12453 present perfect tense multiple choice elementary with key fully editable

11526 present perfect tense interrogative sentence elementary grammar guide 6 task with key fully editable bw

11526 present perfect tense  interrogative sentence  elementary  grammar guide  6 task  with key  fully editable  bw
... the Present Perfect Tense interrogative sentence ‘to have’ (have, has) + subject + the past participle (V3) In the interrogative sentences we don’t use already We use yet at the end of the sentence ... plan? written? rained?Hashe she Task – Complete the itsentence with the correct Present Perfect form of the verb in the brackets Then rewrite the sentences into interrogative ones Look at the ... 10) Have ever you been abroad? Task – Write interrogative sentences in the Present Perfect Tense using the words given e.g.: to talk / she / the boss / to –...
  • 5
  • 25
  • 0

11257 present perfect tense negative sentence elementary grammar guide 6 task with key fully editable

11257 present perfect tense  negative sentence  elementary  grammar guide  6 task  with key  fully editable
... hasn’t explained the new grammar 10) Olivia hasn’t yet fed her cats Task – Write negative sentences in the Present Perfect Tense using the words given ... six _ _ Task – Match the verbs with the correct verbs and write their correct form (present perfect negative) on the line There is one extra verb a) call ... Task – Make these sentences negative e.g.: Mum has cooked fish soup Mum hasn’t cooked fish soup 1) Sally has cut her finger with a knife ...
  • 3
  • 29
  • 0

8267 active or passive 4 multiple choice exercises with key in present simple and past simple

8267 active or passive 4 multiple choice exercises with key in present simple and past simple
... friends A) In the rain for an hour Mr Garfield stood B) In the rain was stood Mr Garfied C) Mr Garfield stood in the rain for an hour A) A UFO were seen by my neighbor B) My neighbor was seen ... wore by Gary to be safe C) Gary is worn by a life belt to be safe A) Joel is cried every night B) Joel cries every night C) Every night is cried by Joel SOLUTIONS Verb tenses used: present simple, ... scolded his dad C) Eric was scolded by his dad A) Dollars are printed by the FED B) Dollars is printed by the FED C) The FED is printed by dollars A) 10 miles was swum by Bob B) Bob swam 10 miles...
  • 3
  • 56
  • 0

7629 active or passive 1 multiple choice exercises with key in past simple

7629 active or passive 1 multiple choice exercises with key in past simple
... was sat in the cage B) The girl sat in the cage C) The cage was sat by the girl A) The patient made an X-ray B) The doctor was made an X-ray C) An X-ray was made by the doctor A) The doctor was ... pies C) The doctor told the patient not to eat A) The man mugged the thief B) The man was mugged by the thief C) The thief was mugged the man A) The monkey sang a song B) The monkey was sung C) ... was driven to the capital C) The capital was driven by the couple SOLUTIONS Verb tenses used: past simple Task The crow was killed by the fox The crow killed the fox Picture Picture Task A) The...
  • 3
  • 97
  • 0

5507 present continuous tense questions 4 pages 11 tasks with key fully editable

5507 present continuous tense  questions  4 pages  11 tasks  with key fully editable
... answer the questions with full sentences Amelia Freeman  play the guitar in the town hall  dream of a holiday in the Bahamas Philip Young  build a tree-house for his kids  wear a T-shirt with a ... _ 10) When does Joan getting up? _ Task 11 Write true sentences using the negative form of the present continuous about you and your classmates or family 1) ... _ Task - First write a question with the given information Then write a full answer with the words in the bracket Look at the example e.g.: Mary is cooking...
  • 6
  • 116
  • 0

8137 active or passive 3 multiple choice exercises with key in past simple

8137 active or passive 3  multiple choice exercises with key in past simple
... David was threw up in the bathroom B) David was thrown up in the bathroom C) David threw up in the bathroom A) Bob was rung by the doorbell B) The doorbell rung by Bob C) The doorbell was rung by ... Andersen worked on his laptop B) On his laptop was Mr Anderson worked C) Mr Anderson was worked on his laptop Adam A) The boxer in red was knocked out B) The boxer in red knocked out C) The boxer in ... was tore the paper B) The paper was tore by Adam C) The paper was torn by A) I am followed by 100 people on Twitter B) I followed by 100 people C) I am followed by Twitter A) Pam drew a house in...
  • 2
  • 122
  • 0

4875 present continuous tense affirmative sentence 3 pages 8 tasks with key fully editable

4875 present continuous tense  affirmative sentence  3 pages  8 tasks  with key fully editable
... in the sentences with the correct form of the verb in the Present Continuous Tense Look at the example Fill in the sentences with the correct form of the verb in the Present Continuous Tense Look ... the lunch (cook) e.g.: You … home (go)  are going 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) 10) Form sentences in the Present Continuous Tense with the given words Look at the example e.g.: you / go /home ... _ _ e.g.: You … home (go)  are going 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) 10) Write the correct forms (Present Continuous) of the verbs on the lines from this list  to arrest ...
  • 4
  • 119
  • 0

8072 active or passive 2 multiple choice exercises with key in past simple

8072 active or passive 2 multiple choice exercises with key in past simple
... ball hit the player A) Mr Smith looked at himself in the mirror B) Mr Smith was looked at himself in the mirror C) Mr Smith was looked in the mirror A) The PC fixed by the husband B) The PC was ... Davis was read the book C) The book was read by Mr Davis A) The worker hit his finger B) The hammer was hit by the worker C) The worker hit by the hammer A) Bob was cleaned the toilet B) The toilet ... husband C) The PC fixed the husband A) The man was washed in the carwash B) The car was washed in the carwash C) The man washed the car in the carwash A) The book read by Mr Harris B) Mr Davis...
  • 2
  • 32
  • 0

10230 present simple tense am is are have has do does and their negative forms part 2 with key fully editable

10230 present simple tense am is are have has do does and their negative forms part 2  with key  fully editable
... SOLUTION B B A C B A C B A 10 B 11 A 12 B 13 B 14 C 15 A 16 A 17 A 18 A 19 B 20 .C 21 C 22 .C 23 .B 24 .A 25 .B 26 .A 27 .C 28 .B 29 .C 30.A 31 B 32. C 33.B 34.C 35.A ...
  • 2
  • 49
  • 0

10530 present continuous tense with key fully editable

10530 present continuous tense  with key  fully editable
... KEY I 1) He _is painting_ the wall (E) 2) Is he hunting by the river? (C) 3) Helen isn’t hugging...
  • 2
  • 89
  • 0

Xem thêm

Từ khóa: Nghiên cứu sự đa dạng cây gỗ và điều tra một số mô hình trồng rừng tại khu Bảo tồn thiên nhiên Chạm Chu, tỉnh Tuyên Quang làm cơ sở cho công tác bảo tồnLÝ THUYẾT VÀ BÀI TẬP CHUYỂN ĐỘNG BIẾN THẲNG BIẾN ĐỔI ĐỀUVận dụng chuẩn mực kế toán quốc tế để hoàn thiện hệ thống báo cáo tài chính doanh nghiệp trong điều kiện ở Việt Nam (LA tiến sĩ)Năng lực cạnh tranh của các doanh nghiệp bán lẻ trên địa bàn thành phố Hải Phòng trong bối cảnh hội nhập kinh tế quốc tế (LA tiến sĩ)ĐỀ CƯƠNG QUẢN LÝ TỒN TRỮ THUỐCVIỄN THÁM VÀ HỆ THỐNG THÔNG TIN ĐỊA LÝĐỀ CƯƠNG MÔN TRUYỀN THÔNG MÔI TRƯỜNGBài tập tiếng anh tổng hợp lớp 10Ict in langugage teachingKiểm thử đột biến trong môi trường Simulink Matlab (LA tiến sĩ)Phát triển doanh nghiệp nhỏ và vừa tại tỉnh Đắk Lắk. (LA tiến sĩ)Phát triển công nghiệp chế biến cà phê trên địa bàn tỉnh Đăk Lăk (LA tiến sĩ)Nghiên cứu ứng dụng BiogasDiesel cho động cơ lắp trên phương tiện cơ giới đường bộ phục vụ giao thông nông thôn Việt Nam (LA tiến sĩ)Nghiên cứu nâng cao chất lượng điều khiển phản hồi đầu ra cho quá trình đa biến buồng sấy giấy (LA tiến sĩ)Nghiên cứu quá trình hình thành hỗn hợp và cháy của động cơ Dual Fuel (BiogasDiesel) (LA tiến sĩ)Nghiên cứu mô hình hồi quy Gamma bậc 1 GAR(1) ứng dụng trong lãnh vực thủy văn (LA tiến sĩ)Tổng hợp este lipit đề thi đại học 20072017Tổng hợp câu hỏi thi đại học cacbohidrat 2072017TỔNG HỢP BÀI TẬP GIẢI TÍCH ÔN THI CỰC HAYCHUYÊN ĐỀ ÔN TẬP HÌNH HỌC GIẢI TÍCH CỰC HAY
Nạp tiền Tải lên
Đăng ký
Đăng nhập