Giáo án tiếng anh lớp 5 - CONSOLIDATION Period 32 pptx

8 550 3
  • Loading ...
1/8 trang

Thông tin tài liệu

Ngày đăng: 23/07/2014, 14:22

Giáo án tiếng anh lớp 5 - CONSOLIDATION Period 32 I. AIMS 1Knowledge: Ss’ll able to revew the vocabulary which they leant. 2. Skills: reading and writing 3.Language focus: a. Vocabulary: in the unit 4, 5, 6 b. Grammar: in the unit 4, 5, 6 II. ACTIVITIES FOR TEACHING AND LEARNING 1. Settlements (1’) 2 .Oral test: (3’) 3. New lesson TEACHER’S ACTIVITIES STUDENTS’ ACTIVITIES Activity 1: (8’) I. Choose the letter A, B or C 1. My father is a worker. He ………… in the factory. A. worked B. works C. working 2. Mai………….a book now. A. read B. reads C. is reading 3. I …………born on November 7 th . A. am B. was C. were 4.Minh …………… a picture and his sister is helping him. A. drew B. draws C. is -Ss read all sentences Ss do ex Some ss say about sesult Other listen and remark. Key: 1. B 6. A 2. C 7. C 3. B 8. B 4. C 9. C 5. A 10. B drawing 5. I …………… animals. A. like B. likes C. is liking 6. I …………up early every day. A. get B. got C. am getting 7. There ……… a lot of people at my party yesterday. A. are B. was C. were 8. I want ………… a footballer. A. be B. tobe C. being 9. Where……….you yesterday? A. are B. was -Ss read all sentences Ss do ex Some ss do it on the board Other look and remark. Key: 1.I usually listen to music. 2. We had a birthday party yesterday. 3. Hoa was at the song fastival lastweek. C. were 10. My parents …………T.V now. A. is watching B. are watching C. am watching Activity 2 (10’) II. Reorder the words to make sentences 1. I/ listen/ usually/music/to. ……………………………… …. 2. had/ party/ we/ birthday/yesterday/a/ . ……………………………… ………………… 1. was/Hoa/the/at/festival/weeken 4. How often do you play badminton? 5. How many students were there at the School Festival last week. -Work in pair Some Ss do ex on the board Some pairs read aloud Other listen and remark d/song/last. ……………………………… ……… 2. How/do/play/often/badminton/ you? ……………………………… 3. there/how/were/many/at/festiva l/school/students/the/ week/ last/? ……………………………… ……………… . Activity 3 (10’) III.Answer the questions - Learn by heart new words and structures. -Prepare next lesson 1. What did you do last weekend? ……………………………… ……… 2. What do you want to be in the future? ……………………………… ……………. 3. When were you born? ……………………………… ……… 4. What does your father do? ……………………………… …… 5. Where were you yesterday? ……………………………………. IV. Complete the dialogue. Alice: There …was …. a Music Festival at my last week. Tom: How many people …were…… there at the festival? Alice: There …were… … a lot of people. Tom: What …did …. you do there? Alice: We ……sang … songs and danced. Tom: ……Did …….you have fun? Alice: Yes. The festival …was… … great. We ……had ….a good time. V. Other activity: - Guide Ss to do exercises in the book -T remarks the lesson. . Giáo án tiếng anh lớp 5 - CONSOLIDATION Period 32 I. AIMS 1Knowledge: Ss’ll able to revew the vocabulary which they. draws C. is -Ss read all sentences Ss do ex Some ss say about sesult Other listen and remark. Key: 1. B 6. A 2. C 7. C 3. B 8. B 4. C 9. C 5. A 10. B drawing 5. I …………… animals 2. Skills: reading and writing 3.Language focus: a. Vocabulary: in the unit 4, 5, 6 b. Grammar: in the unit 4, 5, 6 II. ACTIVITIES FOR TEACHING AND LEARNING 1. Settlements (1’) 2 .Oral test:
- Xem thêm -

Xem thêm: Giáo án tiếng anh lớp 5 - CONSOLIDATION Period 32 pptx, Giáo án tiếng anh lớp 5 - CONSOLIDATION Period 32 pptx, Giáo án tiếng anh lớp 5 - CONSOLIDATION Period 32 pptx

Gợi ý tài liệu liên quan cho bạn

Nhận lời giải ngay chưa đến 10 phút Đăng bài tập ngay