BỘ ĐỀ LUYỆN THI TOEIC PART 1

40 28 0
  • Loading ...
1/40 trang

Thông tin tài liệu

Ngày đăng: 27/02/2019, 10:54

2008년 9월 토익 기출 변형 문제 101 Ms Bradshaw informed Mr Tanner that 105 Market analysts are surprised that Xcell she would be working for - office as Electric's quarterly - have been an intern over the summer steadily increasing by about percent (A) he (A) profit (B) his (B) profitable (C) him (C) profits (D) himself (D) profited 102 The marketing director showed the annual 106 Mattson Tax Agency has been handling profits distributed - between the our company's annual taxes - over corporate executives and the 30 years shareholders to the CEO (A) among (A) equal (B) since (B) equally (C) with (C) equality (D) for (D) equalize 107 Patrick accepted an associate position at 103 Queens Hotel - substantial discounts Harrison & Associates as it offers flexible to corporations that often lodge their working hours and - health benefits employees there (A) excels (A) offers (B) excellent (B) buys (C) excellently (C) tells (D) excelled (D) travels 108 Inspectors visit the area's major 104 Our store is closed this week - the security system is enhanced corporations once a year to ensure that employment procedures are followed - (A) during (B) after (A) absolutely (C) along (B) decidedly (D) while (C) normally (D) properly Copyright www.Hackers.co.kr All rights reserved 2008년 9월 토익 기출 변형 문제 109 A press conference about the sudden 113 As a sales representative, - have to resignation of the financial minister will be develop your interpersonal communication - today at P.M skills (A) hold (A) you (B) held (B) your (C) holding (C) yours (D) is holding (D) yourself 114 Your eligibility for the fellowship depends 110 As the number of participants is confirmed - the schedule is set, the marketing division will design a poster for the conference on the kind of research you and the awards you - (A) possess (B) possessing (A) but (C) had possessed (B) and (D) will possess (C) yet (D) if 115 The film "Love Lost" is a stunning - of 111 Visitors to the laboratory facilities must show - a valid driver's license or a personal ID card to security before entering the best-selling novel by Richard Keen (A) adapt (B) adapter (A) both (C) adapted (B) neither (D) adaptation (C) whether 116 Every employee is required to attend - (D) either one of the training workshops each month 112 Going into the city by the expressway takes - longer than the local roads because of (A) so that heavy traffic (B) at least (C) only if (A) even (D) as much (B) so (C) too (D) more Copyright www.Hackers.co.kr All rights reserved 2008년 9월 토익 기출 변형 문제 117 Mackley's online Business Ethics journal - publishes articles by well-known 121 When experiencing technical difficulties, it is - to consult with a trained expert social-psychologists (A) capable (A) frequent (B) interested (B) frequency (C) helpful (C) frequently (D) usable (D) frequented 122 The Greydog Bus group has decided to 118 Pure Bliss Inc is trying innovative marketing erect advertising billboards along the - on its new line of cosmetics highways as a way of - travelers (A) approached (A) attracts (B) approaches (B) attraction (C) approach (C) attractive (D) approaching (D) attracting 119 Construction of the skyway has - been approved by city officials and will begin next month 123 The - for taking a holiday includes filling out a vacation request form (A) establishment (A) highly (B) measurement (B) exactly (C) transaction (C) soon (D) procedure (D) recently 120 Modern Art Studio canceled its outdoor - 124 When hiring new employees, we only offer of contemporary photography due to bad positions to applicants - qualifications weather match the company's high standards (A) exhibiting (A) that (B) exhibition (B) than (C) exhibitor (C) whose (D) exhibited (D) which Copyright www.Hackers.co.kr All rights reserved 2008년 9월 토익 기출 변형 문제 125 We were informed - President Forrester 129 - the competition, Graystone Juice's that three new accountants would join the team leaders stand by the company's next week commitment to environmental responsibility by producing eco-friendly (A) at packaging (B) by (C) until (A) Before (D) of (B) Instead (C) Unlike 126 Axion Shot is the - manufacturer of digital (D) Contrary camcorders and cameras in the world 130 Director Tim Crane is in town attending (A) leading multiple gatherings to - his most recent (B) leader movie (C) leads (D) leadership (A) emerge (B) disturb 127 In order to receive a refund for faulty products, you have to turn in an original receipt and a (C) promote (D) pose - complaint form 131 To ensure the assembly workers remain (A) performed -, the supervisor asks them not to chat (B) completed during the work hours (C) concluded (D) succeeded (A) productive (B) advantageous 128 Obtaining - in CPR requires 120 hours of class time, in addition to a live demonstration (C) durable (D) abundant in front of a teacher 132 Due to an - in need for organic foods, (A) certification distributors are racing to make contracts (B) certificate with local organic farmers (C) certifies (D) certify (A) increase (B) error (C) effort (D) intention 2008년 9월 토익 기출 변형 문제 133 Although Ellen has had a remarkable sales 137 It became very - that the project record since being hired, she is - to accept wouldn't be finished on time after the a management position because of the planning stage was extended by one month increased responsibility (A) negligible (A) hesitance (B) contingent (B) hesitant (C) apparent (C) hesitated (D) prerequisite (D) hesitantly 138 Montgomery Inc insists that its stock prices 134 Mary White is expected by experts - Dan - stable despite an unpredictable market Fraiser as CEO of Washburn Enterprises when caused by several companies filing for he retires next year bankruptcy (A) succession (A) is remaining (B) successive (B) have remained (C) successor (C) were remained (D) to succeed (D) to remain 135 It is common for trainees to find themselves 139 The manager of the IT Department has - - on their instructors for information, but payment for the order to LCD monitors for we encourage self-reliance its employees' computers (A) depend (A) reminder (B) dependence (B) authorized (C) dependent (C) equipped (D) dependently (D) stated 136 - Michael is on a leave of absence this 140 In politics, it is necessary to offer a clear month, he might be willing to some work - for new legislation and policies in from home order to convince the public (A) Whenever (A) cooperation (B) In order that (B) management (C) Once (C) rationale (D) Even though (D) revision Copyright www.Hackers.co.kr All rights reserved 2008년 9월 토익 기출 변형 문제 Questions 141 to 143 refer to the following e-mail From: Daniel Doyle To: Lois Henares Subject: Our appointment Date: Wed, 20 Sept 2008 Lois, I’m sending my apologies for having to - our 10:00 appointment for this morning I was on 141 (A) record (B) plan (C) finance (D) cancel my way to your office but was suddenly called away to deal with an - problem at the factory 142 (A) average (B) urgent (C) instant (D) complete I have asked Ms Blanchard to reschedule our meeting on Friday at 11:00 A.M Our agenda, as agreed upon, will be the implementation of a new inventory system I would appreciate it if you could send other members scheduled to attend the meeting a summary of the points that - in your 143 (A) were covered (B) will be covered (C) are covering (D) to cover presentation on the new system This should facilitate decision-making during our meeting I hope you were not inconvenienced by the cancelation of our meeting this morning All the best, Daniel Copyright www.Hackers.co.kr All rights reserved 2008년 9월 토익 기출 변형 문제 Questions 144 to146 refer to the following advertisement For all subscribers to News Time Magazine! We are offering you a chance to renew your current subscription to News Time Magazine at the special rate of $63 for one year If you renew before August 21, you - a beautiful hard-bound copy of 144 (A) are receiving (B) received (C) will receive (D) have received Nature: Top Scenic Spots Around the World and a pair of binoculars absolutely free Also, if you purchase an - one-year subscription to the magazine, you will pay just $48 for 145 (A) adding (B) addition (C) additional (D) add 24 issues The special low price makes News Time Magazine an ideal gift to give during the holiday season Please be reminded that we will charge your credit card upon receipt of your order -, the 146 (A) However (B) After (C) Unless (D) When renewal term will not start until your present subscription is finished Copyright www.Hackers.co.kr All rights reserved 2008년 9월 토익 기출 변형 문제 Questions 147 to 149 refer to the following memo To: Engineering Department From: Peter Manning Re: Pedestrian Hike and Bike Trail System Date: Aug 27, 2008 We are pleased to announce that Callahan Construction Company has won the bid for the pedestrian hike and bike trail system to be constructed in Towson, Maryland However, due to a problem with the timetable, the local government cannot agree to our proposed deadline As such, we were unable to receive the - we asked for 147 (A) extension (B) location (C) funding (D) invoice We now have to finish the hike and trail system one month earlier than the project completion date we planned for In light of this development, we are asking all engineers to give attention only to toppriority projects - this one 148 (A) instead of (B) more than (C) such as (D) as for We will be holding our initial meeting on Thursday at 10:00 A.M It is important for us to finalize our strategies to meet the new deadline Let us use this time for - a new plan for the project 149 (A) to discuss (B) discuss (C) having discussed (D) discussing Copyright www.Hackers.co.kr All rights reserved 2008년 9월 토익 기출 변형 문제 Questions 150 to 152 refer to the following letter July 19, 2008 GERALD PEMBERTON 5725 Delphi Drive Troy, Michigan 48098-2815 USA Dear Mr Pemberton, We would like to thank you for booking exhibit space at the annual Electronics World Convention in Saginaw, Michigan We anticipate more than 10,000 electronics enthusiasts to attend this year, so you can be - that the convention will be an ideal place to display your products 150 (A) assuredly (B) assure (C) assuring (D) assured To make sure that your exhibit will be ready on the first day, we are enclosing instructions for setting up your booth Along with your requested space, a table and one chair are included with the price of your booth Other equipment and services such as an Internet connection are available for an 151 (A) original (B) extra (C) eligible (D) authentic fee For more information, please visit our Web site at www.electronicsworld.com/convention To simplify preparation, an events coordinator - available to provide support during the 152 (A) was (B) has been (C) will be (D) will have been booth set-up period If you have any questions, please not hesitate to get in touch with us at the contact numbers or e-mail address listed on our Web site Sincerely yours, JILL COLTRAINE PRESIDENT Electronics World Associates Copyright www.Hackers.co.kr All rights reserved 2008년 9월 토익 기출 변형 문제 101 B 102 B 103 A 104 D 105 C 106 D 107 B 108 D 109 B 110 B 111 D 112 A 113 A 114 A 115 D 116 B 117 C 118 B 119 D 120 B 121 C 122 D 123 D 124 C 125 B 126 A 127 B 128 A 129 C 130 C 131 A 132 A 133 B 134 D 135 C 136 D 137 C 138 B 139 B 140 C 141 D 142 B 143 B 144 C 145 C 146 A 147 A 148 C 149 D 150 D 151 B 152 C ※ 해설은 http://www.Hackers.co.kr 에서 확인하세요 Copyright www.Hackers.co.kr All rights reserved 2008년 10월 토익 기출 변형 문제 Questions 150 to 152 refer to the following letter GIL DURDIN Director Newline Shopping Center Dear Mr Durdin, In high-traffic establishments such as yours, floors are used around the clock as deliverymen bring goods and people come and go into the building Given the - use, the floors must be very 150 (A) convenient (B) constant (C) preferred (D) flexible durable to remain usable over the years To - this matter, Floorbest, Inc has designed a special protective floor system specially for 151 (A) research (B) achieve (C) prevent (D) address supermarkets and commercial centers like yours We are the speediest installer in your region! After you make an order, a Floorbest installer will visit your location within two business days to take the exact specifications for your business Installation of the new flooring system - within four weeks 152 (A) will be guaranteeing (B) will guarantee (C) is guaranteed (D) was guaranteed To request a free estimate, please call today at 373-4555 CLYDE PARKER Manager Floorbest, Inc Copyright www.Hackers.co.kr All rights reserved 2008년 10월 토익 기출 변형 문제 101 A 102 B 103 D 104 B 105 C 106 A 107 B 108 D 109 B 110 B 111 C 112 A 113 A 114 C 115 C 116 B 117 B 118 D 119 A 120 A 121 A 122 C 123 A 124 C 125 D 126 B 127 D 128 C 129 B 130 A 131 A 132 C 133 C 134 D 135 C 136 B 137 D 138 A 139 B 140 C 141 A 142 D 143 B 144 C 145 D 146 B 147 C 148 D 149 B 150 B 151 D 152 C ※ 해설은 http://www.Hackers.co.kr 에서 확인하세요 Copyright www.Hackers.co.kr All rights reserved [ 해커스토익] 2008년 10월 NEW T O E IC 예상문제 Part / By 7년 연속(2002~2008) 990만점강사 정 재 현 - PartPart 6를 연속적으로 23분을 재고 속도감 있게 풀어보세요, 모두들 팟팅! *^^ Although the solution seemed obvious to nearly everyone, Mr Talbat refused to - to the advice of his subordinates (A) listen (B) listening (C) listened (D) listens If the product you have purchased is and couldn't be fixed, the manufacturer is obligated to replace it under the warranty (A) productive (B) defective (C) inductive (D) effective Mr Egri decided to hire an outside consultant to - a customer satisfaction survey (A) comply (B) conduct (C) carry (D) extend Harbinson's Book Store has been London's leading - of books and magazines for more than 50 years (A) capacity (B) arrival (C) vendor (D) appearance This year Mr Yamamoto has made five trips to England to meet - new customers there (A) potential (B) potentials (C) potentially (D) most potentially The federal government is committed to protecting consumers - carefully regulating hazardous products (A) by (B) during (C) since (D) on Businesses along Bekins Boulevard will remain closed until the problem with a major water pipe - (A) corrected (B) will be corrected (C) has been corrected (D) are corrected All tenants are required to submit all requests on writing if they have - regarding their rooms (A) complain (B) complained (C) complaining (D) complaints - they were changed at the end of the previous year, business hours at the bank used to be from A.M to P.M (A) If (B) For (C) Except (D) Until 10 We have been talking about your report which deals with current financial difficulties - the computer industry is faced with (A) what (B) who (C) they (D) that 11 The mayor of the city - a special committee to deal with conflicts between residents and construction companies (A) appraised (B) appealed (C) appointed (D) applauded 12 As head of maintenance department, Mary Cole must personally - all expenditures over $500 (A) solicit (B) promote (C) authorize (D) commit 13 The doctor consulted with one of her colleagues in order to - diagnose the patient's disease (A) accuracy (B) accurately (C) accurate (D) being accurate 14 Mrs Florence was awarded the first prize for the project - displayed at the science fair which was held last week in Long Beach (A) which (B) where (C) she (D) their 15 The keynote address will be held in auditorium on the ground floor convention center (A) among (B) toward (C) of (D) next the the 16 Mr Lee is - serving not only as CEO but as chairman of the construction board (A) successively (B) currently (C) formerly (D) relatively 17 George Hathaway asked the members of his research team to cooperate with - in order to finish the project on schedule (A) other (B) one (C) the other (D) one another 18 Sandra Neilson, the head of marketing is ultimately - for the contents of the sales report (A) willing (B) responsible (C) expected (D) owing 19 Health - recommended reducing exposure to viruses and other germs during the flu season (A) professional (B) professionals (C) profession (D) professionally 20 Productivity is one of the - criteria by which a worker's measured (A) handy (B) legible (C) marginal (D) key job performance can be 21 Because of her back injury, Susan will have to stay at home for an - three weeks (A) obtained (B) decided (C) additional (D) regardless 22 Due to the meeting that she is currently having with her clients, she will return your call - this afternoon (A) past (B) next (C) later (D) afterwards 23 The newly announced position in marketing is scheduled to - on June (A) monitor (B) depart (C) register (D) commence 24 The company provides much valued information on their products on the net that customers may make decisions more easily (A) except (B) so (C) because (D) in fact 25 Negative economic indicators led the central bank to - that the economy would deteriorate in the third quarter (A) concern (B) inform (C) comment (D) predict 26 We are so excited to - you to the grand opening of the WrittenBurg Museum of Art (A) welcome (B) welcomes (C) welcoming (D) welcomed 27 All - are that Electronic Arts will be successful in its bid to acquire its rival game maker Interactive Software (A) expressions (B) quotations (C) reservations (D) indications (B) utilize (C) declare (D) account 28 Performance - to evaluate employees are held each year in March and October (A) was reviewed (B) reviewer (C) reviews (D) had reviewed 35 The longer Jane Hue worked in her new position, the more - she felt in carrying out her new duties (A) comforting (B) comfortable (C) comforts (D) will comfort 29 Because of Mr Patrick's facility with databases, he was asked to share _ methods of analysis with the division (A) him (B) his (C) he (D) himself 30 All - must be completed before 4:00 pm, when the customer lobby closes to the general public (A) transactions (B) complications (C) occupations (D) situations 31 Mrs Suzuki is planning to make final changes in our hiring procedure after she spends some time - its overall effectiveness (A) study (B) studied (C) studying (D) studies 36 During the first week of each month, the finance department mails out a statement all of the previous period's transactions (A) listed (B) has listed (C) listing (D) was listed 37 Before awarding a contract, The Kim Corporation requests that its subcontractors submit a written - of the cost (A) purchase (B) response (C) estimate (D) charge 38 By law, customers are - to present valid identification when first depositing money in a new savings account (A) require (B) required (C) requiring (D) requires 32 - instructions of the recording system have made its users so frustrated that it will be replaced with a different one in the near future (A) Complicate (B) Complicating (C) Complication (D) Complicated 39 Before - for travel expenses can be made, a valid receipt must be submitted to the accounting office (A) reimburse (B) reimburses (C) reimbursing (D) reimbursement 33 You need to check if the information has been - updated when looking for a job opening through an internet site (A) continue (B) continuing (C) continued (D) continually 40 Ms Crofton has been successful at every position she has held - graduating from university (A) prior (B) since (C) even though (D) not only 34 The ability to - accounting software programs is an essential prerequisite for the position (A) achieve 141-143 refer to the following advertisement Tax Service Representative wanted Heartfiled Financial Inc, a leading financial services firm - Tax Service Representatives for the tax reporting department, 141 (A) sought (B) will seek (C) is seeking (D) had sought who will be - for reclassifying income payments to ensure accurate formal tax reporting 142 (A) excluded (B) prevented (C) responsible (D) possible Other duties include reviewing, interpreting and validating tax related information, mathematically determining reclassification amounts - candidates must have a college degree 143 (A) Qualify (B) Qualified (C) Qualifies (D) Qualifying and previous tax or brokerage experience as well as strong analytical skills They must be able to work overtime and weekends as needed To apply, please send your resume to Gabriel Hill Heartfiled Financial Inc 132 Woodland Street Irvine, CA 92612 Questions 144-146 refer to the following e-mail I am sending this e-mail to make a - on behalf of our division manager 144 (A) presentation (B) correction (C) request (D) diagnosis As you know, our robotics design project has a deadline of August 31st We're on target to meet that deadline, but we'd like to finish even earlier The sooner we complete the engineering design and pass it on to manufacturing, the sooner we'll get this product to market We - that by having everyone work through the whole summer, 145 (A) could (B) have done (C) will be done (D) having done which means giving up your summer holidays Not forever, though The CEO has offered five additional vacation days to the members 146 (A) optimistic (B) willing (C) visionary (D) convincing to hold off on their vacations until our part of the project has been wrapped up Questions 147-149 refer to the following advertisement You should come visit the Jungle Cafe, Macau's newest spot for family - 147 (A) dined (B) will dine (C) dining (D) dines You - a true jungle adventure, the cafe is designed to look and sound 148 (A) experience (B) will experience (C) experienced (D) are experienced as if you are inside a tropical rainforest: vines hang from the ceilings, monkeys screech, and gorgeous tropical fish swim in huge aquariums placed on almost every wall surface Children will love the "jungle thunderstorms" that take place periodically The overhead "sky" darkens, thunder roars, and lightning flashes across the ceiling, just like a genuine thunderstorm, And, the realistic special effects, 149 (A) despite (B) even (C) meanwhile (D) so that no one gets wet! Questions 150-152 refer to the following memo MEMORANDUM TO : Accounting Staff FROM : Ananda Jeyraj, Comptroller RE : Revised deadline for departmental audits DATE : April Since we are short of two staff members who went on a business trip, I have decided to 150 (A) advance (B) extend (C) meet (D) sense the April 12 deadline for the quarterly audits of all department budgets Your reports on the financial status of each section of the corporation will be due on April 28 I cannot prolong the due date any later than this, though I appreciate - hard work and will keep it in mind when performance-based salary 151 (A) their (B) his (C) your (D) her increases are - at the end of the year 152 (A) magnified (B) awarded (C) endured (D) reached [해커스토익] 2009년 2월 정재현 선생님 예상문제 Mr Ramirez - as chief executive officer at Moran Tech plans to use much of the profit - Hans Oil & Gas Inc for the last years gained from its Asia Plant Operations for better (A) being served advertising (B) will have served (A) which (C) served (B) also (D) has served (C) it The Central Highway will be - to closure until (D) where the end of the rainy season in March The - to utilize accounting software programs (A) plain is an indispensable prerequisite for the position of (B) public accounting manager (C) subject (A) chance (D) general (B) increase Performance - to evaluate employees are held (C) ability every year in May and November (D) currency (A) review Further research on the new line of skin-care (B) reviewed products will be suspended - additional funding is (C) reviews found (D) reviewing (A) if so Many of the team members were surprised to find (B) unless out that their team leader, Ms Okura, will be (C) so as transferred to Jordan - the end of the month (D) by (A) until 10 The company policy states that invoices from (B) at customers are paid within 30 days of - receipt (C) in (A) they (D) since (B) them The waiting period for - on new patents is now (C) their much longer than it was before (D) themselves (A) approving 11 Due to a - in demand for passenger vehicles, (B) approved Green Motors decided to temporarily cut back on (C) approval production (D) approves (A) incline Before reimbursement - travel expenses can (B) extension be made, a valid receipt must be submitted to the (C) drop accounting office (D) rush (A) in 12 Not one of the applicants for the branch manager - (B) as (C) for personnel office (D) during (A) post is sufficiently http://www.Hackers.co.kr qualified, according to the [해커스토익] 2009년 2월 정재현 선생님 예상문제 (B) sequence 18 (C) location experience in finance, he was appointed to lead the (D) path merger preparation team 13 The change in the production schedule will give - (A) prior (B) combined additional time to develop our advertising Because Mr Ramirez has extensive - campaign (C) marginal (A) our (D) inductive (B) ourselves 19 The federal government is committed to protecting (C) we consumers by - regulating hazardous products (D) us (A) careful 14 The decision to cut off the workforce by more than (B) cared 10 percent has had a - effect on employee (C) caring morale (D) carefully (A) consider 20 Tom Mckinley is regarded as the retiring CEO's (B) considering most - successor (C) considerably (A) likely (D) considerable (B) extensive 15 Environmentalists are looking for creative - to (C) enforced the problems of urban air pollution (D) common (A) attentions 21 - her furniture would not all fit into her new (B) solutions apartment, Ms decided to lease an outside storage (C) conventions space (D) collections (A) For 16 Ms Yakamoto, the head of accounting, is (B) Also ultimately - for the contents of the sales report (C) Since (A) responsible (D) Although (B) responsibility 22 Fardo Motors will recall more than 10,000 vehicles (C) response of the new SUV model because of the - part in (D) responsibly the car's air conditioning systems 17 The Heim company announced - its annual (A) productive operating costs at its main plants in Asia have steadily (B) effective increased (C) sensitive (A) although (D) defective (B) what 23 - the current circumstances, the firm has no (C) those choice but to sell up some of its branches (D) that (A) During (B) Among (C) Under http://www.Hackers.co.kr [해커스토익] 2009년 2월 정재현 선생님 예상문제 (D) As (A) announced 24 The device produced by Arlington Industries are so (B) solicited superior in quality - none has failed within the (C) subtracted products' warranty period (D) transferred (A) which 30 Customers are required to have valid identification (B) that when first depositing money in a new - account (C) where (A) save (D) how (B) saver 25 All those wishing supplementary pension to - plan the must company's submit an (C) savings (D) saved application to the human resources department 31 In order to receive full severance pay, you should (A) compile submit written notice at least two months - your (B) replace date of retirement (C) refer (A) prior (D) join (B) afterwards 26 In the event that a product is defective, a (C) late replacement or product of equal value will be offered (D) before without any - charge 32 Many universities have experienced a sharp - (A) addition in the number of admission applications in recent (B) additional years (C) additions (A) decline (D) additionally (B) declining 27 Santo Industries will - move its (C) declined administrative offices since its headquarters are being (D) declines renovated 33 Anne Park was awarded the first prize for the (A) markedly project model she - at the science fair (B) temporarily (A) was displayed (C) recently (B) had been displayed (D) decisively (C) displayed 28 After 11 a.m you will be able to log in to your (D) will display account where you can have - to updated 34 The company has decided to change its main technical support distributor, - the company was very disappointed (A) access with the way the old distributor was handling products (B) accessing (A) afterwards (C) accessed (B) beforehand (D) accesses (C) then 29 Mr Benoit has recently - her intention to (D) as resign as head of the health clinic http://www.Hackers.co.kr [해커스토익] 2009년 2월 정재현 선생님 예상문제 35 The primary objective of advertising is to (B) will attend encourage consumption and - raise sales (C) attending (A) before (D) attends (B) thereby 39 Until they were - at the end of the previous (C) because month, business hours at the Nuran Bank used to be (D) by means of from a.m to p.m every day 36 It has always been a firm policy at Prime Tech (A) created Incorporated to - address customer complaints (B) expected (A) promptly (C) changed (B) prompt (D) delivered (C) prompted 40 Productivity is one of the key - by which a (D) prompts worker's job performance can be measured 37 Whether the two manufacturers will merge their (A) conveniences work forces will be decided within the next - days (B) criteria (A) long (C) applications (B) instant (D) publications (C) incoming (D) few 38 The vice president will be accompanied with her assistant when she - the trade show in Singapore next week (A) was attending Questions 141-143 refer to the following letter September 12, 2008 Nary Beth Parkinson WWJ Buffalo, NY 14574 Dear Ms Parkinson: I recently published a book called Entrepreneur at risk I am sending you a - of the book to review 141 (A) copy (B) check (C) sense (D) pass http://www.Hackers.co.kr [해커스토익] 2009년 2월 정재현 선생님 예상문제 The topic is worthy of your morning show, " Good Morning Buffalo." and I would be interested in discussing the book as a guest on your show The premise is that entrepreneurs are at risk in the U.S and will soon be an endangered species This is a very - topic, as there is an upcoming forum on entrepreneurs at the Carmine Colosseum 142 (A) time (B) timed (C) timely (D) timing I have enclosed my biographical sketch, a synopsis of the book and a press release from my publishing house I hope that you - the time to look at these Thank you for your attention 143 (A) took (B) was taking (C) take (D) will have taken Sincerely Larry J Beiers president Questions 144-146 refer to the following letter Sherri Lu, Senior Floor Nurse University Medical Center Laguna Heights, CA 03992 May 12, 2008 We regret you must leave and reluctantly accept your - as senior floor nurse beginning June 1, 2008 144 (A) promotion (B) request (C) resignation (D) reference We do, however, understand that personal medical concerns demand your attention now Your contributions to University Medical Center - after your departure http://www.Hackers.co.kr [해커스토익] 2009년 2월 정재현 선생님 예상문제 145 (A) remains (B) were remained (C) have remained (D) will remain Thank you for your hard work in every aspect of your job Your dedication to us shows in your willingness to help train your replacement We have always been able to - on you 146 (A) count (B) counting (C) counts (D) counted We wish you the best of health I will miss you immensely Please stay in touch Sincerely, Merl Questions 147-149 refer to the following article Historic judge resigns Judge U.W Clemon, the first black federal judge in Alabama, resigned after serving the state for almost 30 years - his years of service, Clemon presided over many civil and equal rights cases 147 (A) Until (B) Against (C) Since (D) Throughout Clemon will join Birmingham law firm, White Arnold & Dowd P.C Sunday, practicing civil and criminal law “It’s a win-win situation, because we pick up somebody with variance of history and knowledge, and it suits the nature of our firm,” said Mark White, a shareholder of White Arnold & Dowd Clemon said he is eagerly - joining the firm 148 (A) anticipating (B) regretting (C) waiting (D) wishing “It has an impressive clientele, and its lawyers great work,” he said http://www.Hackers.co.kr [해커스토익] 2009년 2월 정재현 선생님 예상문제 White said everyone - about Clemon joining the firm and the experience he brings with him 149 (A) exciting (B) excites (C) is excited (D) was exciting “For our young lawyers, he’s a human encyclopedia,” White said Questions 150-152 refer to the following e-mail Dear Molly I would like to congratulate you on your recent promotion to assistant plant supervisor You must be - of your accomplishments 150 (A) pride (B) proud (C) prides (D) proudly Because of your hard work and dedication, you - this promotion 151 (A) observe (B) preserve (C) deserve (D) reserve Employees like - help Cadrell's keep ahead of the competition and lead the way 152 (A) himself (B) her (C) yourself (D) they in the field of dental equipment Your efforts are appreciated Congratulations again Welcome to the management team at Cadrell's Sincerely yours, J.K Cadrell, Jr President 정답 및 해설 동영상강의는 http://Hackers.co.kr에서 확인하세요 http://www.Hackers.co.kr ... 문제 10 1 B 10 2 B 10 3 A 10 4 D 10 5 C 10 6 D 10 7 B 10 8 D 10 9 B 11 0 B 11 1 D 11 2 A 11 3 A 11 4 A 11 5 D 11 6 B 11 7 C 11 8 B 11 9 D 12 0 B 12 1 C 12 2 D 12 3 D 12 4 C 12 5 B 12 6 A 12 7 B 12 8 A 12 9 C 13 0 C 13 1 A 13 2... 10 월 토익 기출 변형 문제 10 1 A 10 2 B 10 3 D 10 4 B 10 5 C 10 6 A 10 7 B 10 8 D 10 9 B 11 0 B 11 1 C 11 2 A 11 3 A 11 4 C 11 5 C 11 6 B 11 7 B 11 8 D 11 9 A 12 0 A 12 1 A 12 2 C 12 3 A 12 4 C 12 5 D 12 6 B 12 7 D 12 8 C 12 9 B 13 0... D 12 6 B 12 7 D 12 8 C 12 9 B 13 0 A 13 1 A 13 2 C 13 3 C 13 4 D 13 5 C 13 6 B 13 7 D 13 8 A 13 9 B 14 0 C 14 1 A 14 2 D 14 3 B 14 4 C 14 5 D 14 6 B 14 7 C 14 8 D 14 9 B 15 0 B 15 1 D 15 2 C ※ 해설은 http://www.Hackers.co.kr
- Xem thêm -

Xem thêm: BỘ ĐỀ LUYỆN THI TOEIC PART 1, BỘ ĐỀ LUYỆN THI TOEIC PART 1

Gợi ý tài liệu liên quan cho bạn