De HSG Huyen Anh 7 _ So 5

6 275 2
  • Loading ...
1/6 trang

Thông tin tài liệu

Ngày đăng: 03/07/2014, 00:01

Phòng giáo dục Tam Đảo đề thi khảo sát học sinh giỏi Năm học 2007 - 2008 Môn: Tiếng Anh. Lớp7 Thời gian: 150 phút (Không kể thời gian giao đề ) đề bài I/. Choose one word whose underlined part is pronounced differently from the others. 5 1. A. sure B. saw C. send D. sit 2. A. new B. sew C. few D. knew 3. A. image B. arcade C. take D. days 4. A. plays B. looks C. wants D. helps 5. A. decided B. preferred C. listened D. enjoyed 6. A. much B. drug C. buffalo D. future 7. A. horrible B. hour C. hundred D. hold 8. A. teenager B. together C. guess D. regular 9. A. languages B. goes C. watches D. dresses 10. A. education B. collection C. question D. celebration II/.Fill in each blank with the correct form of the word given in capital. ( 15 Points ). 1/. English is an and important subject INTEREST. 2/. In electronics they learn to repair appliances. HOUSE 3/. The most popular at recess is talking . ACT 4/. Hoa is having a check-up MEDICINE 5/. In the countryside, people often know all the people in their NEIGHBOR 6/. You must be careful when playing video games because they can be . ADDICT 7/. Id like a nice orange JUICE 8/. Edisons most famous . was the electronic bulb. INVENT 9/. This dictionary is very for you to learn English USE 10/. I have time to play than my friends LITTLE III/. Choose the best answer to complete each sentence.(5 points) 1/. I bought this dress at the on Hang Bai street. A. clothes store B. store of closes C. clothes store D. closing store 2/. Isnt it easy to learn English well ? - A. No, it is B. No it does not C. Yes, it is D. Yes. It does 3/. There are two churches in the town and of them are extremely old. A. each B. all C. both D. most 4/. My joke made the whole class A. smile B. laughing C. laugh D. crying 5/. Mr. Nam to work yesterday A. wasnt drive B. not drive C. didnt drove D. didnt drive 6/. The news on TV last night . very good. A. was B. has C. were D. be 7/. Lan did not know the world . Hoa didn’t ……………………………. A. so B. neither C. either D. too 8/. The boss wants his ………………… to type some letters. A. secretary B. novelist C. journalist D. musician 9/. If he eats all that food, he eats……………………… A. quite much B. too many C. quite many D. too much 10/. Mr Robinson speaks Vietnamese very…………………… A. skillfully B. good C. fluently D. best IV/. Give the correct form of the verbs in brackets to complete the following sentences.( 10 points) 1/. We can’t go out now because it (rain ) …………………… . 2/. They (meet) their teacher at the moment 3/. We (visit ) ………………….the museum at the moment. We (visit ) ………… it once a year 4/. Hai ( not write ) ……………… to her parents last week. She ( phone ) … ……. them. 5/.Duy ( not visit)… ………the museum with his class last Sunday because he (catch ) ……. a cold. 6/. How much it ( cost ) …………….to mail a latter to England ? 7/. Take these pills and you ( feel ) ……………… better then, Ha . V/. Each sentence below contains an error. Underline it and write the correct answer in the space provided ( 10 points ) 1. From at nine in the morning until four afternoon Mr. Tuan works in A B C the fields with his father. D 2. There is fewer work in the evening than there is in the morning A B C D 3. My Dad always has a three-weeks vacation A B C D 4. Mr Ba soon got used to travel to work by bicycle A B C D 5. The doctor says you should spend a little time to play video game. A B C D 6. The public library in the city has thousand of good books A B C D 7. What does the new student like ? - Oh, she is tall and beautiful A B C D 8. Ba is in class 7A and he enjoys the school very much A B C D 9. My father always has a lot of houseworks to do A B C D 10. There is a ten-floors building in front of my house A B C D 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 VI/. Fill in each numbered blank with one suitable word.(20points) Americans like sport very much. One of the (1) popular kinds of sports in Autumn is football. All the high schools(2) universities have their own teams. In winter the most popular kind of sports (3) basketball. There is usually a match every evening in one school gymnasium or another. In some parts of the United States there is a lot of (4) and ice. Many people like skiing and skating. In the other two (5) , millions of Americans enjoy baseball. The schools have their games in (6) , but the most important professional games are played during summer. Many people listen to the games (7) the radio, watch them on television or read about them (8) the newspapers. Some also play tennis or golf and others (9) fishing. They like to stay outdoors (10) it is warm during the months of June, July and August. VII: Use the words given to complete the following sentences 1. you / better / eat / too / candies / because / they / not good / your teeth 2. Hoa / measure / height / weigh / the scale / the moment. 3. Mr.Lam / now wear / face mask / protect him / breathe / dust 4. last year / brother / work / engineer / printing factory 5. what / wide / the West Lake? 6. this morning / I / eat / bread / and / drink milk / breakfast. ……………………………………………………………………… 7. “ balanced diet” / mean / you / eat / variety / foods / without / eat / much / anything. ………………………………………………………………………… 8. children / spend / only / small part / free time / play / electronic games. ………………………………………………………………………………… 9. public library / city / have / thousands / books / and / Lan / begin / borrow books regularly. ……………………………………………………………………………………… 10.video games / good fun / but players / must / careful. …………………………………………………………………………… VIII/. Read the following passage then choose the best answer to fill in the blank. In the United States of America, the national language is (1) English. Four hundred years ago, some English people came to North America to live and they brought (2) language to this country. Now in the USA, people speak (3) English . Most of the words are the (4) in American and British English, but the American say some English words not as people (5) in England. Canada is (6) to the North of the United States of America. It is the larger (7) the United States. In Canada, many people (8) English because they also came from England many years (9) But in some parts of Canada, people speak (10) because they came from France. 1. A. also. B. like. C. as. D. not. 2. A. French. B. English. C. Chinese. D. Canadian. 3. A. British. B. American. C. Russian. D. Chinese. 4. A. various. B. similar. C. same. D. like. 5. A. do. B. say. C. talk. D. speak. 6. A. lies. B. situated. C. at. D. in. 7. A. than. B. as. C. more. D. less. 8. A. say. B. tell. C. talk. D speak. 9. A. ago. B. later. C. there. D. here. 10. A. France. B.French. C. Russian. D. Italian. IX/. Use given words to rewrite the second sentence that the meaning not change: 1. It took Mr. Hoang half an hour to walk to work yesterday. Mr. Hoang spent 2. What is the price of this cap ? How much ? 3. You shouldn’t eat too much meat. You’d 4. Lan is the youngest of the three sisters. Lan has 5. Our house is older than any other house in the living centre Our house 6. Mai usually works hard. Mai is usually a……………………………………………… 7. There are eight hundred stamps in Hoa’s collection. Hoa’s collection 8. How heavy is the chicken ? What ? 9. How much is this book ? What is ? 10. Listening to music is more interesting than watching TV. I prefer The end Phßng gi¸o dôc Tam §¶o ®¸p ¸n vµ thang ®iÓmCHÊM M«n: tiªng anh 7 I/. (5®iÓm ) Mçi c©u ®óng cho 0,5 ®iÓm 1. A 2. B 3. A 4. A 5. A 6. D 7. B 8. A 9. B 10. C II/. (15®iÓm ) Mçi c©u ®óng cho 1,5 ®iÓm 1 interesting 6 addictive 2 household 7 juicy 3 activity 8 invention 4 medical 9 useful 5 neighborhood 10 Less. III/. (5®iÓm ) Mçi c©u ®óng cho 0,5 ®iÓm 1. D 2. C 3. C 4. C 5. D 6. A 7. C 8. A 9. D 10. C IV/. (10®iÓm ) Mçi ®éng tõ ®óng cho 1 ®iÓm 1 is raining 4 didn’t write - phoned 2 meet 5 didn't visit - caught 3 are visiting - visit 6 does it cost 7 will feel V/. (10®iÓm ) Mçi c©u ®óng cho 1 ®iÓm 1. A at bá at 6. C thousand thousands 2. B fewer less 7. B does is 3. D three-weeks three-week 8. C the bá the 4. B travel traveling 9. C houseworks housework 5. D to play playing 10. B ten-floors ten-floor VI/. (15®iÓm ) Mçi tõ ®óng cho 1,5 ®iÓm 1. most 2. and 3. is 4. snow 5. seasons 6. spring 7. on 8. in/on 9. go 10. because VII/. (15®iÓm ) Mçi c©u ®óng cho 1,5 ®iÓm 1. You had better not eat too many candies because they are not good for your teeth. 2. Hoa is measuring her height and weighing on the scale at the moment. 3. Mr. Lam is now wearing a face-mask to protect him from breathing in dust. 4. Last year my brother worked as an engineer at a printing factory. 5. What is the width of the West Lake ? 6. This morning I after bread and drank milk for breakfast. 7. “Balanced diet” means you eat a variety of foods without eating. 8. Children should spend only a small part of their free time playing electronic games. 9. Electronic games are good fun but players must be careful. 10. The public library in the city has thousands of books and Lan begins to borrow books regularly. VIII. (10®iÓm ) Mçi c©u ®óng cho 1 ®iÓm 1. A also 2. B English 3. B American 4. C same 5. D speak 6. B situated 7. A than 8. D speak 9. A ago 10. B French IX. (15điểm ) Mỗi câu đúng cho 1,5 điểm 1. Mr. Hoang spent half an hour walking to work yesterday 2. How much is this cap ? / How much does this cap cost ? 3. Youd better not eat too much meat 4. Lan has two older / elder sister. 5. Our house is the oldest / eldest in the living center 6. Mai is usually a hard worker. 7. Hoas collection has eight hundred stamps. 8. What is the chickens weight ? 9. What is the price of this book ? 10. I prefer listening to music to watching TV Tổng toàn bài: 100 : 10 = 10 điểm Chú ý: Câu IX học sinh có cách làm khác đúng thì vẫn cho điểm tối đa. . M«n: tiªng anh 7 I/. (5 iÓm ) Mçi c©u ®óng cho 0 ,5 ®iÓm 1. A 2. B 3. A 4. A 5. A 6. D 7. B 8. A 9. B 10. C II/. ( 15 iÓm ) Mçi c©u ®óng cho 1 ,5 ®iÓm 1 interesting 6 addictive 2 household 7 juicy 3. housework 5. D to play playing 10. B ten-floors ten-floor VI/. ( 15 iÓm ) Mçi tõ ®óng cho 1 ,5 ®iÓm 1. most 2. and 3. is 4. snow 5. seasons 6. spring 7. on 8. in/on 9. go 10. because VII/. ( 15 iÓm. giỏi Năm học 20 07 - 2008 Môn: Tiếng Anh. Lớp7 Thời gian: 150 phút (Không kể thời gian giao đề ) đề bài I/. Choose one word whose underlined part is pronounced differently from the others. 5 1. A. sure
- Xem thêm -

Xem thêm: De HSG Huyen Anh 7 _ So 5, De HSG Huyen Anh 7 _ So 5, De HSG Huyen Anh 7 _ So 5

Gợi ý tài liệu liên quan cho bạn