De HSG Huyen Anh 7 So 5

Đề mẫu thi HKI Anh 7 số 5

Đề mẫu thi HKI Anh 7 số 5
... TIẾNG ANH LỚP 7 Họ Và Tên:…………………… Lớp:……… Thời gian: 45 phút ( không kể thời gian giao đề)I. Khoanh tròn đáp án đúng nhất theo A , B, hoặc C : ( 2 điểm ) 1.Hoa is a new in class 7A A.girl ... A.girl B.boy C.student 2.Hello, this 088 3 75 192 A.is B. are C.was 3. It’ll start seven o’clock A.on B.in C.at 4 you like to see a concert ? A.would B.will C.should 5. The country is than ... play games ? A.often B.usually C.always 7. Her parents are going on vacation the end of this month. A.at B.on C.in 8.An is 50 kilos, and Khang is 55 kilos.Khang is than An. A.heavier B.more...
  • 2
  • 273
  • 0

Đề HSG T.Anh 12 số 6 ( có key )

Đề HSG T.Anh 12 số 6 ( có key )
... incident.4. Provided you fill the car up with petrol, you can borrow it. 5. It was while he was on holiday in Wales that he wrote that book.6. Nothing has been decided yet. Së GD & §T Thanh ... not only 5. that when 10. great greatly Question : VIII. 1. B 2. A 3. C 4. D 5. A 6. C 7. B 8. B 9. A 10. B . Question : IX. 1. from 2. on 3. make 4. just / only 5. the 6. or 7. call 8. ... potential B. apprentice C. delicate D. astonished 4. A. glorify B. imitate C. internship D. introduce 5. A. geometry B. entertainment C. independentD. engineeringQuestion II : ( 15 points) Put each...
  • 4
  • 537
  • 1

Đề HSG HUYỆN ANH 9 (vòng hai + key)

Đề HSG HUYỆN ANH 9 (vòng hai + key)
... the football match.A. decorated B. to decorate C. decorating D. decorate 9. I wanted some coffee but there was in the pot.A. any B. no C. out D. nothing 10. they have made a lot of progress ... are now faced (2) the problem of deforestation. Soil erosion results when (3) are cut down carelessly. as erosion occurs, (4) and other land debris are washed (5) our rivers. Motor boats pollute ... away.=> Do you mind 5. Spending the weekend in the countryside is very wonderful.=> It is 6. “ Do your parents still live in Nha Trang now?, said Nam to me.=> Nam asked 7. I am too poor...
  • 5
  • 698
  • 29

Bài soạn HSG huyện anh 7

Bài soạn HSG huyện anh 7
... C14. D 15. C16. B 17. D18. A19. D20. A21. B22. A23. C24. D 25. C 35. D36. B 37. C38. B39. C40. D41. A 42. D43. C44. A 45. B46. A 47. B48. B49. D 50 . C THE END 5 Đề luyện ... the Sydney Opera House, which was opened in 1 973 .36. How many prisoners were brought to Australia in 178 8? A. 1624 B. 77 0 C. 3.6 million D. 71 7 37. Where does the history of Australia begin? ... since1When a job ( 35) __________ to you, check details of wages, hours and the conditions of work with the employer. If you are offered more than one job, you should decide quickly. 31. A....
  • 5
  • 175
  • 1

Đề luyện thi anh văn số 5 doc

Đề luyện thi anh văn số 5 doc
... A 30. B 50 . A 70 . B11. D 31. C 51 . B 71 . B12. C 32. C 52 . A 72 . A13. A 33. C 53 . B 73 . D14. D 34. B 54 . B 74 . B 15. D 35. B 55 . A 75 . C16. D 36. C 56 . A 76 . B 17. B 37. B 57 . C 77 . A18. ... ENDANSWER KEY CODE 234 1. B 21. D 41. B 61. A2. C 22. A 42. B 62. D3. A 23. D 43. C 63. A4. B 24. A 44. C 64. C 5. A 25. D 45. D 65. C6. B 26. D 46. A 66. C 7. A 27. D 47. D 67. C8. C 28. ... to 45 A number of factors related to the voice reveal the personality of the speaker. Code 234 Page 7 of 7 D. Despite such short day, we tend to complain about having too much do.Question 79 :...
  • 7
  • 464
  • 7

Tài liệu Đề thi vip HSG Anh 9 số 5

Tài liệu Đề thi vip HSG Anh 9 số 5
... expressed the faith and national pride. He was (2) in Bombay India (3) 18 65 and was taken (4) England to (5) educated at the (6) of 6. But at the age of 17 he returned (7) India and became a journalist. ... However, he foresaw its universally destructive powers too late. Nobel preferred not to be remembered as the inventor of dynamite, so in 18 95, just two weeks before his death, he created a fund to ... from $30,000 to $1 25, 000.Every year on December 10, the anniversary of Nobel's death, the awards (gold medal, illuminated diploma, and money) are presented to the winners. Sometimes politics...
  • 4
  • 354
  • 4

Bài giảng Đề thi vip HSG Anh 9 số 5

Bài giảng Đề thi vip HSG Anh 9 số 5
... by the insulting name 5. Despite his broken legs in the crash, he managend to get out of the car before it exploded6. Peter asked Janet if he could borrow her typewriter 7. The car was too espensive ... if some one has a key9.When have they bought the house ?10. John advised Elizabeth not to lend him any more moneyV/ 1. Beside thay bằng Besides 4. thay than bằng from 2. the less 3. the sooner ... 6.age2.born 7. to3.in 8.by4.to 9.was 5. be 10. prizeVIII. 1.B 2.A 3.D 4.B 5. CVII/ Fill in an appropriate word in each blank. Kipling was the first writer (1) expressed the faith and national pride....
  • 4
  • 494
  • 0

Bài giảng Đề thi vip HSG Anh 9 số 5

Bài giảng Đề thi vip HSG Anh 9 số 5
... expressed the faith and national pride. He was (2) in Bombay India (3) 18 65 and was taken (4) England to (5) educated at the (6) of 6. But at the age of 17 he returned (7) India and became a journalist. ... However, he foresaw its universally destructive powers too late. Nobel preferred not to be remembered as the inventor of dynamite, so in 18 95, just two weeks before his death, he created a fund to ... from $30,000 to $1 25, 000.Every year on December 10, the anniversary of Nobel's death, the awards (gold medal, illuminated diploma, and money) are presented to the winners. Sometimes politics...
  • 4
  • 243
  • 0

Bài giảng Đề thi vip HSG Anh 9 số 5

Bài giảng Đề thi vip HSG Anh 9 số 5
... by the insulting name 5. Despite his broken legs in the crash, he managend to get out of the car before it exploded6. Peter asked Janet if he could borrow her typewriter 7. The car was too espensive ... if some one has a key9.When have they bought the house ?10. John advised Elizabeth not to lend him any more moneyV/ 1. Beside thay bằng Besides 4. thay than bằng from 2. the less 3. the sooner ... 6.age2.born 7. to3.in 8.by4.to 9.was 5. be 10. prizeVIII. 1.B 2.A 3.D 4.B 5. CVII/ Fill in an appropriate word in each blank. Kipling was the first writer (1) expressed the faith and national pride....
  • 4
  • 184
  • 0

Đề thi chọn HSG Tiếng Anh 7

Đề thi chọn HSG Tiếng Anh 7
... hungry/ so/ he/ has/ find something/ eat. 2. What/ you/ going/ do/ summer vacation? 3. Why/Hoa/go/dentist/ last week? 4. I/ alittle/ scared/ but/ dentist/ kid. 5. Every day/ I/ get/ early/ ... intelligent)2.Of all the students I my class, Nam is ( tallest/ the tallest/ taller)3 beautiful the flowers are ! ( What/ very/ how)4 beautiful gardens ! ( What/ very/ how) 5. What you doing now? ... (live) 5. People of all can join the walking activity. (able)6.We are starting to improve water awareness for chiidren in our school. (safe) 7. With a special equiment, a diver can stay underwater...
  • 3
  • 2,779
  • 55

Xem thêm

Từ khóa: đề kiểm tra tiếng anh lớp 12 số 5đề thi hsg môn anh 7bài kiểm tra hsg tiếng anh 7 số 2bài kiểm tra hsg tiếng anh 7 số 2 năm học 20092010đề thi tiếng anh trên mạng lớp 5 cấp huyệnde thi hsg huyen toan 7 nam 2014Nghiên cứu sự biến đổi một số cytokin ở bệnh nhân xơ cứng bì hệ thốngNghiên cứu tổ chức pha chế, đánh giá chất lượng thuốc tiêm truyền trong điều kiện dã ngoạiNghiên cứu vật liệu biến hóa (metamaterials) hấp thụ sóng điện tử ở vùng tần số THzGiáo án Sinh học 11 bài 13: Thực hành phát hiện diệp lục và carôtenôitGiáo án Sinh học 11 bài 13: Thực hành phát hiện diệp lục và carôtenôitGiáo án Sinh học 11 bài 13: Thực hành phát hiện diệp lục và carôtenôitĐỒ ÁN NGHIÊN CỨU CÔNG NGHỆ KẾT NỐI VÔ TUYẾN CỰ LY XA, CÔNG SUẤT THẤP LPWANNGHIÊN CỨU CÔNG NGHỆ KẾT NỐI VÔ TUYẾN CỰ LY XA, CÔNG SUẤT THẤP LPWAN SLIDETrả hồ sơ điều tra bổ sung đối với các tội xâm phạm sở hữu có tính chất chiếm đoạt theo pháp luật Tố tụng hình sự Việt Nam từ thực tiễn thành phố Hồ Chí Minh (Luận văn thạc sĩ)Phát hiện xâm nhập dựa trên thuật toán k meansNghiên cứu tổng hợp các oxit hỗn hợp kích thƣớc nanomet ce 0 75 zr0 25o2 , ce 0 5 zr0 5o2 và khảo sát hoạt tính quang xúc tác của chúngNghiên cứu khả năng đo năng lượng điện bằng hệ thu thập dữ liệu 16 kênh DEWE 5000Chuong 2 nhận dạng rui roTổ chức và hoạt động của Phòng Tư pháp từ thực tiễn tỉnh Phú Thọ (Luận văn thạc sĩ)Tăng trưởng tín dụng hộ sản xuất nông nghiệp tại Ngân hàng Nông nghiệp và Phát triển nông thôn Việt Nam chi nhánh tỉnh Bắc Giang (Luận văn thạc sĩ)chuong 1 tong quan quan tri rui roGiáo án Sinh học 11 bài 14: Thực hành phát hiện hô hấp ở thực vậtBÀI HOÀN CHỈNH TỔNG QUAN VỀ MẠNG XÃ HỘIChiến lược marketing tại ngân hàng Agribank chi nhánh Sài Gòn từ 2013-2015MÔN TRUYỀN THÔNG MARKETING TÍCH HỢP