Đáp án đề thi môn Tiếng Anh THPT Quốc gia năm 2017 Bộ GD-ĐT công bố

1 261 1
  • Loading ...
1/1 trang

Thông tin tài liệu

Ngày đăng: 08/09/2017, 01:32

Đáp án đề thi môn Tiếng Anh THPT 2015 mã đề 194: 1B 2A 3A 4D 5A 6D 7C 8B 9D 10A 11D 12C 13D 14B 15B 16D 17C 18A 19B 20C 21D 22B 23A 24B 25B 26A 27C 28C 29A 30A 31A 32D 33A 34B 35D 36D 37C 38D 39B 40B 41A 42C 43D 44A 45A 46C 47C 48D 49D 50C 51C 52B 53D 54B 55D 56A 57B 58C 59B 60D 61C 62B 63C 64A BỘ GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO ĐỀ THI CHÍNH THỨC Câu hỏi 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 401 D B D C B D D D A B B A C C C B C B A C B B C A A C A A C A B C A B C A A C B A B C B B A C A A B A 402 D A D D A D C D B A B A D B D C D C D D A D A A B A C A A B B C A C A B C B C B D C C B A B C B C C 403 C D B D C C D A A A A D A D C C B B C B B D B B B A D C C C C A B A B D D A A B D B D B A D A D B B 404 A B A A A C D D B C C A D A C D B B C C B D A B A C D D B D B C C C B C C B B A C C D A D D A A A A KỲ THI TRUNG HỌC PHỔ THÔNG QUỐC GIA NĂM 2017 Bài thi: NGOẠI NGỮ; Môn thi: TIẾNG ANHđề thi 405 A B A A C B C C B C B A D D A A C B C D B D C A D B D B D A B D C D C D A C C D A A A A B A D B B B 406 B B A B B D D D B C A A A B C C D A B D C D C B C D D A D D B B C D C B A A B B C A C A D A C A C C 407 C B A A D A B D C D A A B C B C B B A C C B B A D B A D B B A C A D A A C B C D C D D C C A A D C D 408 B C D C B D C C B C D D C C C B B A A C B D B C A C C C D A B B A B C D B A D D A C A D A D A A A D 409 A C A A D A D B C B B D C B C D A B C B A D A A C B B D B C C D C B A A A A C C D C D C B B D C D B 410 B C B B A D D A B C A D D C B C D D D D B C C A B C A D C A C C A D A B C D A C D C B D B B D C C A 411 A D B A A D A D C A C D A B B C C B A B D A B D A A D C B B A A A A B D A B D B D B B B D B D D B D 412 A B A A C B C B B D B B A D D A A C A D A A A D A B A A C D D C B D B A B A B D D D B D D A D B D B 413 B A B D A D C C A C D A D B C C D D A D C C A D B C A D A C A D D D B D C B A A B B D A D C A A B B 414 A D D C A D D B A C B C C A B C B D C B B D C D D D C D D C C C D C B D C D B B B B D A D C B B C B 415 A C B A D B C D A B D A C B A B C D D A D A A A D D C A C C A A A A D C C D C C D C C C D A A C D D 416 C D B A C B D A D D B D A A D C B D C D C B B B C B D C B C B B D D B D B C B C C C C C D C A B D D 417 D B D B D D A B C C D B C A A B B C B C C D A A B A C A A D B D D A A D B D B C C D B D B C C C B D 418 A B A C B B D A C D D D A B A B D A C B B A C B A B C B C B C C B A C C B C A C C A C A A B A C C C 419 D A B B C C A B C A D A C C D B B D A B D C D C A C D C B C C B A D B B D D A A D D A C D A B B A D 420 A A B D C B C D C B D C D A A D A C C C D C A D C D A D D B D B A A A D D B C A A B B C C C B C B B 421 D B D B D A C D A D C A D D D B D D C C D C C C D C C D A B B A C A A C A D C A C A A C C A A D C A 422 B B A C B C C B C B A C D C B A C A A B B A D D D A D D A B A C C D A B B D A D B B A A D D C D C D 423 B D C B C B C B D A C B C B D B C C D A A C B C D D D D B C D D A C B D A A D A A B D A A C A A B B 424 D B D B A A C C A B A C C A D A C A C A B D B C B B A C D B A D B B C D C B A A C A C A D D C D D C BỘ GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO ĐỀ THI CHÍNH THỨC (Đề thi có 06 trang) KỲ THI TRUNG HỌC PHỔ THÔNG QUỐC GIA NĂM 2015 Môn: TIẾNG ANH Thời gian làm bài: 90phút, không kể thời gian phát đềđề thi 931 A. SECTION A (8 points) Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions. Question 1: A. supported B. finished C. noticed D. approached Question 2: A. teach B. break C. deal D. clean Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word that differs from the other three in the position of primary stress in each of the following question. Question 3: A. oceanic B. advantageous C. compulsory D. influential Question 4: A. instrument B. recipe C commitment D. candidate Question 5: A. contain B. conquer C conserve D. conceal Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions. Question 6: The receptionist___ answered the phone, told me that the director was out. A. who B. whose C. that D. whom Question 7: Students will not be allowed into the exam room if they______their student cards. A. don’t produce B. didn’t produce C. produced D. hadn’t produced Question 8:______the salesman promised to exchange the detective CD player for a new one, they insisted on getting a refund. A. And B. But C. Although D. Despite Question 9: Changes have been made in our schooling program. As a result, young children______ do homework any more. A. couldn’t B. needn’t C. oughtn’t D. haven’t Question 10: Although MERS (Middle East Respiratory Syndrome) spreeds through close contact with sick people, not through the air, many people still avoid_____to crowded places. A. having gone B. going C. to go D. gone Question 11: A large number of inventions and discoveries have been _____accident. A. in B. by C. at D. on Question 12: The headmaster has decided that three lecture halls______in our school next semester. A. will be building B. will build C. are being built D. will be built Question 13: After the new technique had been introduced, the factory produced ______cars in 2014 as the year before. A. twice as many B. twice many as C. as many twice D. as twice many Question 14: It is_____of businessmen to shake hands in formal meetings. A. familiar B. ordinary C. common D. typical Question 15: John has finally found a new job after being_____for three months A. out of reach B. out of order C. out of work D. out of mind Question 16: Nguyen Thi Anh Vien performed so well the 28 th Sea Games Women’s 200m butterfly that none of her rivals could_____her. A. look up to B. come up to C. catch up with D. put up with Question 18: Jane really loves the______, jewelry box that her parents gave her as a birthday present. A. wooden brown nice B. nice wooden brown C. brown wooden nice D. nice brown wooden Question 19: When asked about their preference for movies, many young people say that they are in favour______science fiction. Page 1 of 6 A. with B. of C. in D. for Question 20: Global warming will result______crop failures and famine. A. in B. from C. of D. to Question 21:______at school yesterday when we were informed that there was no class due to a sudden power cut. A. We have hardly arrived B. We had arrived hardly C. Hardly we had arrived D. Hardly had we arrived Question 22: Such characters as fairies or witches in Walt Disney animated cartoons are purely______. A. imaginary B. imaginative C. imagining D. imaginable Question 23: Ken and Tom are high-school students. They are discussing where their study group will meet. Select the most suitable response to fill in the blank. Ken: "Where is our study group going to meet next weekend?" Tom: “……… ” A. Studying in a group is great fun. B. We are too busy on weekdays. C. Why don’t you look at the atlas? D. The library would be best. Question 24: Mike and Lane are university students. They are Theo nhận định từ số học sinh giáo viên sáng đề văn thi vào lớp 10 Đà Nẵng tương đối dễ với số câu hỏi gỡ điểm cho học sinh Chiều 21/6, thí sinh làm thi thứ môn tiếng anh 90 phút Đề thi môn tiếng anh vào lớp 10 năm 2013 Đà Nẵng Đang cập nhật Đáp án đề thi môn tiếng anh vào lớp 10 năm 2013 Đà Nẵng Đang cập nhật Để nhận điểm thi trường THPT địa bàn Đà Nẵng nhanh xác nhất, soạn tin theo cú pháp ĐỀ TẬP HUẤN THI THPT QUỐC GIA NĂM 2017 MÔN: TIẾNG ANH Thời gian làm bài: 60 phút (không kể thời gian phát đề) (50 câu trắc nghiệm) ============= Mã đề thi: 101 Họ, tên thí sinh: SBD: Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word that differs from the other three in the position of the primary stress in each of the following questions from to Question 1: A attract B person C signal D instance Question 2: A possible B suitable C secondary D university Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that best combines each pair of sentences in the following questions from to Question 3: Her living conditions were difficult However, she studied very well A Difficult as her living conditions, she studied very well B Although she lived in difficult conditions, but she studied very well C She studied very well in spite of her difficult living conditions D She studied very well thanks to the fact that she lived in difficult conditions Question 4: She heard the news of the death of her mother She fainted A She fainted and then she heard the news of the death of her mother B On hearing the news of her mother’s death, she fainted C She fainted so she heard the news of the death of her mother D On hearing the news of her dead mother, she fainted Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions from to 16 Question 5: I went there once a long time ago and _ back since A am not B had not been C was D have not been Question 6: I need _ time to think about _ offer you made me A X/ an B X/ the C a/ the D the/ the Question 7: The more I got to know them, _ I liked them A the fewer B the less C the little D the least Question 8: The policeman asked us _ A If had any of us seen the accident happen B that if any of us had seen the accident happen C whether any of us had seen the accident happen D had any of us seen the accident happen Question 9: Reagan _ an actor years ago A was said being B is said to be C was said have been D is said to have been Question 10: The initiative for founding the Red Cross came _ a Swiss man called Jean Henri Dunant A through B from C across D to Question 11: My mother used to be a woman of great _, but now she gets old and looks pale A beautifully B beautiful C beauty D beautify Question 12: He is a _ boy He is often kind and helpful to every classmate A lovely B frank C caring D obedient Question 13: Doctors are supposed to responsibility for human life A B rush C join D take Question 14: She is a kind of woman who does not care much of work but generally _ only with colleagues for meals, movies or late nights at a club A supposes B discussed C attention D socializes Question 15: As we waited on pavement, a black Mercedes _ beside us A pulled off B pulled through C pulled up D pulled down Question 16: The tenant must be prepared to decorate the property _ the terms of the agreement A provided by B in accordance with Trang 1/5 - Mã đề thi 101 C in relation to D with regard to Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the most suitable response to each of the following exchanges from 17 to 18 Question 17: George: Michelle: Thank you for your compliment A You’ve done your work B This is a present for you C I’m glad that you’re well again D You look pretty in this dress Question 18: George: Would you like to go to the movie with me? Michelle: _ A No, I wouldn’t That’s boring B I’d love C Yes, I like to D I’d love to but I can’t I’m visiting grandma with Mom Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word that differs from the rest in the pronunciation of the underlined part in each of the following questions from 19 to 20 Question 19: A called B based C smoked D photographed
- Xem thêm -

Xem thêm: Đáp án đề thi môn Tiếng Anh THPT Quốc gia năm 2017 Bộ GD-ĐT công bố, Đáp án đề thi môn Tiếng Anh THPT Quốc gia năm 2017 Bộ GD-ĐT công bố, Đáp án đề thi môn Tiếng Anh THPT Quốc gia năm 2017 Bộ GD-ĐT công bố

Từ khóa liên quan

Gợi ý tài liệu liên quan cho bạn