Đề và đáp án kiểm tra một tiết lần II môn tiếng anh năm 2014

14 1,308 1
  • Loading ...
1/14 trang

Thông tin tài liệu

Ngày đăng: 23/05/2014, 09:36

Date of preparing :02/11/2013 week 14 Date of testing : 09/11/2013 period 42 Thanh Loc high school TEST DE : 01 Full name:_______________12A__ Date : __ / ……… / 2013 Pronunciation: 1. Which word has the different stress from the rest? A. September B. physical C. general D. carefully 2. Which word has the different stress from the rest? A. application B. mathematics C. secondary D. university 3. Which word has the underlined part pronounced differently from the rest? A. divide B. primary C. science D. service 4. Which word has the underlined part pronounced differently from the rest? A. student B. tutor C. curriculum D. supportive Speaking : 5. Mark the letter A,B,C,or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following sentences. Maria : “ Thanks for the lovely evening. “ Diana : “……………………….” A. Oh, that ‘s right B. Yes, it’s really great C. I’m glad you enjoyed it D. No, it’s not good 6. Mark the letter A,B,C,or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following sentences. Trung: “I’m getting married next week.” – Nguyen: “____________.” A. Thanks, the same to you B. Congratulations! C. Well done! D. Sorry to hear that READING: Choose the word - A, B, C or D - that best fits each blank in the following passage. The secret of a good interview is preparing for it. What you wear is always important as it creates the first impression. So (7) ___________ neatly, but comfortably. Make (8) ______________ that you can deal with anything you are (9) _______________ . Prepare for questions that are certain to come up, (10) ____________ example: Why do you want to become a nurse? What is the most important (11) _______________ a good nurse should have? Apart from nursing, what others careers have you considered? What are your interests and hobbies? 7. A. dress B. wear C. put on D. have on 8. A. evident B. sure C. definite D. clear 9. A. requested B. questioned C. enquired D. asked 10. A. with B. at C. for D. from 11. A. behavior B. quality C. nature D. point GRAMMAR - VOCABULARY: 12. Choose the best answer that best completes each sentence. There have been a lot of improvements in the state _______________ system in Vietnam recently. A. educate B. education C. educational D. educator 13. Choose the best answer that best completes each sentence. If I _______________ you, I would stop smoking. A. were B. am C. would be D. had been 14. Choose the best answer that best completes each sentence. The academic year in Vietnam ______________ into two terms. A. has divided B. will be divided C. is divided D. divides 15. Choose the best answer that best completes each sentence. This is the school ________________ my father used to teach. A. why B. when C. which D. where 16. Choose the best answer that best completes each sentence. During the _______________, you should speak slowly and clearly. A. interview B. interviewer C. interviewee D. interviewed 17. Choose the best answer that best completes each sentence. Some people think that "Pericles" _________________ by Shakespeare. A. wrote B. was written C. has written D. had been written 18. Choose the best answer that best completes each sentence. ______________ you study harder, you will fail the final examination. A. Unless B. If C. When D. As 19. Choose the best answer that best completes each sentence. People _________________ can speak English can be understood in many countries. A. whose B. whom C. who D. which 20. Choose the best answer that best completes each sentence. The national _____________ is a programme of study in all the main subjects that children aged five to sixteen in state school must follow. A. syllabus B. course C. plan D. curriculum 21. Choose the best answer that best completes each sentence. She applied ______________ the new post of training officer. A. for B. in C. on D. with 22. Choose the best answer that best completes each sentence. My form teacher is the person _____________ advice I always ask for. A. who B. whom C. whose D. that 23. Choose the best answer that best completes each sentence. If I had gone to the party last night, I _______________ tired now. A. am B. were C. would have been D. would be 24. Choose the best answer that best completes each sentence. In Britain it is ____________ for children to attend school between the ages of five and sixteen. A. enforced B. compulsory C. obliged D. made 25. Choose the best answer that best completes each sentence. A new primary school ________________ in my village recently. A. have been built B. has been building C. has been built D. have been building 26. Choose the best answer that best completes each sentence. If Tuan ________________ to Australia, he will have a good opportunity to improve his English. A. comes B. came C. come D. had come 27. Choose the best answer that best completes each sentence. Children at the age of 11 start moving ………………. A. kindergarten B. lower secondary C. primary school D. upper secondary WRITING: 28. Find an error in each sentence that needs correcting. My close friend, that has just got Sacombank's scholarship, is an excellent student. A B C D 29. Find an error in each sentence that needs correcting. A new primary school is going to be build in this town . A B C D 30. Find an error in each sentence that needs correcting. If he works more slowly, he wouldn't make so many mistakes. A B C D 31. Find an error in each sentence that needs correcting. Computers are using in many fields such as business, medicine and education. A B C D 32. Choose the correct sentence among A, B, C or D which has the same meaning as the given one. He didn't hurry, so he missed the train. A. If he hurried, he wouldn't miss the train. B. If he had hurried, he might catch the train. C. If he had hurried, he could have caught the train. D. He didn't miss the train if he hurried. 33. Choose the correct sentence among A, B, C or D which has the same meaning as the given one. She will make a new discovery soon. A. A new discovery will be made soon. C. A new discovery will make soon. B. A new discovery will being make soon . D. A new discovery will be make soon 34. Choose the correct sentence among A, B, C or D which has the same meaning as the given one. This is the bank. We borrowed the money from it. A. This is the bank from where we borrowed the money B. This is the bank which we borrowed the money C. This is the bank where we borrowed the money from D. This is the bank from which we borrowed the money 35. Choose the best answer that best completes each sentence. My bike, _________I had left at the gate, had disappeared. A. when B.whose C. which D. that V. READING: Read the passage carefully and choose the best answer. "Where is the university?" is a question many visitors to Cambridge ask, but no one can give them a clear answer, for there is no wall to be found around the university. The university is the city. You can find the classroom buildings, libraries, museums and offices of the university all over the city. And most of its members are the students and teachers or professors of the thirty-one colleges. Cambridge was an already developing town long before the first students and teachers arrived 800 years ago. It grew up by the river Granta, as the Cam was once called. A bridge was built over the river as early as 875. In the fourteenth and fifteenth centuries more and more land was used for college buildings. The town grew much faster in the nineteenth century after the opening of the railway in 1845. Cambridge became a city in 1951 and now it has the population of over 100,000. Many young students want to study at Cambridge . Thousands of people from all over the world come to visit the university town. It has become a famous place all around the world. 36. Most visitors come to Cambridge ________________. A. to see the university B. to study in the colleges in Cambridge C. to find the classroom buildings D. to use the libraries of the universities 37. The university began to appear around in the ________________ century. A. 8th B. 9th C. 13th D. 15th 38. People named Cambridge the "city of Cambridge " because _______________. A. the river was very well-known B. there is a bridge over the Cam C. it was a developing town D. there is a river named Granta 39. The town really began to develop after _____________. A. 800 B. 875 C. 1951 D. 1845 40. From what we read we know that now Cambridge is _______________. A. visited by international tourists B. a city without wall C. a city of growing population D. a city that may have a wall around it Thanh Loc high school TEST DE : 02 Full name:_______________12A__ Date : __ / ……… / 2013 GRAMMAR - VOCABULARY: 1. Choose the best answer that best completes each sentence During the _______________, you should speak slowly and clearly. A. interview B. interviewed C. interviewee D. interviewer 2. Choose the best answer that best completes each sentence Some people think that "Pericles" _________________ by Shakespeare. A. wrote B. has written C. was written D. had been written 3. Choose the best answer that best completes each sentence The national _____________ is a programme of study in all the main subjects that children aged five to sixteen in state school must follow. A. syllabus B.plan C.course D. curriculum 4. Choose the best answer that best completes each sentence She applied ______________ the new post of training officer. A. on B. for C. in D. with 5. Choose the best answer that best completes each sentence There have been a lot of improvements in the state _______________ system in Vietnam recently. A. educate B. educational C. education D. educator 6. Choose the best answer that best completes each sentence If I _______________ you, I would stop smoking. A. am B. were C. would be D. had been 7. Choose the best answer that best completes each sentence If Tuan ________________ to Australia, he will have a good opportunity to improve his English. A. comes B. come C. came D. had come 8. Choose the best answer that best completes each sentence Children at the age of 11 start moving ………………. A. kindergarten B. lower secondary C. primary school D. upper secondary 9. Choose the best answer that best completes each sentence ______________ you study harder, you will fail the final examination. A. As B. If C. When D. Unless 10. Choose the best answer that best completes each sentence People _________________ can speak English can be understood in many countries. A. whose B. who C. whom D. which 11. Choose the best answer that best completes each sentence The academic year in Vietnam ______________ into two terms. A. divides B. will be divided C. is divided D. has divided 12. Choose the best answer that best completes each sentence This is the school ________________ my father used to teach. A. where B. when C. which D. why 13. Choose the best answer that best completes each sentence In Britain it is ____________ for children to attend school between the ages of five and sixteen. A. enforced B. obliged C. compulsory D. made 14. Choose the best answer that best completes each sentence A new primary school ________________ in my village recently. A. have been built B. has been building C. have been building D. has been built 15. Choose the best answer that best completes each sentence My form teacher is the person _____________ advice I always ask for. A. who B. whom C. that D. whose 16. Choose the best answer that best completes each sentence If I had gone to the party last night, I _______________ tired now. A. am B. would be C. would have been D. were WRITING: 17. Choose the best answer that best completes each sentence My bike, _________I had left at the gate, had disappeared. A. when B.whose C. which D. that 18. Choose the correct sentence among A, B, C or D which has the same meaning as the given one. He didn't hurry, so he missed the train. A. If he hurried, he wouldn't miss the train. B. If he had hurried, he could have caught the train. C. If he had hurried, he might catch the train. D. He didn't miss the train if he hurried. 19. Choose the correct sentence among A, B, C or D which has the same meaning as the given one. This is the bank. We borrowed the money from it. A. This is the bank from where we borrowed the money B.This is the bank which we borrowed the money C. This is the bank from which we borrowed the money D. This is the bank where we borrowed the money from 20. Choose the correct sentence among A, B, C or D which has the same meaning as the given one. She will make a new discovery soon. A. A new discovery will be made soon. C. A new discovery will make soon. B. A new discovery will being make soon . D. A new discovery will be make soon 21. Find an error in each sentence that needs correcting. If he works more slowly, he wouldn't make so many mistakes. A B C D 22. Find an error in each sentence that needs correcting. A new primary school is going to be build in this town . A B C D 23. Find an error in each sentence that needs correcting. Computers are using in many fields such as business, medicine and education. A B C D 24. Find an error in each sentence that needs correcting. My close friend, that has just got Sacombank's scholarship, is an excellent student. A B C D READING: Read the passage carefully and choose the best answer. "Where is the university?" is a question many visitors to Cambridge ask, but no one can give them a clear answer, for there is no wall to be found around the univerisity. The university is the city. You can find the classroom buildings, libraries, museums and offices of the university all over the city. And most of its members are the students and teachers or professors of the thirty-one colleges. Cambridge was an already developing town long before the first students and teachers arrived 800 years ago. It grew up by the river Granta, as the Cam was once called. A bridge was built over the river as early as 875. In the fourteenth and fifteenth centuries more and more land was used for college buildings. The town grew much faster in the nineteenth century after the opening of the railway in 1845. Cambridge became a city in 1951 and now it has the population of over 100,000. Many young students want to study at Cambridge . Thousands of people from all over the world come to visit the university town. It has become a famous place all around the world. 25. People named Cambridge the "city of Cambridge " because _______________. A. the river was very well-known B. there is a bridge over the Cam C. it was a developing town D. there is a river named Granta 26. The town really began to develop after _____________. A.1845 B. 875 C. 1951 D. 800 27. From what we read we know that now Cambridge is _______________. A. a city without wall B. visited by international tourists C. a city of growing population D. a city that may have a wall around it 28. Most visitors come to Cambridge ________________. A. to find the classroom buildings B. to study in the colleges in Cambridge C. to see the university D. to use the libraries of the universities 29. The university began to appear around in the ________________ century. A. 8th B. 9th C. 15th D. 13th Pronunciation: 30. * Which word has the different stress from the rest? A. September B. physical C. general D. carefully 31. * Which word has the different stress from the rest? A. application B. mathematics C. secondary D. university 32. * Which word has the underlined part pronounced differently from the rest? A. divide B. primary C. science D. service 33. * Which word has the underlined part pronounced differently from the rest? A. student B. tutor C. curriculum D. supportive Speaking : 34. Mark the letter A,B,C,or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following sentences. Maria : “ Thanks for the lovely evening. “ Diana : “……………………….” A. Oh, that ‘s right B. Yes, it’s really great C. I’m glad you enjoyed it D. No, it’s not good 35. Mark the letter A,B,C,or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following sentences. Trung: “I’m getting married next week.” – Nguyen: “____________.” A. Thanks, the same to you B. Congratulations! C. Well done! D. Sorry to hear that READING: Choose the word - A, B, C or D - that best fits each blank in the following passage. The secret of a good interview is preparing for it. What you wear is always important as it creates the first impression. So (36) ___________ neatly, but comfortably. Make (37) ______________ that you can deal with anything you are (38) _______________ . Prepare for questions that are certain to come up, (39) ____________ example: Why do you want to become a nurse? What is the most important (40) _______________ a good nurse should have? Apart from nursing, what others careers have you considered? What are your interests and hobbies? 36. A. put on B. wear C. dress D. have on 37. A. evident B. clear C. definite D. sure 38. A. asked B. questioned C. enquired D. requested 39. A. with B. for C.at D. from 40. A.quality B. behavior C. nature D. point Thanh Loc high school TEST DE : 03 Full name:_______________12A__ Date : __ / ……… / 2013 WRITING: 1. Choose the best answer that best completes each sentence My bike, _________I had left at the gate, had disappeared. A. when B.whose C. which D. that 2. Choose the correct sentence among A, B, C or D which has the same meaning as the given one. He didn't hurry, so he missed the train. A. If he had hurried, he could have caught the train. B. If he hurried, he wouldn't miss the train. C. If he had hurried, he might catch the train. D. He didn't miss the train if he hurried. 3. Choose the correct sentence among A, B, C or D which has the same meaning as the given one. This is the bank. We borrowed the money from it. A. This is the bank from where we borrowed the money B.This is the bank from which we borrowed the money C. This is the bank which we borrowed the money D. This is the bank where we borrowed the money from 4. Choose the correct sentence among A, B, C or D which has the same meaning as the given one. She will make a new discovery soon. A. A new discovery will be made soon. C. A new discovery will make soon. B. A new discovery will being make soon . D. A new discovery will be make soon 5. * Find an error in each sentence that needs correcting. A new primary school is going to be build in this town . A B C D 6. * Find an error in each sentence that needs correcting. Computers are using in many fields such as business, medicine and education. A B C D 7. * Find an error in each sentence that needs correcting. If he works more slowly, he wouldn't make so many mistakes. A B C D 8. * Find an error in each sentence that needs correcting. My close friend, that has just got Sacombank's scholarship, is an excellent student. A B C D READING: Read the passage carefully and choose the best answer. "Where is the university?" is a question many visitors to Cambridge ask, but no one can give them a clear answer, for there is no wall to be found around the university. The university is the city. You can find the classroom buildings, libraries, museums and offices of the university all over the city. And most of its members are the students and teachers or professors of the thirty-one colleges. Cambridge was an already developing town long before the first students and teachers arrived 800 years ago. It grew up by the river Granta, as the Cam was once called. A bridge was built over the river as early as 875. In the fourteenth and fifteenth centuries more and more land was used for college buildings. The town grew much faster in the nineteenth century after the opening of the railway in 1845. Cambridge became a city in 1951 and now it has the population of over 100,000. Many young students want to study at Cambridge . Thousands of people from all over the world come to visit the university town. It has become a famous place all around the world. 9. From what we read we know that now Cambridge is _______________. A. a city without wall B. a city that may have a wall around it C. a city of growing population D. visited by international tourists 10. The town really began to develop after _____________. A. 875 B. 1845 C. 1951 D. 800 11. Most visitors come to Cambridge ________________. A. to study in the colleges in Cambridge B. to find the classroom buildings C. to see the university D. to use the libraries of the universities 12. The university began to appear around in the ________________ century. A. 15th B. 9th C. 8th D. 13th 13. People named Cambridge the "city of Cambridge " because _______________. A. the river was very well-known B. it was a developing town C. there is a bridge over the Cam D. there is a river named Granta GRAMMAR - VOCABULARY: 14. Choose the best answer that best completes each sentence The academic year in Vietnam ______________ into two terms. A. divides B. is divided C. will be divided D. has divided 15. Choose the best answer that best completes each sentence This is the school ________________ my father used to teach. A. which B. when C. where D. why 16. Choose the best answer that best completes each sentence There have been a lot of improvements in the state _______________ system in Vietnam recently. A. education B. educational C. educate D. educator 17. Choose the best answer that best completes each sentence If I _______________ you, I would stop smoking. A. am B.had been C. would be D. were 18. Choose the best answer that best completes each sentence During the _______________, you should speak slowly and clearly. A. interviewer B. interviewed C. interviewee D. interview 19. Choose the best answer that best completes each sentence Some people think that "Pericles" _________________ by Shakespeare. A. wrote B. has written C. was written D. had been written 20. Choose the best answer that best completes each sentence My form teacher is the person _____________ advice I always ask for. A. who B. whose C. that D. whom 21. Choose the best answer that best completes each sentence If I had gone to the party last night, I _______________ tired now. A.would be B.am C. would have been D. were 22. Choose the best answer that best completes each sentence If Tuan ________________ to Australia, he will have a good opportunity to improve his English. A. had come B. come C. came D. comes 23. Choose the best answer that best completes each sentence Children at the age of 11 start moving ………………. A. kindergarten B. lower secondary C. primary school D. upper secondary 24. Choose the best answer that best completes each sentence In Britain it is ____________ for children to attend school between the ages of five and sixteen. A. enforced B. obliged C. compulsory D. made 25. Choose the best answer that best completes each sentence A new primary school ________________ in my village recently. A. has been built B. has been building C. have been building D. have been built 26. Choose the best answer that best completes each sentence ______________ you study harder, you will fail the final examination. A. As B. Unless C. When D.If 27. Choose the best answer that best completes each sentence People _________________ can speak English can be understood in many countries. A. whose B. whom C. who D. which 28. Choose the best answer that best completes each sentence The national _____________ is a programme of study in all the main subjects that children aged five to sixteen in state school must follow. A. syllabus B.plan C.course D. curriculum 29. Choose the best answer that best completes each sentence She applied ______________ the new post of training officer. A. on B. in C. for D. with READING: Choose the word - A, B, C or D - that best fits each blank in the following passage. The secret of a good interview is preparing for it. What you wear is always important as it creates the first impression. So (30) ___________ neatly, but comfortably. Make (31) ______________ that you can deal with anything you are (32) _______________ . Prepare for questions that are certain to come up, (33) ____________ example: Why do you want to become a nurse? What is the most important (34) _______________ a good nurse should have? Apart from nursing, what others careers have you considered? What are your interests and hobbies? 30. A. put on B. wear C. have on D. dress 31. A. evident B. clear C. sure D. definite 32. A. questioned B. asked C. enquired D. requested 33. A.for B. with C.at D. from 34. A.quality B. behavior C. nature D. point Pronunciation: 35. * Which word has the different stress from the rest? A. September B. physical C. general D. carefully 36. * Which word has the different stress from the rest? A. application B. mathematics C. secondary D. university 37. * Which word has the underlined part pronounced differently from the rest? A. divide B. primary C. science D. service 38. * Which word has the underlined part pronounced differently from the rest? A. student B. tutor C. curriculum D. supportive Speaking : 39. Mark the letter A,B,C,or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following sentences. Maria : “ Thanks for the lovely evening. “ Diana : “……………………….” A. Oh, that ‘s right B. Yes, it’s really great C. I’m glad you enjoyed it D. No, it’s not good 40. Mark the letter A,B,C,or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following sentences. Trung: “I’m getting married next week.” – Nguyen: “____________.” A. Thanks, the same to you B. Congratulations! C. Well done! D. Sorry to hear that Thanh Loc high school TEST DE : 04 Full name:_______________12A__ Date : __ / ……… / 2013 READING: Read the passage carefully and choose the best answer. "Where is the university?" is a question many visitors to Cambridge ask, but no one can give them a clear answer, for there is no wall to be found around the university. The university is the city. You can find the classroom buildings, libraries, museums and offices of the university all over the city. And most of its members are the students and teachers or professors of the thirty-one colleges. Cambridge was an already developing town long before the first students and teachers arrived 800 years ago. It grew up by the river Granta, as the Cam was once called. A bridge was built over the river as early as 875. In the fourteenth and fifteenth centuries more and more land was used for college buildings. The town grew much faster in the nineteenth century after the opening of the railway in 1845. Cambridge became a city in 1951 and now it has the population of over 100,000. Many young students want to study at Cambridge . Thousands of people from all over the world come to visit the university town. It has become a famous place all around the world. 1. The university began to appear around in the ________________ century. A. 15th B. 13th C. 8th D. 9th 2. The town really began to develop after _____________. A. 875 B. 1951 C. 1845 D. 800 3. Most visitors come to Cambridge ________________. A. to see the university B. to find the classroom buildings C. to study in the colleges in Cambridge D. to use the libraries of the universities 4. People named Cambridge the "city of Cambridge " because _______________. A. the river was very well-known B. it was a developing town C. there is a river named Granta D. there is a bridge over the Cam 5. From what we read we know that now Cambridge is _______________. A. a city without wall B. visited by international tourists C. a city of growing population D. a city that may have a wall around it Pronunciation: 6. * Which word has the different stress from the rest? A. September B. physical C. general D. carefully 7. * Which word has the different stress from the rest? A. application B. mathematics C. secondary D. university 8. * Which word has the underlined part pronounced differently from the rest? A. divide B. primary C. science D. service 9. * Which word has the underlined part pronounced differently from the rest? A. student B. tutor C. curriculum D. supportive Speaking : 10. Mark the letter A,B,C,or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following sentences. Maria : “ Thanks for the lovely evening. “ Diana : “……………………….” A. Oh, that ‘s right B. Yes, it’s really great C. I’m glad you enjoyed it D. No, it’s not good 11. Mark the letter A,B,C,or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following sentences. Trung: “I’m getting married next week.” – Nguyen: “____________.” [...]... correct sentence among A, B, C or D which has the same meaning as the given one He didn't hurry, so he missed the train A He didn't miss the train if he hurried B If he hurried, he wouldn't miss the train C If he had hurried, he might catch the train D If he had hurried, he could have caught the train READING: Choose the word - A, B, C or D - that best fits each blank in the following passage The secret... follow A curriculum B.plan C.course D syllabus 32 Choose the best answer that best completes each sentence She applied the new post of training officer A on B in C for D with 33 Choose the best answer that best completes each sentence If Tuan to Australia, he will have a good opportunity to improve his English A had come B comes C came D come 34 Choose the best answer that best completes... The pronounciation i,u) Stress in three-syllable words Textbook Reading Writing Q Types Mc.Q 4 4*0,25 1 Mc.Q 2 2*0,25 0,5 3 Gap-fill 5 5*0,25 1,25 1 3 Passage comprehension 5 5*0,25 1,25 Textbook 2 3 Transform ,Error Identification 8 8*0,25 2 Textbook 5 6 5 Mc.Q 16 16*0,25 4 14 17 6 2 2 2 Textbook Unit 4,5,6 Relative clauses Q levels Total No of items Giving and responding to compliments in different . D 10 C 10 B 10 B 10 C 11 B 11 C 11 C 11 B 12 B 12 A 12 D 12 A 13 A 13 C 13 C 13 A 14 C 14 D 14 B 14 B 15 D 15 D 15 C 15 B 16 A 16 C 16 A 16 A 17 B 17 C 17 D 17 C 18 A 18 B 18 D 18 A 19 C 19 C 19 . 19 D 20 D 20 A 20 B 20 B 21 A 21 A 21 C 21 A 22 C 22 B 22 D 22 C 23 C 23 A 23 B 23 D 24 B 24 B 24 C 24 D 25 C 25 B 25 A 25 C 26 A 26 A 26 B 26 A 27 B 27 B 27 C 27 C 28 B 28 C 28 D 28 C 29 B 29 . voice Unit 4,5,6 Textbook 5 6 5 Mc.Q 16 16 *0 ,25 4 Total of Q.: Total of Marks : 14 17 6 3 40 10 ÑAÙP AÙN DE 01 DE 02 DE 03 DE 04 1 A 1 A 1 C 1 B 2 C 2 C 2 A 2 C 3 D 3 D 3 B 3 A 4 D 4 B 4 A 4 D 5
- Xem thêm -

Xem thêm: Đề và đáp án kiểm tra một tiết lần II môn tiếng anh năm 2014, Đề và đáp án kiểm tra một tiết lần II môn tiếng anh năm 2014, Đề và đáp án kiểm tra một tiết lần II môn tiếng anh năm 2014

Gợi ý tài liệu liên quan cho bạn

Nhận lời giải ngay chưa đến 10 phút Đăng bài tập ngay