365 câu trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 6

310 câu trắc nghiệm tiếng Anh lớp 6

310 câu trắc nghiệm tiếng Anh lớp 6
... Four A B does C is D are 66 : The day of a week is Monday A first B second C third D fourth 67 : Is your school in the city in the country? A and B at C or D so 68 : Ba: is your classroom, ... B goes C go D to go 266 : I don’t want to Hue because I’m very tired A going B goes C go D to go 267 : What about by bike to the pagoda? A going B goes C go D to go 268 : don’t we go ... teacher D driver 60 : is that? - It’s Chi, my classmate A What B Where C Who D When 61 : is very big and beautiful A Thu’s house B house of Thu C house’s Thu D Thu of house 62 : My classroom...
  • 13
  • 710
  • 14

500 câu trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 6, 7

500 câu trắc nghiệm Tiếng Anh lớp  6, 7
... 500 câu trắc nghiệm Tiếng Anh 6, -162 163 164 165 166 1 67 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 ... 500 câu trắc nghiệm Tiếng Anh 6, -120 121 five) 122 123 124 125 126 1 27 128 129 130 131 132 133 134 135 136 1 37 138 ... 500 câu trắc nghiệm Tiếng Anh 6, -4 27. Susan is a journalist.She is 19 and write for a magazine.Her tel is 8 970 654 428.Bill...
  • 20
  • 781
  • 1

350 câu trắc nghiệm tiếng anh lớp 6

350 câu trắc nghiệm tiếng anh lớp 6
... a 163 What color is _ hair ? It’s black A your B you C me D I 164 We go to the movies Sunday evening A to B at C on D in 165 It's very in the winter A cold B hot C cool D warm 166 ... D three 265 My school is not big It’s A big B small C not small D new 266 How many floors _ it have? A does B is C D are 267 What _ you every morning? A are B C is D does 268 class ... jogging C doesn’t jog D not jog 66 _ you like beef ? – No , thank A Do B How much C Would D Are 67 She _ aerobics at the moment A doing B is doing C does D 68 I like I have a rope ...
  • 17
  • 6,852
  • 294

Chuyên đề luyện thi đại học - cao đẳng môn tiếng anh: 65 câu trắc nghiệm tiếng anh lớp 12

Chuyên đề luyện thi đại học - cao đẳng môn tiếng anh: 65 câu trắc nghiệm tiếng anh lớp 12
... beautiful candle-lit dinner a) arrived / had prepared b) arrived / prepared c) had arrived / was preparing d) was arriving / prepared -1 ) When you here at this time ... of New York’s skyscrapers a) most famous b) more famous c) the most famous d) the most well-known 12) Do you know how many sheep in Australia a) there is b) is there c) are there d) there ... the damaged watch to my watch maker……….knows how to repair all sorts of things A.which B.who C.whose D.where 16 The weather this summer is…………… A.disappointed B.disappointedly C.disappointment D.disappointing...
  • 23
  • 572
  • 1

65 câu trắc nghiệm tiếng anh lớp 12 pptx

65 câu trắc nghiệm tiếng anh lớp 12 pptx
... New York’s skyscrapers a) most famous b) more famous c) the most famous d) the most well-known 12) Do you know how many sheep in Australia a) there is b) is there c) are there d) there are ... B.on C.about D.at 11 The coat is………….for me to wear A.too large B.so much C.very much D.too much 12 The children enjoy ……….football after school A.to play B.play C.playing D.played 13 I can ……… ... will rain ? “ Carol:” Oh! ……………” A.I don’t hope B.I hope not C.I don’t hope so D.It’s hopeless 65 The animals gathered closely together for……… A.warmed B.warm C.warmth D.warmly ...
  • 23
  • 242
  • 2

150 câu trắc nghiệm tiếng Anh lớp 8

150 câu trắc nghiệm tiếng Anh lớp 8
... 47.a 57.c 67.a 77.b 87 .c 97.b 107.a 117.c 127.b 137.c 147.a 8. c 18. a 28. a 38 b 48. c 58. b 68. b 78. a 88 .b 98. a 1 08. b 1 18. a 1 28. b 1 38. c 1 48. c 9.a 19.a 29.a 39 c 49.c 59.a 69.b 79.a 89 .c 99.c 109.a 119.a ... c.go 85 .Hoa may .at home a.stays b.stay c.stayed 86 .It at present a.rained b.rains c is raining 87 .Trinh .to visit her old teacher yesterday evening a.was going b.goes c.went 88 .Trung ... easy 78 English is…………….than music a more difficult b difficulter c difficultest 79 My sister learns English……… a well b good c goodly 80 Which of these is not a bird ? a pigeon b duck c sheep 81 .Where…….your...
  • 8
  • 1,542
  • 27

Một số câu trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 12 học kỳ 2

Một số câu trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 12 học kỳ 2
... kẻ yếu.) PHỤ LỤC 2: ÔN TẬP HIỆU QUẢ TRƯỚC CÁC KỲ THI TIẾNG ANH Ngay học tiếng Anh trường, bạn cần dành thời gian tự trau dồi vốn tiếng Anh thân Đây nhân tố đònh trình độ tiếng Anh bạn đạt đến ... học mãi!!! Trang 13 Bài tập trắc nghiệm tiếng Anh 12 (Học kỳ II) Ngũn Đặng Hoàng Duy (Tôi đến CLB tiếng Anh để cải thiện vốn tiếng Anh. ) S + V + SO THAT/IN ORTHER THAT + S (+ Modal verb) ... tập trắc nghiệm tiếng Anh 12 (Học kỳ II) Ngũn Đặng Hoàng Duy Tiếp đó, bạn ôn tập để củng cố lại kiến thức học Cuối bạn sử dụng kiến thức để tham gia kỳ thi tiếng Anh mà bạn lên lòch trước...
  • 37
  • 308
  • 0

Một số câu trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 12 học kỳ 2

Một số câu trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 12 học kỳ 2
... cancer cells Which of the following statements is TRUE? Trang 12 Một số câu trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 12 học kỳ Thành viên Tuổi Học Trò 123 doc.org A Lasers are used to cut a human hair B Lasers can ... diêm găng tay đại diện cho cháy sém nô lệ giậm chân Trang 22 Một số câu trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 12 học kỳ Thành viên Tuổi Học Trò 123 doc.org stinging (n) đau nhói whiplash (n) dây roi trail ... since she was a child Trang 24 Một số câu trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 12 học kỳ Thành viên Tuổi Học Trò 123 doc.org 1) KHÔNG dùng tương lai mệnh đề trạng từ thời gian 2) Mệnh đề trạng từ thời gian...
  • 38
  • 96
  • 1

100 câu trằc nghiệm tiếng anh lớp 5

100 câu trằc nghiệm tiếng anh lớp 5
... does A Do B Does C Is D Are 53 Ba a shower in the morning A gets B take C takes D get 54 Classes at 7. 15 every day A start B starting C is start D starts 55 Ba has breakfast half ... does 50 .We play games at school D Are D go D for D of D doesn’t A B don’t C does D doesn’t 51 Van: What you get up, Lan? - Lan: At 5. 30 in the morning A day B clock C time D morning 52 ... at D an 56 Lan has Geography Friday A to B at C in D on 57 classes we have today? A What B Who C When D Where 58 After Saturday is A Sunday B Friday C Thursday D Tuesday 59 My sister...
  • 5
  • 817
  • 29

300 câu trắc nghiệm tiếng anh lớp 7

300 câu trắc nghiệm tiếng anh lớp 7
... How many D What 76 : you be free tomorrow evening? A Shall B Will C Do D Are 77 : Hanh: will you get to Lan’s house, Dung? Dung: By bike A How B What C Which D How many 78 : Du: What will ... GD-ĐT Việt Trì Trường THCS Thanh Đình Đáp án môn anh (Đề - 5) Phương án trả lời câu hỏi Đề C1 C2 C3 C4 C5 C6 C7 C8 C9 C10 C11 C12 C13 C14 C15 C16 C 17 C18 C19 C20 A B D B D C C A ... globe 70 : Mr Tan: your mother cooking now ? Mai: No, she’s watching TV A Does B Is C Do D Are 71 : Mr Tu: Is your name Le Van Ba? Ba: No, it’s Ta Van Ba A middle B first C family D full 72 :...
  • 6
  • 116
  • 2

Tổng hợp 200 câu trắc nghiệm tiếng anh lớp 9 2016 pdf

Tổng hợp 200 câu trắc nghiệm tiếng anh lớp 9 2016 pdf
... form (mỗi câu 0, 25 điểm) 91 Mary 92 for beginners 93 Chinese and Japanese 94 Vietnamese VII Read the text carefully and fill in each blank with a suitable word (mỗi câu 0, 25 điểm) 95 are 96 dirty/polluted ... column B (mỗi câu 0, 25 điểm) 76 g 77 e 78 a 79 d 80 h 81 f 82 c 83 b V Match the answers with the questions to make meaningful sentences (mỗi câu 0, 25 điểm) 84 e 85 h 86 d 87 b 88 c 89 f 90 a VI ... b 19 d 20 c 21 c 22 c 23 d 24 c 25 b 26 d 27 a 28 b 29 a 30 c 31 a 32 b 33 b 34 b 35 d 36 d 37 c 38 b 39 b 40 d 41 c 42 d 43 b 44 a 45 a 46 d 47 a 48 c 49 b 50 c 51 c 52 b 53 c 54 d 55 b 59 d...
  • 18
  • 46
  • 0

300 câu TRẮC NGHIỆM TIẾNG ANH lớp 6 hay

300 câu TRẮC NGHIỆM TIẾNG ANH lớp 6 hay
... jogging C doesn’t jog D not jog 66 _ you like beef ? – No , thank A Do B How much C Would D Are 67 She _ aerobics at the moment A doing B is doing C does D 68 I like I have a rope ... Street A in B on C at D of 65 :Tuan: How many floors your school have, Lan? Lan: Four A B does C is D are 66 : The day of a week is Monday A first B second C third D fourth 67 : Is your school in ... B does C would D Is 60 is that desk ? _ Brown A What B How much C How D What colour 61 Can I you ? – Yes , please ! I’d like some oranges A have B help C play D 62 How milk you...
  • 33
  • 258
  • 0

tuyen tap 200 cau trac nghiem tieng anh lop 9 co dap an

tuyen tap 200 cau trac nghiem tieng anh lop 9 co dap an
... February (83): and (84) :members (85): at IV/ Mỗi câu chọn 0.25 điểm 86T 87F 88F 89T 90 F 91 T 92 T 93 F 94 T 95 T 96 F 97 T 98 T 99 F 100T ... magazines 90 Mrs Ha suggests to take showers to save water 91 English is a compulsory second language in Malaysia 92 North American and European countries are interested in saving money and natural ... education, communication, entertainment and commerce 96 The word "typhoon" comes from Japanese 97 In Western countries, electricity, gas, and water are not luxuries but necessities 98 Passover...
  • 14
  • 68
  • 0

Xem thêm

Từ khóa: 500 câu trắc nghiệm tiếng anh lớp 6 7670 câu trắc nghiệm tiếng anh lớp 9cau hoi trac nghiem tieng anh lop 6nhung cau hoi trac nghiem tieng anh lop 6bài trắc nghiệm tiếng anh lớp 6đề trắc nghiệm tiếng anh lớp 6làm bài tập trắc nghiệm tiếng anh lớp 6download bài tập trắc nghiệm tiếng anh lớp 6các bài trắc nghiệm tiếng anh lớp 6bài tập trắc nghiệm tiếng anh lớp 6đề thi trắc nghiệm tiếng anh lớp 6bộ đề trắc nghiệm tiếng anh lớp 6trac nghiem tieng anh lop 6trac nghiem tieng anh lop 6 co dap anbai tap trac nghiem tieng anh lop 6 unit 1IUH NANG CAO VI THE CUA DN VN TRONG TIEN TRINH HOI NHAP DH CONG NGHIEP TP HO CHI MINHIUH KHAU HAO TSCD DH CONG NGHIEP TP HO CHI MINHIUH HACH TOAN KHAU HAO TSCD DH CONG NGHIEP TP HO CHI MINHIUH NEN KT NHAT BAN DH CONG NGHIEP TP HO CHI MINHIUH HACH TOAN THUE GTGT DH CONG NGHIEP TP HO CHI MINHHoàn thiện hệ thống kiểm soát nội bộ với việc tăng cường quản lý tài chính tại chi nhánh ngân hàng Nông nghiệp và phát triển nông thôn Long BiênIUH FDI VA VAN DE VIEC LAM DH CONG NGHIEP TP HO CHI MINHHoàn thiện hệ thống kiểm soát nội bộ với việc tăng cường quản lý tài chính tại Tổng công ty khai thác cảng hàng không miền BắcIUH KHAI THAC TIEM NANG DU LICH TAI VAN LONG DH CONG NGHIEP TP HO CHI MINHIUH QL NN DOI VOI TT BDS DH CONG NGHIEP TP HO CHI MINHIUH NANG CAO NANG LUC CANH TRANH TRONG NGHANH THEP DH CONG NGHIEP TP HO CHI MINHCuộc đấu tranh bảo vệ và xây dụng chính quyền dân chủ nhân dân (1945 1946)IUH THUC TRANG VA GIAI PHAP PHAT TRIEN NHA VA DO THI TAI VN DH CONG NGHIEP TP HO CHI MINHHoàn thiện hệ thống thông tin kế toán trong các trường đại học công lập Việt Nam.PDFIUH VIEC LAM DH CONG NGHIEP TP HO CHI MINHIUH VAN DONG HANH LANG TRONG VU KIEN BAN PHA GIA CA BASA DH CONG NGHIEP TP HO CHI MINHIUH NANG CAO NANG LUC CANH TRANH DOI VOI MAT HANG DET MAY TREN TT QT DH CONG NGHIEP TP HO CHI MINHIUH QL NGOAI HOI DH CONG NGHIEP TP HO CHI MINHCÂU hỏi TRẮC NGHIỆM LỊCH sử có đáp ánIUH QL NHA NUOC VE DAT DO THI DH CONG NGHIEP TP HO CHI MINH
Nạp tiền Tải lên
Đăng ký
Đăng nhập