12942 multiple choice 3

Multiple choice 3 - Mai Lan Huong

Multiple choice 3 - Mai Lan Huong
... that best fits each of the blank spaces Jane and her father (36 ) a walking (37 ) _in front of the hotel (38 ) _they stayed And then they walked (39 ) Park Lane to see Hyde Park , (40) ... orator ( 43) speeches (44) every possible subject (45) _Sunday afternoon 36 a.made b.took c.went d.got 37 a.visit b.journey c.trip d.tour 38 a.which b.uponwhich c.where d.in where 39 a.along ... their present house d 32 The explanation that our teacher gave us was different than the one a b c you gave us d 33 This car , is the most modern one , belongs to him A b c d 34 I am writing to...
  • 11
  • 368
  • 0

Multiple choice 3

Multiple choice 3
... earlier 33 I'm going to the library after school, you want to come with me? A would B C will D have 34 Every one of us not want to visit him in the hospital A B does C doing D done 35 John ... speak D visit 30 You'd better on some warm clothes It's very cold outside A dress B put C wear D make 31 She is the bus to work tomorrow morning A taking B getting C going D moving 32 Tom said ... D so did we 36 The exam was we expected A more easy that B easier as C easier than D more easy than 37 I won’t go to bed I finish my homework A until B when C while D since 38 You look...
  • 2
  • 168
  • 0

12CB Test 3 -Multiple choice

12CB Test 3 -Multiple choice
... a number of d little 30 When Michelle lived in Italy, she always …………… dinner at 9pm a has b had c is having d have 31 Have you had your eyes …………… recently? a tested b test c checked d check ... correct 33 We couldn't drive because of the fog a The fog made us not driving b The fog prevented us from driving c We are stopped to drive by the fog d Because there is the fog, we couldn't drive 34 ... of the following sentences 36 The air has become more and more pollution because of exhaust fumes from motor vehicles a has become b pollution c because of a from 37 Children shouldn't be allowed...
  • 3
  • 223
  • 0

phuong phap 3-multiple choice test

phuong phap 3-multiple choice test
... definition of multiple choice test Classification The structure Some rules for writing a multiple choice question Some instructions for writing a good multiple choice test Advantages and disadvantages ... disadvantages C Conclusion A Introduction B Body I The definition of Multiple Choices Test What is a Multiple Choice Test ? … is a very flexible assessment format that can be used to measure knowledge, ... multiple choice test ♦ Write questions for the exam daily after class This avoids cramming to get the exam written the night before the test ♦ Define the topic for the stem for each of the multiple choice...
  • 39
  • 263
  • 0

8137 active or passive 3 multiple choice exercises with key in past simple

8137 active or passive 3  multiple choice exercises with key in past simple
... David was threw up in the bathroom B) David was thrown up in the bathroom C) David threw up in the bathroom A) Bob was rung by the doorbell B) The doorbell rung by Bob C) The doorbell was rung by ... Andersen worked on his laptop B) On his laptop was Mr Anderson worked C) Mr Anderson was worked on his laptop Adam A) The boxer in red was knocked out B) The boxer in red knocked out C) The boxer in ... was tore the paper B) The paper was tore by Adam C) The paper was torn by A) I am followed by 100 people on Twitter B) I followed by 100 people C) I am followed by Twitter A) Pam drew a house in...
  • 2
  • 65
  • 0

multiple choice - review

multiple choice - review
... house A by B in C on D at 23) The sixth Harry Potter Book is entitled: “Harry Potter and the Half-blood …” A prince B king C boy D royal 24) The Sherlock Holmes detective stories were written by ... oil, you it A boil B steam C fry D grill 79) What did you leave the meeting early _ ? - I didn’t like it very much A away B because C for D like 80) I can remember _ voices in...
  • 13
  • 325
  • 3

12CB Test 5-Multiple choice

12CB Test 5-Multiple choice
... showed a desire entering the University of Medicine A B C D 48 Charlie Chaplin was one of the greatest and widely loved silent movie star A B C D 49 Why did you take a decision to quit your job ... showed a desire entering the University of Medicine A B C D 48 Charlie Chaplin was one of the greatest and widely loved silent movie star A B C D 49 Why did you take a decision to quit your job...
  • 4
  • 214
  • 1

12CB Test 6 -Multiple choice

12CB Test 6 -Multiple choice
... C Read the passage and make the correct choice: Conservation is the protection and wise management of the environment People practise conservation ... people can (35) living in it It means keeping it comfortable and safe to live in A healthy ( 36) includes clean streets and highways (37) open spaces in cities for parks and playgrounds ... b would c can d ought to 34.a involves b is c makes d keeps 35.a want b manage c enjoy d wish 36. a body b work c wildlife d environment 37.a of b with c to d for 38.a full b fond c free d empty...
  • 2
  • 234
  • 0

12CB Test 7 -Multiple choice

12CB Test 7 -Multiple choice
... 1d, 2a, 3c, 4c, 5d, 6a, 7c, 8a, 9d, 10a, 11a, 12d, 13a, 14b, 15b, 1a, 17c, 18a, 19c, 20d, 21c, 22d, 23a, 24a, 25d, 26b, 27c, 28c, 29c, 30d, 31d, 32b, 33c, 34a, 35b, 36d, 37a, 38b, 39c, 40a, 41c, ... c 35/ Mary is the most beautiful girl the three sisters a in b of c with d on III Read the test carefully and then choose the correct answers: Women’s rights leaders around the world met ... a women health b efforts to help poor women c sex education and human rights d all are correct 37/ What did the delegates promise? a to help women gain economic and political power b to stop violence...
  • 4
  • 240
  • 0

30 sentences "multiple choice"-grade 8 ( cuc hay)

30 sentences
... 17.He is an efficient worker who always finishes his work ahead….schedule A.on B.in C.of D.for 18. He takes…his father in many ways A.on B.up C.in D.after 19.The boy came ….a cold walking in the ... are so alike that I can hardly … A.see them both B.tell them apart C.go for them D.work them out 28. I really want to help you,but I have got…organizing the school play A.my head over heels B.up ... full 29.Could I just it right now? A.Yes,you could B.Why not?Go ahead C.Not for me D.Yes,let's 30 .I think we should take some spare parts with us A.if I were you B.No.You can it C.Ok,just in...
  • 4
  • 259
  • 3

100 english multiple choice review

100 english multiple choice review
... holiday together A when B where C which D that 45) I spoke very slowly he didn’t understand English very well A so that B because C to D because of 46) You were wrong criticize them for ... of the following uses of the word ‘’course" is wrong? A I had chicken for the main course B My English course lasts 12 weeks C Of course you can come to the party D I was late course my alarm ... A at that were looking B you were looking at C you were looking at it D which you were looking 100) I haven’t got a ticket If one, I could get in A I'd have B I had C I have D I've got...
  • 13
  • 219
  • 0

MULTIPLE CHOICE TEST (grade8)

MULTIPLE CHOICE TEST (grade8)
... 1843 d 1803 c Igo Sikorsky d Marie Curie c clean d cleaned c bought d buying c sat d sits MULTIPLE CHOICE TEST (Grade 8) ANSWER KEY 1B 2A 3C 4D 5A 6C 7D 8B 9A 10C 11B 12C 13D 14B 15C 16A 17D 18B ... Santa Clause _ on? a made b seen c looked 115 It is a _contest a cooking rice b rice – cooking c rice cook 116 An English speaking contest _ at my school next week a will hold b will held c will ... win b won c was winning 136 When was the facsimile invented? In _ d play d of d in d for d contest d based d ricing – cooked d holds d driver d could d to speak d playing d to be happy d about...
  • 8
  • 352
  • 4

Xem thêm

Từ khóa: câu hỏi ôn tập hô hấp, tuần hoàn máu, tiêu hóaThị trường lao động – Lý thuyết và thực tiễn ở Việt Nam hiện naychủ đề Giáng SinhTiếng Anh vuiThực trạng cải cách hành chính và các giải pháp, phương hướng của cải cách hành chính trong giai đoạn hiện nayTìm hiểu công nghệ multi point mousevNghiên cứu công nghệ nhận dạng tiếng nói và ứng dụng xây dựng hệ thống hỗ trợ dịch cabinXây dựng hệ thống ERP cho doanh nghiệp module quản lý sơ yếu lý lịch ứng viên và quy trình tuyển dụng cho công ty TNHH phần mềm 2NFNghiên cứu các chức năng của tường lửa thế hệ mới suricata và ứng dụng trong mạng nội bộ doanh nghiệpXây dựng ứng dụng thông tin mua bán cho mobile bằng HTML5Chuyên đề Axit Nitric Muối NitratXây dựng website quản lý người học tại trung tâm luyện thi và đào tạo chất lượng cao phạm hùngCông Nghệ Sản Xuất Ắc Quy Chì Acid Kín KhíKhảo sát hàn the và chất lượng thực tế của chả lụa trên địa bàn tỉnh Trà VinhThẩm định tài sản đảm bảo trong hoạt động cấp tín dụng của các ngân hàng hiện nayThiết kế trạm biến áp 22011022 KV theo nhu cầu của phụ tảiXây dựng website bán hàng chuẩn SEO và tích hợp API gửi SMS bằng mã nguồn mở wordpressXây dựng website bán hàng cho cửa hàng máy tính minh quangXây dựng website quảng bá và bán hàng trực tuyến cho siêu thị thể thao sport one hà nội bằng wordpressXây dựng chức năng mega menu và sản phẩm thương mại điện tử trên nền shopifyXây dựng và phát triển ứng dụng thiết kế ảnh nghệ thuật kết hợp với sử dụng các câu danh ngôn trên nền tảng android
Nạp tiền Tải lên
Đăng ký
Đăng nhập