59420 past simple multiple choice grammar worksheet

islcollective worksheets preintermediate a2 adults high school reading past simple continuous sports grammar drills pic 9274570254a1b4b47ce414 99315154

islcollective worksheets preintermediate a2 adults high school reading past simple  continuous sports grammar drills pic 9274570254a1b4b47ce414 99315154
... Complete the text with the Past Continuous or Past Simple form of the verbs in brackets Matthew Kent shark (2) (lie) on (1) _was surfing...
  • 3
  • 63
  • 0

islcollective worksheets preintermediate a2 adults high school writing past simple tense actions grammar drills informat 200951275456ddbbeb0d9e69 04707578

islcollective worksheets preintermediate a2 adults high school writing past simple tense actions grammar drills informat 200951275456ddbbeb0d9e69 04707578
... Saturday? Yes, he all day at the office Bill _ his bike? Yes He _it after school Where _ you _ my cat? I _ it on a tree What the baby _? The baby _ ... on Saturday? Yes, he worked all day at the office Did Bill ride his bike? Yes He rode it after school Where did you find my cat? I found it on a tree What did the baby draw? The baby drew a face...
  • 3
  • 65
  • 0

islcollective worksheets elementary a1 preintermediate a2 adults high school writing past simple tense actions grammar d 114531037556df1d21dfb049 09374391

islcollective worksheets elementary a1 preintermediate a2 adults high school writing past simple tense actions grammar d 114531037556df1d21dfb049 09374391
... I DRANK too much beer yesterday He S TUDIED hard for the test last week 10 She LIS TENED to some music Sam TOOK the bus to school this morning 11 J ohn BRUS HED his teeth before going to bed ... interesting book last month Find (across or down) in the grid the past simple of the verbs below Now complete the sentences with the past simple of the verbs and match them with the pictures ... Find (across or down) in the grid the past simple of the verbs below tio n Now complete the sentences with the past simple of the verbs and match them with the pictures...
  • 3
  • 36
  • 0

Time expressions with the simple present tense grammar worksheet

Time expressions with the simple present tense grammar worksheet
... 12 I don’t have breakfast before eight in the morning Stay on top of your writing! Download our grammar guide from www.englishgrammar.org to stay up-to-date Powered by TCPDF (www.tcpdf.org)...
  • 2
  • 37
  • 0

7629 active or passive 1 multiple choice exercises with key in past simple

7629 active or passive 1 multiple choice exercises with key in past simple
... was sat in the cage B) The girl sat in the cage C) The cage was sat by the girl A) The patient made an X-ray B) The doctor was made an X-ray C) An X-ray was made by the doctor A) The doctor was ... pies C) The doctor told the patient not to eat A) The man mugged the thief B) The man was mugged by the thief C) The thief was mugged the man A) The monkey sang a song B) The monkey was sung C) ... was driven to the capital C) The capital was driven by the couple SOLUTIONS Verb tenses used: past simple Task The crow was killed by the fox The crow killed the fox Picture Picture Task A) The...
  • 3
  • 80
  • 0

4919 past simple tense 4 2 irregular verbs part 2 multiple choice answer key

4919 past simple tense 4 2  irregular verbs part 2  multiple choice  answer key
... SOLUTION 1) B 2) A 3) C 4) A 5) C 6) B 7) C 8) B 9) C 10)C 11) B 12) A 13)B 14) B 15)C 16) C 17)A 18)B 19)A 20 ) A 21 )C 22 ) A 23 ) A 24 ) B 25 ) B 26 ) C 27 ) A 28 ) C 29 ) A 30) B 31)A 32) C 33) B 34) B 35)...
  • 2
  • 43
  • 0

8137 active or passive 3 multiple choice exercises with key in past simple

8137 active or passive 3  multiple choice exercises with key in past simple
... David was threw up in the bathroom B) David was thrown up in the bathroom C) David threw up in the bathroom A) Bob was rung by the doorbell B) The doorbell rung by Bob C) The doorbell was rung by ... Andersen worked on his laptop B) On his laptop was Mr Anderson worked C) Mr Anderson was worked on his laptop Adam A) The boxer in red was knocked out B) The boxer in red knocked out C) The boxer in ... was tore the paper B) The paper was tore by Adam C) The paper was torn by A) I am followed by 100 people on Twitter B) I followed by 100 people C) I am followed by Twitter A) Pam drew a house in...
  • 2
  • 103
  • 0

8072 active or passive 2 multiple choice exercises with key in past simple

8072 active or passive 2 multiple choice exercises with key in past simple
... ball hit the player A) Mr Smith looked at himself in the mirror B) Mr Smith was looked at himself in the mirror C) Mr Smith was looked in the mirror A) The PC fixed by the husband B) The PC was ... Davis was read the book C) The book was read by Mr Davis A) The worker hit his finger B) The hammer was hit by the worker C) The worker hit by the hammer A) Bob was cleaned the toilet B) The toilet ... husband C) The PC fixed the husband A) The man was washed in the carwash B) The car was washed in the carwash C) The man washed the car in the carwash A) The book read by Mr Harris B) Mr Davis...
  • 2
  • 30
  • 0

8267 active or passive 4 multiple choice exercises with key in present simple and past simple

8267 active or passive 4 multiple choice exercises with key in present simple and past simple
... friends A) In the rain for an hour Mr Garfield stood B) In the rain was stood Mr Garfied C) Mr Garfield stood in the rain for an hour A) A UFO were seen by my neighbor B) My neighbor was seen ... wore by Gary to be safe C) Gary is worn by a life belt to be safe A) Joel is cried every night B) Joel cries every night C) Every night is cried by Joel SOLUTIONS Verb tenses used: present simple, ... scolded his dad C) Eric was scolded by his dad A) Dollars are printed by the FED B) Dollars is printed by the FED C) The FED is printed by dollars A) 10 miles was swum by Bob B) Bob swam 10 miles...
  • 3
  • 55
  • 0

3443 arent firefighters cool reading comprehension grammar comparative of equality past simple vs past continuous 6 tasks keys included 3 pages editable

3443 arent firefighters cool  reading comprehension  grammar comparative of equality past simple vs past continuous 6 tasks keys included 3 pages editable
... start] F I _ when the dog _ away [sleep / run] Complete with the comparative of equality in the affirmative or negative (A bike is not as expensive as a car.) in order ... and she is foot 10 [tall] What can he already see in the newspaper? IT’S Complete with the comparative of equality in Clara’s mother is her role model She wants to be AS INTELLIGENT AS her mother ... brave like the firemen He wants to be as strong and brave as the fireman Complete with comparison of equality: A TV is _ a computer [expensive] My sister is _ a mule [stubborn]...
  • 3
  • 42
  • 0

Xem thêm

Từ khóa: Đa diện newton và đa thức bị chặn dướilý thuyết và bài tập tổng hợp dao độngMột số lý luận chung về hoạt động kinh doanh lữ hànhLý thuyết và bài tập giao thoa sóng ánh sáng Thầy Đỗ Ngọc HàLý thuyết và bài tập giao thoa sóng cơMột số giải pháp nhằm nâng cao chất lượng phục vụ tại khách sạn hàng không việt namBiện pháp huy động cộng đồng tham gia xây dựng trường học thân thiện, học sinh tích cực ở các trường trung học cơ sở huyện đông hòa, tỉnh phú yênLý thuyết và bài tập chương dòng điện xoay chiều thầy Đỗ Ngọc HàKhảo sát thiết kế lò trung tần 1250KW 500hzRèn luyện kỹ năng tổ chức hoạt động trải nghiệm sáng tạo cho sinh viên giáo dục mầm non trường đại học phú yênQuản lý giáo dục an toàn giao thông cho học sinh thông qua hoạt động trải nghiệm ở các trường THCS quận cầu giấy, thành phố hà nộiGiáo dục ý thức bảo vệ môi trường cho đoàn viên thanh niên thành phố tuy hòa, tỉnh phú yên dựa vào cộng đồngPhát triển đội ngũ giáo viên nòng cốt trong các trường tiểu học trên địa bàn huyện đan phượng thành phố hà nộiSachvui com tu duy nhanh va cham daniel kehlmannKhai thác giá trị lịch sử, văn hóa, kiến trúc của di tích chùa bút tháp bắc ninh trong phát triển du lịchChắt lọc anh lovebookGiáo dục kỹ năng giải quyết vấn đề thông qua tổ chức hoạt động giáo dục ngoài giờ lên lớp cho học sinh các trường tiểu học trên địa bàn huyện sơn hòa, tỉnh phú yênGiáo dục nếp sống văn hoá ở cộng đồng dân cư góp phần xây dựng nông thôn mới tại xã bình kiến thành phố tuy hòa, tỉnh phú yênNghiên cứu biện pháp nâng cao tính tự giác, tích cực trong giờ học giáo dục thể chất cho sinh viên học viện an ninh nhân dânXây dựng và sử dụng đề tài khoa học để phát triển năng lực nghiên cứu khoa học cho học sinh chuyên sinh THPT
Nạp tiền Tải lên
Đăng ký
Đăng nhập