365 câu trắc nghiệm tiếng anh lớp 6

365 câu trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 6

365 câu trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 6
... many C some 163 What color is _ hair ? It’s black A your B you C me 164 We go to the movies Sunday evening A to B at C on 165 It's very in the winter A cold B hot C cool 166 - How ... jog 66 _ you like beef ? – No , thank A Do B How much C Would D Are 67 She _ aerobics at the moment VnDoc - Tải tài liệu, văn pháp luật, biểu mẫu miễn phí A doing B is doing C does D 68 ... floor A two B first C one D three 265 My school is not big It’s A big B small C not small D new 266 How many floors _ it have? A does B is C D are 267 What _ you every morning? VnDoc...
  • 18
  • 185
  • 1

310 câu trắc nghiệm tiếng Anh lớp 6

310 câu trắc nghiệm tiếng Anh lớp 6
... Four A B does C is D are 66 : The day of a week is Monday A first B second C third D fourth 67 : Is your school in the city in the country? A and B at C or D so 68 : Ba: is your classroom, ... B goes C go D to go 266 : I don’t want to Hue because I’m very tired A going B goes C go D to go 267 : What about by bike to the pagoda? A going B goes C go D to go 268 : don’t we go ... teacher D driver 60 : is that? - It’s Chi, my classmate A What B Where C Who D When 61 : is very big and beautiful A Thu’s house B house of Thu C house’s Thu D Thu of house 62 : My classroom...
  • 13
  • 854
  • 18

500 câu trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 6, 7

500 câu trắc nghiệm Tiếng Anh lớp  6, 7
... 500 câu trắc nghiệm Tiếng Anh 6, -162 163 164 165 166 1 67 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 ... 500 câu trắc nghiệm Tiếng Anh 6, -120 121 five) 122 123 124 125 126 1 27 128 129 130 131 132 133 134 135 136 1 37 138 ... 500 câu trắc nghiệm Tiếng Anh 6, -4 27. Susan is a journalist.She is 19 and write for a magazine.Her tel is 8 970 654 428.Bill...
  • 20
  • 963
  • 2

350 câu trắc nghiệm tiếng anh lớp 6

350 câu trắc nghiệm tiếng anh lớp 6
... a 163 What color is _ hair ? It’s black A your B you C me D I 164 We go to the movies Sunday evening A to B at C on D in 165 It's very in the winter A cold B hot C cool D warm 166 ... D three 265 My school is not big It’s A big B small C not small D new 266 How many floors _ it have? A does B is C D are 267 What _ you every morning? A are B C is D does 268 class ... jogging C doesn’t jog D not jog 66 _ you like beef ? – No , thank A Do B How much C Would D Are 67 She _ aerobics at the moment A doing B is doing C does D 68 I like I have a rope ...
  • 17
  • 11,248
  • 349

300 câu TRẮC NGHIỆM TIẾNG ANH lớp 6 hay

300 câu TRẮC NGHIỆM TIẾNG ANH lớp 6 hay
... jogging C doesn’t jog D not jog 66 _ you like beef ? – No , thank A Do B How much C Would D Are 67 She _ aerobics at the moment A doing B is doing C does D 68 I like I have a rope ... Street A in B on C at D of 65 :Tuan: How many floors your school have, Lan? Lan: Four A B does C is D are 66 : The day of a week is Monday A first B second C third D fourth 67 : Is your school in ... B does C would D Is 60 is that desk ? _ Brown A What B How much C How D What colour 61 Can I you ? – Yes , please ! I’d like some oranges A have B help C play D 62 How milk you...
  • 33
  • 403
  • 0

350 câu trắc nghiệm tiếng anh lớp 6

350 câu trắc nghiệm tiếng anh lớp 6
... jogging C doesn’t jog D not jog 66 _ you like beef ? – No , thank A Do B How much C Would D Are 67 She _ aerobics at the moment A doing B is doing C does D 68 I like I have a rope ... ? A many B old C much D any 63 there any tea ? A Are B Is C Do D Does 64 Nam and Minh _ volleyball at the moment A are playing B is playing C play D plays 65 My father _ in the morning ... B does C would D Is 60 is that desk ? _ Brown A What B How much C How D What colour 61 Can I you ? – Yes , please ! I’d like some oranges A have B help C play D 62 How milk you...
  • 7
  • 84
  • 0

300 câu hỏi trắc nghiệm tiếng anh lớp 6

300 câu hỏi trắc nghiệm tiếng anh lớp 6
... Four A B does C is D are 66 : The day of a week is Monday A first B second C third D fourth 67 : Is your school in the city in the country? A and B at C or D so 68 : Ba: is your classroom, ... B goes C go D to go 266 : I don’t want to Hue because I’m very tired A going B goes C go D to go 267 : What about by bike to the pagoda? A going B goes C go D to go 268 : don’t we go ... teacher D driver 60 : is that? - It’s Chi, my classmate A What B Where C Who D When 61 : is very big and beautiful A Thu’s house B house of Thu C house’s Thu D Thu of house 62 : My classroom...
  • 13
  • 538
  • 2

trắc nghiệm Tiếng anh Lớp 6

trắc nghiệm Tiếng anh Lớp 6
... twelve old A year B years C fine D night 15: are fine, thanks And you? A I B You C We D.We’re 16: Ten + seven = A seventy B ten-seven C seventeen D sixteen 17: - eight = twelve A ten B twenty ... it C there D this 25: This is my classroom and that your classroom A are B is C there D the 26: Stand , please ! B.down C in D on 27: I live a house A on B in C is D am 28: your book, ... eraser A a B an C on D in 35: Lan: Is this desk, Nga? Nga: Yes, it is A you B I’m C we’re D your 36: Ba: is that? Tan: It’s a window A Who B What C How D How old My answers for your questions are...
  • 11
  • 462
  • 0

Chuyên đề luyện thi đại học - cao đẳng môn tiếng anh: 65 câu trắc nghiệm tiếng anh lớp 12

Chuyên đề luyện thi đại học - cao đẳng môn tiếng anh: 65 câu trắc nghiệm tiếng anh lớp 12
... beautiful candle-lit dinner a) arrived / had prepared b) arrived / prepared c) had arrived / was preparing d) was arriving / prepared -1 ) When you here at this time ... of New York’s skyscrapers a) most famous b) more famous c) the most famous d) the most well-known 12) Do you know how many sheep in Australia a) there is b) is there c) are there d) there ... the damaged watch to my watch maker……….knows how to repair all sorts of things A.which B.who C.whose D.where 16 The weather this summer is…………… A.disappointed B.disappointedly C.disappointment D.disappointing...
  • 23
  • 707
  • 1

Trắc nghiệm tiếng anh lớp 6 sưu tầm tham khảo

Trắc nghiệm tiếng anh lớp 6 sưu tầm tham khảo
... animal 62 ) When we're feeling very hungry, we say 'I could eat a !' A dog B elephant C horse D whale 63 ) Which of the following words is the odd word out? A PAINTING B POEM C STATUE D FLOWER 64 ) ... I work B I'm work C I'm working D I working 65 ) I’ll tell Anna all the news when her A I'll see B I'm going to see C I see D I shall see 66 ) If you have the initials BA after your name, ... match? A racket B net C goal D court 60 ) How can you describe someone who smokes a lot? A a heavy smoker B a dark smoker C a strong smoker D a brown smoker 61 ) If you rearrange the letters “ANLDEGN”,...
  • 17
  • 263
  • 0

65 câu trắc nghiệm tiếng anh lớp 12 pptx

65 câu trắc nghiệm tiếng anh lớp 12 pptx
... New York’s skyscrapers a) most famous b) more famous c) the most famous d) the most well-known 12) Do you know how many sheep in Australia a) there is b) is there c) are there d) there are ... B.on C.about D.at 11 The coat is………….for me to wear A.too large B.so much C.very much D.too much 12 The children enjoy ……….football after school A.to play B.play C.playing D.played 13 I can ……… ... will rain ? “ Carol:” Oh! ……………” A.I don’t hope B.I hope not C.I don’t hope so D.It’s hopeless 65 The animals gathered closely together for……… A.warmed B.warm C.warmth D.warmly ...
  • 23
  • 321
  • 2

150 câu trắc nghiệm tiếng Anh lớp 8

150 câu trắc nghiệm tiếng Anh lớp 8
... 47.a 57.c 67.a 77.b 87 .c 97.b 107.a 117.c 127.b 137.c 147.a 8. c 18. a 28. a 38 b 48. c 58. b 68. b 78. a 88 .b 98. a 1 08. b 1 18. a 1 28. b 1 38. c 1 48. c 9.a 19.a 29.a 39 c 49.c 59.a 69.b 79.a 89 .c 99.c 109.a 119.a ... c.go 85 .Hoa may .at home a.stays b.stay c.stayed 86 .It at present a.rained b.rains c is raining 87 .Trinh .to visit her old teacher yesterday evening a.was going b.goes c.went 88 .Trung ... easy 78 English is…………….than music a more difficult b difficulter c difficultest 79 My sister learns English……… a well b good c goodly 80 Which of these is not a bird ? a pigeon b duck c sheep 81 .Where…….your...
  • 8
  • 2,409
  • 29

Một số câu trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 12 học kỳ 2

Một số câu trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 12 học kỳ 2
... kẻ yếu.) PHỤ LỤC 2: ÔN TẬP HIỆU QUẢ TRƯỚC CÁC KỲ THI TIẾNG ANH Ngay học tiếng Anh trường, bạn cần dành thời gian tự trau dồi vốn tiếng Anh thân Đây nhân tố đònh trình độ tiếng Anh bạn đạt đến ... học mãi!!! Trang 13 Bài tập trắc nghiệm tiếng Anh 12 (Học kỳ II) Ngũn Đặng Hoàng Duy (Tôi đến CLB tiếng Anh để cải thiện vốn tiếng Anh. ) S + V + SO THAT/IN ORTHER THAT + S (+ Modal verb) ... tập trắc nghiệm tiếng Anh 12 (Học kỳ II) Ngũn Đặng Hoàng Duy Tiếp đó, bạn ôn tập để củng cố lại kiến thức học Cuối bạn sử dụng kiến thức để tham gia kỳ thi tiếng Anh mà bạn lên lòch trước...
  • 37
  • 487
  • 0

Xem thêm

Từ khóa: 500 câu trắc nghiệm tiếng anh lớp 6 7670 câu trắc nghiệm tiếng anh lớp 9cau hoi trac nghiem tieng anh lop 6nhung cau hoi trac nghiem tieng anh lop 6bài trắc nghiệm tiếng anh lớp 6đề trắc nghiệm tiếng anh lớp 6làm bài tập trắc nghiệm tiếng anh lớp 6download bài tập trắc nghiệm tiếng anh lớp 6các bài trắc nghiệm tiếng anh lớp 6bài tập trắc nghiệm tiếng anh lớp 6đề thi trắc nghiệm tiếng anh lớp 6bộ đề trắc nghiệm tiếng anh lớp 6trac nghiem tieng anh lop 6trac nghiem tieng anh lop 6 co dap anbai tap trac nghiem tieng anh lop 6 unit 1Giáo án tiếng anh 7 thí điểm Cả nămTổng hợp câu hỏi thi đại học cacbohidrat 2072017CÂU HỎI TRẮC NGHIỆM VÀ TỪ LUẬN ÔN TẬP CỰC HAYTỔNG HỢP BÀI TẬP GIẢI TÍCH ÔN THI CỰC HAYTỔNG HỢP BÀI TẬP GIẢI TÍCH ÔN THI CỰC HAYCHUYÊN ĐỀ ÔN TẬP HÌNH HỌC GIẢI TÍCH CỰC HAYTÀI LIỆU ÔN THI TÔT NGHIỆP ĐỊA LÝTÀI LIỆU ÔN THI TÔT NGHIỆP ĐỊA LÝTÀI LIỆU ÔN THI TIẾNG ANH CỰC HAYSKKN MỘT SỐ BIỆN PHÁP NÂNG CAO CHẤT LƯỢNG TIẾNG VIỆT CHO TRẺ MẦM NONSÁNG KIẾN KINH NGHIỆM (NĂM HỌC 2016 2017) ĐỀ TÀI: MỘT SỐ BIỆN PHÁP GIÚP TRẺ HỞ HÀM ẾCH PHÁT TRIỂN NGÔN NGỮ TỐTSKKN SKKN: Nâng cao chất lượng giờ dạy qua phương pháp và kỹ thuật dạy học tích cực ở trường THCS.SKKN SKKN: Lồng ghép trò chơi trong các tiết dạy Tiếng Anh nhằm gây hứng thú cho học sinh khối 6,7,8 ở trường THCS Nâm Nung.TÀI LIỆU VẬT LÝ BẰNG TIẾNG ANH CỰC QUÝ GIÁTÀI LIỆU VẬT LÝ BẰNG TIẾNG ANH CỰC QUÝ GIÁTÀI LIỆU VẬT LÝ BẰNG TIẾNG ANH CỰC QUÝ GIÁSKNN SÁNG KIẾN KINH NGHIỆM ĐỀ TÀI : MỘT SỐ BIỆN PHÁP GIÚP TRẺ PHÁT HUY TÍNH TÍCH CỰC, CHỦ ĐỘNG VÀ SÁNG TẠO THÔNG QUA HOẠT ĐỘNG GÓCNghiên cứu các giải pháp multihosting an toàn và bảo mật cho các dịch vụ hỗ trợ virtual hostMột số giải pháp sử dụng đồ dùng, thiết bị dạy học nhằm nâng cao hiệu quả học hát cho học sinh Tiểu học ”.Đánh giá giải thuật định tuyến và gán bước sóng trong mạng cáp quang
Nạp tiền Tải lên
Đăng ký
Đăng nhập