Railway RRB non technical practice paper 6

Railway RRB non technical practice paper 6

Railway RRB non technical   practice paper 6
... C D 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 B D A C B D B C D C 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 A A B B C C B D C A 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 B B A B A B B B D B 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 B A A B ... Portugal 43 If product of two numbers is 2 160 and their HCF is then find the ratio of HCF to LCM? (A) : 60 Page Railway RRB : Model Paper (B) 60 : (C) 21 : 60 (D) 60 : 21 44 Which of the following is ... (A) 1985 (B) 1987 (C) 19 86 (D) 1988 65 C A G E K I O M www.BnakExamsToday.com Page Railway RRB : Model Paper 72 If the average of five consecutive even numbers is 26 then find the sum of first...
  • 8
  • 2
  • 0

Railway RRB non technical practice paper 7

Railway RRB non technical   practice paper 7
... Page Railways RRB Model Paper - 334, 251, 71 7 (A) (B) (C) (D) (A) 334 > 71 7 > 251 (B) 334 > 251 > 71 7 (C) 71 7 > 251 > 334 (D) 251 > 334 > 71 7 73 Find the odd one in series? 2, 3, 5, 7, 11, 13, 17, ... A 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 A D B A C A B A A B 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 B C B D C B C A D B 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 B A B C D B D C C A 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 A A B A B ... =n=2+4=6 57 The relative age will be 47 × – × 45.5 = 329 – 273 = 56 years 58 Clearly the number will also divide the difference of number = 2 272875 = 13 97 = 13 97 = 1 27 × 11 So N = 1 27 Sum of...
  • 10
  • 3
  • 0

Railway RRB non technical practice paper 5

Railway RRB non technical  practice paper 5
... B A A C 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 B C C A B A B D C A 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 B C B C D A D C B A 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 D D D A B C C B D C 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 A B ... (A) NETER (B) NERET (C) NETFE (D) NETRE 80 1 958 7 × 736 + 264 × 1 958 7 = ? (A) 1 657 350 0 (B) 148 656 08 Page Railway RRB Model Paper - (C) 1 958 7000 (D) 19 857 000 81 A and B can complete a piece of work ... 15 sec Page Railway RRB Model Paper - (A) 3 75 m (B) 2 45 m (C) 2 75 m (D) 300 m 69 Find the area of a rhombus one of whose diagonals measures cm and the other 10 cm (A) 80 cm2 (B) 60 cm2 (C) 50 ...
  • 11
  • 3
  • 0

Railway RRB previous paper solved

Railway RRB previous paper solved
... www.BankExamsToday.com RRB Model Paper 11 On which river Sardar Sarovar dam is located? (A) Narmada (B) Godavari (C) Kaveri ... Akbar, Jahangir, Shahjahan (C) Akbar, Humayun, Shahjahan, Jahangir, Page www.BankExamsToday.com RRB Model Paper (D) Humayun, Akbar, Shahjahan, Jahangir, 21 What is transformer? (A) It converts DC into ... rays 30 How many neutrons are there in 6C14? (A) (B) 14 (C) (D) Page www.BankExamsToday.com RRB Model Paper 31 Force is the product of which of the following? (A) Mass and velocity (B) Weight and...
  • 12
  • 2
  • 0

Practice test 6 with keys

Practice test 6 with keys
... stolen 35 The best animals in the show were the dogs A dancer B dancers C dancing D danced 36 One of the windows of my car is very hard A open B to open C opened D opener 37 The police haven't ... like my friend?" "Very much She's charming as you said she was." A as B very C more D too 46 "Your friend speaks English very wel!, doesn't she?" "Yes, she English since she was a little ... University of Tennessee." A Enclosing B Enclose C Enclosed D Enclosure 49 "How did you get along with Miss Evans?" " us about her dog was a big help." A Your warn B Your warning C You warn...
  • 3
  • 416
  • 1

Luyen thi TN(Practice Test 6)

Luyen thi TN(Practice Test 6)
... Business cards are also important and they ( 46) these at the beginning of a meeting They always look at them carefully, so you should the same as they might think you're rude if you don't A lot ... and poison the fish Eagles eat these fish and the poison affects their eggs The eggs have very thin shells and not hatch Eagles only lay only two or three eggs a year Because many of the eggs ... keeps working in spite of he feeling unwell 38 The doctor advised me not smoking 39 There’s something wrong with my computer It may need to repair 40 The suitcase seemed to get more and more heavy...
  • 2
  • 211
  • 2

practice test 6

practice test 6
... came bandanna, curry and punch ; and from Australia came kangaroo and boomerang Some words in (6) combine parts of Greek and Latin words They (7) pennicillin, stethoscope and supersonic ... words for more than 1,500 years The most (10) dictionary of the English language contains about 60 0,000 words a Greece b Greek c Egypt d Arabs a After b Second c Thus d Then a took b lent c brought...
  • 2
  • 131
  • 0

Tài liệu OXFORD PRACTICE GRAMMAR 6 pptx

Tài liệu OXFORD PRACTICE GRAMMAR 6 pptx
... Mark: Yes, Linda (5) (you / know) where she is? Alan: Oh, she isn't here today She only (6) (work) four days a week (7) (she / not / work) on Fridays She'll be here on Monday Mark: Thank ... to help just now (I / write) a report But (I / promise) I'll give you some help later 6 (I / want) a new car (I / save) up to buy one Always (D) Complete the sentences Use always...
  • 7
  • 208
  • 0

Tài liệu TrueNet®Technical ReferenceWHITE PAPER Technical ReferenceIndustry StandardsThe Benefits of pptx

Tài liệu TrueNet®Technical ReferenceWHITE PAPERTechnical ReferenceIndustry StandardsThe Benefits of pptx
... Relocation of offices is a common occurrence in enterprises Horizontal cabling is often one of the more dynamic areas of the premises system However, after installation, horizontal cabling is often ... telecommunications rooms because of the nature of complexity of the equipment they contain However, an equipment room may alternately provide any or all of the functions of a telecommunications room ... edge of UTP cabling It is similar to Cat 6, but is characterized to 500MHz and is also capable of running 10Gigabit Ethernet protocols of the future Testing parameters are similar to that of Cat...
  • 32
  • 112
  • 0

Tài liệu ADC KRONE - Technical Spec - Cat 6 - Cable - UTP with Star filler 6499 1 030-01 pdf

Tài liệu ADC KRONE - Technical Spec - Cat 6 - Cable - UTP with Star filler 6499 1 030-01 pdf
... 6. 0 7 .6 8.5 9.5 10 .7 15 .4 19 .8 29.0 32.8 36. 6 40.0 43.2 20.0 23.0 24.5 25.0 25.0 25.0 24.3 23 .6 21. 5 20 .1 18.0 17 .3 16 . 8 16 . 3 15 .9 72.3 61 .5 55.5 53.3 48 .6 46. 3 43.8 41. 2 32.0 24.5 10 .8 5.5 - ... DESCRIPTION: CABLE C6 4PR SOLID UTP CM Part #: 64 99 030-XX Electrical Characteristics cont’d: Attenuation Return Loss Pr-Pr ACR (MHz) (dB /10 0m) (dB /10 0m) (dB /10 0m) 10 16 20 25 31. 25 62 .5 10 0 200 250 ... 63 .3 58.8 57.3 54.2 52.8 51. 3 49.9 45.4 42.3 37.8 36. 3 35.2 34.2 33.3 Pr-Pr ELFEXT Power Sum ELFEXT (dB /10 0m) (dB /10 0m) 67 .8 55.8 49.7 47.8 43.7 41. 8 39.8 37.9 31. 9 27.8 21. 8 19 .8 18 .2 16 . 9 15 .7...
  • 2
  • 180
  • 1

Supply Chain Management Pathways for Research and Practice Part 6 doc

Supply Chain Management Pathways for Research and Practice Part 6 doc
... bullwhip-effect in the supply chain (expression 93 Bullwhip-Effect and Flexibility in Supply Chain Management Chain Management Bullwhip-effect and Flexibility in Supply 2.5 α AmpΔB0 1.5 0.5 0.8 0 .6 0.5 0.4 ... long-term collaboration with their partners and subsequently gaining a sustainable competitive advantage 96 Supply Chain Management Pathways for Research and Practice Due to the impreciseness ... objectives Liang (20 06) presented a FGP approach for solving integrated production and distribution planning problems with fuzzy 98 Supply Chain Management Pathways for Research and Practice multiple...
  • 20
  • 162
  • 0

Mesoscopic Non-Equilibrium Thermodynamics Part 6 doc

Mesoscopic Non-Equilibrium Thermodynamics Part 6 doc
... of hawking radiation, Int J Mod Phys D12: 64 9 66 1 Wheeler, J A (1955) Geons, Phys Rev 97: 511–5 36 0 Four Exactly Solvable Examples in Non-Equilibrium Thermodynamics of Small Systems Viktor Holubec, ... DΓ = kB T In the case of two interacting 14 166 Thermodynamics Thermodynamics (eq) particles, the equilibrium internal energy of the left (right) particle reads EL (eq) (ER = kB T/2 = 3kB T/2) ... in Non-Equilibrium Thermodynamics of Small Systems Four Exactly Solvable Examples in Non-Equilibrium Thermodynamics of Small Systems 15 167 to the total internal energy of two non-interacting particles...
  • 30
  • 48
  • 0

Radio Frequency Identification Fundamentals and Applications, Bringing Research to Practice Part 6 doc

Radio Frequency Identification Fundamentals and Applications, Bringing Research to Practice Part 6 doc
... Frequency Identification Fundamentals and Applications, Bringing Research to Practice Ntotal … 1 56~ 219 88~155 45~87 23~44 … G … 1 … N/G … 64 64 64 32 … Pr … 0.195 16~ 0.3 162 1 0.15 061 ~0.344 76 0.1 560 6~0.40053 ... can be calculated as and we have (15) 96 Radio Frequency Identification Fundamentals and Applications, Bringing Research to Practice ( 16) √1 Table shows that if overall identification accuracy ... 15-30 31 -61 62 -124 124~ 16 32 64 128 2 56 Table Optimal Frame Length for the Identification of Different Number of RFID tags 100 Radio Frequency Identification Fundamentals and Applications, Bringing...
  • 20
  • 125
  • 0

Xem thêm

Từ khóa: Tiêu chuẩn Châu Âu EC9: Kết cấu nhôm phần 1.1: Quy định chung (Eurocode9 BS EN1999 1 1 e 2007 general structural rules Design of aluminum structures part 1.1: General structural rules)Tiểu luận biện chứng giữa vấn đề dân tộc và vấn đề giai cấp trong tư tưởng HCM (4)Tiểu luận phân tích quan điểm của mark con người cải tạo hoành cảnh đến đâu thì cải tạo bản thân đến đóTiêu chuẩn Châu Âu EC8: Kết cấu chống động đất phần 2: Thiết kế cầu (Eurocode8 BS EN1998 2 e 2005 Design of structure for earthquake resistance part 2:Bridges)Tiểu luận phân tích sự phát triển vật chất trong lịch sử triết họcTiêu chuẩn Châu Âu EC5: Kết cấu gỗ phần 2: Thiết kế cầu (Eurocode5 EN1995 2 e 2004 Design of timber structures part 2: Bridge)Tiêu chuẩn Châu Âu EC6: Kết cấu gạch đá phần 3: Phương pháp đơn giản hóa (Eurocode6 BS EN 1996 3 Design of masonry structures part 3: Simplified calculation methods for unreinforced masonry structures)Các giải pháp hoàn thiện cơ chế tự chủ tài chính tại Bệnh viện Tai Mũi Họng TWCác giải pháp hoàn thiện phương thức chuyển tiền ngoại tệ tại Ngân hàng Thương mại cổ phần Công thương Việt NamCác nhân tố ảnh hưởng đến hành vi người tiêu dùng đối với hoạt động Mobile Marketing tại khu vực nội thành Hà Nội.PDFTiêu chuẩn Châu Âu EC4: Kết cấu bê tông cốt thép liên hợp phần 2: Thiết kế cầu (Eurocode4 BS EN1994 2 e 2005 Design of composite structures part 2: General rules and rules for bridges)Tiêu chuẩn Châu Âu EC5: Kết cấu gỗ phần 1.2: Kết cấu chịu lửa (Eurocode5 EN1995 1 2 e 2004 Design of timber structures part 1.2: General structural fire design)Cải thiện môi trường thu hút vốn đầu tư ở tỉnh Hoà BìnhChất lượng bảo đảm tiền vay đối với doanh nghiệp ngoài quốc doanh của ngân hàng thương mại cổ phần quốc tế Việt namGiáo án sinh học lớp 7 đầy đủ cả nămGiáo án sinh học lớp 8 đầy đủ cả nămtinh don dieu ham so va ung dungKế hoạch bồi dưỡng học sinh khá giỏi môn ngữ văn lớp 6Chiến lược Marketing cho sản phẩm Sữa tiệt trùng IZZI tại công ty cổ phần Sữa Hà nội giai đoạn 2008-2010SKILL FOR SUCCESS READING AND WRITING
Nạp tiền Tải lên
Đăng ký
Đăng nhập