Railway RRB previous paper solved

Railway RRB previous paper solved

Railway RRB previous paper solved
... www.BankExamsToday.com RRB Model Paper 11 On which river Sardar Sarovar dam is located? (A) Narmada (B) Godavari (C) Kaveri ... Akbar, Jahangir, Shahjahan (C) Akbar, Humayun, Shahjahan, Jahangir, Page www.BankExamsToday.com RRB Model Paper (D) Humayun, Akbar, Shahjahan, Jahangir, 21 What is transformer? (A) It converts DC into ... rays 30 How many neutrons are there in 6C14? (A) (B) 14 (C) (D) Page www.BankExamsToday.com RRB Model Paper 31 Force is the product of which of the following? (A) Mass and velocity (B) Weight and...
  • 12
  • 16
  • 0

Railway RRB non technical practice paper 6

Railway RRB non technical   practice paper 6
... C D 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 B D A C B D B C D C 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 A A B B C C B D C A 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 B B A B A B B B D B 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 B A A B ... Portugal 43 If product of two numbers is 2 160 and their HCF is then find the ratio of HCF to LCM? (A) : 60 Page Railway RRB : Model Paper (B) 60 : (C) 21 : 60 (D) 60 : 21 44 Which of the following is ... (A) 1985 (B) 1987 (C) 19 86 (D) 1988 65 C A G E K I O M www.BnakExamsToday.com Page Railway RRB : Model Paper 72 If the average of five consecutive even numbers is 26 then find the sum of first...
  • 8
  • 42
  • 0

Railway RRB non technical practice paper 7

Railway RRB non technical   practice paper 7
... Page Railways RRB Model Paper - 334, 251, 71 7 (A) (B) (C) (D) (A) 334 > 71 7 > 251 (B) 334 > 251 > 71 7 (C) 71 7 > 251 > 334 (D) 251 > 334 > 71 7 73 Find the odd one in series? 2, 3, 5, 7, 11, 13, 17, ... A 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 A D B A C A B A A B 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 B C B D C B C A D B 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 B A B C D B D C C A 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 A A B A B ... =n=2+4=6 57 The relative age will be 47 × – × 45.5 = 329 – 273 = 56 years 58 Clearly the number will also divide the difference of number = 2 272875 = 13 97 = 13 97 = 1 27 × 11 So N = 1 27 Sum of...
  • 10
  • 24
  • 0

Railway RRB non technical practice paper 5

Railway RRB non technical  practice paper 5
... B A A C 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 B C C A B A B D C A 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 B C B C D A D C B A 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 D D D A B C C B D C 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 A B ... (A) NETER (B) NERET (C) NETFE (D) NETRE 80 1 958 7 × 736 + 264 × 1 958 7 = ? (A) 1 657 350 0 (B) 148 656 08 Page Railway RRB Model Paper - (C) 1 958 7000 (D) 19 857 000 81 A and B can complete a piece of work ... 15 sec Page Railway RRB Model Paper - (A) 3 75 m (B) 2 45 m (C) 2 75 m (D) 300 m 69 Find the area of a rhombus one of whose diagonals measures cm and the other 10 cm (A) 80 cm2 (B) 60 cm2 (C) 50 ...
  • 11
  • 33
  • 0

LIC AAO model paper (based on previous paper)

LIC AAO model paper (based on previous paper)
... Option C Option B Option D Option B Option D Option C Option D Option B Option B Option D Option A Option C Option C Option D Option D Option B Option C Option B Option A Option B Option C Option ... Option C Option A Option A Option B Option A Option A Option A Option C Option A Option A Option C Option C Option C Option B Option C Option A Option B Option B Option D Option C Option E Option ... Option A Option D Option C Option A Option B Option D Option C Option A Option C Option D Option C Option D Option C Option A Option D Option D Option B Option A Option A Option B Option B Option...
  • 26
  • 84
  • 0

Railway RRB 22 feb 2015

Railway RRB   22 feb 2015
... : 86395 0223 Chosen Option : 4 Q.21 Ans Question ID : 863950209 Chosen Option : 4 Q .22 Ans www.BankExamsToday.com Question ID : 863950238 Chosen Option : Q.23 Ans Question ID : 86395 0221 Chosen ... Question ID : 86395 0221 Chosen Option : 2 Q.24 Ans Question ID : 86395 0229 Chosen Option : Q.25 Ans Question ID : 86395 0222 Chosen Option : 3 Q.26 Ans Question ID : 863950219 Chosen Option : 3 ... Option : Q.7 Ans Question ID : 86395 0226 Chosen Option : 4 Q.8 Ans Question ID : 863950231 Chosen Option : 3 Q.9 Ans www.BankExamsToday.com Question ID : 86395 0225 Chosen Option : 4 Q.10 Ans Question...
  • 18
  • 37
  • 0

Railway RRB ASM guard

Railway RRB ASM guard
... Model Paper – RRB (Non-technical posts ASM/ Goods Guards) e) None of The Above 19 13 Who has been reappointed as deputy governor ... he sells them @ for a rupee His gain or loss percent is: a) Page Model Paper – RRB (Non-technical posts ASM/ Goods Guards) 24 25 26 27 b) % Gain c) % Loss d) 16 % Loss e) 25 16 % Gain 28 www.BankExamsToday.com ... teacher is : a) 31 years b) 60 years c) 61 years d) 65 years Page e) Model Paper – RRB (Non-technical posts ASM/ Goods Guards) None of these c) 25 m d) 50 m e) None of these 34 The ratio of the ages...
  • 16
  • 67
  • 0

Railway RRB final mock

Railway RRB final mock
... (B) Myopia (C) Hypermetropia (D) Presbyopia Railway RRB Mock Test - Whose experiments proved that the speed of light is always same? (A) James Clark ... (A) Iltutmish www.BankExamsToday.com Page (B) Balban (C) Alauddin Khalji (D) Firoz Tughlaq Railway RRB Mock Test - 12 Who was appointed Deputy Dewan of Murshidabad (Bengal) by Robert Clive after ... following was contemporary of chingiz khan (A) Mahmud Ghazanavi www.BankExamsToday.com Page Railway RRB Mock Test - (B) Iltutmish (C) Alauddin khilji (D) Mohammad-bin-Tughlaq 18 Which Sikh Guru...
  • 19
  • 16
  • 0

RRB officers model paper 1

RRB officers model paper 1
... 91 92 93 94 95 96 97 98 99 10 0 10 1 10 2 10 3 10 4 10 5 10 6 10 7 10 8 10 9 11 0 11 1 11 2 11 3 11 4 11 5 11 6 11 7 11 8 11 9 12 0 12 1 12 2 12 3 12 4 12 5 12 6 12 7 12 8 12 9 13 0 13 1 13 2 13 3 13 4 13 5 13 6 13 7 13 8 13 9 14 0 14 1 ... 14 4 14 5 14 6 14 7 14 8 14 9 15 0 15 1 15 2 15 3 15 4 15 5 15 6 15 7 15 8 15 9 16 0 16 1 16 2 16 3 16 4 16 5 16 6 16 7 16 8 16 9 17 0 17 1 17 2 17 3 17 4 17 5 17 6 17 7 17 8 17 9 18 0 18 1 18 2 18 3 18 4 18 5 18 6 18 7 18 8 18 9 19 0 19 1 ... 70 13 a) 27 d) 5 61 27 11 3 5 61 b) 13 e) 3369 3369 235 81 c) 11 3 71 a) d) 9 20 b) e) 52.5 52.5 16 0.5 c) 20 www.BankExamsToday.com 28 81 c) 99 2 015 9 Page 11 www.BankExamsToday.com RRB Officers – Model...
  • 41
  • 95
  • 0

Nghệ Thuật Gấp Giấy_ Gấp 1 CHIẾC XE MÁY VMAX PAPER CRAFT_ YAMAHA - P1

Nghệ Thuật Gấp Giấy_ Gấp 1 CHIẾC XE MÁY VMAX PAPER CRAFT_ YAMAHA - P1
... I-2 I-6 I-4 I-8 Front tire G -1 G-2 G-3 G-4 G-5 G-6 L -1 L-2 L-3 L-4 L-5 G-7 G-8 G-9 G -1 G -1 G -1 G -1 G -1 G -1 G -1 G -1 G -1 G -1 G-2 G-2 G-2 G-2 - 14 - L-6 L -1 L-7 L -1 L-8 L -1 L-9 L -1 B -1 B-2 B-3 B-4 ... E-2 E-2 Side cover (Left) E-2 E-2 E-2 E-2 E-3 E-3 E-3 E-3 E-4 E-4 E-4 E-4 Rear tire F -1 F-4 F-7 F -1 F-2 F-5 F -1 F-3 F-6 F -1 M -1 M-2 M-3 M-4 M-5 - 15 - M-6 M-7 M-8 M-9 M -1 M -1 M -1 M -1 M -1 M -1 ... E-29 (E- 31) E-28 (E-30) E-33 (E-35) E-44 (E-45) E-32 (E-34) E-8 (E -1 4 ) E -1 2 (E -1 0 ) E-36 (E-38) E -1 1 (E-9) E- 41 (E-43) E-7 (E -1 3 ) E -1 7 (E -1 8 ) E-24 (E-27) E-37 (E-39) E -1 (E-2) E- 21 (E-22) E -1 5 ...
  • 15
  • 625
  • 3

Nghệ Thuật Gấp Giấy_ Gấp 1 CHIẾC XE MÁY VMAX PAPER CRAFT_ YAMAHA - P2

Nghệ Thuật Gấp Giấy_ Gấp 1 CHIẾC XE MÁY VMAX PAPER CRAFT_ YAMAHA - P2
... COVER 15 17 18 16 10 11 12 20 13 19 14 F VMAX Color Version EXHAUST 23 G 10 11 12 13 19 14 15 20 16 17 21 22 18 VMAX Color Version RADIATOR / REAR SUSPENSION / REAR FENDER I -1 HIJ I-2 I-3 I-5 I-4 ... VMAX Color Version STEERING COLUMN B 10 12 11 13 VMAX Color Version STEERING COLUMN B 14 15 18 19 16 20 23 17 21 22 24 VMAX Color Version TOP COVER / INTAKE C -1 C-2 D -1 D-2 CD VMAX Color ... I-4 I-6 J -1 I-7 I-8 H -1 H-2 H-3 J-2 J-3 VMAX Color Version SEAT K VMAX Color Version FRONT TIRE L VMAX Color Version FRONT TIRE 10 12 L 13 11 VMAX Color Version REAR TIRE ( REAR ARM ) M VMAX...
  • 16
  • 301
  • 2

Working paper series the phillips curve and long-term unemployment

Working paper series the phillips curve and long-term unemployment
... Evolution and studies of unemployment in the OECD 2.1 Studies on long-term unemployment 11 Econometric model: the Phillips curve and the NAIRU 12 3.1 Unemployment duration version of the Phillips curve ... is the short-term unemployment rate and Ul is the long-term unemployment rate The value of α will be determined by the estimation For the purpose of this paper, the duration version of the Phillips ... beyond their indirect effect via long-term unemployment On the other hand, unemployment benefits duration and labor market policies only affect the weights via their impact on long-term unemployment The...
  • 49
  • 149
  • 0

Test paper for Project Leader No 2

Test paper for Project Leader No 2
... one knows the big picture and his or her part in it How true is this one? (a) (b) (c) (d) Not at all Somewhat Nearly Completely Project Management Performance Model Q.1 A written plan exists for ... (c) Nearly (d) Completely Q .2 Your goals for this year are so clear that everybody will know when they have been achieved How true is this statement? (a) (b) (c) (d) Not at all Somewhat Nearly ... person to see the situation for himself or herself and have him or her offer to make the move to another job (d) It’s an HR problem Give it to the folks in HR Program for a Project - Based Organization...
  • 7
  • 309
  • 2

Test paper for Project Leader

Test paper for Project Leader
... his or her own The stakeholders The project management department Running projects Q.1 You are a consultant running a project for a client Jobs that are in the project plan and that have to be done ... jobs on the project (d) You have four days a week available to jobs on the project Auditing completed projects Q1: Assuming that you use your project plan as your road map through the project, how ... and book it Forget the whole idea Do (a) plus nominate a member of team as your deputy while you’re gone Book it for when the project ends Running multiple projects Q1: You are a project management...
  • 7
  • 214
  • 0

Xem thêm

Từ khóa: CHUỖI CUNG sản PHẨM tôm NUÔI HUYỆN QUẢNG TRẠCH, TỈNH QUẢNG BÌNHCÔNG tác QUẢN lý THUẾ GIÁ TRỊ GIA TĂNG đối với DOANH NGHIỆP NGOÀI QUỐC DOANH tại CHI cục THUẾ THÀNH PHỐ ĐÔNG hà, TỈNH QUẢNG TRỊĐánh giá công tác kế toán công nợ tại công ty TNHH bia carlsberg việt namĐÁNH GIÁ CÔNG tác QUẢN lý NGUỒN vốn GIẢM NGHÈO đối với đầu tư xây DỰNG cơ bản tại HUYỆN ĐAKRÔNG TỈNH QUẢNG TRỊ GIAI đoạn 2009 2012Đánh giá hiệu quả công tác quản lý bảo vệ rừng sau khi áp dụng chính sách chi trả dịch vụ môi trường rừng của ban quản lý rừng phòng hộ đăkmi( huyện phước sơn, tỉnh quảng nam)Đánh giá hiệu quả của dồn điền đổi thửa trong canh tác lúa trên địa bàn huyện quảng trạch, tỉnh quảng bìnhMessages 3 students booktổng hợp tác giả tác phẩm văn học việt nam ôn thi thpt quốc gia năm 2018Đánh giá sự hài lòng của khách hàng sử dụng dịch vụ điện trên địa bàn thành phố đông hà của công ty điện lực quảng trịĐánh giá tiềm năng LSNG để bảo tồn ,phát triển một số loài LSNG có giá trị ở xã ba, huyện đông giang, tỉnh quảng namĐánh giá tác dụng của điện châm và cứu kết hợp với xoa bóp bấm huyệt trong điều trị mất ngủ không thực tổnNghiên cứu đặc điểm lâm sàng, hình ảnh nội soi và mô bệnh học niêm mạc dạ dày ở bệnh nhân hội chứng thận hư điều trị corticoid tại thái bìnhĐánh giá việc thực hiện công tác bồi thường, giải phóng mặt bằng, hỗ trợ và tái định cư khi nhà nước thu hồi đất tại một số dự án trên địa bàn huyện bình sơn tỉnh quảng ngãiĐiều tra tình hình mắc bệnh và thử nghiệm một số thuốc phòng trị bệnh cầu trùng trên đàn gà ri lai thuộc một số xã huyện nam đàn tỉnh nghệ an1Điều tra tình hình mắc bệnh và thử nghiệm một số thuốc phòng trị bệnh cầu trùng trên đàn gà ri lai thuộc một số xã huyện nam đàn tỉnh nghệ anHOACH ĐỊNH CHIẾN lược KINH DOANH của CÔNG TY cổ PHẦN TRƯỜNG sơn THỜI kỳ 2016 – 2020Hoạch định chiến lược kinh doanh của công ty cổ phần tư vấn và tài nguyên môi trường đông hà giai đoạn 2016 2020Hoạch định chiến lược marketing tại công ty TNHH MTV nông nghiệp sạch hoàng maiHoàn thiện chiến lược kinh doanh tại công ty TNHH TM thái đông anhHoàn thiện công tác kiểm soát chi nguồn vốn bảo vệ phát triển rừng tại kho bạc nhà nước thanh hóa
Nạp tiền Tải lên
Đăng ký
Đăng nhập