50471 reading comph test

Tài liệu ELSA Listening and Reading Practice Test 1 potx

Tài liệu ELSA Listening and Reading Practice Test 1 potx
... Question Answer 10 11 12 C B D A A B D C C C D A 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 B D C B B B D A C B B C A D D Part Part Question Answer Question Answer 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... Key Part Part Question Answer Question Answer 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 B C A B B C A A C B A C B A C B C A C B 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 B D A B C D C B B ... end of the ELSA Listening Test Put down your pencil and wait for instructions from the supervisor 12 Practice Test (British English) ENGLISH LANGUAGE SKILLS ASSESSMENT READING PRACTICE TEST Time...
  • 40
  • 1,004
  • 2

Academic reading practice test 4 for ielts

Academic reading practice test 4 for ielts
... bacterial infections Academic Test 4; Page 17 © ieltshelpnow.com READING PASSAGE Questions 28 - 40 You should spend about 20 minutes on Questions 28 – 40 which are based on Reading Passage on the ... the Canadian disaster Academic Test 4; Page 14 © ieltshelpnow.com READING PASSAGE Questions 15 - 27 You should spend about 20 minutes on Questions 15 – 27 which are based on Reading Passage on the ... accurately describes Canadian cod catches from 1950 to 1992? A B Academic Test 4; Page 12 © ieltshelpnow.com C D According to Reading Passage 1, which of the following is now true about the Newfoundland...
  • 13
  • 1,193
  • 0

READING COMPREHENSION TEST 17 Minutes — 20 Questions ppt

READING COMPREHENSION TEST 17 Minutes — 20 Questions ppt
... photographs by Cameron that were scoffed at by her contemporaries 204 GO ON TO THE NEXT PAGE 3 x x x x x x THERE IS NO TEST MATERIAL ON THIS PAGE 205 GO ON TO THE NEXT PAGE 3 x x x x Passage II x x frequently ... says that Cameron had found “her vocation” (line 49), his main point is that photography: A B C D 203 Which of the following can reasonably be inferred from the last sentence of the passage? Which ... paragraph is that Cameron: F G H J achieved great artistic success during her lifetime is the greatest photographer that ever lived was considered a more important artist during her lifetime than...
  • 8
  • 242
  • 2

Jim toeic reading comprehension test 1

Jim toeic reading comprehension test 1
... menu, @ '17 Ouestions 15 6 -15 9 refer to the following guidelines 18 t 15 6 Forwhom are the guidelines intended? (A) Host families (B) Foreign students (Cl School staff 01 (Dl Airline worker 15 7 Which ... discounts 20 Questions 16 2 -16 4 refer 10 t the following information 01 IN THE VICINITY BANKS MUSEUM Thore are two banks on the corner of Main and Welsley Street lt's walking 13 0 Main Road (Near ... reason is provided 01 192 According to the po icy, how many vacation weeks woutd an employee who has worked at the company for 11 years receive? (A)Three (B)Four (C) Five (D) Six 19 3 n/hy did N4ary...
  • 32
  • 418
  • 5

Jim toeic reading comprehension test 2

Jim toeic reading comprehension test 2
... seminars@seacloud.com by Monday, March 2, 20 06 Please contact our sales representative for fudher details SEACLOUD INVESTMENTS floor, 56 Albert Rd Chicago, lllinois Tel: 755- 326 5 Faxi 755 -22 22 Toll-f ree: -800-874-5330 ... attend the 2- week summer art camp in Paris - next summer Have fun 62 - and please submit your artwork on time! H 02 186, For whom is the announcement lntended? (A) Adists (B) Residents (C) Jim (D) ... posted? (A) September 21 (B) October 21 (C) November (D) November 2, 1 63 Questions 191-195 refer to the following advertisement and e-mail lUe're Hiring Date: Septemler 3, 20 06 Position: National...
  • 31
  • 360
  • 6

1995-2000 Reading Full Test phần 10 pps

1995-2000 Reading Full Test phần 10 pps
... traveling perhaps only a couple of inches per day However, at intervals of 10 to 100 years, these glaciers move forward up to 100 times faster than usual The surge often progress along a glacier like ... during the years of its greatest popularity had been generically termed "art glass" Art glass was intended for decorative purposes and relied for its effect upon carefully chosen color combinations ... communication (D) Feelings are more difficult to express than ideas 36 The word "Here" in line 10 refers to (A) interpersonal interactions (B) the tone (C) ideas and feelings (D) words chosen...
  • 26
  • 161
  • 0

1995-2000 Reading Full Test phần 9 potx

1995-2000 Reading Full Test phần 9 potx
... discuss conditions in poor urban neighborhoods? (A) lines 3-5 (B) lines 7-8 (C) lines 9- 10 (D) lines 24-26 199 9-10 Questions 1-10 Potash (the old name for potassium carbonate) is one of the two ... author identify certain characteristic of nerve cells? (A) 1-2 (B) 10-13 (C) 13-16 (D) 18-20 199 9-08 Questions 1-10 Perhaps the most obvious way artistic creation reflect how people live is by ... hyphae (B) They secrete enzymes (C) They synthesize cellulose (D) They destroy crops 19 The word "Entire" in line 19 is closest in meaning to (A) certain (B) whole (C) mature (D) diseased 20 The passage...
  • 25
  • 154
  • 0

1995-2000 Reading Full Test phần 8 ppsx

1995-2000 Reading Full Test phần 8 ppsx
... remarkably after 184 0, increasing from 11 percent that year to 28 percent by 188 0 and to 46 percent by 1900 A country with only cities boasting a population of more than 8, 000 in 180 0 had become ... unknown during 185 the golden days of the American landscape movement, which began around 185 0 and lasted until the late 186 0's, the Hudson River school seems to have emerged in the 187 0's as a direct ... biological properties On a 19 48 vacation, Hazen fortuitously collected a clump of soil from the edge of W.B Nourse's cow pasture in Fauquier County, Virginia, that, 184 when tested, revealed the presence...
  • 28
  • 270
  • 0

1995-2000 Reading Full Test phần 7 pdf

1995-2000 Reading Full Test phần 7 pdf
... typical New York building lot of the 1 870 's and 1880's looked MOST like which of the following? 37 It can be inferred that a New York apartment building in the 1 870 's and 1880's had all of the 164 ... might prevent people from enjoying themselves? (A) Lines 3-5 (B) Lines 12-14 (C) Lines 17- 20 (D) Lines 25- 27 1998-08 Questions 1-10 A seventeenth-century theory of burning proposed that anything ... closest in meaning to (A) adjustment 151 (B) assignment (C) attraction (D) attempt 17 The word "spawned" in line 17 is closest in meaning to (A) created (B) maintained (C) rejected (D) exposed 18...
  • 24
  • 139
  • 0

1995-2000 Reading Full Test phần 6 pdf

1995-2000 Reading Full Test phần 6 pdf
... Pacific Railroad bill in 1 862 and a revised, financially much more generous version in 1 864 , little construction was completed until 1 865 on the Central Pacific and 1 866 on the Union Pacific The ... word "dominated" in line 26 is closest in meaning to (A) threatened (B) replaced (C) were developing in (D) were prevalent in 1997-12 Questions 1-10 Before the mid-1 860 's, the impact of the railroads ... increase in the number of people reading newspapers (D) a reduction in the cost of advertising Why was there a drop in the price of daily newspapers between 1882 and 18 86 ? (A) There was a rise in...
  • 23
  • 287
  • 0

1995-2000 Reading Full Test phần 5 ppsx

1995-2000 Reading Full Test phần 5 ppsx
... before being defines as urban? (A) 2 ,50 0 (B) 8,000 (C) 15, 000 (D) 50 ,000 43 According to the passage, why did the Census Bureau revise the definition of urban in 1 950 ? (A) City borders had become ... term "SMSA" in (A) 1900 (B) 1 950 (C) 1969 (D) 1970 50 Where in the passage does the author mention names used by social scientists for an urban area? (A) Lines 4 -5 (B) Lines 7-8 (C) Lines 21-23 ... with 50 ,000 inhabitants or more or (b) two cities having shared boundaries and constituting, for general economic and social purposes, a single community with a combined population of at least 50 ,000,...
  • 23
  • 128
  • 0

1995-2000 Reading Full Test phần 4 pps

1995-2000 Reading Full Test phần 4 pps
... walls after 1730 42 The word "elaborately" in line 26 is closest in meaning to (A) done in great detail 72 (B) put together carefully (C) using many colors (D) reinforced structurally 43 What does ... house 44 Where in the passage does the author give a reason why brick was the preferred material for houses in some urban areas? (A) Lines 9-11 (B) Lines 13-15 (C) Lines 17-19 (D) Lines 23- 24 Question ... sweat 46 The author compares a scent molecule with a (A) key (B) lock (C) cell (D) bloodhound 47 In line 7, the word "it" refers to 73 (A) bloodhound (B) human being (C) smell (D) body 48 According...
  • 24
  • 207
  • 2

Xem thêm

Nạp tiền Tải lên
Đăng ký
Đăng nhập