Railway RRB non technical practice paper 5

Railway RRB non technical practice paper 5

Railway RRB non technical  practice paper 5
... B A A C 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 B C C A B A B D C A 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 B C B C D A D C B A 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 D D D A B C C B D C 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 A B ... (A) NETER (B) NERET (C) NETFE (D) NETRE 80 1 958 7 × 736 + 264 × 1 958 7 = ? (A) 1 657 350 0 (B) 148 656 08 Page Railway RRB Model Paper - (C) 1 958 7000 (D) 19 857 000 81 A and B can complete a piece of work ... 15 sec Page Railway RRB Model Paper - (A) 3 75 m (B) 2 45 m (C) 2 75 m (D) 300 m 69 Find the area of a rhombus one of whose diagonals measures cm and the other 10 cm (A) 80 cm2 (B) 60 cm2 (C) 50 ...
  • 11
  • 29
  • 0

Railway RRB non technical practice paper 6

Railway RRB non technical   practice paper 6
... C D 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 B D A C B D B C D C 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 A A B B C C B D C A 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 B B A B A B B B D B 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 B A A B ... Portugal 43 If product of two numbers is 2 160 and their HCF is then find the ratio of HCF to LCM? (A) : 60 Page Railway RRB : Model Paper (B) 60 : (C) 21 : 60 (D) 60 : 21 44 Which of the following is ... (A) 1985 (B) 1987 (C) 19 86 (D) 1988 65 C A G E K I O M www.BnakExamsToday.com Page Railway RRB : Model Paper 72 If the average of five consecutive even numbers is 26 then find the sum of first...
  • 8
  • 30
  • 0

Railway RRB non technical practice paper 7

Railway RRB non technical   practice paper 7
... Page Railways RRB Model Paper - 334, 251, 71 7 (A) (B) (C) (D) (A) 334 > 71 7 > 251 (B) 334 > 251 > 71 7 (C) 71 7 > 251 > 334 (D) 251 > 334 > 71 7 73 Find the odd one in series? 2, 3, 5, 7, 11, 13, 17, ... A 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 A D B A C A B A A B 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 B C B D C B C A D B 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 B A B C D B D C C A 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 A A B A B ... =n=2+4=6 57 The relative age will be 47 × – × 45.5 = 329 – 273 = 56 years 58 Clearly the number will also divide the difference of number = 2 272875 = 13 97 = 13 97 = 1 27 × 11 So N = 1 27 Sum of...
  • 10
  • 12
  • 0

Railway RRB previous paper solved

Railway RRB previous paper solved
... www.BankExamsToday.com RRB Model Paper 11 On which river Sardar Sarovar dam is located? (A) Narmada (B) Godavari (C) Kaveri ... Akbar, Jahangir, Shahjahan (C) Akbar, Humayun, Shahjahan, Jahangir, Page www.BankExamsToday.com RRB Model Paper (D) Humayun, Akbar, Shahjahan, Jahangir, 21 What is transformer? (A) It converts DC into ... rays 30 How many neutrons are there in 6C14? (A) (B) 14 (C) (D) Page www.BankExamsToday.com RRB Model Paper 31 Force is the product of which of the following? (A) Mass and velocity (B) Weight and...
  • 12
  • 15
  • 0

Huong dan to chuc thuc hien noi dung giao duc mam non moi - tre 4 - 5 tuoi. doc

Huong dan to chuc thuc hien noi dung giao duc mam non moi - tre 4 - 5 tuoi. doc
... tuổi 49 50 51 52 53 54 55 56 Chiều cao trung bình (cm) Trẻ trai 95, 0 – 112,2 95, 5 – 112,8 96,1 – 113 ,5 96,6 – 1 14, 2 97,1 – 1 14, 8 97,7 – 1 15 ,4 98,2 – 116,1 98,7 – 116,7 Trẻ gái 94, 1 – 113,3 94, 6 – ... 21,8 14, 8 – 21,7 15, 5- 22,2 15, 0 – 22,0 15, 8 – 22,6 15, 3 – 22 ,4 16,1 – 23,0 15, 6 – 22,8 16 ,4 – 23 ,4 15, 9 – 23,3 16,7 – 23,9 16,2 – 23,7 17,0 – 24, 3 16 ,5 24, 2 17,3 – 24, 8 16,8 – 24, 7 17,6 – 25, 3 ... 14, 4 – 20,8 14, 0 – 20,6 14, 7 – 21,1 14, 3 – 21,0 14, 9 – 21 ,5 14, 5 – 21,3 Chiều (cm) 109 110 111 112 113 1 14 1 15 116 117 118 119 120 121 122 123 1 24 cao Cân nặng nên có (kg) Trẻ trai Trẻ gái 15, 2...
  • 23
  • 3,287
  • 8

Luyen thi TN(Practice Test 5)

Luyen thi TN(Practice Test 5)
... will take up golf this year A I will begin to play golf this year B I will stop playing golf this year C I will build a golf court this year D I will enter a golf competition this year 38 It's ... The WHO is nearing success in developing vaccines against malaria and aims to eradicate polio within the next few years The organization has already endorsed the world's first official HIV/AIDS ... elderly and in children All vaccines so far appear to be safe arid well-tolerated in all age groups tested 41 The World Health Organization (WHO) A works on international public health B has...
  • 3
  • 206
  • 1

practice test 5

practice test 5
... " 15" film, no person under 15 years can be admitted a These programme are over 15 years old b Anyone over 15 can see these films c These programmes are made for 15 years old d Anyone under 15...
  • 2
  • 186
  • 2

Practice Test 5

Practice Test 5
... when there is one 4- Don’t ride too fast, especially when going down hills and turning corners 5- Control the speed of your bicycle with your brakes, but always use them gently When in a group, ... football team and every boy in Britain (4) much about the game He can tell you the name of the (5) in most important teams He has a picture of (6) and know the results of many matches In Britain...
  • 3
  • 235
  • 2

Tài liệu OXFORD PRACTICE GRAMMAR 5 pdf

Tài liệu OXFORD PRACTICE GRAMMAR 5 pdf
... away games, too Why (4) (you / not / come) to a match some time? Rita: I'm afraid football (5) ………………………………… (not / make) sense to me — men running after a ball Why (6) (you / take)...
  • 6
  • 530
  • 5

PRACTICE TEST 5

PRACTICE TEST 5
... the required courses Part A C B B C D B C B D 10 D 11 B 12 A 13 D 14 A 15 A 16 D 17 C 18 A 19 D 20 D 21 B 22 B 23 D 24 C 25 B 26 B 27 C 28 B 29 D 30 D F1: I like your new bicycle, Henry M1: Thanks, ... glasses 24 What are these people discussing? (A) Clothing (B) Hair styling (C) Painting (D) Cooking 25 What is the man going to next? (A) Take a trip (B) Watch television (C) Examine some documents ... about Harvey (C) Harvey told them not to ignore him (D) Only Harvey could give them any assistance 15 What are the men probably discussing? (A) A hotel room (B) The man’s family (C) A reasonable offer...
  • 6
  • 258
  • 0

Tài liệu TrueNet®Technical ReferenceWHITE PAPER Technical ReferenceIndustry StandardsThe Benefits of pptx

Tài liệu TrueNet®Technical ReferenceWHITE PAPERTechnical ReferenceIndustry StandardsThe Benefits of pptx
... Relocation of offices is a common occurrence in enterprises Horizontal cabling is often one of the more dynamic areas of the premises system However, after installation, horizontal cabling is often ... telecommunications rooms because of the nature of complexity of the equipment they contain However, an equipment room may alternately provide any or all of the functions of a telecommunications room ... edge of UTP cabling It is similar to Cat 6, but is characterized to 500MHz and is also capable of running 10Gigabit Ethernet protocols of the future Testing parameters are similar to that of Cat...
  • 32
  • 154
  • 0

Supply Chain Management Pathways for Research and Practice Part 5 docx

Supply Chain Management Pathways for Research and Practice Part 5 docx
... Vol .58 , pp 54 7 -55 1 74 Supply Chain Management Pathways for Research and Practice Wei, S.L (2001) Producer-supplier contracts with incomplete information Management Science, Vol.47, No .5, pp ... Operational Research, 142, 321-344 84 Supply Chain Management Pathways for Research and Practice Zhu, X., Mukhopadhyay, S.K and Yue, X (2011), “Role of forecast errors on supply chain profitability ... 426-439 82 Supply Chain Management Pathways for Research and Practice Duclos, L.K., Vokurka, R.J., and Lummus, R.R (2003), “A conceptual model of supply chain flexibility”, Industrial Management...
  • 20
  • 185
  • 0

Xem thêm

Từ khóa: Báo cáo thực hành hóa phân tíchSử dụng phần mềm Mathematica trong dạy học phần Dao động và sóng điện từ chương trình sách giáo khoa Vật lí lớp 12 trung học phổ thôngNghiên cứu tạo que thử để phát hiện nhanh một số độc tố ruột của tụ cầu khuẩn trong thực phẩmNghiên cứu ứng dụng thiết bị phóng đại VIDEO cầm tay để trợ thị nhìn gần cho người khiếm thịNghiên cứuđánh giáthựctrạng vi khuẩn helicobacterpylori ởbệnh nhân viêm dạ dày trên địa bàn tỉnh hải dương bằng kỹ thuật sinh học phân tửNhận xét đặc điểm lâm sàng và kết quả điều trị tổn thương mòn cổ răng ở nhóm răng hàm nhỏ bằng compositePhân tích đồng thời các hợp chất PCB và thuốc trừ sâu cơ CLO trong thủy vực tại một số vị trí tiêu biểu thuộc đới duyên hải miền bắc việt namPhân tích một số chỉ tiêu vi sinh đánh giá chất lượng an toàn vệ sinh thực phẩm ở các mẫu tiết canh trên địa bàn thành phố hải dươngTeachers and students’ perceptions of a good teacher of english= nhận thức của giáo viên và sinh viên về một người giáo viên tiếng anh tốtTích hợp giáo dục ý thức giữ gìn bản sắc văn hóa dân tộc cho học sinh lớp 12, địa bàn miền núi qua dạy học tác phẩm Vợ chồng A Phủ của Tô HoàiTổ chức dạy học dự án nội dung kiến thức phần máy điện chương Dòng điện xoay chiều sách giáo khoa Vật lí lớp 12 nâng cao trung học phổ thôngĐánh giá chức năng thất phải ở bệnh nhân hẹp van hai lá bằng phương pháp siêu âm doppler mô cơ timđánh giá thực trạng và nhu cầu phục hồi chức năng của bệnh nhân phong tại bệnh viện phong chí linh tháng 5 năm 2015Khảo sát sự thay đổi của một số chỉ số xét nghiệm hoá sinh và huyết học trên 34 bệnh nhân viêm gan b tại bệnh viện e hà nộiHẢO SÁT THÁI ĐỘ CỦA CHA MẸ ĐỐI VỚI CON CÓ CHỨNG TỰ KỶKHÁI NIỆM SỐ TỰ NHIÊN TRONG DẠY HỌC TOÁN Ở BẬC TIỂU HỌCTÌM HIỂU KHẢ NĂNG THÍCH ỨNG VỚI HẠN HÁN, HOANG MẠC HÓA Ở NINH THUẬN, NGUYÊN NHÂN VÀ GIẢI PHÁP KHẮC PHỤCBÀI GIẢNG AUTOCAD TRONG KỸ THUẬT MÔI TRƯỜNGĐỀ CƯƠNG ÔN TẬP BẢN ĐỒ HỌCgiao trinh mo dun nhan giong va san xuat nam
Nạp tiền Tải lên
Đăng ký
Đăng nhập