10329 test revision

TEST REVISION (45'''') ppt

TEST REVISION (45'''') ppt
... studying 40) Pick out the word that is stressed differently from the others in the list A) contest (v) B) contestant C) enable D) diagram 41) Which one is incorrect?: Faraday took carefully notes at ... could be 19 then he lived in the capital 20 will 21 will go 22 while 23 into 24 After I took the test 25 but later he became one of the great scientists of all time 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35...
  • 3
  • 32
  • 0

REVISION TEST 10 (12th Grade)

REVISION TEST 10 (12th Grade)
... An aerial is not required for this radio You It is necessary for me to bring my passport? Do I 10 May I ask you some questions about the subject? Am Do you IV Choose the correct answers to the ... wilderness regions D landscapes ANSWER: I II 1A 2C 3D 4C 5D 6A 7B 8C 1A 2C 3D 4C 5D 6C 7A 8C 9C 10C 11A 12D 13C 14A 15B 16C 17B 18D 19D 20C III My friends may join us on the trip He needn’t to ... because leaving is it You needn’t have an aerial for this radio Do I have to bring my passport? 10 Am I ask you some questions about the subject? Do you allow me ask you some question about the...
  • 4
  • 309
  • 1

revision for 3rd test

revision for 3rd test
... bị động; Nó đợc dùng nh tính từ với nghĩa bị động (*) E.g: broken vase, tired men, II Exercise for practice Choose the best answers to completwe the following setences (3,4p) I promise I (can/ ... countryside are ( friend/ friendly/ friendship) Would you ( like/ mind/ please ) cleaning the floor for me? Motorbikes ( making/ make/ made) in Chine are quite cheap The passangers are collecting ... went to the meeting on time ( in order to ) Fill in the blanks with the present or past participle form of the verbs: a, The girl(live) at 50 Tran Hung Dao is my friend b, The garden (water) every...
  • 2
  • 188
  • 0

TC 6 - Tiet 12: Revision + Test 15''''

TC 6 - Tiet 12: Revision + Test 15''''
... Kiều Xuân Họa - Tự chọn Anh A in B on Trờng THCS Cần Kiệm C.near I am grade A in B on C of Hoa television every evening A watch B watches C watchs A B Do you play soccer after ... ý Her name / Lan She/ 12/ yearsold She/ live/ in/ country Every day/ She/ get up/ 6. 00 She/ go / school/ 6. 30 Test 15 minutes * Choose the best answer: 1.She live Tran Hung Dao street A.to B.at ... name? A.read B.spell C.talk 5.Whats that?-Its eraser A.a B.an C.this 6. How students are there in your class? A.big B.much C.many .is your classroom?-Its on the second floor A.What B.Who C.How...
  • 3
  • 153
  • 0

English 6- Revision for Test 2

English 6- Revision for Test 2
... loves fine fifth time five 10 get bed eleven ten 11 bus brush lunch ruler 12 grade late face class Ex7: Give the correct form of verbs What time … ……… they (get)………… up? They (get) ………………up at six ... Ex5:Make questions for the underlined words My brother goes to work at o’clock ->……………………………………………… My sister is in ... Vo Thi Sau school 11 Chi often (brush)…… …… her teeth and (wash) …… …… clothes in the evening 12 My class (be) ………… on the first floor and their class (be) ………… on the second floor 13 My house...
  • 2
  • 292
  • 3

English 7- Revision for Test 2

English 7- Revision for Test 2
... of people: the old, the (1)…………………, everyone And why people read? For (2) ………variety of reasons Some for pleasure, and some for (3) ………………because they have to And when people (4) …… ………? Well ... “Yes, I do”, and ………… (2) think about watching a game of football at a stadium, or …………(3) TV while sitting in a comfortable armchair But watching sports events and going in for sports… ……(4) two ... History, English and Math on Thursday ->………………………………………………… 10 It's October, 15th I'll be fifteen then ->………………………………………………… 11 They are playing basketball in the garden ->………………………………………………… 12...
  • 2
  • 799
  • 17

Revision for test 2(hot)

Revision for test 2(hot)
... every day.-> It takes Revision 16/11/2010 Ex1: Choose the best answers: It’s time recess ( on/ for / to/ at) He is a student Le Loi school (at/ in/ on/ for) Mai learns to use a ... D date Ex7: Read the passage and choose the best answer for the questions My name is Huy and fishing is my favorite sport I often fish for hours without catching anything But this doesn’t worry ... computer ( what/ when/ how/ which) Mai is good English (at/ in /with /for) They are interested literature (on/ at/ in /for) All the students enjoy on the weekend (a to camp b camping c...
  • 4
  • 186
  • 1

Tài liệu REVISION FOR THE FINAL TEST

Tài liệu REVISION FOR THE FINAL TEST
... said the coach to his players A) The coach encouraged the players to win the game B) The coach want the players to win the game C) The coach congratulated the players on winning the game D) The ... you A) at the moment B) the night before C) last nigh D) in an hour 18) I asked him , but he said nothing A) what was the matter B) what the matter was C) what's the matter D) the matter was ... Jake invited registering for the excursion C) Jake suggested registering for the excursion D) Jake expected everyone registering for the excursion 39) My report , which the boss was satisfied...
  • 3
  • 196
  • 0

Tài liệu [Luyện thi tiếng Anh] REVISION TEST 1 ppt

Tài liệu [Luyện thi tiếng Anh] REVISION TEST 1 ppt
... 12 (CTC) Test 1 C B D C A D A C C 10 C 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 C B A D C B D B A C 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 D A B D C A A D B D 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 B A D C B C D B A D 41 ... B B A Test A D B B A D B A C 10 B 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 C D B A B C D D B C 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 A C D D B C A B D D 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 B D A B B B D A D C 41 42 43 ... won't go camping this weekend A We will probably go camping this weekend B We will not go camping this weekend C We may not go camping this weekend D We must not go camping this weekend Thong...
  • 10
  • 527
  • 10

REVISION FOR THE FOURTH 45-MIN TEST pptx

REVISION FOR THE FOURTH 45-MIN TEST pptx
... formed and used the name Asian Games Federation It was formed and used the name Asian Games Federation It was decided to hold the first Asian Games in 1951 in New Delhi the capital of India They ... that the Asian Games would be regularly held once every four years 32) The text is about A the origin of the Asian Games B the Far Eastern Championship Games C the Games in Manila D the relationship ... They agreed to form the Asian Athletic Federation A preparatory was set up to draft (dự thảo) the charter (điều lệ )for the Asian amateur athletic federation In February, 1949, the Asian athletic...
  • 3
  • 319
  • 0

Revision for the test 45''''

Revision for the test 45''''
... V Change the sentences into cleft sentences in the passive She made some cakes for tea ……………………………………………………………………………………………… The woman gave him the book ……………………………………………………………………………………………… ... ……………………………………………………………………………………………… VI Combine the sentences using : both… and, either… or, or neither… nor Peter doesn’t play football I don’t play football, too.(neither… nor) ……………………………………………………………………………………………… ... ……………………………………………………………………………………………… On Saturday evening sometimes I go to see my friend Sometimes I stay at home( either… or) ……………………………………………………………………………………………… She is intelligent She is beautiful( both… and) ………………………………………………………………………………………………...
  • 2
  • 196
  • 0

Xem thêm

Từ khóa: revision 6 test 2revision the second mid term test 1415 grade 7proposed revisions for labeling and cited test standardstest testtoeic testiq testcâu test đo iqtest gmattest gmatenglish testtest toeicielts practice testielts testyour testtest your professional englishKế toán chi phí sản xuất và tính giá thành sản phẩm xây lắp tại Công ty cổ phần xây dựng Hoàng Lộc (LV thạc sĩ)Thiết kế và thực hiện ứng dụng chia sẻ video trong mạng 3g sử dụngkiến trúc IMSCach loc du lieu trung nhau trong excelXử lý tín hiệu trong truyền thông băng siêu rộng và ứng dụng trong mạng vô tuyến cá nhânCẬP NHẬT DBR Phải làm được hết các vấn đề trên rồi chuyển lớp rừng gốc sang lớp rừng cập nhật (???r1.tab) và cập nhật theo hướng dẫn trong bộ tài liệu.CÁC DẠNG ĐỀ HAY GẶP TRONG CÂU NGHỊ LUẬN VĂN HỌC DÀNH CHO HỌC SINH LỚP 12SKKN Rèn luyện ý thức bảo vệ môi trường cho Học sinh lớp 10 thông qua bài “ Nguyên tắc hoạt động của động cơ nhiệt và máy lạnh” – Vật lí 10 Nâng caoHướng dẫn em tự ôn luyện Toán lớp 1 theo định hướng phát triển nãng lực.hướng dẫn tự học phần mềm sap2000 từ A => ZTổng hợp những lỗi và thủ thuật trong wordTóm tắt luận án TS kĩ thuật phân tích tương tác động lực học bể chứa chất lỏng chịu tác dụng của sóng nổIelts Speaking Tips600 từ vựng tiếng anhDoanh nghiệp nhỏ và vừa đối với phát triển công nghiệp phụ trợ ở việt namBáo cáo tài chính ngân hàng thương mại cổ phần công thương việt nam 2014 q4 hopnhatBáo cáo tài chính ngân hàng thương mại cổ phần công thương việt nam 2009 q1 hopnhatđề thi thử tốt nghiệp thpt môn anh vănBáo cáo tài chính ngân hàng thương mại cổ phần công thương việt nam 2011 q3 hopnhatBáo cáo tài chính ngân hàng thương mại cổ phần công thương việt nam 2013 hopnhatGiáo trình quản trị marketing
Nạp tiền Tải lên
Đăng ký
Đăng nhập