4917 present simple tense multiple choice exercise with key

8267 active or passive 4 multiple choice exercises with key in present simple and past simple

8267 active or passive 4 multiple choice exercises with key in present simple and past simple
... friends A) In the rain for an hour Mr Garfield stood B) In the rain was stood Mr Garfied C) Mr Garfield stood in the rain for an hour A) A UFO were seen by my neighbor B) My neighbor was seen ... wore by Gary to be safe C) Gary is worn by a life belt to be safe A) Joel is cried every night B) Joel cries every night C) Every night is cried by Joel SOLUTIONS Verb tenses used: present simple, ... scolded his dad C) Eric was scolded by his dad A) Dollars are printed by the FED B) Dollars is printed by the FED C) The FED is printed by dollars A) 10 miles was swum by Bob B) Bob swam 10 miles...
  • 3
  • 29
  • 0

7629 active or passive 1 multiple choice exercises with key in past simple

7629 active or passive 1 multiple choice exercises with key in past simple
... was sat in the cage B) The girl sat in the cage C) The cage was sat by the girl A) The patient made an X-ray B) The doctor was made an X-ray C) An X-ray was made by the doctor A) The doctor was ... pies C) The doctor told the patient not to eat A) The man mugged the thief B) The man was mugged by the thief C) The thief was mugged the man A) The monkey sang a song B) The monkey was sung C) ... was driven to the capital C) The capital was driven by the couple SOLUTIONS Verb tenses used: past simple Task The crow was killed by the fox The crow killed the fox Picture Picture Task A) The...
  • 3
  • 27
  • 0

8137 active or passive 3 multiple choice exercises with key in past simple

8137 active or passive 3  multiple choice exercises with key in past simple
... David was threw up in the bathroom B) David was thrown up in the bathroom C) David threw up in the bathroom A) Bob was rung by the doorbell B) The doorbell rung by Bob C) The doorbell was rung by ... Andersen worked on his laptop B) On his laptop was Mr Anderson worked C) Mr Anderson was worked on his laptop Adam A) The boxer in red was knocked out B) The boxer in red knocked out C) The boxer in ... was tore the paper B) The paper was tore by Adam C) The paper was torn by A) I am followed by 100 people on Twitter B) I followed by 100 people C) I am followed by Twitter A) Pam drew a house in...
  • 2
  • 54
  • 0

8072 active or passive 2 multiple choice exercises with key in past simple

8072 active or passive 2 multiple choice exercises with key in past simple
... ball hit the player A) Mr Smith looked at himself in the mirror B) Mr Smith was looked at himself in the mirror C) Mr Smith was looked in the mirror A) The PC fixed by the husband B) The PC was ... Davis was read the book C) The book was read by Mr Davis A) The worker hit his finger B) The hammer was hit by the worker C) The worker hit by the hammer A) Bob was cleaned the toilet B) The toilet ... husband C) The PC fixed the husband A) The man was washed in the carwash B) The car was washed in the carwash C) The man washed the car in the carwash A) The book read by Mr Harris B) Mr Davis...
  • 2
  • 23
  • 0

5972 present simple tense part 4 interrogative sentences 3 pages 9 tasks with key

5972 present simple tense  part 4  interrogative sentences  3 pages  9 tasks  with key
... Task - Change the following sentences into interrogative then give short answers according to the sign Look at the examples Be careful with ‘to be’ and ‘have got’ They dance a lot ... question words as you can Write them on the lines with their meanings in your mother tongue 1) _  _ 2) _  _ 3) _  _ 4) _  _ 5) _  _ 6) ... Where are you from? 3) What is your name? 4) What colour is your bicycle? 5) How often you visit your grandma? 6) Who are you? 7) Where you always sit? 8) When you have lunch? 9) Why doesn’t she...
  • 5
  • 43
  • 0

10230 present simple tense am is are have has do does and their negative forms part 2 with key fully editable

10230 present simple tense am is are have has do does and their negative forms part 2  with key  fully editable
... SOLUTION B B A C B A C B A 10 B 11 A 12 B 13 B 14 C 15 A 16 A 17 A 18 A 19 B 20 .C 21 C 22 .C 23 .B 24 .A 25 .B 26 .A 27 .C 28 .B 29 .C 30.A 31 B 32. C 33.B 34.C 35.A ...
  • 2
  • 18
  • 0

Xem thêm

Từ khóa: present continuous tense multiple choice quizpresent simple and present continuous exercises multiple choice pdfpresent simple vs present continuous exercises multiple choice pdfpresent simple tense exercises with answers pdfpresent simple tense question exercisepresent simple vs present continuous exercises multiple choicepresent perfect continuous tense multiple choice testsimple past tense multiple choice test pdfpresent simple tense exercise worksheet pdfenglish multiple choice questions with answers pdfenglish multiple choice questions with answers for cxcmarketing multiple choice questions with answers for bank examspresent continuous and present simple tense exercises pdfpast tense exercise with keypresent simple tense exercisesKE TOAN TIEN LUONGGIÁO ÁN SOẠN BÀI VĂN BẢN CÔ TÔCÁC BAI cơ bản bắt đầu KIẾM TIỀN YOUTUBENghiên cứu đặc điểm dinh học và kỹ thuật gẫy trồng cây bương lông điện biên (dendrocalamus giganteus munro) tại một số tỉnh miền núi phía bắcNghiên cứu đặc điểm dinh học và kỹ thuật gẫy trồng cây bương lông điện biên (dendrocalamus giganteus munro) tại một số tỉnh miền núi phía bắc (tt)Đề thi học kì 1 môn Ngữ văn lớp 6 Phòng GDĐT Tân Hiệp, Kiên Giang năm học 2016 2017Tóm tắt truyện Buổi học cuối cùng của tác giả Anphôngxơ ĐôđêBài văn mẫu lớp 6 số 7 đề 1: Em hãy tả quang cảnh một phiên chợ theo tưởng tượng của emBài văn mẫu lớp 6 số 7 đề 3: Em đã từng gặp ông Tiên trong những truyện cổ dân gian, hãy miêu tả lại hình ảnh ông Tiên theo trí tưởng tượng của mìnhĐề thi học sinh giỏi môn Ngữ văn lớp 6 Phòng GDĐT Thái Thụy, Thái Bình năm học 2016 2017Văn mẫu lớp 6: Phát biểu cảm nghĩ về truyện ngụ ngôn Thầy bói xem voiPHƯƠNG PHÁP LẬP PHƯƠNG TRÌNH HÓA HỌC CĂN BẢN VÀ NÂNG CAODạy học dựa vào dự án trong đào tạo công nghệ thông tin trình độ cao đẳng với sự hỗ trợ của ElearningNghiên cứu sự thay đổi nồng độ của một số cytokin và tiểu quần thể tế bào lympho trước, sau điều trị bệnh luput ban đỏ hệ thống (FULL TEXT)Nghiên cứu sự thay đổi nồng độ của một số cytokin và tiểu quần thể tế bào lympho trước, sau điều trị bệnh luput ban đỏ hệ thống (TT)Tự thiết kế hình ảnh nội dung Marketing, Truyền thông PRDanh sach TC chung nhan dky linh vuc hdong update ngay 04 9 13Đề thi học kì 1 lớp 5 môn Khoa học trường tiểu học An Lạc, Lục Yên năm 2016 2017Nâng cao chất lượng cho vay doanh nghiệp nhỏ và vừa tại ngân hàng thương mại cổ phần công thương việt nam chi nhánh đền hùngNâng cao hiệu quả quản lý của ngân hàng nhà nước đối với quỹ tín dụng nhân dân tại tỉnh hà giang
Nạp tiền Tải lên
Đăng ký
Đăng nhập