Bài tập phụ đạo tiếng anh 10

Bai Tap Phu Dao Tieng Anh Khoi 10 HOC KY II

Bai Tap Phu Dao Tieng Anh Khoi 10 HOC KY II
... B.wild C.risky D.will 6.A.protect B.psychology C.puppy D.provide 7.A.probably B.valuable C.bomb D.baby 8.A.campfire B.part C.animal D.natural 9.A.species B.destruction C.constant D.sickness 10. A.erosion ... D.checked 9.That organization plays a major part in protecting whales A.minor B.serious C.light D.chief 10. The whale is an endangered species A.threatened B.contaminated C.mysterious D.dangerous 11.How ... money if he were rich A.had stolen B.hadn’t stolen C.would steal D.wouldn’t steal UNIT 10: CONVERSATION I.PRONUNCIATION 1.A.beautiful B.blouse C.cab D.climb 2.A.damage B.animal C.cancer...
  • 16
  • 548
  • 31

Bài tập phụ đạo tiếng Anh lớp 11

Bài tập phụ đạo tiếng Anh lớp 11
... run around four bases on a large field before the other team returns the ball LUYỆN TẬP HỌC PHỤ ĐẠO LỚP 11 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... weekend, but it was only yesterday did he told me 110 Collect stamps is my hobby 111 The flight on it I wanted to travel was fully booked HỌC PHỤ ĐẠO 11 Chọn đáp án đúng: What are you interested (for, ... right (either) He is wrong or I am wrong (or) I am not rich I’m not poor, either (neither) HỌC PHỤ ĐẠO 11 Chọn đáp án đúng: What are you interested (for, in, over, on) doing in your free time? He…………...
  • 10
  • 386
  • 4

Bài tập trắc nghiệm tiếng anh 10 tập 1

Bài tập trắc nghiệm tiếng anh 10 tập 1
... toys _ 10 John frequently was away from home in his new job. _ 11 They are at home these days hardly ever 12 .1 could never understand why he got so annoyed. 13 We had been ... Ben (10 ) . (catch) the school bus at eight-fifteen Leslie (11 ) _ (be) at university, studying physics He lives away from home during term-time, so he (12 ) (avoid) the noise, too Stella (13 ) ... when I moved house, (throw) 10 Scientists some fundamental discoveries in the 18 th cen tury, (make) 11 Alice _ her mother in London most weekends, (see) 12 'What's that terrible noise?'...
  • 19
  • 1,943
  • 42

Bài tập trắc nghiệm tiếng anh 10 tập 4

Bài tập trắc nghiệm tiếng anh 10 tập 4
... didn't want to bother you 232 BAl TAP TSENG ANH 10 • CO DAP AN 44 43 a sight b sense c emotion d sign 44 a popular b educated c familiar d experienced 45 a because b despite c instead d although ... force 40 a like b as c as well as d addition to 41 a writer b composer c musician d conductor 42 a that b these c who d which 43 a tradition b traditional c traditionary d traditionalized 44 a ... founded/ 16 24/ the Dutch/ called/ New Amsterdam a.NewYcdcwasiburidedml624bymeDiitch^ b.New York was founded in 16 24 by the Dutch, who called it New Amsterdam 218 BAl TAP TtiSNG ANH 10 • C6 DAP...
  • 86
  • 1,192
  • 23

Bai tap trac nghiem tieng anh 10

Bai tap trac nghiem tieng anh 10
... apartment buildings in New York A hundred B hundreds C hundred of D hundreds of 10) London ……………… an area of 1 610 square kilometers A have B gets C covers D fills 11) This is the oldest building ... the grounds of Van Mieu in 107 6 A formed B established C pushed D developed 8) Historical places in Hoi An …………… great interests from visitors A hold B appeal C like D attract 9) This architecture ... thank C pride D proud 10) The …………… of president Ho Chi Minh’s Mausoleum took place from 1973 to 1975 A construct B construction C constructive D constructively 11) About 100 thousand Australian...
  • 50
  • 2,170
  • 9

Bài tập trắc nghiệm tiếng anh 10 tập 3

Bài tập trắc nghiệm tiếng anh 10 tập 3
... antisocial d victims d affects should _ that they want? 36 a spoke 37 a already 38 a channels 39 a looks 40 a which 41 a normal 42 a witnesses 43 a contacts 44 a on 45 a anything VI b something c ... virus 36 a live therefore b lives 37 a most b most of 38 a services b uses 39 a free convenient 40 a immediate widespread negative 41 a positive impractical 42 a possible approaching 43 a accessing ... for the sentence to be correct 31 Franklin D Roosevelt became president of the United States in 1 933 A and has reelected three times before he died in 1945 B CD 32 Helen Keller, who was both blind...
  • 88
  • 1,380
  • 12

bai tap bam sat tieng anh 10 CB

bai tap bam sat tieng anh 10 CB
... disabled V/ : finishes 5-b 6-a drop by mentally is playing Week: UNIT : SPECIAL EDUCATION 7-a 8-a 9b 10c demonstration demonstration have lived didn’t watch Period: A/Aims By the end the lesson Ss ... different b disabled c consuming d activity III/ Choose the best option Yesterday Duong got mark 10 in maths , that made him very happy a b c d The young is not fully aware of the importance of ... teaching the mute c Mrs Quyen get used to teach the mute d Mrs Quyen is used to teaching the mute 10 Mai didn’t come to class yesterday This surprised all of us a Mai didn’t come to class yesterday...
  • 8
  • 881
  • 43

Bài tập thực hành Tiếng Anh 10

Bài tập thực hành Tiếng Anh 10
... calculate A private B atomic C receive D professor 10 A intelligent B secondary C appearance D development Exercise 3: Hãy chọn Quá Khứ Đơn Quá Khứ Hoàn Thành cho động từ ngoặc 11 When we arrived , ... accuracy A device B personal C beautiful D television 10 A prepae B display C document D interest Exercise 3: Chọn hình thức động từ Hiện Tại Hoàn Thành cho 11 She …………………………… … (wait) for two hours ... activity A educate B secondary C biology D suspicious A explain B gradually C development D profession 10 A opposite B employed C condition D important Exercise 3: Use The + Adjective from the list to...
  • 21
  • 744
  • 27

BÀI TẬP UNIT 6 - TIẾNG ANH 10

BÀI TẬP UNIT 6 - TIẾNG ANH 10
... vòm, hành lang - lanyard (n.): dây buộc còi, dây neo thuyền - stowage (n.): xếp hàng hóa tàu, hàng hóa xếp vào - atop (adv., prep.): đỉnh, chóp - nonetheless (adv.): nevertheless - earthling (n.): ... phàm tục - spellbound (adj.): mê, mê say (quá khứ, khứ phân từ “spellbind”) - to weld (v.): hàn, gắn chặt - to grope (v.): sờ soạng tìm, dò dẫm, mò mẫm - tentative (adj.): ướm, thử - thence (adv.): ... finally to Houston and the (10) _ of the world: “That's one small step for a man, one giant leap for mankind.” New vocabulary: - hatch (n.): cửa sập, cửa hầm, cửa đập nước - porch (n.): cổng (ra...
  • 7
  • 2,458
  • 72

Bài tập ngữ pháp Tiếng anh 10 - Học kì 1

Bài tập ngữ pháp Tiếng anh 10 - Học kì 1
... TV 10 He (live)……………… at this village from 19 95 to 2000 11 They (sell) ……………… their house several days ago 12 When…………….…you (see) ………….… her? 13 …………… he (come) ……………… to see you last night? 14 ... work? -At MacDonald's A When B How C What D Where _ you do? -I'm a student A Where B How C Who 10 _ papers are these? -Not mine D What A Which B Why C Whose D Where C Whose D Which 11 ... public”? 10 Why did he avoid (meeting/ to meet) you? 11 Is there anything here worth (to buy/ buying)? 12 It’s no use (helping/ to help) him, is it? 13 Did you miss (to see/ seeing) him yesterday? 14 ...
  • 82
  • 1,645
  • 2

Bài tập ngữ pháp Tiếng anh 10 - Học kì 2

Bài tập ngữ pháp Tiếng anh 10 - Học kì 2
... street, in the -chuỗi thời gian không gian b THE không dùng: -danh từ trừu tượng, không đếm -trước danh từ số nhiều nói chung -các danh từ màu sắc -các môn học -các vật liệu, kim loại -các tên nước, ... tên nước, châu lục, thành phố -các chức danh, tên người -các bữa ăn, ăn, thức ăn -các trò chơi, thể thao -các loại bệnh tật -ngôn ngữ, tiếng nói -các nghỉ, lễ hội -các mũi đất (nhô biển), hồ, ... 25 20 ………………do you sleep? - I sleep 10 hours every night 21 ………………are my keys? 22 ………………is the problem? 23 ………………is your favourite singer? 24 ………………is your birthday? 25 ………………old are you? - I'm...
  • 49
  • 2,814
  • 5

Bài tập ngữ pháp tiếng anh 10 HK I nâng cao

Bài tập ngữ pháp tiếng anh 10 HK I  nâng cao
... B TIẾNG ANH 10 - TỰ CHỌN – HỌC KÌ I Themes I periods II periods Contents -Verb Tenses -Verb Forms -Used to -WH- Questions -Because of/ In spite of III periods -Reported Speech Revision period ... Although Nga is tired, she still begins her work on time Despite being tired, Nga still begins her work on time Inspite of/ Despite + Noun/ Noun Phrase (concession) EXERCISES I/ Supply either because ... been Our Singaporean friends _ to visit our school last year A is coming B come C came D have come We _ Malaysia last summer A visited B were visiting C are visiting D have visited The...
  • 35
  • 335
  • 3

Tài liệu Bài tập ngữ pháp tiếng Anh 10 (HKI) pdf

Tài liệu Bài tập ngữ pháp tiếng Anh 10 (HKI) pdf
... though) …………………………………………………………………………… 10 He ate the chocolate cake even though he is on a diet (inspite of) …………………………………………………………………………… English 10 Period 10 LESSON 10: REPORTED SPEECH (INDIRECT SPEECH) ... those these 10 there 10 here Ex: He said to me, “Why did you go with her father last week?” He asked me why I had gone with her father the week before S + asked + O + wh- + S + V… English 10 Period ... 43 C 44 A 45 A 46 D 47 D 47 C 49 A 50 C 51 A 52 B 53 C 54 C 55 B 56 D 57 C 58 A 59 B 60 B TIẾNG ANH 10 - TỰ CHỌN – HỌC KÌ I Themes I periods II periods Contents -Verb Tenses -Verb Forms -Used...
  • 35
  • 724
  • 25

Xem thêm

Từ khóa: bài tập trắc nghiệm tiếng anh 10 có đáp ánbài tập ngữ pháp tiếng anh 10 hkibài tập ngữ pháp tiếng anh 10 có đáp ánbài tập ngữ pháp tiếng anh 10 nâng caobài tập ngữ pháp tiếng anh 10 cơ bảnbài tập thực hành tiếng anh 10ngữ pháp và bài tập nâng cao tiếng anh 10bài tập unit 1 tiếng anh 10giải bài tập thực hành tiếng anh 10bai tap trac nghiem tieng anh 10bai tap trac nghiem tieng anh 10 co dap anbài tập trắc nghiệm tiếng anh 10 mai lan hươngđáp án sách bài tập trắc nghiệm tiếng anh 10 mai lan hươngbài tập rèn luyện tiếng anh 10bài tập nâng cao tiếng anh 105_CONSTRUCTION MATERIALS6_STRUCTURAL THEORY8_CONCRETE DESIGN AND CONSTRUCTION23_COASTAL AND PORT ENGINEERINGRedistribute GOOD Redistribute định tuyến động Rip, Ospf, Eigrpbài giảng tin ứng dụng hayhttp bichnguyet25 vn102 space title=ng c nhien khi s h u tac d ng khi n cho more=1c=1tb=1pb=1TCVN 10307:2014 Kết cấu cầu thép Yêu cầu kỹ thuật chung về chế tạo, lắp ráp và nghiệm thuMẫu CV chuẩn khi xin việcFinal Exam Fundamentals of Accountingluận án mảng kìm quang học biến điệu quang âm (TT)Solution Chap 1 Fundamentals of AccountingMối quan hệ giữa động cơ du lịch, hình ảnh điểm đến và lựa chọn điểm đến nghiên cứu trường hợp điểm đến du lịch tỉnh bình định (TT)2 phuong phap khoang cach 1phuong phap Lay mau phan lop 1CHƯƠNG i NGUYÊN tử hóa 10ĐỀ KIỂM TRA 1 TIẾT HOÁ học 10 − cơ bản 2Đề kiểm tra chất lượng giữa kì hóa 10 năm 2016 2017Ôn hóa 10 chương 1Phiếu học tập học kì 1 lớp 11
Nạp tiền Tải lên
Đăng ký
Đăng nhập