practice with questions in thepast simple tense

Tenses in Enlish Simple tense or present continuous tense 1 hurry up ! the bus (come ) pot

Tenses in Enlish Simple tense or present continuous tense 1 hurry up ! the bus (come ) pot
... year 13 Violets ( bloom ) in Spring 14 We ( not live ) in England for two years now 15 I never ( forget ) what you just ( tell ) me 16 They ( prepare ) the Christmas dinner at the moment 17 ... (stay /) in Cairo , I ( ride ) to the Pyramids on a camel that my friend ( borrow ) the day before 18 George ( work ) at the university so far 19 When he ( live ) in Manchester , He ( work ) in ... because I ( work ) all day yesterday 10 .When the students ( hear ) the bell , they ( get )up and (leave ) Simple past or past perfect ? 1. He ( forget ) what I ( tell ) him I( remind )him many times...
  • 7
  • 375
  • 2

7629 active or passive 1 multiple choice exercises with key in past simple

7629 active or passive 1 multiple choice exercises with key in past simple
... was sat in the cage B) The girl sat in the cage C) The cage was sat by the girl A) The patient made an X-ray B) The doctor was made an X-ray C) An X-ray was made by the doctor A) The doctor was ... pies C) The doctor told the patient not to eat A) The man mugged the thief B) The man was mugged by the thief C) The thief was mugged the man A) The monkey sang a song B) The monkey was sung C) ... was driven to the capital C) The capital was driven by the couple SOLUTIONS Verb tenses used: past simple Task The crow was killed by the fox The crow killed the fox Picture Picture Task A) The...
  • 3
  • 15
  • 0

8137 active or passive 3 multiple choice exercises with key in past simple

8137 active or passive 3  multiple choice exercises with key in past simple
... David was threw up in the bathroom B) David was thrown up in the bathroom C) David threw up in the bathroom A) Bob was rung by the doorbell B) The doorbell rung by Bob C) The doorbell was rung by ... Andersen worked on his laptop B) On his laptop was Mr Anderson worked C) Mr Anderson was worked on his laptop Adam A) The boxer in red was knocked out B) The boxer in red knocked out C) The boxer in ... was tore the paper B) The paper was tore by Adam C) The paper was torn by A) I am followed by 100 people on Twitter B) I followed by 100 people C) I am followed by Twitter A) Pam drew a house in...
  • 2
  • 28
  • 0

8072 active or passive 2 multiple choice exercises with key in past simple

8072 active or passive 2 multiple choice exercises with key in past simple
... ball hit the player A) Mr Smith looked at himself in the mirror B) Mr Smith was looked at himself in the mirror C) Mr Smith was looked in the mirror A) The PC fixed by the husband B) The PC was ... Davis was read the book C) The book was read by Mr Davis A) The worker hit his finger B) The hammer was hit by the worker C) The worker hit by the hammer A) Bob was cleaned the toilet B) The toilet ... husband C) The PC fixed the husband A) The man was washed in the carwash B) The car was washed in the carwash C) The man washed the car in the carwash A) The book read by Mr Harris B) Mr Davis...
  • 2
  • 12
  • 0

8267 active or passive 4 multiple choice exercises with key in present simple and past simple

8267 active or passive 4 multiple choice exercises with key in present simple and past simple
... friends A) In the rain for an hour Mr Garfield stood B) In the rain was stood Mr Garfied C) Mr Garfield stood in the rain for an hour A) A UFO were seen by my neighbor B) My neighbor was seen ... wore by Gary to be safe C) Gary is worn by a life belt to be safe A) Joel is cried every night B) Joel cries every night C) Every night is cried by Joel SOLUTIONS Verb tenses used: present simple, ... scolded his dad C) Eric was scolded by his dad A) Dollars are printed by the FED B) Dollars is printed by the FED C) The FED is printed by dollars A) 10 miles was swum by Bob B) Bob swam 10 miles...
  • 3
  • 9
  • 0

10237 test group b signal words in the present simple tense for intermediate level 25 questions key is included fully editable

10237 test  group b  signal words in the present simple tense for intermediate level  25 questions  key is included  fully editable
... The Solution 1) D 2) A 3) B 4) C 5) B 6) D 7) C 8) A 9) A 10) B 11) B 12) C 13) A 14) C 15) C 16) D 17) A 18) B 19) D 20)C 21) B 22)D 23)A 24)D 25 )B ...
  • 2
  • 9
  • 0

10236 test group a signal words in the present simple tense for intermediate level 25 questions key is included fully editable

10236 test  group a  signal words in the present simple tense for intermediate level  25 questions  key is included  fully editable
... Created by Susan V Toth The Solution 1) B 2) C 3) A 4) D 5) B 6) B 7) A 8) C 9) B 10) 11) 12) 13) 14) 15) 16) 17) 18) 19) 20) 21) 22) 23) 24) 25) D D C A C B C C D D C B A B C A ...
  • 3
  • 5
  • 0

Báo cáo y học: "Association of Adiposity, Cardiorespiratory Fitness and Exercise Practice with the Prevalence of Type 2 Diabetes in Brazilian Elderly Women" pot

Báo cáo y học:
... Adiposity and Diabetes Diabetes Care 20 02; 25 : 23 42- 2349 Kahn BB, Flier JS Obesity and insulin-resistance J Clin Invest 20 00; 106: 473-481 Boden G Pathogenesis of type diabetes: insulin resistance ... Adipocytokines Attenuate the Association Between Visceral Int J Med Sci 20 07, 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Adiposity and Diabetes in Older Adults Diabetes Care 20 04; 27 : 1375-1380 ... costs [29 ] In summary, exercise practice can reduce the risk for T2D in adults and elderly, even in the presence of excess of general or central adiposity [3, 11, 14, 15, 22 , 26 ] Therefore, exercise...
  • 5
  • 135
  • 0

Báo cáo y học: "Treating patients with fibromyalgia in primary care settings under routine medical practice: a claim database cost and burden of illness study" docx

Báo cáo y học:
... identify any cost studies for FMS in the Spanish health system The objective of this study was to analyze the use of health care and nonhealth care resources in a primary health care setting and ... centers in Catalonia (Spain), with a decentralized management model and with integrated structural services This study is based on data obtained from an administrative medical database; consequently, ... Statistical analysis As a step prior to analysis, in particular to the source of information pertaining to computerized clinical records (Oficina Médica Informatizada de Atención Primaria Windows...
  • 14
  • 202
  • 0

Báo cáo y học: " Diagnosing asthma in general practice with portable exhaled nitric oxide measurement – results of a prospective diagnostic study" ppsx

Báo cáo y học:
... history, physical examination, bodyplethysmography and bronchial provocation results Data Analysis Baseline data is presented descriptively Two-by-two contingency tables of FENO values vs asthma ... diagnosing severe asthma has already been demonstrated [3] In mild asthma in particular, an airway obstruction is often not present, thus leading to diagnostic uncertainty Serial peak-flow measurement ... sensitivity analyses showed that the cut-off point of FENO remained the same when actually non-smoking patients initially labelled as COPD or overlap were classified as asthma patients with fixed airway...
  • 11
  • 88
  • 0

Báo cáo y học: " ''''Diagnosing Asthma in General Practice with Portable Exhaled Nitric Oxide Measurement – Results of a " pps

Báo cáo y học:
... say "FENO £16 ppb", "8 1% (95% CI 6 4–9 1 )" should say "8 2% (95% CI 7 2– 90 )" and "3 4" should say "6 8" In line 3, "FENO £12 ppb" should say "FENO £16 ppb" and "five" should say "three" In line "1 2 ... £1 6" In the second paragraph, in line 1, "five" should say "three" In line 5, "1 6 patients had FENO £12 ppb" should say "3 7 patients had FENO £ 16 ppb" Also in line 5, "three" should say "two" and ... 6 3–8 9 )" In line 6, "1 6 (15.8% )" should say "3 7 (36.6% )", "FENO £12 ppb" should say "FENO £16 In the Discussion section, in line 4, "8 1 %" should say "8 2 %" and in line 5, "FENO £1 2" should say "FENO...
  • 3
  • 53
  • 0

Báo cáo y học: "Intensivists'''' base specialty of training is associated with variations in mortality and practice patterns" docx

Báo cáo y học:
... Intensivists with base specialty training in Anesthesia, General Surgery or Emergency Medicine; DNR = Do Not Resuscitate; ICU = Intensive Care Unit; IM = Intensivists with base specialty training ... determine the effect of Intensivists' base specialty of training on practice patterns and patient outcomes in the ICU Patients were grouped according to the base specialty of the Intensivist who ... impact of physicians' base specialty of training on patient outcomes Third, although care in most ICUs is provided by a highly trained multidisciplinary team with the assistance of evidencebased...
  • 7
  • 58
  • 0

Xem thêm

Nạp tiền Tải lên
Đăng ký
Đăng nhập