, 11:B, 12:C, 13:C, 14:B, 15:D, 16:D, 17:C, 18:B, 19:B, 20:A, 21:A, 22:D, 23:A, 24:C, 25:C, 26:C, 27:A, 28:c, 29:B, 30:D, 31:D, 32:C, 33:D, 34:A, 35:A, 36:D, 37:C, 38:C, 39:A, 40:C, 41:A, 42:A, 43:B, 44:B, 45:C, 46:C, 47:C, 48:C, 49:C, 50:D, . ÁN 1:D, 2: D, 3:D, 4:A, 5:D, 6:B, 7:A, 8:D, 9:A, 10:C, 11:B, 12: C, 13:C, 14:B, 15:D, 16:D, 17:C, 18:B, 19:B, 20 :A, 21 :A, 22 :D, 23 :A, 24 :C, 25 :C, 26 :C, 27 :A, 28 :c, 29 :B, 30:D, 31:D, 32: C, 33:D,. ĐỀ 2 ĐỀ THAM KHẢO ÔN THI TỐT NGHIỆP THPT MÔN TIẾNG ANH 12 - Thời gian làm bài 60 phút Choose the word whose underlined part. disappointed. A.which B.whose C.when D.that 24 /- Congratulation on winning the prize!” - …………………………………… ” A.All right B.You are welcome C.Thank you D.Not at all 25 /I read a book about Picasso,……………………………
- Xem thêm -

Xem thêm: ĐỀ LUYỆN THI TỐT NGHIỆP THPT& ĐẠI HỌC MÔN TIẾNG ANH 12 - ĐỀ 2 pdf, ĐỀ LUYỆN THI TỐT NGHIỆP THPT& ĐẠI HỌC MÔN TIẾNG ANH 12 - ĐỀ 2 pdf, ĐỀ LUYỆN THI TỐT NGHIỆP THPT& ĐẠI HỌC MÔN TIẾNG ANH 12 - ĐỀ 2 pdf

Từ khóa liên quan

Gợi ý tài liệu liên quan cho bạn

Nhận lời giải ngay chưa đến 10 phút Đăng bài tập ngay