Railway RRB final mock

Railway RRB final mock

Railway RRB final mock
... (B) Myopia (C) Hypermetropia (D) Presbyopia Railway RRB Mock Test - Whose experiments proved that the speed of light is always same? (A) James Clark ... (A) Iltutmish www.BankExamsToday.com Page (B) Balban (C) Alauddin Khalji (D) Firoz Tughlaq Railway RRB Mock Test - 12 Who was appointed Deputy Dewan of Murshidabad (Bengal) by Robert Clive after ... following was contemporary of chingiz khan (A) Mahmud Ghazanavi www.BankExamsToday.com Page Railway RRB Mock Test - (B) Iltutmish (C) Alauddin khilji (D) Mohammad-bin-Tughlaq 18 Which Sikh Guru...
  • 19
  • 13
  • 0

Railway RRB 22 feb 2015

Railway RRB   22 feb 2015
... : 86395 0223 Chosen Option : 4 Q.21 Ans Question ID : 863950209 Chosen Option : 4 Q .22 Ans www.BankExamsToday.com Question ID : 863950238 Chosen Option : Q.23 Ans Question ID : 86395 0221 Chosen ... Question ID : 86395 0221 Chosen Option : 2 Q.24 Ans Question ID : 86395 0229 Chosen Option : Q.25 Ans Question ID : 86395 0222 Chosen Option : 3 Q.26 Ans Question ID : 863950219 Chosen Option : 3 ... Option : Q.7 Ans Question ID : 86395 0226 Chosen Option : 4 Q.8 Ans Question ID : 863950231 Chosen Option : 3 Q.9 Ans www.BankExamsToday.com Question ID : 86395 0225 Chosen Option : 4 Q.10 Ans Question...
  • 18
  • 27
  • 0

Railway RRB ASM guard

Railway RRB ASM guard
... Model Paper – RRB (Non-technical posts ASM/ Goods Guards) e) None of The Above 19 13 Who has been reappointed as deputy governor ... he sells them @ for a rupee His gain or loss percent is: a) Page Model Paper – RRB (Non-technical posts ASM/ Goods Guards) 24 25 26 27 b) % Gain c) % Loss d) 16 % Loss e) 25 16 % Gain 28 www.BankExamsToday.com ... teacher is : a) 31 years b) 60 years c) 61 years d) 65 years Page e) Model Paper – RRB (Non-technical posts ASM/ Goods Guards) None of these c) 25 m d) 50 m e) None of these 34 The ratio of the ages...
  • 16
  • 49
  • 0

Railway RRB non technical practice paper 6

Railway RRB non technical   practice paper 6
... C D 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 B D A C B D B C D C 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 A A B B C C B D C A 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 B B A B A B B B D B 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 B A A B ... Portugal 43 If product of two numbers is 2 160 and their HCF is then find the ratio of HCF to LCM? (A) : 60 Page Railway RRB : Model Paper (B) 60 : (C) 21 : 60 (D) 60 : 21 44 Which of the following is ... (A) 1985 (B) 1987 (C) 19 86 (D) 1988 65 C A G E K I O M www.BnakExamsToday.com Page Railway RRB : Model Paper 72 If the average of five consecutive even numbers is 26 then find the sum of first...
  • 8
  • 28
  • 0

Railway RRB non technical practice paper 7

Railway RRB non technical   practice paper 7
... Page Railways RRB Model Paper - 334, 251, 71 7 (A) (B) (C) (D) (A) 334 > 71 7 > 251 (B) 334 > 251 > 71 7 (C) 71 7 > 251 > 334 (D) 251 > 334 > 71 7 73 Find the odd one in series? 2, 3, 5, 7, 11, 13, 17, ... A 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 A D B A C A B A A B 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 B C B D C B C A D B 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 B A B C D B D C C A 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 A A B A B ... =n=2+4=6 57 The relative age will be 47 × – × 45.5 = 329 – 273 = 56 years 58 Clearly the number will also divide the difference of number = 2 272875 = 13 97 = 13 97 = 1 27 × 11 So N = 1 27 Sum of...
  • 10
  • 12
  • 0

Railway RRB non technical practice paper 5

Railway RRB non technical  practice paper 5
... B A A C 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 B C C A B A B D C A 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 B C B C D A D C B A 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 D D D A B C C B D C 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 A B ... (A) NETER (B) NERET (C) NETFE (D) NETRE 80 1 958 7 × 736 + 264 × 1 958 7 = ? (A) 1 657 350 0 (B) 148 656 08 Page Railway RRB Model Paper - (C) 1 958 7000 (D) 19 857 000 81 A and B can complete a piece of work ... 15 sec Page Railway RRB Model Paper - (A) 3 75 m (B) 2 45 m (C) 2 75 m (D) 300 m 69 Find the area of a rhombus one of whose diagonals measures cm and the other 10 cm (A) 80 cm2 (B) 60 cm2 (C) 50 ...
  • 11
  • 26
  • 0

Railway RRB previous paper solved

Railway RRB previous paper solved
... www.BankExamsToday.com RRB Model Paper 11 On which river Sardar Sarovar dam is located? (A) Narmada (B) Godavari (C) Kaveri ... Akbar, Jahangir, Shahjahan (C) Akbar, Humayun, Shahjahan, Jahangir, Page www.BankExamsToday.com RRB Model Paper (D) Humayun, Akbar, Shahjahan, Jahangir, 21 What is transformer? (A) It converts DC into ... rays 30 How many neutrons are there in 6C14? (A) (B) 14 (C) (D) Page www.BankExamsToday.com RRB Model Paper 31 Force is the product of which of the following? (A) Mass and velocity (B) Weight and...
  • 12
  • 13
  • 0

Mock test for final examination 2010 – 2011 doc

Mock test for final examination 2010 – 2011 doc
... to use their cars by increasing charges for parking and……43…….tougher fines for anyone who refuses the law ……44… , the drivers could be required to pay for using particular routes at different ... Therefore D However http://ductam_tp.violet.vn/ 34 …………… their quick reaction, not much has been changed A Although B Despite C Inspite D Without 35 Mary was late yesterday, ………… was unusual for ... A make A carrying down A In addition to A fixed B for B arrange B putting off B In addition B joined C about C suggest C bringing in C Therefore C built D by D persuade D taking away D In contrast...
  • 5
  • 130
  • 0

Mock test for final examination 2010 – 2011 pps

Mock test for final examination 2010 – 2011 pps
... to use their cars by increasing charges for parking and……43…….tougher fines for anyone who refuses the law ……44… , the drivers could be required to pay for using particular routes at different ... been 33 He is young ……………., he is very talented A But B Eventhough C Therefore D However Prepared by Pham Viet Dung My e-mail: vietdzungpham@gmail.com 34 …………… their quick reaction, not much ... A make A carrying down A In addition to A fixed B for B arrange B putting off B In addition B joined C about C suggest C bringing in C Therefore C built D by D persuade D taking away D In contrast...
  • 5
  • 140
  • 0

Mock test for final examination of grade 12 docx

Mock test for final examination of grade 12 docx
... 12 B 31 C 13 C 32 B 14 C 33 A 15 A 34 B 16 A 35 D 17 B 36 C 18 A 37 B 19 C 38 D 20 B 39 B 40 C 50 B Education and Training Department of Quang Nam Nguyen Thai Binh high school Mock test for final ... Head of Project A I have never met Maria who is the Head of Project B Maria, whom I have never met, is the Head of Project C Maria, who is the Head of Project, I have never met D The Head of Project ... Head of Project A I have never met Maria who is the Head of Project B Maria, whom I have never met, is the Head of Project C Maria, who is the Head of Project, I have never met D The Head of Project...
  • 8
  • 137
  • 0

IMS trong NGN final.doc

IMS trong NGN final.doc
... cu truyn thụng tng lai Trong bi cnh nh vy vic trin khai ti Phõn h IMS kin trỳc NGN l rt cn thit Ni dung ca ti ny gii quyt mt s c th v phõn h a phng tin IP (IMS) mng lừi NGN Ni dung ca ti trung ... nhim v ca cỏc phn t phõn h IMS trờn cỏc giao din bờn IMS v gia cỏc giao din ca IMS vi cỏc phõn h khỏc NGN Sau ba phn 1, v l nhng tng kt v ỏnh giỏ chung sau nghiờn cu IMS ca 3GPP Tuy nhiờn thi ... Chng 2: Gii thiu kin trỳc NGN thy c v trớ ca IMS- 3GPP kin trỳc ny, bờn cnh ú phn ny cũn a mt s mụ hỡnh IMS ca cỏc t chc khỏc nh ITU-T, ETSI, IETF v so sỏnh kin trỳc IMS ca cỏc t chc ny Chng 3:...
  • 128
  • 389
  • 5

Xem thêm

Từ khóa: Hoàn thiện công tác quản lý tài chính tại Trường Cao đẳng nghề Kỹ thuật Công nghệ Tuyên Quang (LV thạc sĩ)Nghiên cứu phát triển thủy điện nhỏ và nâng cao ổn định cho thủy điện nhỏ có kênh dẫn (LV thạc sĩ)Nghiên cứu hiệu quả kinh tế sử dụng vốn lưu động tại Tổng Công ty Xây dựng đường thủy (LV thạc sĩ)Một số kỹ thuật trích chọn đặc trưng chữ viết tay trong nhập điểm rèn luyện tự động (LV thạc sĩ)Nghiên cứu xây dựng hồ sơ địa chính dạng số cho xã Tân Thịnh, huyện Định Hóa, tỉnh Thái Nguyên (LV thạc sĩ)Nghiên cứu khả năng sản xuất của lợn nái địa phương, Móng Cái và khả năng sinh trưởng lợn lai thương phẩm nuôi tại trạm nghiên cứu Đồn Đèn, tỉnh Bắc Kạn (LV thạc sĩ)Phân tích các nhân tố ảnh hưởng đến thu nhập của các hộ gia đình trên địa bàn huyện tuy phước, tỉnh bình địnhBài tập thực hành tính chống thấm với GEO SEEPWSự tham gia của người dân trong quản lý rủi ro thiên tai trên địa bàn tỉnh bình địnhTác động của uy tín công ty kiểm toán đến quản trị lợi nhuận (earnings management) tại các ngân hàng TMCP việt namVai trò của bộ phận kế toán quản trị và thông tin kế toán quản trị trong việc nâng cao kết quả hoạt động kinh doanh của các doanh nghiệp việt namVốn chủ sở hữu và rủi ro mất khả năng thanh toán của các ngân hàng thương mại việt namCác giải pháp nâng cao mức độ thỏa mãn công việc của cán bộ nhân viên văn phòng hội đồng nhân dân, ủy ban nhân dân thành phố biên hòa, tỉnh đồng naiCác nhân tố ảnh hưởng đến quyết định lựa chọn phần mềm kế toán của các doanh nghiệp vừa và nhỏ tại thành phố hồ chí minhCác nhân tố ảnh hưởng tới chất lượng thông tin kế toán trên báo cáo tài chính hợp nhất của các công ty niêm yết tại thành phố hồ chí minhGiải pháp nâng cao hiệu quả bảo vệ và phát triển nguồn lợi thủy sản tại vịnh vân phong tỉnh khánh hòaChiến lược phát triển kinh tế biển việt nam xét từ tiếp cận cạnh tranh quốc tếĐánh giá tác động của quá trình chuyển đổi mục đích sử dụng đất nông nghiệp tới chất lượng cuộc sống của người dân tại huyện mê linh, thành phố hà nộiNghiên cứu sản xuất oligocarrageenan từ rong sụn kappaphycus alvarezii (doty) doty bằng phương pháp enzyme và ứng dụng trong chế biến và bảo quản surimiĐánh giá mức độ tổn thương ngành du lịch do tác động của biến đổi khí hậu tại tỉnh nghệ an
Nạp tiền Tải lên
Đăng ký
Đăng nhập