De kiem tra anh 7 - hoc ky II

3 314 0
  • Loading ...
1/3 trang

Thông tin tài liệu

Ngày đăng: 07/07/2014, 22:00

Phßng gi¸o dôc - ®µo t¹o tx s¬n t©y Trêng thcs s¬n ®«ng Full name :………………… Class: 7………………………. The second term english test School year : 2009 - 2010 Time allowed: 45 minutes I. Which word is the odd one out ?( 1,0 mark ) 1. A. watched B. learned C. played D. went 2. A. July B.Monday C. May D. September 3. A. spinach B. beef C. cucumber D. pea 4. A. smaller B. bigger C. better D. longer 5. A. holiday B. fall C. spring D. summer II. Choose the best answer. ( 2,0 marks ) 1. They…………….a film on TV last night. A. watch B. watched C. watching D. to watch 2. Listen! The girl ……………….the piano A. play B. playing C. is playing D. played 3. Nam plays soccer very……………… A. good B. goodly C. well D. best 4. We like mangoes. Our parents do…………………… A. so B. neither C. either D. too 5. They prefer reading……………………watching TV. A. than B. to C. more than D. better than 6. I………………….stay in bed beause I have a bad cold. A. must B. can C. shouldn't D. ought 7. She ……………….her teeth three times a day. A. brushed B. brush C. brushes D. brushs 8. You should…………………your hand before meals. A. to wash B. wash C. washing D. washed 9. Are you scared ……………… seeing the dentist? A. of B. in C. at D. on 10. Hoa gets up early in the morning to ………………execises. A. play B. make C. have D. do III. Supply the correct form of the verbs in the brackets. ( 3 marks ) 1. I ( play )……………… soccer last week . 2. My mother ( buy )…………………… me a new bike tomorrow. 3. My teacher ( teach ) ……………….me to love animal. 4. His father ( work )………………….in Hanoi now. 5. Lan (do )…………………. their homework carefully? 6. My mother ( send )…………… a letter to me. 7. Teacher ( give )………………….the students a lot of homeworks? 8. Your parents ( eat ) ……………… sea food now? 9. Nam ( receive ) ……………… a lot of gifts. 10. She ( wear ) ……………… a very beautiful dress last night. mark IV. Rewrite the following sentences to have the same meaning. ( 2 marks ) 1. I like chicken and my sister does, too. I like chicken and …………………………my sister. 2. Ba is a bad swimmer. Ba swims……………………… ………………… 3. Let's go to the park. How about…………………………………………….? 4. A year has twelve months. There are……………………………………………… V. Complete the passage with the suitable words. ( 2 marks ) Thirty years ago in Vietnam, very (1)………… people had TV set. These TV owners were very (2)…………… After dinner, their neighbors gathered both inside and (3)…………… their houses. Some (4)…………. through the windows. Today, many families have a TV set. People sit in their own (5)…………… and watch TV. Life is more comfortable now, but many neighbors don’t spend much time together any more. 1……………………… 4……………………… 2……………………… 5……………………… 3……………………… The second term english test School year : 2009 - 2010 Keys I. ( 1 mark ) 1. D 2. B 3. B 4. C 5. A II. ( 2 marks ) 1. B 6. A 2. C 7. C 3. C 8. B 4. D 9. A 5. B 10. D III. ( 3 marks ) 1. played 6. sends 2. will buy 7. Does teacher give 3. teaches 8. Are your parents eating 4. is working 9. receives 5. Does Lan do 10. wore IV. ( 2 marks ) 1. I like chicken and so does my sister. 2. Ba swims badly 3. How about going to the park ? 4. There are twelve months in a year. V. ( 2 marks ) 1: few 2: popular 3: outside 4: watched 5. living rooms . year : 2009 - 2010 Keys I. ( 1 mark ) 1. D 2. B 3. B 4. C 5. A II. ( 2 marks ) 1. B 6. A 2. C 7. C 3. C 8. B 4. D 9. A 5. B 10. D III. ( 3 marks ) 1. played 6. sends 2. will buy 7. Does teacher. washed 9. Are you scared ……………… seeing the dentist? A. of B. in C. at D. on 10. Hoa gets up early in the morning to ………………execises. A. play B. make C. have D. do III. Supply the correct form of the. Phßng gi¸o dôc - ®µo t¹o tx s¬n t©y Trêng thcs s¬n ®«ng Full name :………………… Class: 7 ……………………. The second term english test School year : 2009 - 2010 Time allowed: 45 minutes I.
- Xem thêm -

Xem thêm: De kiem tra anh 7 - hoc ky II, De kiem tra anh 7 - hoc ky II, De kiem tra anh 7 - hoc ky II

Gợi ý tài liệu liên quan cho bạn

Nhận lời giải ngay chưa đến 10 phút Đăng bài tập ngay