Bộ đề TOEIC CFL 2016

bộ đề toeic 6 docx

bộ đề toeic 6 docx
... plants (A) rearrange (A)out (B) complicate (B) of (C) discount (C)besides (D) verify (D) about 1 16 111 Please make sure to read over these The Norva Pharmaceutical Co has signed a cooperation agreement ... 121 Students and faculty at any educational institution are _ for an additional 20% off the 1 26 The Kanban system is a new production courses by MLT Institution management _ that uses cards ... (B) have included (C)to include (D) included www.Hackers.co.kr [2009년 4월] 해커스토익 Lynn 선생님 예상문제 1 36 Many government officials and economists 140 All employees can ask _ part predicted that the...
  • 7
  • 106
  • 1

bộ đề toeic 2 pdf

bộ đề toeic 2 pdf
... worries (B) issue (C) price (D) promise www.Hackers.co.kr [20 09년 3월] 해커스토익 Lynn한 선생님 예상문제 121 .The city's roads are usually very crowded 126 .The spokesperson said that we will review the court ... since (A) while (B) then (B) during (C) here (C) when (D) much (D) about 127 The following topics will be covered in great 122 .This new program can significantly decrease the _ during our lecture ... (C) because of (D) at 120 .A plan to build 800 more homes at Bellmore Village could have _ consequences for local residents 115.If your application is processed before the 20 th of a given month,...
  • 6
  • 226
  • 0

bộ đề toeic 1 ppsx

bộ đề toeic 1 ppsx
... 문제 10 1 A 10 2 B 10 3 C 10 4 C 10 5 D 10 6 A 10 7 D 10 8 C 10 9 B 11 0 A 11 1 D 11 2 C 11 3 B 11 4 D 11 5 A 11 6 C 11 7 B 11 8 C 11 9 C 12 0 A 12 1 C 12 2 B 12 3 B 12 4 A 12 5 D 12 6 A 12 7 C 12 8 C 12 9 B 13 0 D 13 1 C 13 2 ... A 12 7 C 12 8 C 12 9 B 13 0 D 13 1 C 13 2 B 13 3 D 13 4 D 13 5 D 13 6 A 13 7 C 13 8 C 13 9 B 14 0 B 14 1 B 14 2 D 14 3 A 14 4 B 14 5 A 14 6 A 14 7 A 14 8 D 14 9 B 15 0 A 15 1 D 15 2 C ※ 해설은 http://www.Hackers.co.kr 에서 ... (B) need (B) scheduler (C) idea (C) scheduling (D) cause (D) scheduled 11 1 Vacation requests have to be filled out - 11 5 Due to routine maintenance on the server, and turned in to your immediate...
  • 10
  • 125
  • 0

full 5 bộ đề toeic và đáp án (file nghe : http://sinhvienit.net/forum/attachment/20911/1337169259/SinhVienIT.Net---Toeic%20Test%20Full%20[Full%205%20bo%20de%20thi].zip.html)

full 5 bộ đề toeic và đáp án (file nghe : http://sinhvienit.net/forum/attachment/20911/1337169259/SinhVienIT.Net---Toeic%20Test%20Full%20[Full%205%20bo%20de%20thi].zip.html)
... Color ink 50 $ 15 50 more on $ 750 cartridges back-order Black ink 75 $10 $ 750 cartridges Crates, computer chairs $50 0 Back ordered $2 ,50 0 from Aug Boxes, 100 $5 50 medium, $50 0 ballpoint pens 50 fine ... (136) (137) (138) (139) (140) (141) (142) (143) (144) (1 45) (146) (147) (148) (149) ( 150 ) ( 151 ) ( 152 ) ( 153 ) ( 154 ) ( 155 ) ( 156 ) ( 157 ) ( 158 ) ( 159 ) (160) A B D D A D C B A B A C C D B A B C C B B B ... sinhvienit.net TOEIC Test 1, Questions Question ( 150 ) Letter Accu-Counting Inc 1777 Second Ave S, Denver, CO 4 455 5 Tel: (206) 2 95- 1829 May 5th, 2011 Rachel Carson 9 154 Penny Lane Denver, CO 4 455 6 Dear...
  • 176
  • 4,467
  • 789

5 bộ đề thi Toeic kèm đáp án

5 bộ đề thi Toeic kèm đáp án
... D D D D D D D D D D D D D D D D D D D 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 A A A A A A A A A A A A A A A A A ... D D D D D 121 122 123 124 1 25 126 127 128 129 130 131 132 133 134 1 35 136 137 138 139 140 141 142 143 144 1 45 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 sinhvienit.net A A A ... Color ink 50 $ 15 50 more on $ 750 cartridges back-order Black ink 75 $10 $ 750 cartridges Crates, computer chairs $50 0 Back ordered $2 ,50 0 from Aug Boxes, 100 $5 50 medium, $50 0 ballpoint pens 50 fine...
  • 37
  • 592
  • 1

TOEIC test 1 thuộc 5 bộ đề

TOEIC test 1 thuộc 5 bộ đề
... should mark answer (C) Đáp Án: 11 .C 12 .B 13 .B / 14 .A 15 .C 16 .B / 17 .C 18 .A 19 .C 20.A 21. C 22.B / 23.B 24.A 25. C / 26.C 27.B 28.A 29.B 30.A 31. C / 32.C 33.B 34.B / 35. C 36.A 37.B 38.A 39.C 40.B ... Color ink 50 $ 15 50 more on $ 750 cartridges back-order Black ink 75 $10 $ 750 Cartridges Crates, computer chairs $50 0 Back ordered $2 ,50 0 from Aug Boxes, 10 0 $5 50 medium, $50 0 ballpoint pens 50 fine ... the latest (A) exercise (B) expenses (C) expertise (D) exchange Question ( 15 0) Letter Accu-Counting Inc 17 77 Second Ave S, Denver, CO 4 455 5 Tel: (206) 2 95 -18 29 May 5th, 2 011 Rachel Carson 9 15 4 Penny...
  • 50
  • 70
  • 3

TOEIC test (đề số 2) thuộc 5 bộ đề

TOEIC test (đề số 2)  thuộc 5 bộ đề
... you through these challenging times City Credit Union Member Assistance Team 216 -55 5-8 957 or 800 -55 5-2823 extension 59 87 memberassistanceteam@ccu.org Remember, we have your best interests in mind ... start at $ 25, and full-hour lessons start at $ 45 Take a free trial lesson today! What have you got to lose? We guarantee fluency within seven weeks, or your money back! Call 1-888 -55 5-9900 to ... needs at babies.com and TotToys RSVP: Call us at home 55 5-7362 or e-mail: dadkinson52@hotmail.com We hope to see you! **** To: dadkinson52@hotmail.com From: dragon001@zmail.com Hi Di, I got...
  • 27
  • 742
  • 15

TOEIC test 3 thuoc 5 bo de

TOEIC test 3 thuoc 5 bo de
... made of polymers and proteins Questions 186-190 refer to the following delivery order and email reply Home Matrix Delivery Order Delivery number 4706 -37 55 58V36 Ref # Item description ordered delivered ... choice in context Letter Jan 15th, 2012 Midwest Bank 2244 Main St., Omaha, NB 4 433 1 Tel: (818) 55 5-8192 Rudolph Driscoll 874 Tumbleweed Lane, #A-1 03 Omaha, NB 4 433 2 Dear Mr Driscoll: We are writing ... ( 133 ) Are you ready ? (A) ordering (B) orders (C) to order (D) ordered ( 134 ) Could I have tea coffee? (A) rather for (B) prefer to (C) better than (D) instead of ( 1 35 ) The company's board...
  • 35
  • 170
  • 6

TOEIC test 4 thuoc 5 bộ đề

TOEIC test 4 thuoc 5 bộ đề
... wants a quick bite (D) She wants a sandwich (43 ) How long will the man take? (A) About a day (B) About hours (C) About 12 feet (D) About 45 minutes (44 ) What is “Fast Help”? (A) It covers workers ... arrive Questions 155 - 158 refer to the following advertisement Exceptional Mexican Food………….El Torrito Under New Ownership Open days a week, 10 am to 10 pm COUPON COUPON COUPON $5 off 50 % off Free ... any other offers Not valid with any other offers Offer good until Feb 14 Offer good until Feb 14 Offer good until Feb 14 ( 155 ) What is the purpose of this advertisement? (A) To encourage customers...
  • 28
  • 236
  • 8

TOEIC test 5 thuoc 5 bộ đề

TOEIC test 5 thuoc 5 bộ đề
... mark (A), (B), (C), or (D) Questions 153 - 156 refer to the following letter Gentlemen: On March 5, 2006, I purchased a Lithcombe microwave oven, Model No Z 2 45 I have been experiencing some problems ... (D) Wendy ( 159 ) What gift is going to be given? (A) $20 (B) Luggage (C) A new car (D) Clothes (160) On what date is the party to take place? (A) Jan 15 (B) June 15 (C) June (D) July 15 Questions ... included in this deal? (A) (B) 10 (C) 12 (D) 20 (1 75) What is the approximate percent saved with this new subscription? (A) 15% (B) 50 % (C) 60% (D) 75% (176) Which of these is NOT listed as a feature...
  • 44
  • 257
  • 2

bộ đề thi toeic năm 2000 pptx

bộ đề thi toeic năm 2000 pptx
... from the subway station, supermarket and other facilities in 145 (A) within (B) beside (C) among (D) onto your community This letter serves to remind you that as a new tenant, you have the responsibility ... some of our clients, and I want to give you some notes on their requests I hope this will give you a chance to think about what needs to be done Winston Company’s general manager, in particular, ... Krueger will present 129 The online customer survey demonstrated on the - vacation policy at this month's that those who shopped with PlusFlowers meeting once will not - choose that company...
  • 10
  • 132
  • 1

bộ đề thi toeic năm 99 docx

bộ đề thi toeic năm 99 docx
... Due to the meeting that she is currently having with her clients, she will return your call - this afternoon (A) past (B) next (C) later (D) afterwards 23 The newly announced position in marketing ... Negative economic indicators led the central bank to - that the economy would deteriorate in the third quarter (A) concern (B) inform (C) comment (D) predict 26 We are so excited to - you to ... 132 Woodland Street Irvine, CA 92612 Questions 144-146 refer to the following e-mail I am sending this e-mail to make a - on behalf of our division manager 144 (A) presentation (B) correction...
  • 6
  • 139
  • 0

Xem thêm

Từ khóa: bộ đề toeic có đáp án5 bộ đề toeic có đáp án và mp35 bộ đề toeic có đáp án mp35 bộ đề toeic có đáp ánbộ đề thi thptqg 2016 anhbộ đề thi thptqg 2016 vănbộ đề thi thptqg 2016 hóabộ đề thi thptqg 2016 hoábộ đề thi thptqg 2016 sinhbộ đề thi thpttqg 2016 sinhbo dè thi thptqg 2016 sinhbo de thi thptqg 2016 sinhbộ đề thi thptqg 2016 toánbộ đề thi thptqg 2016 lýbộ đề thi thptqg 2016 sửChính sách thu hút đầu tư trực tiếp nước ngoài của Malaysia trong quá trình hội nhập kinh tế quốc tế - Thực trạng, kinh nghiệm và khả năng vận dụng vào Việt NamChống độc quyền doanh nghiệp trong nền kinh tế thị trường định hướng xã hội chủ nghĩa ở nước ta hiện naychuẩn đoán và điểu trị bệnh tăng sản thượng thận bẩm sinh thiếu enzym 21-hydroxylase ở trẻ emChưng cất dầu thô áp suất thườngTăng cường quản trị hoạt động bán hàng của công ty Cơ - Điện - Đo lường – Tự động hóa DKNECThách thức đối với Việt Nam về vấn đề xuất khẩu khi Trung Quốc gia nhập WTOThẩm định tài chính dự án đầu tư tại sở giao dịch I ngân hàng đầu tư & phát triển Việt NamTHÀNH PHẦN LOÀI VÀ ĐẶC ĐIỂM PHÂN BỐ CỦA GIUN ĐẤT Ở KHU VỰC XÃ LIÊN HÒA, LẠC THỦY, HÒA BÌNHThị trường dịch vụ điện thoại - Thực trạng và giải pháp hoạt động Marketing tại Công ty VMS - Mobi FoneThị trường sản phẩm thuỷ sản thực trạng và tiềm năngThiết kế bộ điều khiển hiện đại ứng dụng trong công nghiệpThiết kế chi tiết hệ thống xử lý nước thải cho công ty sản xuất tinh bột mThiết kế công tắc tơ điện từ xoay chiều ba phaThiết kế đường dây và trạm biến ápThiết kế hệ thống cung cấp điện cho nhà máy chế tạo máy bayThiết kế hệ thống giám sát điều khiển bảo vệ cho trạm biến áp trung gian Gia Lộc Hải Dương bằng phần mềm WincTHIẾT KẾ HỆ THỐNG TRUY TÌM ẢNH DỰA VÀO ĐẶC TRƯNG CẤP THẤP VÀ ĐẶC TRƯNG CẤP CAOTHIẾT KẾ HỆ THỐNG XỬ LÝ NƯỚC THẢI SINH HOẠT QUẬN BÌNH THẠNH.TP.HCMThiết kế mạch điều khiển động cơ một chiềuThiết kế máy đánh tơi NPK