Đề thi thử THPT Quốc gia năm 2017 môn Tiếng Anh trường THPT Cảm Ân, Yên Bái CÓ ĐÁP ÁN

6 63 0
  • Loading ...
Loading...
1/6 trang

Thông tin tài liệu

Ngày đăng: 09/06/2017, 11:46

SỞ GD&ĐT YÊN BÁI TRƯỜNG THPT CẢM NHÂN ĐỀ DỰ PHÒNG Đề thi gồm 05 trang VnDoc - Tải tài liệu, văn pháp luật, biểu mẫu miễn phí KỲ THI THPT QUỐC GIA NĂM 2017 Môn: TIẾNG ANH Thời gian làm bài: 60 phút, không kể thời gian phát đề Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions A chaos A climbed A enough A class A steady B christmas B chewed B cough B across B ready c C chilly D chemist C noticed D raised C tough D touch C possession D lesson C instead D defeat Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word that differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions A.together A.center A.picture A.population 10 A nation B.dependent C.company D.succession B.delay C.pension D.dentist B.decide C.lucky D.open B.successfully C.employment D.environment B television C interesting D international 10 Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions 11 It is essentially important to consideration the reputation of a manufacture when buying a A B C product protected by an implied warranty D 12 Of the two sisters, Lan is beautiful A B C D 13 Unless you didn’t give up eating so much meat you will continue to put on weight A B C D 14 Our family is used to live in a small flat when I was small A B C D 15 She is looking forward to go Europe after she finishes her studies at the universities A B C D 11 12 13 14 15 Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions 16 The reason …… he didn’t pass the exam is his laziness A.which B.that C.when D.why Trang 1/1 VnDoc - Tải tài liệu, văn pháp luật, biểu mẫu miễn phí 17 The school …… we studied last year is well-equipped A.which B.where C.when D.why 18 This is the first time Thomas …… to Vietnam A.came B.is coming C.has come D.will have come 19 Before she …… a teacher , she had studied in Hanoi A.has been B.was C.were D.had been 20 You are old enough to take care …… yourself A.of B.for C.with D.from 21 There is …… noise that I can hear nothing A.so B.such C.so many D.so much 22 ……I was typing the report , I heard a knock at the door A.While B.Before C.When D.After 23 ……the weather was fine , we postponed the flight to Bahamas A.Because B.Because of C.Although D.In spite of 24 Hoa is good …… speaking English A.for B.at C.on D.about 25 …… did it take you to finish the project? – Just one day A.How many B.How much C.How long D.How often 16 21 17 22 18 23 19 24 20 25 Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the most suitable response to complete each of the following exchanges 26 They have stopped writing letters to each other A They no longer have stopped writing to each other B They used to write to each other C They have never written to each other before D Writing letters to each other is forbidden 27 Learning English is not easy A It is difficult to learn English B English is easy enough for you to learn C English is so difficult that you can't learn it D It is too difficult to learn English 28 We spent half an hour walking to the river A Walking to the river took us half an hour to spend B We walked to the river spending half an hour C Spending half an hour, we walked along the river D It took us half an hour to walk to the river 29 There are thirty classes and one thousand pupils in our school A Our school doesn't have thirty classes and one thousand pupils, does it? B There aren't thirty classes and one thousand pupils in our school, are there? C Our school has got thirty classes and one thousand pupils D Thirty classes are too small for one thousand pupils in our school 30 I started working here in 1998 A.I have started work here since 1998 B.I haven’t worked here since 1998 C.I have started working here since 1998 D.I have worked here since 1998 26 27 28 29 Read the passage carefully then choose the best answer for each question 30 Trang 1/2 VnDoc - Tải tài liệu, văn pháp luật, biểu mẫu miễn phí Nowadays people are more aware that wildlife all over the world is in danger Many species of animals are threatened, and could easily become (31) if we not make an effort to protect them There are many reasons for this In some cases, animals are hunted for their fur or for other valuable parts of their bodies Some birds, (32) as parrots are caught alive and sold as pets For many animals and birds, the problem is that their habitat-the place where they live-is disappearing More (33) is used for farms, for houses or industry, and there are fewer open spaces than there once were Farmers use powerful chemicals to help them grow better crops, but these chemicals pollute 3) the environment and harm wildlife The most successful animal on earth-human beings-will soon be the only ones left, (35) we can solve this problem 31 A extinct B lost C empty D disappeared 32 A such B where C like D or 33 A area B earth C land D soil 34 A the B that C an D a 35 A because B however C if D unless 31 32 33 34 35 Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each question Like schools in Btitain and other English speaking countries, those in the US have also always stressed “character” or “social” skills through extracurricular activities, including organized sports Because most schools start at around o’clock every morning and classes often not finish until or o’clock in the afternoon, such activities mean that many students not return home until the early evening There is usually a very broad range of extracurricular activities available Most schools, for instance, publish their own student newspapers, and some have their own radio stations Almost all have students have orchestras, bands and choirs Many different sports are also available and most schools share their facilities – swimming pools, tennis courts, tracks, and stadiums – with the public Often the students themselves organize and support school activities and raise money through car washes, baby – sitting, or by moving lawns Parents and local business often also help a group that, for example, has a chance to go to a state music competition, to compete in some sports championship, or take a camping trip Such activities not only give students a chance to be together outdide of normal classes, they also help develop a feeling of “school spirit” among the students and in the community 36 How many hours the children stay at school a day? A eight B seven C six D four 37 Which activitiy is not included in schools? A writing for student newspapers B singing in a choir C performing on TV D working in a radio station 38 Which sports facilities are not mentioned in the text? A swimming pools B tennis courts C stadiums D playgrounds 39 What the students to raise money? A look after a baby B repair cars C sell lawn movers D sell newspapers 40 Which activitiy is not supported by parents and local business? A performing at a state music competition B working in a TV station C playing in a sport competition D having a camping trip 36 37 38 39 40 Trang 1/3 VnDoc - Tải tài liệu, văn pháp luật, biểu mẫu miễn phí The words in the original sentence have been rearranged Choose from the alternatives A, B, C, and D one best way to rearrange the words to make a meaningful sentence Identify your answer by circling the corresponding letter A, B, C, or D 41 42 43 44 45 46 47 48 49 my/I/asking/for/money/hate/parents/pocket/ A I hate asking pocket money for my parents B I hate asking my parents for pocket money C I hate asking my parents for money pocket D I hate asking for pocket money my parents time/It/him/a/the/is/take/for/job/him/to/ A It is a time to take the job for him B It is the time for him to take a job C It is a time for him to take the job D It is the time to take a job for him with/the/I/same/day/am/up/thing/fed/every/doing/ A I am fed up with doing the same thing every day B I am fed with up doing the same thing every day C I am fed up doing with the same thing every day D I am fed up doing the same thing with every day Britain/people/today/are/out/in/of/many/work/ A In Britain, many people are out of work today B In Britain, many people are of out work today C In Britain, many people are out of today work D In Britain, many people are work out of today her/Kent’s/house/to/after/parents/the/want/look/ A Kent’s parents want her the house to look after B Kent’s parents want the house to look after her C Kent’s parents want to her look after the house D Kent’s parents want her to look after the house at/what/hate/you/ weekends/do/doing/? A What you hate doing at weekends? B What you hate doing at weekends? C What you hate at weekends doing? D What you hate at weekends doing? up/on/early/don’t/Sunday/I/ mind/getting/ A I don’t mind getting up early on Sunday B I don’t mind getting up on Sunday early C I don’t mind on Sunday getting up early D I don’t mind getting early up on Sunday her/living/she/a/not/is/of/city/own/afraid/on/in/big/ A She is not afraid of living in her own on a big city B She is not afraid of living on her own in a big city C She is afraid of not living on her own in a big city D She is afraid of not living in her own on a big city half/she/to/an/at/queue/the/bus/stop/has/hour/for/ A She has to queue at half an hour for the bus stop Trang 1/4 VnDoc - Tải tài liệu, văn pháp luật, biểu mẫu miễn phí 50 B She has to queue at the bus stop for half an hour C She has half an hour to queue for at the bus stop D She has half an hour at the bus stop to queue for cinema/going/interested/with/to/she/friends/is/her/in/the/ A She is interested with going in the cinema to her friends B She is interested with going to her friends in the cinema C She is interested in with going her friends to the cinema D She is interested in going to the cinema with her friends the end -SỞ GD&ĐT YÊN BÁI KỲ THI THPT QUỐC GIA NĂM 2017 TRƯỜNG THPT CẢM NHÂN Môn: TIẾNG ANH ĐỀ DỰ PHÒNG ĐÁP ÁN Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions 1.C 2.C 3.B 4.C 5.D Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word that differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions 6.C 7.B 8.B 9.A 10.D Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions 11.B 12.D 13.A 14.A 15.A Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions 16.D 17.B 18.C 19.B 20.A 21.D 22.A Trang 1/5 VnDoc - Tải tài liệu, văn pháp luật, biểu mẫu miễn phí 23.C 24.B 25.C Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the most suitable response to complete each of the following exchanges 26.B 27.A 28.D 29.C 30.D Read the passage carefully then choose the best answer for each question 31.A 32.A 33.C 34.A 35.D Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each question 36.A 37.B 38.D 39.A 40.B The words in the original sentence have been rearranged Choose from the alternatives A, B, C, and D one best way to rearrange the words to make a meaningful sentence Identify your answer by circling the corresponding letter A, B, C, or D 41.B 42.B 43.A 44.A 45.C 46.A 47.A 48.B 49.B 50.D Trang 1/6 ... with her friends the end -SỞ GD&ĐT YÊN BÁI KỲ THI THPT QUỐC GIA NĂM 2017 TRƯỜNG THPT CẢM NHÂN Môn: TIẾNG ANH ĐỀ DỰ PHÒNG ĐÁP ÁN Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet... with/the/I/same/day/am/up/thing/fed/every/doing/ A I am fed up with doing the same thing every day B I am fed with up doing the same thing every day C I am fed up doing with the same thing every day D... to the river 29 There are thirty classes and one thousand pupils in our school A Our school doesn't have thirty classes and one thousand pupils, does it? B There aren't thirty classes and one thousand
- Xem thêm -

Xem thêm: Đề thi thử THPT Quốc gia năm 2017 môn Tiếng Anh trường THPT Cảm Ân, Yên Bái CÓ ĐÁP ÁN , Đề thi thử THPT Quốc gia năm 2017 môn Tiếng Anh trường THPT Cảm Ân, Yên Bái CÓ ĐÁP ÁN , Đề thi thử THPT Quốc gia năm 2017 môn Tiếng Anh trường THPT Cảm Ân, Yên Bái CÓ ĐÁP ÁN

Gợi ý tài liệu liên quan cho bạn

Nhận lời giải ngay chưa đến 10 phút Đăng bài tập ngay
Nạp tiền Tải lên
Đăng ký
Đăng nhập