De thi,dap an HSG Tieng Anh 8

Owen Chamberlain
Owen Chamberlain(9903 tài liệu)
(7 người theo dõi)
Lượt xem 188
2
Tải xuống
(Lịch sử tải xuống)
Số trang: 6 | Loại file: DOC
0

Thông tin tài liệu

Ngày đăng: 05/07/2013, 01:25

Mô tả: HaiTung @gmail.com PHÒNG GD – ĐT ĐỀ THI CHỌN HỌC SINH GIỎI NĂM HỌC 2007 – 2008 HUYỆN TRỰC NINH Môn : Tiếng Anh 8 ĐỀ CHÍNH THỨC Thời gian : 120 phút ( không kể thời gian giao bài ) Chú ý : Thí sinh làm bài vào tờ giấy này ( Đề thi này gồm 4 trang ) Họ, tên và chữ ký giám khảo : Giám khảo 1: Giám khảo 2 : . I- Find the word whose underlined part is pronounced diffirent from the others . (1p) 1- a. sun b. fun c. pull d. hunt 2- a. tie b. sit c.bit d. hit 3- a. cave b. have c. slave d.behave 4- a. bull b. pull c. dull d. full 5- a. do b. go c. so d. no 1- 2- 3- 4- 5- II- Choose the right words or phrases to fill in the blanks. (2.5 p) 1- My brother is studying hard . pass the exam. A. for B. in order to C. so to D. so that 2- We have studied . seven o'clock. A. for B. at C. since D. to 3- He was born in England. English is his . A. mother tongue B. first language C. foreign language D. A and B are correct 4- It's dangerous in this river. A. swim B. to swim C. swimming D. swam 5- It is the . as ours A. same B. most C. much D. more 6- How long have you . her ? A. know B. knowed C. known D. knew THCS §µo S TÝch sè ph¸ch Điểm của bài thi Bằng số Bằngchữ: . 1 HaiTung @gmail.com 7- My father used me to school. A. took B. taking C. to take D. take 8- Would you mind . the windows ? A. to open B. opening C. open D. opened 9- The man . next to me was very nervous. A. sits B. is sitting C. sitting D. sit Môn thi : Tiếng Anh 8 Họ và tên thísinh : Ngày tháng năm sinh : . TrườngTHCS : . Họ tên chữ ký GT1 . Họ tên chữ ký GT2 . . 10- This is the first time I . this film. A. am seeing B. saw C. see D. have seen 1- 2- 3- 4- 5- 6- 7- 8- 9- 10- III- Complete the sentences, use the correct form or tense of the verbs in the brackets. (2.5p) 1- Would you mind if I (smoke) ? . 2- I don't enjoy (laugh) at by other people. . 3- He (live) in this city since 2000. . 4- Most of the NOKIA mobile phones (sell) in this shop are imported from China. . 5- The children (play) when It started to rain. . IV- Finish each of the incomplete sentences below in such a way that it has the same meaning as the sentence above it. (2.5p) 1- The last time I saw her was in 2005. → I haven't 2- He is writing a book on biology. THCS §µo S TÝch số báo danh 2 HaiTung @gmail.com → A book on biology . 3- A new bridge is going to be built next year. → They are . 4- He said: "I can't find my umbrella" → He said . 5- I asked him if he liked coffee. Thí sinh Không được Viết vào Khoảng này → I said V- Correct the mistake in the sentences. (2p) (thÝ sinh ph¶i viÕt l¹i c¶ c©u) 1- They didn't let me to go. . 2- She failed her examination like her friend did. . 3- I buy a new house if I have enough money. . 4- He has learnt Chinese enough to study in China. . 5- Nobody have used this house for a long time. . 6- His garden isn't as large than mine. . 7- We haven't talked to your sister since a long time. 8- There are much than eighty stores in the mall. VI- Give the correct forms of the words in parentheses. (2.5p) 1- English is an . and important subject. (interest) 2- My country is rich in . resources. (nature) THCS §µo S TÝch 3 HaiTung @gmail.com 3- My father can read . without glasses. (good) 4- We had an interesting . about football. (discuss) 5- During his the family lived in Cornwall. (child) 6- It's to cross the avenue. (danger) 7- Could you give me some .? (inform) 8- Are you a or are you living here ? (tour) 9- The shoes were nice, but they were . (comfort) 10- Surface mail is much . than airmail.(cheap) 1. 2. 3. 4. 5. 6 7. 8. 9. 10. VII- Fill in each blank with a suitable preposition. (2.5p) 1- I am interested . reading books. 2- She is tired living in the city. 3- This restaurant is famous . Chinese food. 4- The ambulance will be there a bout 5 minutes. 5- Bobby started school . the age of five. 6- I am very keen . music. 7- I am going there . plane. 8- Peter was very familiar planting potatoes. 9- Some thing's wrong my back, doctor. 10- They treated me . a heard problem. 1- 2- 3- 4- 5- 6- 7- 8- 9- 10- VIII- Complete the passage with the suitable words. (2p) Many .1 . believe that life on a farm is very quiet and easy, but 2 . is very hard, I myself have .3 . on a farm for nearly twenty years and I know what farm work 4 . You must get up early .5 the chickens and the cows, water the flowers, vegetables, do a 6 of gardening and then .7 . in the fields. But my aunt likes this way of life and .8 . do all her children. 1- 2- 3- 4- 5- 6- 7- 8- IX- Write complete sentences with the words given. 1- How long / it / take you / get / school ? . 2- He / not interested / buy / new / house. . 3- It / difficult / start / look / Job / his age. THCS §µo S TÝch 4 HaiTung @gmail.com . 4- I / bored / doing / same thing / day after day. . 5- Marie Curie / born / Poland / 1867 . ________________________________ đáp án chấm học sinh giỏi môn tiếng anh 8 Năm học : 2007- 2008 I- Find the word whose underlined part is pronounced diffirent from the others . (1p) 1- c. pull 2-a. tie 3- b. have 4-c.dull 5- a.do Mỗi đáp án đúng đợc 0,2 đ II- Choose the right words or phrases to fill in the blanks. (2.5 p) 1- B 2- C 3- D 4- B 5- A 6- C 7- C 8- B 9- C 10- D Mỗi đáp án đúng đợc 0,25 đ III- Complete the sentences, use the correct form or tense of the verbs in the brackets. (2.5p) 1- smoked 2- being laughed 3- has lived 4- sold 5-were playing Mỗi đáp án đúng đợc 0,5 đ IV- Finish each of the incomplete sentences below in such a way that it has the same meaning as the sentence above it. (2.5p) 1- seen her since 2005. 2- is being written by him. 3- going to be build a new bridge next year. 4- (that) he couldn't find his umbrella. 5- to him : " Do you like coffee ? " Mỗi đáp án đúng đợc 0,5 đ V- Correct the mistake in the sentences. (2p) THCS Đào S Tích 5 HaiTung @gmail.com 1- They didn't let me go. 2- She failed her examination as her friend did. 3- I will buy a new house if I have enough money. 4- He has learnt enough Chinese to study in China. 5- Nobody has used this house for a long time. 6- His garden isn't as large as mine. 7- We haven't talked to your sister for a long time. 8- There are more than eighty stores in the mall. Mçi ®¸p ¸n ®óng ®îc 0,25 ® VI- Give the correct forms of the words in parentheses. (2.5p) 1-interesting 2-natural 3- well 4- discussion 5- childhood 6- dangerous 7- information 8- tourist 9- uncomfortable 10- cheaper Mçi ®¸p ¸n ®óng ®îc 0,25 ® VII- Fill in each blank with a suitable preposition. (2.5p) 1-in 2- of 3- for 4- in 5- at 6- on 7- by 8- with 9- with 10- for Mçi ®¸p ¸n ®óng ®îc 0,25 ® VIII- Complete the passage with the suitable words. (2p) 1- people 2- It 3- lived 4- is 5- feed 6- lot 7- work 8- so Mçi ®¸p ¸n ®óng ®îc 0,25 ® IX- Write complete sentences with the words given. (2.5p) 1- How long does it take you to get to (the) school ? 2-He is not interested in buying a new house. 3-It is difficult to start looking for a job at his age. 4- I am / was bored with doing the same thing day after day. 5- Marie Curie was born in Porland in 1867. Mçi ®¸p ¸n ®óng ®îc 0,5 ® Chó ý : ®iÓm toµn bµi lµm trßn ®Õn 0,25 THCS §µo S TÝch 6 . HỌC SINH GIỎI NĂM HỌC 2007 – 20 08 HUYỆN TRỰC NINH Môn : Tiếng Anh 8 ĐỀ CHÍNH THỨC Thời gian : 120 phút ( không kể thời gian giao bài ) Chú ý : Thí sinh. England. English is his . A. mother tongue B. first language C. foreign language D. A and B are correct 4- It's dangerous

— Xem thêm —

Xem thêm: De thi,dap an HSG Tieng Anh 8, De thi,dap an HSG Tieng Anh 8, De thi,dap an HSG Tieng Anh 8

Lên đầu trang

Bạn nên Đăng nhập để nhận thông báo khi có phản hồi

123doc

Bạn nên Đăng nhập để nhận thông báo khi có phản hồi

Bình luận về tài liệu de-thi-dap-an-hsg-tieng-anh-8

readzo X
Đăng ký

Generate time = 0.14039397239685 s. Memory usage = 17.84 MB