Đề, đáp án kiểm định HSG Tiếng Anh 7

5 489 1
  • Loading ...
1/5 trang

Thông tin tài liệu

Ngày đăng: 16/08/2013, 14:10

Phòng gD-ĐT Nho quan Đề kiểm định chất lợng hs giỏi Trờng THCS Sơn Lai Năm học: 2006 -2007 Môn thi: Tiếng Anh 7 (Thời gian: 120 phút) Phần A. Phần trắc nghiệm ( 10 điểm ) I. Choose the right work or phrase that best completes the sentences ( Chọn từ hay nhóm từ thích hợp nhất để hoàn chỉnh câu sau ) 1. The meat of a pig is . a. beef ; b. pork ; c. chilken ; d. lamb . 2. Oh, I dont like pork a. I dont like, too ; b. Either do I c. Neither do I ; d. So dont I 3. she plays the piano ! a. How good ; b. What good ; c. How well ; d. what well . 4. desk in the room is mine ? a. How ; b. Whose ; c. What ; d. Which 5. He was only thirteen, but he ate his father did a. as much as ; b. more that ; c. much than ; d. as much than 6. I have enough food in the house, so I neednt .to the shops tomorrow. a. to go ; b. will go ; c. go ; d. going 7. Some scientists spend most of their lives .at rocks. a. look ; b. looking ; c. looked ; d. to look 8. But now I well at school . a. make ; b. do ; c. am doing ; d. am making 9. Im glad to hear you all are . a. fine ; b. well ; c. alright ; d. All a, b, c 10. The pineapples are not ripe are the bananas . a. So ; b. Either ; c. Neither ; d. Both 11. Next add a litte soy sauce .the dish. a. on ; b. to ; c. with ; d. from 12. Here is the .cook some rice, please. a. rice cooking ; b. rice machine c. rice cooker ; d. rice boiles 13 .I borrow your table tennis paddle ? a. can ; b. could ; c. may ; d. All a,b,c 14. We walk to school instead of motorbike or bocycle trips. a. take ; b. taking ; c. took ; d. to take 15. When you are in the swimming pool, play .and listen to the pool lifeguard a. safe / careful b. safely / careful c. Safe/ carefully d. safely / carefully 16. There are plenly movie programs. 2 a. for ; b. in ; c. of ; d. with 17. Video games can be a. addictive ; b. wonderful ; c. interesting ; d. beautiful 18. I am going to center after school a. amuse ; b. amusement ; c amusing ; d. amused 19. What’s .VTV 1 to night ? a. with ; b. to ; c. in ; d. on 20. My mother always gives me sound . a. advise ; b. advice ; c. advising ; d. advicing 21. Our teacher reminded us do all the home work . a. for ; b. to ; c. about ; d. in 22. Who is the in your class. a. old ; b. older ; c. old one ; d. oldest 23. Who ., please ? a. speaks ; b. does speak ; c. speaking ; d. is speaking. 24. No, he always prefers videos . a. whatching ; b. to watch ; c. to watching ; d. both a and b 25. I am hungry. I a pizza. a. Want ; b. wanted ; c. am wanting ; d. don’t want 26. Kathy can’t play the piano but Jemy . a. plays ; b. played ; c. does ; d. can 27. What time is it ? a. on ; b. in ; c. at ; d. by 28. Yo watch so much TV. a. don’t need ; b. ought not ; c. don’t have ; d. shouldn’t 29. Before I moved here. I in the country . a. lives ; b. lived ; c. lving ; d. am living . 30. They invited .dinner with them . a. us for having b. us to havc d. that we have d. our having II. Choose the undorline work or phrase that is in correct . ( Chän tõ hay nhãm tõ ®îc g¹ch díi kh«ng ®óng ) 31. They will return to England in the fifth of April a b c d 32. Jane got a package from her parents yesterday. It was a present birthday. a b c d 33. It’s very kind from you to invite me to the party. a b c d 34. The baby is smiling. How a lovely smily ! a b c d 35. They show ordinarily characters and how they live . a b c d 3 III. Chän mét tõ cã phÇn g¹ch díi ®îc ph¸t ©m kh¸c víi c¸c tõ kia : 36. a. looked b. stopped c. coughed d. moved 37. a. sea b. swre c. sand d. sun 38. a. warm b. care c. share d. prepare 39 a. window b. mind c. find d. tiely 40. a. foot b. food c. good d. took Phần B: Phần tự luận I. Put the verbs in brackets in the right from. ( Cho dạng đúng của động từ trong ngoặc ) 1. At the moment we (sit) .in a cafe we (wait ) for the museum to open, so I (write) .some post cards. 2. Miss Helen (help) as soon as she (finish) .that letter . 3. What part of Birmingham (you, live) .in when you (be) a student ? - A place (call) .selly oak (you, know ) .? - Oh, yes. I used (pass) .through it nearly everyday. When I (live) .there. 4. Yesterday (be) .her thirteenth birthday. II. Rewrite these sentences to make the same meaning. ( Viết lại các câu sau sao cho nghĩa không đổi ) 1. You should't eat too much meat . you'd . 2. How heavy is the chicken? What .? . 3. Hoa is a hard students . Hoa studies . 4. It takes me about two hours each day to do my homewo . I spend 5. He is a slower and more careful driver than I am He drives . III. Em hãy đặt câu hỏi cho phần gạch chân ở những câu sau: 1. They are 15 years old . 2. I felt sick after eating that food . 3. My brother is going to the hospital. 4. Her sen is going to invent a new game. 4 IV. Fill in each space with one word provided in the box (Điền vào mỗi chỗ trống 1 từ phù hợp trong khung ) The , it , be , is , any, away, live , form , old , an We(1) .in Yorkshire, on a (2) .in the country. The farm house is quite (3) old building . It's about 250 years (4) I think there aren't (5) .house near us . There is a pul in the village about three milles (6) .but we're over twenty miles from (7) . nearest town. That can(8) .difficult for shopping. But we love it here(9) is very quiet. There's no traffic, and the view (10) .wonderful. 1 6 2 7 3 8 4 9 5 10 Phòng GD-ĐT nHo quan Đáp án đề kiểm định chất lợng HS giỏi Trờng THCs sơn lai năm học: 2006-2007 Môn: tiếng anh 7 (Thời gian làm bài: 120 phút) Phần A. Phần trắc nghiệm (10 điểm) (Mỗi câu đúng cho 0,25 điểm ) 1. b 6. c 11. b 16. c 21. b 26. d 31. c 36. d 2. c 7.b 12. c 17. a 22. d 27. a 32. d 37. a 3. c 8. c 13. d 18. b 23. d 28. d 33. b 38. a 4.d 9. d 14. b 19. d 24. d 29. b 34. c 39. a 5.a 10. c 15. d 20.b 25. a 30. b 35. b 40. b Phần B. Phần tự luận( 10 điểm ) I. (3 điểm ) mỗi động từ chia đúng 0,25 điểm 1. are sitting are waiting .am writing 2. Will help .finishes. 3. did you live were. - called do you know. - to pass . lived. II. (2,5 điểm) mỗi câu đúng cho 0,5 điểm . 1. You'd better not eat too much meat . 2. What is the weight of the chicken ? ( what is the chicken's weight ?) 3. Hoa studies very hard. 4. I spend two hours each day doing my homework . 5. He drives more slowly and carefully than me/ I do . III. ( 2,0 điểm) mỗi câu đúng cho 0,5 điểm 1.How old are they ? 2. How did you feel after eating that food ? 3. Where is your brother going to ? 4. What is her son going to do ? IV. (2,5 điểm ) mỗi từ điền đúng cho 0,25 điểm 1. live 2. farm 3. an 4. old 5. any 6. away 7. the 8. be 9. it 10. is . 10 Phòng GD-ĐT nHo quan Đáp án đề kiểm định chất lợng HS giỏi Trờng THCs sơn lai năm học: 2006-20 07 Môn: tiếng anh 7 (Thời gian làm bài: 120 phút). Phòng gD-ĐT Nho quan Đề kiểm định chất lợng hs giỏi Trờng THCS Sơn Lai Năm học: 2006 -20 07 Môn thi: Tiếng Anh 7 (Thời gian: 120 phút) Phần A. Phần
- Xem thêm -

Xem thêm: Đề, đáp án kiểm định HSG Tiếng Anh 7, Đề, đáp án kiểm định HSG Tiếng Anh 7, Đề, đáp án kiểm định HSG Tiếng Anh 7

Từ khóa liên quan

Gợi ý tài liệu liên quan cho bạn